15:00 - 25/09/2021

Οι λήσταρχοι βαρώνοι

 

 

Είδα πρόσφατα ένα ερευνητικό ντοκιμαντέρ με κύριο θέμα τους κρυφούς κυβερνήτες του κόσμου που βρίσκονται στα παρασκήνια και στο οποίο εξετάζεται επίσης ιδιαίτερα ο θάνατος του Προέδρου Κένεντι.

Σε αυτό αναφέρονται νέα στοιχεία ερευνών που ρίχνουν φως στην υπόθεση αυτή και όπως προκύπτει, το επίσημο αφήγημα ότι υπήρχε μόνο ένας σκοπευτής είναι ψεύτικο. Υπήρχαν έξι έως οκτώ σκοπευτές όπως επιβεβαίωσαν αυτόπτες μάρτυρες.  Επίσης ο πρόεδρος δέχτηκε πολλαπλές σφαίρες από διάφορα σημεία σε ένα πολύ καλά ενορχηστρωμένο σχέδιο στο οποίο συμμετείχε η CIA, η μαφία και μυστικές εταιρείες όπως η Skull & Bones.  Υπάρχουν αναφορές στις διάφορες επιχειρήσεις της CIA όπως στην εμπλοκή της στην επιρροή των ΜΜΕ για διαστρέβλωση της αλήθειας (Επιχείρηση Mockingbird), σε απόπειρες/δολοφονίες προέδρων άλλων κρατών, τρομοκρατικές επιθέσεις. Μάλιστα, υπάρχουν έντονες ενδείξεις ότι έγινε ανταλλαγή πτωμάτων στην κηδεία μετά από παρέμβαση στο πτώμα του προέδρου για να δικαιολογηθεί το αφήγημα μιας σφαίρας στο κεφάλι.

Κάτι που δημιουργεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ Francis Conolly αναφέρει ότι ορισμένοι ζάμπλουτοι που χρηματοδότησαν τους Ναζί ήταν πίσω και από τη δολοφονία του προέδρου Κένεντι.  Κάνει νύξη για το ότι αν βγει η αλήθεια για την υπόθεση Κένεντι το κατεστημένο φοβάται ότι θα αποκαλυφθούν τα κίνητρα του Β’ ΠΠ ο οποίος έγινε εν μέρει για να κερδίσουν οι λήσταρχοι βαρώνοι από τη δωρεάν εργασία των κρατουμένων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης για τις επιχειρήσεις τους.

Μάλιστα αναφέρει ότι η μαφία και οι μυστικές εταιρείες είναι πίσω από πολλούς πολέμους όπου χρηματοδοτούν και τις δυο πλευρές για το κέρδος. Αναφέρει ότι το Πακιστάν και το Αφγανιστάν όπου υπάρχει μεγάλη παραγωγή οπίου είναι εμπόλεμες περιοχές για την αρπαγή του οπίου.

Η μαυρίλα και η σαπίλα που αναδύεται από τις πλεκτάνες και τις ενέργειες αυτού του παρακράτους είναι αδιανόητες για κανονικούς ανθρώπους.

Ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ επισημαίνει επίσης ότι τρομοκρατικές επιθέσεις προκαλούνται για να υπάρχει ένας δήθεν εχθρός από τον οποίο να φοβάται ο πληθυσμός και να είναι ελεγχόμενος από τους πολιτικούς-μαριονέτες. Το ίδιο ήταν και η 11η Σεπτεμβρίου όπου υπάρχουν βίντεο στα οποία δεν φαίνεται να χτύπησαν αεροπλάνα τους δίδυμους πύργους. Επίσης, κάποιοι “αυτόπτες μάρτυρες” αναφέρει ότι ήταν ηθοποιοί για να υποστηρίξουν το αφήγημα ότι δήθεν μουσουλμάνοι έκαναν την τρομοκρατική επίθεση.

Επίσης στο ντοκιμαντέρ αναφέρεται ότι ο George Bush ο πρεσβύτερος είχε ανάμειξη στην υπόθεση Κένεντι και στρατολογήθηκε από τη CIA νωρίτερα από ό,τι είναι ευρέως γνωστό.

Κυβέρνηση/Ελληνικά ΜΜΕ και διαπλοκή με τους λήσταρχους βαρώνους

Στον παρακάτω σύνδεσμο βλέπουμε τους ιδιοκτήτες των ελληνικών τηλεοπτικών καναλιών:

https://www.thepressroom.gr/media/aytoi-einai-oi-idioktites-ton-kanalion-panelladikis-embeleias

Αυτό που προκαλεί εντύπωση για τους ιδιοκτήτες είναι ότι κάποιοι είναι εμπλεκόμενοι σε περίεργα φορτία με καραβάκια. Επίσης, ο ρόλος των ΜΜΕ είναι εξαιρετικά ύποπτος. Χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση και γνωρίζουμε ότι παίρνουν άφθονα δάνεια από τις τράπεζες και χρωστούν τεράστια ποσά. Τι έκαναν τα κανάλια στην “πανδημία”; Δεν παρουσίασαν την αντίθετη άποψη, τρομοκράτησαν τον κόσμο με έναν ιό που έχει θνησιμότητα 0,2% και βομβάρδισαν το κοινό με την κυβερνητική προπαγάνδα για τους δήθεν θανάτους από κόβιντ και με τα εμβόλια

Που είναι η κριτική και ερευνητική δημοσιογραφία; Που είναι ο σωστός διάλογος;

Όταν τα κονομάς από τις φαρμακευτικές και τις κυβερνήσεις παραπλανάς τον κόσμο.

Το ερώτημα είναι τι ρόλο παίζουν οι εγχώριοι βαρώνοι;

Στη χώρα μας κυριαρχεί η διαφθορά. Βλέπουμε δολοφονίες δημοσιογράφων, απόπειρες δολοφονιών, δολοφονίες για ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, βλέπουμε τους δικαστές να υποστηρίζουν το αφήγημα των φαρμακευτικών εταιρειών και ο πολίτης να μην μπορεί να βρει το δίκιο του.

Θυμάμαι όταν ο Κικίλιας έλεγε ότι όλα τα εμβόλια είναι ασφαλή και μετά πέθαιναν κάποιοι άνθρωποι από αυτό με αποτέλεσμα να καταργήσουν κάποιο στη συνέχεια. Τι θα πει στους ανθρώπους που έχασαν τους συγγενείς τους από την παραπληροφόρηση αυτή;;;; Γιατί δεν προβλήθηκαν σωστά οι παρενέργειες; Γιατί δεν καταγράφονται;

Γιατί κάνουν κουμάντο οι λήσταρχοι βαρώνοι των φαρμακευτικών…

 

https://www.theguardian.com/technology/2012/jul/01/new-tech-moguls-robber-barons

 

 

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

    • Πάντα πολύ καλή ενημέρωση ο Μάριος. Καλά έκαναν οι Ουκρανοί που πέταξαν τον πολιτικό στον κάδο!!!

  1. Η Αυστραλια οπως και οι περισσοτερες χωρες στον κοσμο δεν ειναι ελευθερη χωρα, αλλα εταιρεια που ανηκει στον ΟΗΕ. Και σε ποιον ανηκει ο ΟΗΕ;

    • Πολύ ενδιαφέρον βίντεο! Όντως η Αυστραλία είναι υπό το δίκαιο της θαλάσσης, το Αγγλικό δίκαιο. Στο ίδιο δίκαιο μας έβαλαν και εμάς με τα μνημόνια.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*