08:55 - 06/07/2019

Όχι άλλη πρόοδο

H Mattel παίρνει μέρος δυναμικά στη μόδα του προοδευτισμού φτιάχνοντας μια κούκλα που προάγει το δικαιωματισμό σε μικρά κορίτσια που αντί να παίζουν τώρα πρέπει να πολιτικοποιηθούν και αυτά.

Εμείς εδώ στην Ελλάδα είδαμε κάτι αντίστοιχο από την καμπάνια της LACTA που είχε βάλει στην ίδια μοίρα τους γάμους μικτής φυλής, τους ομοφυλόφιλους και τους ανάπηρους. Έμμεσα η διαφημιστική αυτή καμπάνια μας κατηγορούσε πως όταν βλέπουμε ένα ζευγάρι ενός αρτιμελή με άτομο με αναπηρία έχουμε αισθήματα αντιπάθειας.

Όσο δεν αντιστεκόμαστε έμπρακτα με το να μην αγοράζουμε τα προϊόντα τους τόσο περισσότερο οι προοδευτικές αυτές εταιρείες θα συνεχίζουν να περνούν την ιδεολογία τους στα ευμετάβλητα μυαλά μικρών παιδιών.

<

Daily Mail

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ωραία τώρα μπορούν να μας φτιάξουν και τέτοια αγαλματα!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh