Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:59 - 10/11/2022

Ο γκαστρωμένος μπάλα του Κατάρ… και ”αι ἀρχαὶ ὠδίνων” για την ανθρωπότητα!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το ποδόσφαιρο ως μαμή της ιστορίας επαναπροσδιορίζοντας τις σχέσεις αναπαραγωγής! Ο βιασμός του ανθρώπινου γένους!!

Ο γκαστρωμένος μπάλα του Κατάρ… και ”αι ἀρχαὶ ὠδίνων” για την ανθρωπότητα! Το ποδόσφαιρο ως μαμή της ιστορίας επαναπροσδιορίζοντας τις σχέσεις αναπαραγωγής! Τα παιδιά του ανώδυνου τοκετού θα είναι η Γενιά των Ωδύνων;

Ο γκαστρωμένος μπάλα του Κατάρ. Οι κοιλόπονοι της γέννας ενός άνδρα..αρχές ωδίνων η εποχή των ωδίνων για την ανθρωπότητα.

Αλλάζουν όλα. Ανατροπή ρόλων.

”Η βία είναι η μαμή για κάθε παλιά κοινωνία που εγκυμονεί μια νέα. Η ίδια αποτελεί οικονομική δύναμη»

αναφέρει ο Μαρξ τη συνδέει με την έννοια των παραγωγικών σχέσεων. Εδώ έχουμε το ποδόσφαιρο ως μαμή της ιστορίας επαναπροσδιορίζοντας όχι τις σχέσεις παραγωγής αλλά αναπαραγωγής.

Τα ανεμογκάστρια των ανδρών ”ἀρχαὶ ὠδίνων ταῦτα”. (Κατά Μάρκον Κεφ.13.9)

Το 2019 στο Τέξας των ΗΠΑ ένας τρανσέξουαλ έφερε στον κόσμο ένα παιδί. Άρχισε την μετάβαση από γυναίκα σε άνδρα σε ηλικία 21 ετών…..Σημεία και τέρατα. Το 2022 ένας ακόμη που βρισκόταν εδώ και δύο χρόνια στη διαδικασία φυλομετάβασης έμεινε έγκυος και έγινε ”μητέρα” τεκνοποίησε..

«Υποκριταί, το μεν πρόσωπον του ουρανού γινώσκετε διακρίνειν, τα δε σημεία των καιρών ου δύνασθε γνώναι;»
(Ματθ. ις’, 3)

Δεν είναι αυτές οι αρχές των ωδύνων αλλά καθαυτές οι ωδύνες.

Το νέο δόγμα, όπου βούλεται η επιστήμη, νικάται φύσεως τάξις. Ο βιασμός της 12χρονης ο βιασμός της Γεωργίας είναι η μια παράμετρος της τραγικότητας. Θα είμαστε Υποκριτές αν δεν καταγγείλουμε ταυτόχρονα το νο 1 βιασμό το Βιασμό του Ανθρώπινου Γένους!

Οι κυρώσεις για τη Ρωσία είναι πασίγνωστες. Οι κυρώσεις για την ανθρωπότητα από καταβολής κόσμου λησμονήθηκαν. Η ανθρωπότητα πήρε το Νόμο του Θεού στα χέρια της. Οι μεγάλοι αναθεωρητές της Ιστορίας είναι αυτοί. Αναδημιουργία Β Γένεσις.

Τα παιδιά του ανώδυνου τοκετού θα είναι η Γενιά των Ωδύνων;

καὶ τῇ γυναικὶ εἶπε· πληθύνων πληθυνῶ τὰς λύπας σου καὶ τὸν στεναγμόν σου· ἐν λύπαις τέξῃ τέκνα.

Η αθρωπότητα αναθεωρεί και ακυρώνει τις προπατορικές κυρώσεις.

Η εποχή του ανώδυνου τοκετού επίσης σημείο 2 για απαρχές ωδύνων για την ανθρωπότητα. Τα παιδιά του ανώδυνου τοκετού θα είναι η Γενιά των Ωδύνων;

Ο ανώδυνος τοκετός ως παράβαση ακύρωση της βιβλικής κυρώσεως είναι σίγουρο ότι επισύρει δεινά πόνους και ωδύνες. Ο άνθρωπος με μια σχεδόν νεοβουδιστική αντίληψη περί πόνου το ζήσαμε και επί κόβιντ επιχειρεί ν΄αποφύγει να καταργήσει τον πόνο. Ο χριστιανισμός χωρίς να είναι μαζοχισμός είναι η θρησκεία του Σταυρωμένου Ιησού η θρησκεία των Αγίων Παθών.τα Πάθη τα Σεπτά. Ο χριστιανισμός αντίθετα δεν υπόσχεται κατάργηση πόνου αλλά θανάτου.«Ἔσχατος ἐχθρὸς καταργεῖται ὁ θάνατος». Συσταύρωση και συνανάσταση. Έφθασαν στην ευθανασία αντί να έχουν στόχο την αθανασία. Σκοτώνουν τον άνθρωπο για να τον απαλλάξουν από τον πόνο και αυτό λέγεται ιατρική. Πονάει χέρι κόβω χέρι πονάει άνθρωπος σκοτώνω άνθρωπο.Μια υγειονομική τζιχαντιστική. Όχι δεν θα απαντήσει η Βιοηθική, η Δογματική πρέπει να απαντήσει.

Και η β κύρωση ακυρώνεται από τους αναθεωρητές της Βίβλου και της Ιστορίας μέσω της καλπάζουσας ανεργίας από τη μια και των επιδοματικών πολιτικών που πλεονάζουν από την άλλη. Σε πληρώνουν για να μην εργάζεσαι.

παραγράφεται: ἐν ἱδρῶτι τοῦ προσώπου σου φαγῇ τὸν ἄρτον σου

Όλα αυτά είναι σεκταριστικές τάσεις μιας αίρεσης ευζωίας-ευθανασίας. Ο καθένας έχει δικαίωμα στην αυτοδιάθεση αλλά για το χριστιανισμό αυτά ορίζονται ως σεκταρισμός- αίρεση. Δεν ξαναγράφουν απλά την Ιστορία ξαναγράφουν τη Βίβλο…..

dimpenews.com

Σας Ενδιαφερουν:Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 26/12/ 2019 3η και τελευταία ηλιακή έκλειψη του έτους
  η οποία ήταν Δακτυλιοειδής [κύκλος Σάρος 132]
  Περιγράφεται & ως «Δακτύλιος της Φωτιάς»
  360η ημέρα του έτους

  Μυστικιστικές αριθμικές καί ιερές συμπτώσεις… 4 διαδοχικοί αριθμοί…

  ΜΙΘΡΑΣ = 360 = ΔΡΕΠΑΝΟΝ [Μαρκ. 4,29]

 2. Παρατηρήθηκε από σχεδόν όλο τον Ισλαμικό πληθυσμό,
  αρχής γενομένης από τη Σαουδική Αραβία [… ΜΕΚΚΑ]
  Φωτογραφίες που τράβηξε ο Ηλίας Χασιώτης
  Στο Αλ Ουακρά – Κατάρ

  https://spaceweathergallery.com/indiv_upload.php?upload_id=158363

  οι φωτογραφίες έγιναν viral με περιγραφές όπως
  Η ανατολή του διαβόλου – Τα κέρατα του διαβόλου

  Έρχεται το τέλος: τα “κέρατα του διαβόλου” εμφανίστηκαν στον Περσικό Κόλπο!

 3. από την ανατολή του διαβόλου 26.12.2021 έως το τέλος του μουντιάλ 18.12.2022

  1088 ημέρες ή
  2 χρόνια 11 μήνες 22 ημέρες

 4. Ηδονή Οδύνη Ανώδυνη
  Η δονη Ο δυν η Ανω δυν η
  2 11 22 -> 8 8 8 Δ×Τ+Δ×Τ
  Η=Φανέρωση
  Η
  Η

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*