in ,

Ο Πλανήτης Ανήκει στα Ερπετά

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

«Όταν δεν καταλαβαίνουμε κάτι, είναι πολύ πιθανό να μας καταλαβαίνει αυτό…».

Ο Πλανήτης Ανήκει στα Ερπετά και τον σφραγίζουν με τα σύμβολα τους.

[…] Η φυλή σας είναι γενετικά κατασκευασμένη από εξωγήινους κι εμείς ήμασταν λίγο ή πολύ παθητικοί επισκέπτες στην επιταχυμένη εξελικτική διαδικασία σας. Θα πρέπει να μάθετε (κάποιοι επιστήμονες σας ήδη το αναφέρουν) ότι το είδος σας εξελίχθηκε με μία αφύσικη τελείως απίθανη ταχύτητα μέσα σε 2-3 εκατομμύρια χρόνια. Κάτι τέτοιο είναι απολύτως αδύνατο, γιατί η εξέλιξη είναι μία πολύ πιο αργή διαδικασία εάν είναι φυσική, αλλά εσείς δεν το έχετε καταλάβει. Η δημιουργία σας ήταν τεχνητή και έγινε μέσω γενετικής μηχανικής, όχι από εμάς, αλλά από ένα εξωγήινο είδος. Εάν με ρωτήσετε, εάν είμαι εξωγήινη, θα πρέπει να απαντήσω πως όχι. Εμείς είμαστε οι ιθαγενείς γήινοι. Είχαμε και έχουμε κάποιες αποικίες στο ηλιακό σύστημα, αλλά προερχόμαστε από αυτόν εδώ τον πλανήτη. Είναι στην πραγματικότητα δικός μας πλανήτης κι όχι δικός σας, ποτέ δεν ήταν δικός σας.

[…] Έχουμε δύο κύρια σύμβολα που αντιπροσωπεύουν το είδος μας. Το πρώτο, το αρχαιότερο σύμβολο είναι ένα μπλε ερπετό με τέσσερα φτερά πάνω σε μαύρο φόντο, τα χρώματα έχουν θρησκευτική σημασία για εμάς. Αυτό το σύμβολο χρησιμοποιούταν από κάποια τμήματα της κοινωνίας μας, αλλά σήμερα είναι σπάνιο –εσείς οι άνθρωποι το αντιγράψατε πολλές φορές στα παλιά σας γραπτά. Το άλλο σύμβολο είναι ένα μυστικιστικό πλάσμα που το ονομάζετε «Δράκο» σε σχήμα κύκλου με επτά άσπρα άστρα στο μέσον. Αυτό το σύμβολο είναι περισσότερο κοινό σήμερα. Εάν δείτε κάποιο από αυτά τα σύμβολα σε κυλινδρικό σκάφος που περιέγραψα στην προηγούμενη απάντηση ή σε κάποια υπόγεια εγκατάσταση, αυτό το αντικείμενο ή το μέρος ανήκει σίγουρα σε εμάς και θα σας συμβούλευα να απομακρυνθείτε όσο τον δυνατόν γρηγορότερα.

[…] Μπορώ επίσης να προσπαθήσω να περιγράψω τον εαυτό μου, αλλά αμφιβάλλω εάν άλλοι του είδους σας θα μπορέσουν να φανταστούν την πραγματική μου όψη μέσα από απλές λέξεις, γιατί η αυτόματη άρνηση της ύπαρξης ερπετικών ειδών και γενικά ευφυών ειδών άλλων από το δικό σας είναι μέρος του προγραμματισμού του μυαλού σας. Φανταστείτε το σώμα ενός κανονικού θηλυκού ανθρώπου και έχετε μια πρώτη εντύπωση του σώματός μου. Όπως και εσείς, έχω κεφάλι, δύο χέρια, δύο παλάμες, δύο πόδια και δύο πατούσες και οι αναλογίες του σώματός μου είναι σαν τις δικές σας.

Όπως βλέπεις, είμαστε μία πολύ παλιά φυλή σε σύγκριση με το είδος σας, το οποίο χοροπηδούσε από εδώ και από εκεί σαν μικρά πιθηκοειδή ζώα στα δέντρα εκείνη την εποχή ενώ εμείς εφεύραμε την τεχνολογία, αποικίσαμε άλλους πλανήτες σε αυτό το σύστημα, χτίσαμε μεγάλες πόλεις πάνω σε αυτόν τον πλανήτη (που χάθηκαν χωρίς ίχνη με το πέρασμα του χρόνου) και αναδομήσαμε τα γονίδιά μας ενώσω τα γονίδιά σας ήταν ακόμη αυτά των ζώων.

Πριν 10 εκατομμύρια χρόνια τα μικρά πιθηκοειδή άρχισαν να μεγαλώνουν και κατέβηκαν από τα δέντρα στο έδαφος. Αλλά εξελίσσονταν πολύ αργά όπως είναι φυσιολογικό για ένα θηλαστικό και εκτός εάν κάτι ασυνήθιστο δεν συνέβαινε στο είδος σας, δεν θα μπορούσαμε να καθόμαστε τώρα εδώ και να συζητάμε, γιατί εγώ θα καθόμουν στο άνετο μοντέρνο σπίτι μου κι εσύ θα καθόσουν στην σπηλιά σου ντυμένος με γούνες και προσπαθώντας να ανακαλύψεις τα μυστικά της φωτιάς ή θα μπορούσε ίσως να κάθεσαι σε έναν από τους ζωολογικούς μας κήπους. Αλλά τα πράγματα εξελίχτηκαν διαφορετικά και τώρα πιστεύετε ότι είστε το «Στέμμα της δημιουργίας» και μπορείτε εσείς να κάθεστε στα μοντέρνα σπίτια σας και εμείς πρέπει να κρυβόμαστε και να ζούμε κάτω από τη Γη ή σε απομακρυσμένες περιοχές.

Περίπου πριν 1,5 εκατομμύρια χρόνια, ένα άλλο εξωγήινο είδος έφτασε στην Γη, ήταν προς έκπληξη μας το πρώτο είδος για πάνω από 60 εκατομμύρια χρόνια. Αυτό θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη για εσάς εάν ξέρατε πόσα πολλά και διαφορετικά είδη υπάρχουν σήμερα εδώ. Το ενδιαφέρον αυτού του ανθρωποειδούς είδους -τους αποκαλείτε «Ιλοχίμ» σήμερα- δεν ήταν οι πρώτες ύλες και ο χαλκός, ήταν προς μεγάλη μας κατάπληξη τα υπανάπτυκτα πίθηκο-ανθρωποειδή.[…] Διάβασε την συνέχεια: Φάκελοι Lacerta: Η Συνέντευξη μιας Ερπετοειδούς και τα άρθρα “Λατρεύοντας τα Ερπετά” και “Κάποιοι μας Κατέχουν – Κάπου Ανήκουμε”

«Κατάρα είναι η γνώση γι’ αυτόν που την έχει, κι αλίμονο σε αυτούς που θα καταραστεί μ’ αυτήν» Νίτσε

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι προγραμματισμένος να επεξεργάζεται τα δεδομένα των αισθήσεων σε κώδικα, σε σύμβολα. Υπάρχει ένας πολύπλοκος εσωτερικός κώδικας συμβόλων στο πρόγραμμά μας, που μεταφράζει τα πάντα σύμφωνα με τις παραμέτρους του μεγάλου κρυπτογράφου που λέγεται «Ερπετοειδής Επικυρίαρχοι» και μας επιτρέπει αν αντιλαμβανόμαστε αυτά που ο Αφέντης έχει προαποφασίσει. Η ίδια η επιστήμη της ψυχολογίας και της θρησκείας των ανθρώπων, είναι ένα σύστημα κρυπτογράφησης των εκδηλώσεων του προγράμματος των ερπετοειδών

Στην Βίβλο των ιουδαίων, εβραίων, χριστιανών κλπ. ο ίδιος ο Θεός όταν τον ρωτούν δίνει το όνομα του σε κώδικα: YHVH (ΓΙΑΧΒΕ). Η ίδια η γραφή, τα γράμματα της κάθε αλφαβήτου, δεν είναι παρά κωδικοποιημένοι ήχοι, ηχητικά σύμβολα. Η γνώση μιας γλώσσας προϋποθέτει την γνώση αποκρυπτογράφησης αυτού του συμβολικού συστήματος που ονομάζονται «αγγλικά», «κινέζικα», κλπ. Η γνώση αυτού του συστήματος δίνει την δυνατότητα επικοινωνίας με επιλεγμένους κύκλους που είναι συμβατοί μεταξύ τους, σε κοινωνικό, πλανητικό ή γαλαξιακό επίπεδο. Για όλους τους υπόλοιπους, τους ασύμβατους αυτή η ειδικού τύπου επικοινωνία είναι κρυπτογραφημένη.

«Η αλχημεία είναι οι αλλαγές που διέπουν τον κόσμο, που τον χωρίζουν με ρυθμούς σε στάδια, που επεμβαίνουν σε κάθε επιμέρους στοιχείο μεταμορφώνοντας το κεντρικό, που με την σειρά του επηρεάζει το εξωτερικό και το παρατηρήσιμο και διαμορφώνει το γενικό. Αυτός που παρατηρεί την τέχνη της αλχημείας του κόσμου, δεν μπορεί να την εφαρμόσει αν δεν κατανοήσει πως πρώτα συμβαίνει στον ίδιο και πως πρέπει πρώτα να την εφαρμόσει στον εαυτό του. Έπειτα τα επιμέρους εσωτερικά στοιχεία θα μεταμορφώσουν τον κεντρικό νου του μικρόκοσμου κι εκείνος θα επηρεάσει το περιβάλλον και θα ενημερωθεί ο κεντρικός νους του μακρόκοσμου. Όταν Αυτός ανταποκριθεί, μην είσαι απροετοίμαστος.» Ρογήρος Βάκων, (1219/1220 – 1292)

[Ο Ρογήρος Βάκων δίδασκε την αποδέσμευση από τις αυθεντίες και την αναζήτηση της αλήθειας με την έρευνα. Θαύμαζε τον Αριστοτέλη, διατηρώντας όμως ανεξαρτησία γνώμης. Θεωρούσε τα μαθηματικά ως την βάση των επιστημών και την εμπειρία ως αναγκαία προϋπόθεση κάθε γνώσης, κάτι που τον κατατάσσει στους προδρόμους της σύγχρονης επιστημονικής μεθόδου. Διέκρινε δε την εμπειρία σε εμπειρία των αισθήσεων (εξωτερική) και σε εσωτερική (πνευματική) εμπειρία. Η εξωτερική ήταν απαραίτητη για την ανάπτυξη των επιστημών. Η δεύτερη, η πνευματική εμπειρία, ήταν η προϋπόθεση της ανόδου των βαθμίδων της αντίληψης των υπεραισθητών. Ο ανερχόμενος μέχρι τέλους την κλίμακα αυτή θα έφτανε στη ενόραση του θείου. Γνωστός κι ως Roger Bacon ασχολήθηκε με όλους τους τομείς της γνώσης. Επιδόθηκε στην αστρονομία, γλωσσολογία, αλχημεία, ιδιαίτερα στην οπτική, διόρθωσε το Ιουλιανό ημερολόγιο και σ’ αυτόν αποδίδονται οι εφευρέσεις του μεγεθυντικού φακού και του θερμομέτρου. Στην επιστολή του De secretis operibus οραματίζεται αυτοκίνητα και αεροπλάνα. Μελέτησε τον]

Αναρωτήθηκες ποτέ πως σκέφτεσαι;

Με γλώσσα, με εικόνες, με σύμβολα και με αφηρημένα νοήματα.

Η σκέψη έχει γλώσσα; Σε ποια γλώσσα σκέφτεσαι;

Ας πούμε ένας Άγγλος που ζει στην Ελλάδα, μιλά ελληνικά για να γίνει συμβατός (κοινή πραγματικότητα = συμφωνία) με τους υπόλοιπους. Σε ποια γλώσσα θα καταλήξει να σκέφτεται; Στα ελληνικά, αφού πρώτα περάσει μια περίοδο που οι σκέψεις του θα είναι μια μίξη ελληνικών και αγγλικών. Το ίδιο το υπόστρωμα της εγκεφαλικής συνειρμικής λειτουργίας, επεξεργάζεται τα πράγματα στον περίτεχνο συμβολικό κώδικα που ονομάζουμε «γλώσσα», εκφράζεται με σύμβολα που αποκαλούμε «γράμματα» και σκέφτεται με τις εικόνες αυτών των συμβόλων.

Ο Γερμανικής καταγωγής Αμερικανός πυρηνικός φυσικός Ρόμπερτ Οπενχάιμερ «πατέρας της ατομικής βόμβας» είχε πει: «Μέρα με την ημέρα, μαθαίνουμε πόσο παράξενος είναι στ’ αλήθεια αυτός ο κόσμος […] Μερικοί άνθρωποι γέλασαν, μερικοί άνθρωποι φώναζαν, οι περισσότεροι άνθρωποι ήταν σιωπηλοί. Μέσα στο μυαλό μου κυριάρχησε ένας στίχος, μια γραμμή από το “Bhagavad-Gita” στην οποία ο Krishna προσπαθεί να πείσει τον πρίγκιπα ότι πρέπει να κάνει το καθήκον του: “Είμαι ο θάνατος: ο καταστροφέας των κόσμων”». Αυτά ήταν τα λόγια του με τα οποία περιέγραψε την στιγμή της πρώτης έκρηξης ατομικής βόμβας στην έρημο του Νew Mexico στις 16 Ιουλίου του 1945. Ταυτόχρονα πάλεψε για να συνειδητοποιήσουμε τους τρομερούς κινδύνους της εργασίας του, με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί, στην περίοδο του μακαρθισμού, ως επικίνδυνος για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ.

Η αυγή του ανθρώπινου πολιτισμού μας -αποκαλούμενη κι ως «Mystery Babylon» -είναι μιά συνωμοσία, δημιουργημένη από μιά συμμορία ισχυρών -φαινομενικά- θεοτήτων (ο ορισμός της λέξης Θεός· σημαίνει ο ισχυρός, ο ταχύς), που αντλούν την παντοδύναμη ισχύ τους μόνο από την αδιαμαρτύρητη συγκατάθεση μας, την ΣΥΜΦΩΝΙΑ μας, για την συντήρηση αυτής της κατάστασης και την διαιωνίζουμε με το διάσημο «αυξάνεσθε και πληθύνεστε» για να έχει το μαντρί μπόλικα κοτοπουλάκια.

Εμείς απομακρύνουμε συνεχώς το βλέμμα μας από τις αμέτρητες άλλες όψεις της πραγματικότητας – που μας έχουν προγραμματίσει να τις αποκαλούμε “φανταστικές” – και καθημερινά υπογράφουμε με αίμα, δάκρυα και σπέρμα, αυτήν την πανίσχυρη συμφωνία, η οποία είναι και η μόνη υπεύθυνη για την διατήρηση της πραγματικότητας γύρω μας, όπως την αντιλαμβάνεται το πρόγραμμα που τρέχουμε. Εχουμε έναν ξένο καταπατητή κι αυτός ο καταπατητής μας έχει δώσει το μυαλό του (το δικό του πρόγραμμα, τα δικά του σύμβολα, την δική του γλώσσα) και με αυτό πορευόμαστε θεωρώντας το ως την μόνη αλήθεια. Μάλιστα ηλιθίως την αποκαλούμε ως την θεϊκή Αλήθεια του Χριστού, του Βούδα, του Κρίσνα και των χιλιάδων ακολούθων τους, ξεχνώντας πως όλοι αυτοί είναι παιδιά του Γιαχβέ. Πως είναι παραποτάμια από την ίδια πηγή.

Ένας παρατηρητικός και ανοιχτόμυαλος άνθρωπος, μπορεί να περπατά για πολλές ώρες στον δρόμο, μαγεμένος από το πλήθος των πραγμάτων που μπορεί να παρατηρεί γύρω του, από την ανεξάντλητη εκπομπή μηνυμάτων που δέχεται από παντού, ακόμη και από τα πιο ελάχιστα πράγματα. Ο κόσμος είναι γεμάτος ολοφάνερα μηνύματα και μαγικούς συμβολισμούς για τον άνθρωπο που μπορεί να τα δει, να τα αισθανθεί και συνήθως ένας τέτοιος άνθρωπος φλέγεται από την επιθυμία να τα περιγράψει, να τα διηγηθεί. Ετσι δημιουργείται η καλή μουσική, η ποίηση, η ζωγραφική, η γλυπτική και τα τελευταία χρόνια και η φωτογραφία.

Είναι ένας φυσικός νόμος που δεν μπορούν να του αντισταθούν οι άνθρωποι που αισθάνονται, ειδικά οι άνθρωποι που βρίσκονται σε υψηλό τόνο στην κλίμακα των αισθημάτων. Κι αυτό είναι κάτι που συμβαίνει με μιά βόλτα στον δρόμο. Φαντάσου ότι είναι απερίγραπτο, αν κάποιος κάνει το ίδιο μέσα σε μια βιβλιοθήκη ή αν περιπλανηθεί στα αισθητικά, αιθέρια, μυστήρια μονοπάτια των καλών τεχνών. Θα πρέπει να βρούμε ένα όνομα γι’ αυτό το μαρτύριο. Συνήθως οδηγεί στην απομόνωση και στην υψηλή αντίληψη. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, (λίγοι μονάχα) οι άνθρωποι ασχολούνται με τις τέχνες, για να μην νιώθουν μόνοι. Κι αυτή η μοναξιά είναι μεταδοτική, γι’ αυτούς που απολαμβάνουν αυτές τις τέχνες. Μπορείς να αισθανθείς την ψυχή του Ντα Βίτσι αν σταθείς ακριβώς μπροστά σε έναν πίνακα του. Ακριβώς εκεί που στάθηκε κι ο ίδιος όταν τον ζωγράφισε. Γι’ αυτό δεν αφήνουν να σταθεί κανείς τόσο κοντά σε έναν πίνακα, που έτσι κι αλλιώς η έκθεση είναι αντίγραφο κι όχι πρωτότυπο. Αν έχεις αντίληψη κι εκπαίδευση στις και τις 18 αισθήσεις σου κι ο συναισθηματικός σου τόνος είναι υψηλός, τότε μπορείς να βρεθείς ακριβώς «στα πόδια» του καλλιτέχνη, να αισθανθείς όπως αυτός, να γίνεις αυτός… είναι μαγικό και μπορείς να το κάνεις σε μικρότερης εμβέλειας έργα, όπου επιτρέπουν να πλησιάσεις κοντά τους.

Θα μπορέσεις κατόπιν να αντιληφθείς πόσο εκτρωματικά είναι τα έργα των ερπετοειδών. Αλλά για να γίνει αυτό είναι απαραίτητο να μην λατρεύεις κάποιο από αυτά με οποιοδήποτε όνομα κι αν σου παρουσιάζονται. Οχι ο Χριστός-Γιαχβέ δεν είναι ο Απόλλωνας, ούτε ο Ιάσων, πουθενά στα βιβλία των ιουδαίων δεν γράφει κάτι τέτοιο, αντιθέτως γράφει ότι το όνομα του είναι Γιαχβέ, ξεκάθαρα κι ολοφάνερα. Ούτε είναι Ελληνας, πουθενά ο Όμηρος δεν αναφέρει κάτι τέτοιο και πουθενά αλλού δεν αναφέρεται ως Ελληνας, παρά ως Ιουδαίος. Η γιόγκα είναι ινδουιστική τελετουργία της θρησκείας των νάγκας κι απολύτως καταστρεπτική για τον έμψυχο άνθρωπο. Διαβάζουμε ότι η λέξη YOGA ετυμολογικά προέρχεται από την Σανσκριτική ρίζα YUJ (στα Ελληνικά συνδέω, συσφίγγω, υποτάσσω) και εκφράζει σαν έννοια την κατάσταση ένωσης της ατομικής ψυχής με το Ον…

Ποιο Ον; Αυτό το Ον; Τα φίδια τα βλέπεις;

Αν αυτά τα απλοϊκά δεν μπορείς να τα έχεις απόλυτα ξεκάθαρα στο μυαλό σου, είναι γιατί οι ευσεβείς πόθοι σου δεν στο επιτρέπουν, και το πρόγραμμα σου δεν σε αφήνει να σκεφτείς με το δικό μου μυαλό. Άλλωστε είναι γνωστό ότι καθένας θα εξαπατηθεί όταν το ψέμα εξυπηρετεί τις επιθυμίες του. Λέμε συχνά για τα ψέμματα της πολιτικής και τους ψεύτες πολιτικούς. Για την υπερβολική ροή πληροφορίας στο διαδίκτυο, που κάνει δύσκολη τη διάκριση της ήρας από το στάχυ. Σχεδόν, όμως, ποτέ δε μιλάει κανείς για αυτό που συντηρεί την ίδια την εξαπάτηση: τον εξαπατημένο. Τι είναι αυτό που τρέφει τον εξαπατημένο; Τι είναι αυτό που τον κάνει να προτιμά τελικά το ψέμα; Η ελπίδα, θα μπορούσε να πει κανείς. Ίσως η άγνοια ή η ημιμάθεια, θα αντέτεινε άλλος. Περισσότερο, όμως, από όλα φαίνεται ότι οι άνθρωποι επιλέγουν το ψέμα, επειδή αυτό τις περισσότερες φορές ταιριάζει καλύτερα στις επιθυμίες τους.

Αναρωτήθηκες ποτέ, ποιά σκέψη είναι δική σου; Καταδική σου;

Έχεις κάποια καταδική σου αντίληψη; Γράψε μια … οποιαδήποτε.

Είναι η πραγματικότητα πραγματική; Σε αυτή την ερώτηση, η απάντηση είναι … για ποιόν; Ως πραγματικότητα ορίζεται η περιοχή, το σύνολο των υπαρκτών πραγμάτων, καταστάσεων, γεγονότων ή συνθηκών, ο κόσμος όπως υπάρχει και γίνεται αντιληπτός. Η λέξη κλειδί εδώ είναι η λέξη … αντιληπτός. Αντί-λήψη, δηλαδή λαμβάνει τον ανθρώπινο ον γνώση της συμφωνημένης πραγματικότητας έμμεσα με τις αισθήσεις και τον νου (λογικό). Η γνώση για την πραγματικότητα του γίνεται όχι απευθείας, αλλά διαμέσου -του προγραμματισμού του.

Αντί-λήψη, είναι η γνώμη, η άποψη που έχει κάποιος για κάτι. Γράψε λοιπόν μία δική σου γνώμη για κάτι που να μην την έχει ήδη πει κάποιος άλλος πριν από εσένα. Δεν υπάρχει .. και ξέρεις γιατί; Γιατί δεν έχεις τον έλεγχο των σκέψεων και των συναισθημάτων, των λέξεων κι των συμβολισμών που δημιουργούν πρωτότυπες αντιλήψεις. Αν είχες έστω και μια δική σου γνώμη για οτιδήποτε τότε θα ήσουν πολλές βαθμίδες πιο κοντά στην έξοδο από την φυλακή σου.

Αυτή η πραγματικότητα που ζούμε είναι μια από τις πιθανές πραγματικότητες που μπορούμε να έχουμε πρόσβαση ως ανθρώπινα όντα. Είναι δημιουργημένη από τον παρατηρητή της, από τον επικυρίαρχο της,και δηλαδή δεν είναι η μόνη που μπορεί να δημιουργηθεί. Είναι σχεδόν εύκολο να γνωρίζουμε με ακρίβεια τους κατασκευαστικούς νόμους που την δημιουργούν, αρκεί να έχουμε τις ικανότητες του κατασκευαστή, δηλαδή αν αρχίσουμε να δημιουργούμε την πραγματικότητα μας αντί να την αντί-λαμβανόμαστε. Στην πρώτη περίπτωση είμαστε το αποτέλεσμα ενός ξένου μυαλού, στην δεύτερη αναλαμβάνουμε την ευθύνη του δικού μας… και όχι, δεν είναι εύκολο για τα όντα που έχουν μάθει να κλαψουρίζουν δώθε κείθε την αδυναμία τους, την υποταγή, την ταπεινότητα, τον σεβασμό, την αγάπη, την ισότητα, τον φόβο Θεού κι όλες αυτές τις μαλακίες του ξένου μυαλού.

Αυτό το ξένο μυαλό μας διατάζει να αποκηρύξουμε – με την δική μας συμφωνία – την συνειδητοποίηση ότι υπάρχουν κι άλλα αισθήματα κι άλλες ιδέες κι άλλες αντιλήψεις, κι άλλα σύμβολα, κι άλλοι κόσμοι, πέρα από τους δικούς τους, κι ότι τα βδελυρά σύμβολα τους δεν έχουν καμία σχέση στον δικό μας ανθρώπινο κόσμο.

Ο μόνος τρόπος για να σπάσουμε την συμφωνία είναι να ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ότι τελούμε υπό κατάληψη, να ανεβάσουμε τόνο ζωής πάνω από τον φόβο και τον δικό τους ερπετοειδή θρησκευτικό έλεγχο, να στραφούμε στην αισθητική, (στην ανθρώπινη αισθητική) στην τέχνη, στον ενθουσιασμό, στην ανεξαρτησία, … κοντολογίς να ζήσουμε σαν πολεμιστές.

Ξέρεις πως ζει ο πολεμιστής; Μα σε συναναστροφή με πολεμιστές.

Από τι φαίνεται ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ αν κάποιος είναι πολεμιστής;

Μα από τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ που παράγει κι από τον βαθμό της ΑΙΤΙΑΣ του.

Δες την ζωή κάποιου, την διαχείριση του χρόνου, του χώρου, της μάζας και της ενέργειας του και θα αντιληφθείς σε ποιόν βαθμό είναι πολεμιστής ή κοτοπουλάκι.

Μην ψάχνεις να διαβάσεις «πίσω από τις γραμμές» την στιγμή μάλιστα που είσαι ανίκανος (λόγω προγράμματος) να διαβάσεις ακριβώς τις λέξεις που είναι μπροστά στα μάτια σου. Να δεις τις εικόνες που σου δείχνουν ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ποιος είναι το Μεγάλο Αφεντικό και που οφείλεις υπακοή, την ψυχή σου, την ζωή σου, τα παιδιά σου … και οτιδήποτε έχεις ήδη συμφωνήσει. Όταν δηλαδή δεν γνωρίζεις καν, τον ορισμό των λέξεων που χρησιμοποιείς κι αγνοείς καθολικά την ετυμολογία τους, το να ψάχνεις κρυφά νοήματα κι αφηρημένες έννοιες είναι απλώς ανόητο κι όταν ακούς να σου λένε κάτι του στυλ … “ο συγγραφέας γίνεται αντιληπτός αν διαβάζεις πίσω ή ανάμεσα από τις λέξεις, γιατί γράφει με συμβολισμούς” και ταυτόχρονα γνωρίζεις ότι ο συγγραφέας είναι μπεκρής, μπατίρης, εγωπαθής, ασθενής κι ανήθικος, να ξέρεις ότι αυτά που λέει, είναι απλώς οι εμφυτεύσεις του και το να τις δεχτείς, είναι σαν να τρέχεις σε λαδωμένο πάγο …

ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΣ

Οι φωτογραφίες που βλέπεις είναι ο ορισμός του «θέλει ο συνωμοσιολόγος να κρυφτεί και τα ερπετά δεν τον αφήνουν»

@Ηω Αναγνώστου / 2019

Ο NAGA Πύργος Ελέγχου στο Φαραωνικό αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης !!!

ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΣΎΜΒΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ … ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ;

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ

terrapapers.com

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Με όλο αυτό το σεντόνι, τι άραγε να θΈΛει να μας πει ο ποιητής ;
  Κατάγομαι από αγγΕΛο & την ζεύξη του με γήινο είδος, θηλυκού γένους.
  Όποιος θεωρεί ότι κατάγεται από πίθηκο πρόβλημα του.
  Μην μας κάνει όμως και διαφήμιση!

 2. Ο πλανήτης ανήκει αποκλειστικά σε ολα τα όντα του & στα Βασίλεια του:
  Ορυκτό, Φυτικό, Ζωικο- ιδιαιτερα Ανθρώπινο, αγγΕΛικο, στοιχειακο.
  Σε ολα αυτά μαζι και σε κανένα χωριστα- ειδικά- μεμονωμένα.
  Ο έχων αντίρρηση περνα απ’ το ταμείο, πληρώνεται εξωφλουμενος και δρόμο.
  Απολύεται.
  Σε κάνει για εδώ, δεν είναι παρά “έξω από δω”.
  Αυτααααα !

 3. Μολις εφτασα στο σημειο που λεει οτι ο Ομηρος δεν αναφερει οτι ο Χριστος ηταν Ελληνας καταλαβα οτι διαβαζω παπαριες και σταματησα…..Αντε γεια…

  • Γράφει πουθενά ο Ομηρος οτιδήποτε για τον Χριστό-Γιαχβέ; Μπορείς να αναφέρεις κάτι σχετικό και που το διάβασες στον Ομηρο για να το δουμε κι εμείς;

 4. Συμφωνώ στο ότι το μεγαλύτερο κομμάτι του παγκόσμιου πληθυσμού είναι όντα που έχουν μάθει να κλαψουρίζουν δώθε κείθε την αδυναμία τους, την υποταγή, τον φόβο Θεού κι όλες αυτές τις μαλακίες του ξένου μυαλού.

  Γεια στο στόμα σου!

  «Σχεδόν, όμως, ποτέ δε μιλάει κανείς για αυτό που συντηρεί την ίδια την εξαπάτηση: τον εξαπατημένο.»

  Τα είπες όλα!!

  Τι είναι αυτό που τρέφει τον εξαπατημένο; Τι είναι αυτό που τον κάνει να προτιμά τελικά το ψέμα; Η ελπίδα, θα μπορούσε να πει κανείς. Ίσως η άγνοια ή η ημιμάθεια, θα αντέτεινε άλλος. Περισσότερο, όμως, από όλα φαίνεται ότι οι άνθρωποι επιλέγουν το ψέμα, επειδή αυτό τις περισσότερες φορές ταιριάζει καλύτερα στις επιθυμίες τους.

  Το ψέμα ταιριάζει στις επιθυμίες σας! Σας βολεύει ο ερχομός του Ιησού (Ιησούς εβραϊκό όνομα ο Γιαχβέ σώζει) στην δευτέρα έλευση, παρόλο που τα θρησκευτικά σας κείμενα ξεκάθαρα δηλώνουν ότι αυτός υποσχέθηκε την δευτέρα παρουσία του στην γενιά των μαθητών του και όχι μετά από χιλιάδες χρόνια. (Ματθαίος 24:34)

  Ενδίδετε στις ψευδοπροφητείες του μεγαλύτερου αποτυχημένου “προφήτη” διότι το ψέμα ταιριάζει στις επιθυμίες σας.

  • Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΑΡΧΕΙ ΤΕ ΚΥΒΕΡΝΑ
   ΙΣΑΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΗΣΑΙΑΣ
   ΙΣΗΜΙ = ΓΙΓΝΩΣΚΩ
   ΙΣΑΙΟΜΑΙ = ΟΜΟΙΑΖΩ
   ΙΣΑΖΩ = ΙΣΟΡΡΟΠΩ
   ΙΣΑΙΟΣ = ΙΣΟΣ
   ΑΡΧΗ ΣΟΦΙΑΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ
   ΤΑ ΟΒΡΙΟΠΙΣΤΑ ΑΤΛΑΝΤΟΚΟΠΡΑΝΑ ΡΩΣΟΑΡΜΕΝΟΙΡΑΝΕΖΙΚΑ ΑΦΡΑΣΙΑΜΠ ΜΙΓΑΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΧΡΩΝΤΑΙ ΓΑΡ

 5. Δεν ξέρω αν υπάρχουν η δεν υπάρχουν “ερπετά” αλλά ας υποθέσουμε ότι υπάρχουν και είναι ποιο εξελιγμένα από εμάς με καλύτερη τεχνολογία και όπλα τότε τι τα κράτα στα υπόγεια και στις τρύπες τους και δεν βγαίνουν στην επιφάνεια; γιατί δεν καταλαμβανουν τον πλανήτη; δεν θέλουν; η φοβούνται κάποιον; μήπως αυτός που τους κράτα στα υπόγεια έχει καλύτερη τεχνολογία από αυτά και μεγαλύτερη δύναμη;

 6. Εσύ που έγραψες αυτά είσαι σίγουρος ότι αυτές οι σκέψεις είναι δικές σου και δεν στις φύτεψαν κάποιοι;

  • Όταν πετάς όλους τους θεούς στα σκουπίδια όπου ανήκουν, τότε ΝΑΙ, οι σκέψεις σου ειναι δικες σου. Γνωστό αυτό.

   • Δηλαδή ο άθεος έχει δικές του σκέψεις και δεν είναι φυτεμένες;
    Μεγαλύτερη μπούρδα δεν έχω διαβάσει.

     • Όταν πετάς όλους τους θεούς στα σκουπίδια τι είσαι; Κόψε την γλουτένη, σου έχει κάνει τον εγκέφαλο ζελέ

 7. αυτο που θα πω εγω ειναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
  Το υφος του συγγραφεα ειναι ακρως ειρωνικο και προσβλητικο θα ελεγα προς το ανθρωπινο ειδος….βεβαια ΔΕΝ θα διαφωνησω σε αρκετα πραγματα που αναφερει,
  αλλα ειμαι βέβαιως πως οι αρχαιοι υμων προγονοι τους εδωσαν το μαθημα που επρεπε και τους “εθαψαν βαθεια κατω στη γη”…ο Μεγας Αλεξανδρος ηταν Αυτος
  που τους διαλυσε και τους υποδουλοσε, εφοσον αυτος ηταν ο πραγματικος σκοπος της αποστολης Του…οσο για το Χρυσουν Γενος που υπηρξε καποτε στη γη, ηταν αυτο που εκπολιτισε τον ανθρωπο και τον εσωσε απ αυτους….αυτο ειναι μια πραγματικοτητα..
  Αληθεια εχετε σκεφτει ποτε γιατι ο χαλκος οπως και αλλα μεταλα ειναι ακριβα??
  Για την εποχη του χαλκου γνωριζετε τιποτα?? μονο οτι εφτιαχναν πραγματα απο χαλκο?? και ποιος τους το δειξε στους ανθρωπους?? ποια η πραγματικη χρηση του?? δεν θα γραψω αλλα…θελει δυο τρεις μερες να γραφω…
  Παντος οφειλω να ομολογησω οτι ο Γιαννης ο Καραγεωργιου οσο “τρελος” και να ειναι, οσο “ακραιος” και αν ειναι, εχει πει δυο τρεις αληθειες που δεν μπορουν ορισμενοι να ακουν….ειναι σκληρη η “πραγματικοτητα” και γι αυτο μας αρεσει το ψεμα οπως αναφερει και το αρθρο….
  Ανθρωπος το πιο τραγικο και δυστηχισμενο πλασμα στον πλανητη…ισως καποτε ελευθερωθει…

 8. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ….

  Μα και μόνο που γράφεται αυτό,
  όστις το χρησιμοποιεί μένει μετεξεταστέος και πρέπει να ΕΛθει με τον κηδεμόνα του.
  Γιατί;
  Επειδή με εγκέφαλο (μυαλό κοινώς) “σκέπτονται” οι ζώντες ζωώδη ζωή οργανισμοί,
  τα ζώα ας πούμε.
  (Καλα αυτά διαθέτουν και ένστικτο).

  Ο άνθρωπος, εάν δεν σε έχει πληροφορήσει κάποιος,
  διαθέτει ΝΟΥΝ, εξαιρετικό μάλιστα,
  κάτι που όσο και να το ήθΕΛαν τα ζώα, δεν τον διαθέτουν.
  Στον άνθρωπο ο εγκέφαλος επιτΕΛεί αιματολογική, σωματική διεργασία όπως και σε όλα τα υπόλοιπα του ζωϊκου Βασιλείου.
  Όχι πνευματική- Νοητική που δεν ισχύει για τα ζώα,
  αφού δεν υπάρχει ΝΟΥΣ.
  Καταλάβατε;

  • Τι λέει μια χαρά ρε Μάκη;Ο άνθρωπος αυτοαναιρειται.Απο την μία γράφει “Γιατί να πιστέψουμε τον Αρριανό που γράφει 500 χρόνια μετά την εποχή του Αλέξανδρου” και από την άλλη θέλει να πιστέψουμε αυτόν που γράφει για πράγματα που έγιναν μέχρι και 11.000 χρόνια πριν!!!!
   Που την βρήκε τόση γνώση;
   Στην τελική δεν κατάλαβα καν αν είναι άθεος ή άθρησκος.
   Ξέρεις πολύ καλά ότι κι εγώ άθρησκος είμαι αλλά δεν είμαι άθεος, υπάρχει τεράστια διαφορά…

 9. Καλήμέρα,ναί μια χαρά τα λέει για όρθια δίποδα που κατά την διάρκεια βιασμού του μυαλού τους γουστάρουνε να τους βρίζουνε.
  Είναι και αυτός ένας γνωστος τρόπος χειραγώγησης του νού.
  Ρε παιδιά προτού διαβάσετε αυτά που δεν γνωρίζετε,διαβάσετε αυτά που μπορούμε
  όλοι να γνωρίζουμε 10 βασικά πραγματάκια ψυχολογίας για να μήν μας πιάνουν εύκολα ”κώτσους”.
  ”Εάν δεν γνωρίζουμε μπάνιο πως θα κολυμπήσουμε στα βαθιά”?
  Η ψυχολογική χειραγώγηση είναι ένα είδος κοινωνικής επιρροής που αποσκοπεί στην αλλαγή της συμπεριφοράς ή της αντίληψης των άλλων μέσω υβριστικών, παραπλανητικών ή ύπουλων τακτικών.Με την προώθηση των συμφερόντων του χειριστή, συχνά εις βάρος άλλων, τέτοιες τακτικές μπορεί να θεωρηθούν καταχρηστικές, υβριστικές, δόλιες και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ .
  Η χρήση λεκτικής βίας, με έκρηξη οργής,με βωμολοχίες ή άλλη εκφοβιστική συμπεριφορά χρησιμοποιείται για να καθιερωθεί ή να δείξει υπεροχή του υποβάλλων. Έστω και ένα περιστατικό τέτοιας συμπεριφοράς μπορεί να είναι καθορίσει ή να ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ τα θύματα να αποφεύγουν να θυμώνουν ή να αντιμετωπίζουν τον χειριστή.
  Από τις τεχνικές χειραγώγησης ξεχωρίζουν τα κάτωθι:
  -Ψεύδος με παράλειψη μέρους της αλήθειας: Αυτή είναι μια πολύ λεπτή τεχνική ψεύδους αποκρύπτοντας ένα σημαντικό μέρος της αλήθειας. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται επίσης στην προπαγάνδα.-Η ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
  -Διαπόμπευση: Ο χειριστής χρησιμοποιεί σαρκασμό και απαξιωτικές εκφράσεις για να αυξήσει το φόβο και την αμφιβολία του θύματος για τον εαυτό του. Οι χειριστές χρησιμοποιούν αυτή την τακτική για να κάνει τους άλλους να αισθάνονται ανάξιοι και επομένως να τους σέβονται. Οι τακτικές διαπόμπευσης μπορεί να είναι πολύ μικρές, όπως ένα άγριο βλέμμα ή ματιά, έναν δυσάρεστο τόνο της φωνής, ΡΗΤΟΡΙΚΑ σχόλια, σαρκασμός,βρισιες. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ενισχύσει την αίσθηση της ανεπάρκειας στο θύμα.
  -Δυσφημώντας το θύμα: Περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, αυτή η τακτική είναι ένα ισχυρό μέσο για βάλει το θύμα σε αμυντική θέση, ενώ ταυτόχρονα κρύβει την επιθετική πρόθεση του χειριστή.
  Το νού μας παιδιά!

 10. Εάν μαζεύουμε κομμάτια για να φτιάξουμε την αλήθεια κλάφτα Χαράλαμπε,.
  Δεν φτιάχνουμε καμία αλήθεια αλλά βυθίζομαστε στην μη αλήθεια,στο νεοποχήτικο τέρας του Φρανκενστάιν,στην άλογη ουτοπία,στην ξεπερασμένη μόδα του μηδενισμού.Εάν δεν υπάρχει αντικειμενική αλήθεια εμείς είμαστε τα ερπετά.
  Μη γένοιτο!
  Ισως δεν χρειάζεται να ψάξουμε για την αλήθεια αρκεί να παρατηρήσουμε.Για κάτσε ρε φίλε ο άνθρωπος είναι το μοναδικό έβιο όν που ”κοκκινίζει”.Το μοναδικό…Κι όμως δεν υπάρχει πειστική εξήγηση…
  Γιατί κοκκινίζει?Προς τι η ντροπή εάν δεν υπήρξε παράβαση?
  Ποιά παράβαση?Του Νόμου Του Θεού!.
  Σας αρέσει το ψάξιμο και όχι η ετοιματζήδικη έρευνα για τον Θεό?Βρείτε Τις ΠΡΩΤΕΣ ,προσοχή παραδόσεις για τον ΑΝΘΡΩΠΟ,στις φυλές της γής πριν την φιλοσοφία και την θρησκεία.
  Πάμε παρακάτω.
  Δεν υπάρχει κακό πρωτογενές,αυτοφυές στον Κόσμο.
  Ο Πανάγαθος Θεός δημιούργησε την Κτίση Καλή.
  Η αγάπη του Θεού για τα έλλογα όντα, έδωσε την ελευθερία των όντων,η ελευθερία την επιθυμία ,η επιθυμία την ανάγκη,Η ανάγκη την δυνατότητα,η δυνατότητητα την φθορά ,η φθορά τον θάνατο.Εάν έχουμε ένα φυλακισμένο ακινητοποιημένο με βαριές αλυσίδες δεν δύναται εκείνος να προκαλέσει κακό.Σε αντιδιαστολή,ο Θεός δεν δημιούργησε δεσμώτες,αλλά ελεύθερους άνθρωπους .
  Εάν βάζουμε μόνοι μας ”αλυσίδες” είναι πρόβλημα δικό μας,ούτε των πτηνών
  ούτε των ερπετών ουτε των Αννουνάκι,ούτε των Καβασάκι.
  Το μαύρο χρώμα δημιουργείται, όταν δεν υπάρχει καθόλου φως, σε αντίθεση με όλα τα άλλα χρώματα που είναι παρόντα μόνο όταν υπάρχει φως. Το λευκό στην πραγματικότητα είναι το ΑΘΡΟΙΣΜΑ όλων των χρωμάτων του ουράνιου τόξου, της ίριδας, δηλαδή των βασικών και των συμπληρωματικών χρωμάτων μαζί.
  Το λευκό είναι σύνολο χρωμάτων,το μαύρο απουσία χρωμάτων πως εξηγεί ,
  η μετάλλαξη σε ένα είδος από κάποιους εξωγενείς εισβολείς, την απίστευτη γαλάζια σφαίρα, την πανδαισία χρωμάτων, τον μαγευτικό πλανήτη γή με τα μάτια μας?
  Προβλήμα λογικής .
  Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την φράση “σε ριπή οφθαλμού”, γιατί είναι ο πιο ΓΡΗΓΟΡΟΣ μυς του σώματος. Το βλεφάρισμα συνήθως διαρκεί από 100 έως 150 κλάσματα του δευτερολέπτου, και είναι πιθανό να το επαναλάβουμε έως και πέντε φορές το δευτερόλεπτο.
  Ποιός ό λόγος ο ταχύτερος μύς στον άνθρωπο να μην είναι στα χέρια και στα πόδια
  για την ευκολότερη υποτιθέμενη εξόρυξη χρυσού από τους μεταλαγμένους ανθρώπους?
  Με στοιχειώδη λογική καταρρέουν ανυπόσταστες πληροφορίες.

  • + 1000 !

   …ο άνθρωπος είναι το μοναδικό έβιο όν που »κοκκινίζει».Το μοναδικό…Κι όμως δεν υπάρχει πειστική εξήγηση…
   Γιατί κοκκινίζει?
   Προς τι η ντροπή εάν δεν υπήρξε παράβαση?
   Ποιά παράβαση?
   Του Νόμου Του Θεού!

   Φίλε, πολύ σωστή παρατήρηση !

  • … Του Νομου του ΕΡΠΕΤΟΥ ΘΕΟΥ

   Το να μιλάνε για λογική αυτοί που μιλάνε για ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ είναι σαν να μιλάνε για συμπόνια οι Στάλιν – Χιτλερ, του συγχρονου Θείου καρναβαλιού του Θεού που έρπει… που σερνεται …

 11. Καλησπέρα,τα ερπετά δύναται να στραφούν κατά της φύσεως?
  Οχι,κανένα υλικο όν δεν στρέφεται εναντίον της.
  ΜΟΝΟ ό άνθρωπος.Γιατί άραγε?
  Πως αιτιολογείται σύμφωνα με την παραπάνω θεωρία σας ?
  Δεν αιτιολογείται.
  Τα ζώα και τα φυτά μπορούν να γίνουν άνθρωποι?
  Ποτέ.
  Ο άνθρωπος όμως μπορεί να γίνει εύκολα, φυτό η ζώο
  εάν δεν πιστεύει στον Τριαδικό Θεό.
  Διαφωνείτε?
  Η απόδειξη δεσπόζει και στην παραπάνω θεωρία σας…
  Ερπετών και πηθίκων….
  Εχετε την ελευθερία να προσδιορίζεστε ακόμα και ως πιθηκόσαυροι.
  Οχι όμως να το επιβάλλεται τούτο μέσω της μεταΛογι-κής!

  • Ο άνθρωπος EINAI φυτό η ζώο ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ πιστεύει στον Τριαδικό Θεό. Επειδή ΠΙΣΤΕΥΕΙ και δεν ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ … μια μαϊμού που μαϊμουδίζει ότι της λεει ο ΚΥΡΙΟΣ κι ΑΦΕΝΤΗΣ ΤΗΣ … τριαδικός και μαλακία τούμπανο.

   • Ποιός σου είπε ότι δεν γνωρίζει τίποτα ?
    Κούνια που σε κούναγε.Η ανώτερη μορφή γνώσης είναι η εμπειρία.
    Είναι γνώση ατόφια 24 καρατίων.Τα πάντα δύναται να κλαπούν όχι η εμπειρική γνώση .Η ύπαρξη σχέσης με τον δημιουργό.
    Εάν δεν γνώρισες τον Θεό δύναται να ομιλείς για το τί είναι Θεός η δεν είναι Θεός?Το πράττεις βέβαια , αλλά έχει καμία αξία για εσένα η τους αλλους?
    ΚΑΜΙΑ ΦΥΣΙΚΑ.Εάν δεν αναπτύξεις σχέση με τον Θεό θα καταλήξεις να
    είσαι κανίβαλος της ανθρώπινης φύσης.Τρως την ”μπανάνα” της φθοράς
    χωρίς λόγο.Αναζήτησε την γεφυρα που ο άνθρωπος γίνεται Θεός κατά χάρην
    και παράτα τις υπόγειες διαδρομές της μεταφυσικής της προτεινόμενης
    νεοκουλτούρας.Η ενδελεχή ενασχόληση με την μεταφυσική οδηγεί μαθηματικά στην μεταλογική.Μετά την λογική τι υπάρχει?Γνωρίζεις?
    Σίγουρα ΄όχι η γνώση αλλά η αντιγνώση που καταλήγει στην παράνοια.
    Συνειδητοποιησε πρώτα τι υπερασπίζεσαι για να κατανοήσεις μετά εκείνους
    που κατηγορείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Το «Ξύπνημα» του Ήλιου και η «Έκπληξη» που μας Επιφυλάσσει η Σελήνη