19:21 - 15/01/2021

Ο Μπιλ Γκέιτς έγινε ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης αγροκτημάτων στην ΗΠΑ

Ο Μπιλ Γκέιτς έγινε ο μεγαλύτερος ιδιώτης ιδιοκτήτης γεωργικών εκτάσεων στις ΗΠΑ τώρα – Ο Απόλυτος έλεγχος των τροφίμων.

Ο Μπιλ Γκέιτς, ο 4ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, άρπαξε “ήσυχα και όμορφα” 242.000 στρέμματα καλλιεργήσιμης γης στις ΗΠΑ – αρκετό για να τον καταστήσει ως τον κορυφαίο ιδιοκτήτη γης στην Αμερική. Δεν είναι απολύτως σαφές πώς πρόκειται να χρησιμοποιηθεί η καλλιεργήσιμη γη του Γκέιτς.

Η επιρροή του στα παγκόσμια συστήματα τροφίμων είναι εκπληκτική. Τι μπορούμε να περιμένουμε ότι θα κάνει με αυτόν τον αδιανόητο έλεγχο στον εφοδιασμό τροφίμων στον κόσμο; Ποια είναι τα κίνητρα και οι στόχοι του εκ νέου # 1 ιδιοκτήτη των αγροκτημάτων στην ΗΠΑ;;;

Μετάφραση: Ξένια Ιωαννίδου

Πηγή

Loading...
Σχετικά με Xenia Ioannidou
Δασκάλα Εναλλακτικών Θεραπειών, Καλλιτέχνης και Ακτιβίστρια. Τον Μάιο του 2009, συνυπέγραψα μια αγωγή για εσχάτη προδοσία εναντίον των βουλευτών που έφεραν το ΔΝT, την λιτότητα και την αμετάκλητη παραχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων των Ελλήνων. Παλεύω για το σωστό και το δίκαιο και το δικαίωμα στην αυτοπραγμάτωση των ανθρώπων & λαών.

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Σ΄ευχαριστούμε Ξένια για τα ενημερωτικά κι αφυπνιστικά άρθρα σου! Είσαι υπέροχη!

  2. Xenia Ioannidou 01/15/2021 @ 8:10 ΜΜ

    Εγώ ευχαριστώ για την ευκαιρία να είμαι χρήσιμη

  3. enas apo tous paterades Ai ?

  4. Γεώργιος Παπαδόπουλος 01/15/2021 @ 9:22 ΜΜ

    Τίποτα θεικό και καλό δεν θα κάνει. Τα θέλει για να μην παράγουν οι άνθρωποι πραγματική τροφή.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh