10:45 - 05/08/2018

Οι κανονισμοί του MATRIX άλλαξαν! ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Ανακοίνωση όλες οι ψυχές είναι σε θέση να δραπετεύσουν!

Υπήρξε μια μεγάλη αλλαγή από την πηγή, έχουν ανακληθεί όλα τα ψυχικά συμβόλαια από το παρελθόν το παρόν και το μέλλον σε όλες τις διαστάσεις και όλες τις σφαίρες ύπαρξης του Matrix. Όταν ανακλήθηκαν τα ψυχικά συμβόλαια μαζί με αυτά αφαιρέθηκαν όλα τα συστήματα των τσάκρας οριστικά επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο να ξεφύγουν όλοι από το Matrix.

Αυτή η φορά είναι η τελευταία ενσάρκωση σας σε όλα τα χρονοδιαγράμματα σας μέσα από όλες τις ζωές πέρα από το παρόν και το μέλλον, συμβαίνει τώρα και αυτή είναι η τελευταία σας φορά, όλες οι ψυχικες παγίδες έχουν αφαιρεθεί με αποτέλεσμα μετά τον θάνατο σας θα πέσετε σε κατάσταση που μοιάζει με τον ύπνο και θα ξυπνήστε στο ποιοι είστε πραγματικά όπου αυτό είναι η πηγή. Μπορείτε να συνεχίσετε επιλέγοντας έναν άλλο MATRIX για να συμμετάσχετε ή να δημιουργήσετε τo δικό σας. H πηγή έβαλε μια σφαίρα προστασίας γύρω από κάθε πηγαίο παίκτη έτσι ώστε να είναι αδύνατο για έναν παίκτη της πηγής να απαχθεί από οποιαδήποτε οντότητα της μήτρας, έδωσε επίσης σε κάθε πηγαίο παίκτη μια αύξηση στην συχνότητα με αποτέλεσμα το χαμηλότερο δονητικό επίπεδο αυτού του παιχνιδιού να έχει αφαιρεθεί.

Δεν πρέπει πλέον να υπάρχει κανένας φόβος για το θάνατο επικεντρωθείτε στο τώρα αυτού του παιχνιδιού είστε ένας πηγαίος παίκτης που ζει την ενδυναμωμένη ζωή του και μπορείτε να ζήσετε μέσα σε αυτό το παιχνίδι του Matrix και τίποτα που κάνατε σε αυτή τη ζωή δεν πρόκειται να αλλάξει το γεγονός ότι κάθε φορά που κάποιος κοιμάται – πεθαίνει σε αυτό το παιχνίδι ταυτόχρονα θα βγαίνει από το παιχνίδι και θα επιστρέφει στην πηγή.

Ανεξάρτητα από το τι έχετε κάνει ή δεν έχετε κάνει σε αυτή τη ζωή που ζείτε αυτή τη στιγμή επειδή οι κανόνες του παιχνιδιού έχουν αλλάξει θα πρέπει να εστιάζεστε στο τώρα, αφού οι συμβάσεις της ψυχής σας έχουν αφαιρεθεί αυτό σημαίνει ότι έχει αφαιρεθεί επίσης και γυάλινη οροφή της συχνότητας σας με αποτέλεσμα να είστε εσείς από εδώ και στο εξής υπεύθυνοι για το μελόν που δημιουργείτε για τον εαυτό σας.

Το σενάριο είναι εκεί και οι πιθανότητες είναι ότι οι περισσότεροι πηγαίοι παίκτες θα συνεχίσουν να τρέχουν το σενάριό τους αλλά αυτό δεν χρειάζεται να είναι έτσι γιατί τώρα είστε ο ισχυρός δημιουργός και μπορείτε να δημιουργήσετε το μέλλον που επιθυμείτε για τον εαυτό σας . Συνεχίζετε να έχετε την ίδια σκέψη ή το ίδιο σενάριο που είναι συνδεδεμένο στο μυαλό σας και πρέπει να συνειδητοποιήσετε τι είναι και τι πρέπει να αποφασίσετε ώστε να ασκήσετε την ελεύθερη βούλησή σας εάν επιθυμείτε να ζήσετε μια διαφορετική ζωή από αυτή που ζείτε σήμερα, τώρα το όνομά σας ήταν μια συχνότητα συμβατή με την ψυχή σας, ήταν μια συχνότητα που έβαλε ένα ανώτατο όριο, ένα γυάλινο ανώτατο όριο σε σας ως προς το πόσο υψηλή θα ήταν η συχνότητα που θα μπορούσατε να επιτύχετε ή το επίπεδο σε αυτό το παιχνίδι που παίζετε, αυτό σήμαινε ότι όπως είδατε όλους τους άλλους γύρω σας να πετυχαίνουν και ο νόμος της έλξης να δουλεύει γι ‘αυτούς και δεν φαίνεται να δουλεύει για εσάς ίσος αυτό συνέβαινε επειδή αυτός ήταν ο τρόπος σύστασης της ψυχής σας.

Αυτό σημαίνει τώρα ότι είστε άμεσα υπεύθυνοι για τη συχνότητα σας εάν θέλετε να έχετε μια αρκετά υψηλή συχνότητα για να αναλάβετε πραγματικά τον έλεγχο και τη δύναμη του ποιος είστε στη ζωή σας μακριά από το MATRIX, πρέπει να αυξήσετε τη συχνότητά σας πρέπει να σταματήσετε να τρώτε ζώα, σε σημείο να γίνετε ο ισχυρός δημιουργός που πράγματι είστε.

Σταματήστε να δίνετε την ενέργειά σας στο Matrix και κάντε ό, τι πρέπει να κάνετε για να αυξήσετε τη συχνότητα σας έτσι ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε την πραγματικότητα που θέλετε για τον εαυτό σας αυτό πραγματικά τραβάει την πίεση από κάθε παίκτη της πηγής ως προς το τι πρέπει να ολοκληρώσετε για να ξεφύγετε από αυτό το πράγμα η απόδραση είναι εγγυημένη συμβαίνει είτε το θέλετε να συμβεί ή όχι είναι αμετάκλητο έτσι ο στόχος τώρα είναι να δημιουργήσετε τη ζωή που θέλετε, αυξήστε συχνότητά σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να εκδηλώσετε αυτά τα πράγματα στην πραγματικότητα που πραγματικά θέλετε να ζήσετε πριν φύγετε από αυτό το παιχνίδι αλλά αυτό απαιτεί κάποιον αυτοέλεγχο εάν είστε ικανοποιημένοι με αυτό που έχετε και απλά θέλετε να συνεχίσετε το παιχνίδι μέχρι να τελειώσει τότε δεν είστε υποχρεωμένοι να το κάνετε.

Τροφές προς αποφυγή : οτιδήποτε ήταν ζωικό και περιείχε σάρκα και καρδία.

psixikafenomena

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

 1. Να σε ρωτησω κάτι; αν φαω ενα φρουτο που ειναι φυτό και εχει μεσα ενα μικροσκοπικό σκουλικάκι ή ενα μυρμιγκι ή ενα μυγάκι θα θεωρηθεί πως έφαγα..σάρκα; Αν βράσω το κοτοπουλάκι και το φάω, τι θα πάθω; τα χορταράκια δεν γίνονται στο χωματάκι; το χωματάκι δεν εχει μυρμιγκάκια κλπ; Να λες πως τα ζώα φτιάχτηκαν απο τον Θεό για να τα τρώμε. Γι αυτό και τα ξεχωρισε. Το λιοντάρι π.χ. δεν το τρως. Ουτε το άλογο. Ούτε τον αετό! Το κατσικάκι ομως πινεις το γάλα του. Αν φας και το κρεας του βρασμένο, ποιά η διαφορά; Να λες πως η εξέληξη των ζωων έχει τελειώσει.

 2. Τελευταιο μαντελα effect . Ποσες ηταν οι πληγες του φαραω;;; 7 η 10;;;
  Εγω εχω μεινει στις 7

 3. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ 08/05/2018 @ 12:38 ΜΜ

  Κι εσένα ρε φίλε ποιός σε ενημέρωσε για όλα αυτά; Σου έστειλε τηλεγράφημα το ΜΑΤΡΙΧ ;; Αν είναι έτσι να του δώσω την διεύθυνση μου να μου λύσει κι εμένα μερικες απορίες!!!

 4. Αυτός που τα είδε όλα 08/05/2018 @ 12:41 ΜΜ

  Χαχαχαχαχαχα τι σχέση έχει η κατανάλωση ζωικής τροφής με τους νόμους του Μάτριξ; απάντηση: καμία, στο Μάτριξ όλα παίζουν και η πρόσληψη ενέργειας με κάθε μέσο δεν επηρεάζει τη λειτουργία του.Τον όρο ΠΑΙΚΤΗΣ φυσικά το έκλεψες απο αλλού εσύ του psixikafainomena έτσι; Αφού λοιπόν δεν το συνέλαβες εσύ αλλά είσαι μαιμουδάκι γιαλατζί ταχυδρόμος ανύπαρκτων οντοτήτων πλασμένων στο μυαλό σου,κανόνισε την επόμενη φορά να λές που διάβασες για παίκτες.Πρόσεχε γιατί υπάρχουν πραγματικοί παίκτες εντός και εκτός του Μάτριξ που δεν αστειεύονται με ερασιτέχνες σαν τη πάρτη σου.Πάω να φάω ψητό γουρουνόπουλο τώρα.

 5. καθαρον 08/05/2018 @ 2:12 ΜΜ

  Ο,τι μαλακια ερχεται στο κεφαλι του καθενος την γραφει…και καθομαστε μετα εμεις σαν τα χα’ι’βανια και τα διαβαζουμε..
  Προσεχετε.. τι διαβαζετε και απο.. που.. τα διαβαζετε…ειναι η αληθεια μπερδεμενη με το ψεμα…τετοιες φολες μακρυα απο μας.

 6. Ποιο ματριξ!!!

 7. ΜΑΛΙΣΤΑ!!!!ΩΡΑΙΑ ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΔΙΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΜΑΤΡΙΧ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥ?
  ΡΕ ΕΣΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ?
  ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΧ,ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ,ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ?
  ΡΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ!!!
  ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ,ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΄ΠΟΛΛΑ.
  ΟΣΟΙ ΤΑ ΟΙΚΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΛΑΣ!!!
  ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ!!!!ΧΑΧΧΧΑ!!!

  • ανωνυμος 08/05/2018 @ 5:50 ΜΜ

   ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡ(ΕΙ)ΣΤΟΝ , ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ
   ( ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ….)

 8. Και στο είπα!Μην παίρνεις ληγμένα ναρκωτικά! Γρήγορα για αποτοξίνωση!

 9. Μαλακίες….

 10. ο παππους με τα ασπρα πηρε τηλεφωνο και τα σφυριξε ολα αυτα , αυτος που μιλαει με τον νιο στην ταινια…………….δε παμε λεω γω να βοηθησουμε εθελοντικα στα σπιτια που καηκαν .

 11. πισω απο την πλερεζα 08/05/2018 @ 6:44 ΜΜ

  αχ ρε Δημοσθενη τους εχεις τρελανει ολους

 12. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 08/07/2018 @ 1:19 ΜΜ

  το μεγάλο αφεντικό που είναι αρμόδιο για το παρόν ηλιακό σύστημα άλλαξε περίπου 40 χρόνια πριν, το παλιό αφεντικό τα είχε γράψει όλα σταρ χ/ του για πάρα, πάρα μα πάρα πολύ καιρό, η αλλαγή έγινε στο παρατσακ, εάν παρέμενε για 100 χρόνια ακόμα θα είχανε καταρρευσει τα πάντα και θα έπαυε και η γη (όπως έπαψε κατά την διάρκεια της εποπτείας του παλιού ο πλανήτης Φαεθων και ο Αρης) να αποτελεί ζωοποιό κύτταρο, το νεο αφεντικό ανέλαβε στο παρα 1 δετερολεπτο, ολη η “νέα τάξη πραγμάτων” και ολο το σκυλολοϊ των αριστεριστων και ο φοβος για τον γππ πραγματοποιείται απο κεκτημένη ταχύτητα απο το χαος του “παλαιου”, η στροφή προς τον εθνικισμο ο πουτιν και ο τραμπ ειναι υλοποιήσεις του νέου γιατί πολύ απλά μονο με την οικογένεια , τον υγιή εθνικισμό και την ποικιλότητα που τον διέπει είναι δυνατόν να υπάρχει και να αναπτυχθει η ανθρωπότητα

 13. το MATRιX ειναι ενοχο μα δεν το δικασε κανεις!!!!!!!!!
  ανοιξε ΜΑΤΡΙΧ ανοιξε δεν σου μιλαει ξενο;ς

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh