Οι ΗΠΑ αρνήθηκαν ότι σκότωσαν 30 ιρακινούς στρατιώτες στο Ιράκ

επιδρομη
Το Πεντάγωνο αρνήθηκε ότι σκότωσαν 30 ιρακινούς στρατιώτες

Οι ΗΠΑ αρνήθηκαν ότι σκότωσαν σε επιθέσεις 30 ιρακινούς στρατιώτες στο Ιράκ. Αυτό δήλωσε η Ουάσιγκτον, αφού πρώτα σκότωσε περισσότερους από 30 ιρακινούς στρατιώτες τώρα αρνούνται. Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ με εκπρόσωπο τον Υποστράτηγο Roger Cabiness, δήλωσε στο πρακτορείο Σπούτνικ, σήμερα Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου το εξής:

«Δεν είναι αλήθεια δεν τους σκοτώσαμε” όταν του ζητήθηκε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες του περιστατικού. Πάνω από 30 ιρακινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν από τις αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ και άλλοι 20 τραυματίστηκαν σήμερα στο Ιράκ. Την στιγμή που οι ισλαμιστές του IS δέχθηκαν βαριές απώλειες με 62 νεκρούς μέσα σε δύο μέρες και ενώ το Ιράκ είχε μόλις αρνηθεί στον Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ την ανάπτυξη χιλιάδων Αμερικανών στρατιωτών στο έδαφος του και την παροχή επιθετικών ελικοπτέρων Απάτσι!

Ο πρωθυπουργός του Ιράκ ζήτησε την άμεση έρευνα για την αμερικανική επιδρομή εναντίον της 55ης Ταξιαρχίας η οποία είχε μεγάλες επιτυχίες εναντίον των τζιχαντιστών του IS. Όπως πάντα οι δολοφόνοι των λαών αποφάσισαν να επιτεθούν και να τιμωρήσουν το Ιράκ για την άρνηση τους να συνεργαστούν με το Πεντάγωνο.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *