12:54 - 20/08/2016

Οι Ιλλουμινάτι – ντοκιμαντέρ συνωμοσίας

Οι Ιλλουμινάτι – ντοκιμαντέρ συνωμοσίας

Το ντοκιμαντέρ απεικονίζει πώς οι Ιλλουμινάτι, αυτή η ομάδα που καλεί τους εαυτούς τους “οι φωτισμένοι”, έχει αποκτήσει θέσεις εξουσίας μέσα από τον έλεγχο του τραπεζικού συστήματος. Δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη γη ζουν στην άγνοια. Μπροστά στα μάτια σας, οι πολιτικοί προχωρούν ένα γενικό σχέδιο.

Από την εποχή του Ναπολέοντα, μυστικές κοινωνίες επηρρεάζουν τους πολιτικούς να κατακτήσουν την Ευρώπη. Τώρα, τον 21ο αιώνα,το σχέδιο έρχεται να αποδώσει καρπούς.Η νέα παγκόσμια τάξη έχει συγκεντρώσει τις εξουσίες.

Οι μυστικές κοινωνίες και οι πολιτικές οργανώσεις χρησιμοποιούν διάφορα σύμβολα και αριθμούς. Μόλις μάθετε τη μυστική γλώσσα θα τους αναγνωρίζετε αμέσως.Παρακολουθείστε το αποκαλυπτικό ντοκιμανταίρ.

http://beforeitsnews.com/power-elite/2016/08/the-illuminati-documentary-conspiracy-2451760.html

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*