13:58 - 23/05/2020

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΑΛΙ: TO COVID-19 ΑΒΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο επικεφαλής γιατρός του Ηνωμένου Βασιλείου επιβεβαιώνει (πάλι) το Covid19 Αβλαβές στην τεράστια πλειοψηφία.

Από την αρχή αυτής της κρίσης επισημαίνουμε ότι υπάρχουν δύο αλληλοσυγκρουόμενα μηνύματα στην καρδιά της διάθεσης του covid19 και, όπως περιγράφει ο Orwell το 1984, ένα σημαντικό σημείο της άσκησης φαίνεται να είναι να κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν και τα δύο την ίδια στιγμή.

1.«Να φοβάσαι…»
Το πρώτο μήνυμα είναι ότι το covid19 είναι τρομακτικό, μοναδικό, υπαρξιακή απειλή για την ανθρώπινη φυλή.
Αυτό το μήνυμα δεν προέρχεται ποτέ από πολλά γεγονότα, επειδή τα γεγονότα σχετικά με τον ιό δεν το υποστηρίζουν πραγματικά.

Αν παραπέμπει σε κάτι σταθερό, είναι το τρομερά ατημέλητο και ασυμβίβαστο μοντέλο υπολογιστή Imperial ή κάποια γενική έρευνα για την παθολογία σοβαρών λοιμώξεων ή σπάνιων ιογενών συνδρόμων, την οποία προσπαθεί να περιστραφεί ως μοναδική για το covid19, ακόμα κι αν δεν είναι.Αλλά ως επί το πλείστον δεν αναφέρει καθόλου και δεν ισχυρίζεται τίποτα.

Απλώς λέει στους ανθρώπους να φοβούνται. Πολύ φοβισμένοι. Φοβισμένοι του θανάτου, της αβεβαιότητας, του «ιού», άλλων ανθρώπων, των «ψεύτικων ειδήσεων».
Ο φόβος που ενθαρρύνεται δεν έχει τις ρίζες του στα γεγονότα, και ως εκ τούτου είναι αδιαπέραστος από αυτά.

2.«Δεν υπάρχει τίποτα να φοβάσαι…»

Το δεύτερο μήνυμα είναι ότι το covid19 είναι στην πραγματικότητα αρκετά αβλαβές και δεν αποτελεί μεγάλη υπόθεση.
Αυτό το μήνυμα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην πραγματικότητα, επειδή, όπως έχουμε επισημάνει από την πρώτη μέρα, σχεδόν όλα τα δεδομένα που βγαίνουν για αυτόν τον ιό υποστηρίζουν ακριβώς αυτό το συμπέρασμα.
Κανένας επίσημος φορέας δεν το αρνήθηκε ποτέ, και οι περισσότεροι από αυτούς το παραδέχονται εύκολα. Τακτικά και ξεκάθαρα όπως βλέπετε παρακάτω.

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/879639/covid-19-adult-social-care-action-plan.pdf

https://patient.info/news-and-features/coronavirus-what-are-asymptomatic-and-mild-covid-19

https://www.bbc.com/news/health-51048366

Ο Chris Whitty είναι μόνο ένας από τους πολλούς και αυτό δεν είναι καν το πρώτο του, εξηγώντας με σαφήνεια ότι το covid19 είναι μόνο επικίνδυνο για μια πολύ μικρή μειοψηφία ανθρώπων, και ότι οι περισσότεροι που το παίρνουν θα είναι εντάξει.

Chris Whitty Covid 19 Save Our Rights UK

Ακολουθεί μια διαφάνεια από την ομιλία του στις 30 Απριλίου:

Τώρα, ας δούμε τι λέει στο παραπάνω βίντεο, στις 11 Μαΐου (η έμφαση μας):
αυτή η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων δεν θα πεθάνει από αυτό και θα προσθέσουμε κάτι γιατί πιστεύουμε ότι αξίζει να ενισχυθεί:
Οι περισσότεροι άνθρωποι, ένα σημαντικό ποσοστό ανθρώπων, δεν θα λάβουν καθόλου αυτόν τον ιό, σε κανένα σημείο της επιδημίας που πρόκειται να συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Από όσους το κάνουν, μερικοί από αυτούς θα πάρουν τον ιό χωρίς καν να το γνωρίζουν, θα έχουν τον ιό χωρίς καθόλου συμπτώματα, ασυμπτωματική μεταφορά, και γνωρίζουμε ότι συμβαίνει.
Από αυτούς που παρουσιάζουν συμπτώματα, η μεγάλη πλειοψηφία, πιθανώς το 80%, θα έχει ήπια ή μέτρια ασθένεια.Ίσως να είναι αρκετά άσχημα για να πρέπει να κοιμηθούν για λίγες μέρες, όχι αρκετά άσχημα για να πρέπει να πάνε στο γιατρό.

Μια ατυχής μειονότητα θα πρέπει να φτάσει μέχρι το νοσοκομείο, αλλά η πλειονότητα αυτών θα χρειαστεί μόνο οξυγόνο και στη συνέχεια θα φύγει από το νοσοκομείο.

Και τότε μια μειονότητα αυτών θα καταλήξει να πάει σε σοβαρή κρίσιμη φροντίδα και μερικοί από αυτούς δυστυχώς θα πεθάνουν.
Αλλά αυτή είναι μια μειονότητα, είναι 1% ή πιθανώς ακόμη λιγότερο από 1% συνολικά.

Και ακόμη και στην ομάδα υψηλότερου κινδύνου αυτό είναι σημαντικά μικρότερο από 20%, δηλαδή. η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων, ακόμη και οι πολύ υψηλότερες ομάδες, εάν πιάσουν αυτόν τον ιό, δεν θα πεθάνουν.

UK Gov’t confirms Covid19 harmless to VAST MAJORITY of people

Φαίνεται ότι όλοι οι αξιωματούχοι θέλουν «να το επισημάνουμε πραγματικά ξεκάθαρα», ακόμη και όταν συμπεριφέρονται σαν να μην ήταν αλήθεια.

Γιατί;

Υπάρχει αρκετός χώρος για κερδοσκοπία εκεί, και αφήνουμε στους αναγνώστες να μπουν σε αυτό.

Τα κίνητρα, ωστόσο, είναι λιγότερο σημαντικά από το βασικό και αναμφισβήτητο γεγονός – ο φόβος που τρέχει σήμερα το κοινό μυαλό ενθαρρύνεται ταυτόχρονα και αναγνωρίζεται ως περιττός από τα όργανα που επιβλέπουν την «απάντηση».

Και αν αρκετοί άνθρωποι ξυπνούσαν, τότε το πιο επικίνδυνο και εκτεταμένο πραξικόπημα κατά της ανθρώπινης ελευθερίας που είδαμε ποτέ θα σταματούσε ουσιαστικά στα ίχνη του.

Πηγή: Off-guardian.org

WATCH: UK Chief Medic confirms (again) covid19 harmless to vast majority

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. αιθεριο ελαιο ριγανη γι τον κορονοιο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh