Ο Β. Πούτιν συνέστησε στους πολίτες των ΗΠΑ «να μην παραδώσουν τα όπλα τους»!!

Putin-america-dont-give-up-guns

Το δικαίωμα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και τα υπάρχοντά τους έναντι μιας θανάσιμης δύναμης που έχει εδραιωθεί στην αμερικανική κουλτούρα αν και προστατεύεται από το ιδρυτικό Σύνταγμα των ΗΠΑ του 1791, δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος, σύμφωνα με δημοσίευμα .

Το ακριβώς γνωρίζει ο Ρώσος Πρόεδρος και «προειδοποιεί » ανοικτά τους Αμερικανούς πολίτες ; Δεν γνωρίζουμε ακριβώς , αλλά σίγουρα θα πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Ωστόσο, η αμερικανική κυβέρνηση φαίνεται αποφασισμένη να αποσύρει αυτό το δικαίωμα από τους πολίτες της. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αμερικανός Πρόεδρος έχει δώσει εντολή για την σύνταξη σχεδίου νόμου για την απαγόρευση της οπλοκατοχής στην χώρα.

Υπενθυμίζεται πως μετά το μακελειό στο Όρεγκον ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα εξοργισμένος δήλωσε πως «οι προσευχές δεν φτάνουν» και τάχθηκε εκ νέου υπέρ της αυστηροποίηση των νόμων οπλοκατοχής. Οι όποιες προσπάθειες του Ομπάμα για περιορισμό της οπλοκατοχής, βρήκαν απέναντι του τους Ρεπουμπλικάνους .

Πίσω από όλα όμως αυτά ευρίσκεται ο περιβόητος Τζορτζ Σόρος , ο οποίος χρηματοδοτεί τον αγώνα για τον έλεγχο των όπλων των Αμερικάνων πολιτών από τα Ηνωμένα Έθνη.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μέσω του οργανισμού του «Media Matters», ο Σόρος διασπείρει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης την προπαγάνδα για τον έλεγχο των όπλων που προωθεί ο ΟΗΕ που συνέπεσε με τη διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τη Συνθήκη για το Εμπόριο Όπλων που πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη.

Σε ανάρτηση που δημοσιεύθηκε στις 3 Ιουλίου, ο Timothy Johnson της Media Matters περιγράφει την ιδέα ότι μπορεί τα Ηνωμένα Έθνη να προσπαθήσουν να αφαιρέσουν το δικαίωμα των Αμερικανών να κρατούν και να φέρουν όπλα.

Ο Πρόεδρος Πούτιν από την άλλη πλευρά θέλει να δώσει στους Ρώσους πολίτες την ελευθερία να επιλέξουν αυτοί εάν θα εξοπλιστούν ή όχι.

Αυτό πιθανώς αποτελεί σοκ για τους περισσότερους από τους δυτικούς αξιωματούχους . Η η Ρωσία ήταν κάποτε μία από τις πιο βαριά οπλισμένες κοινωνίες στην γη.

Μιλάμε φυσικά για την εποχή των Τσάρων . Όπλα, σπαθιά και δόρατα, πιστόλια, τουφέκια και καραμπίνες ήταν παντού, από τα χωρία και τις πόλεις, παντού.

Από εκείνο το σημείο μετά , ξεκίνησαν οι μαζικές καταστολές (Κομμουνισμός) , οι μαζικές συλλήψεις, οι μαζικές εκτοπίσεις, οι μαζικές δολοφονίες, η μαζική λιμοκτονία , όλα ήταν ένα παιχνίδι της εκάστοτε εξουσίας, και στην προκειμένη περίπτωση της Σοβιετικής εξουσίας.

Από εκείνες τις ημέρες έως την σημερινή εποχή ολόκληρες γενιές που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν , ενηλικιώθηκαν και πέθαναν , στερούνταν των βασικών δικαιωμάτων και των παραδοσιακών αρχών της αυτοάμυνας.

Λένε ότι όταν οι πολίτες διαθέτουν όπλα, τότε ο καθένας θα αρχίσει να πυροβολεί τον άλλον και το έγκλημα θα απλωθεί παντού … .αλλά οι εγκληματίες εξακολουθούν να είναι οπλισμένοι και εξακολουθούν να δολοφονούν ακόμα πιο συχνά. Ειδικά στις περιοχές που σήμερα αυτοί οι εγκληματίες φορούν τις στολές της αστυνομίας, όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ . Πάρα πολλά επεισόδια με Αμερικανούς αστυνομικούς έχουμε το τελευταίο διάστημα οι οποίοι εκτελούν εν ψυχρώ ανήμπορους ανθρώπους.

Ο πρόεδρος Πούτιν, ωθεί επίσης μέσω των μεταρρυθμίσεων, την αλλαγή συμπεριφοράς των τοπικών αρχών στην απέραντη ρωσική ενδοχώρα , οι οποίες δεν αισθάνονται ότι πρέπει να ενεργούν και να εργάζονται για τους πολίτες. Κάνουν ό, τι θέλουν, αποτελώντας μια τυραννική τάξη που ξέρει ότι δεν έχει απολύτως τίποτα να φοβηθεί από τον σχετικά άμαχο πληθυσμό .

Για όσους αγωνίζονται για την προστασία των παραδοσιακών δικαιωμάτων της ανθρώπινης αξιοπρέπειας , η αμερικανική 2η τροπολογία είναι μια σπάνια ευκαιρία να ριχθεί άπλετο φως στο σκοτάδι που ζουν οι άνθρωποι σήμερα .

Οι κυβερνήσεις θα χρησιμοποιήσουν τη δικαιολογία της δήθεν προστασίας και της ασφάλειας των ανθρώπων από μανιακούς και εγκληματίες, για να επιβάλουν την υπαγόρευση οπλοκατοχής.

Σε όλες τις περιπτώσεις και χώρες όπου τα όπλα είναι απαγορευμένα, το οργανωμένο έγκλημα «ανθίζει» και συχνά αυξάνεται.

Η δικαιολογία ότι οι άνθρωποι θα αρχίσουν να πυροβολούν ο ένας τον άλλον άλλο είναι επίσης ένα απλοϊκό και ανόητο παραμύθι .

Γι “αυτό και οι πολιτικοί λένε συνεχώς ότι η κοινωνία είναι γεμάτη από ανίκανους εφήβους που δεν μπορούν να εμπιστευθούν; , ερωτά το άρθρο.

Σε πρόσφατο άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο (Τα σχέδια των παγκόσμιων ηγετών για την μείωση του αριθμού των κατοίκων του Πλανήτη και η «κλιματική αλλαγή» !), αναφέραμε ότι, έχει εξαπλωθεί τραγικά ανάμεσα στην παγκόσμια ελίτ του πλανήτη μας , η παρανοϊκή πεποίθηση ότι η ανθρωπότητα είναι μια «αρρώστια » που καταστρέφει τον πλανήτη, ζητώντας επιτακτικά να μειωθεί ο αριθμός των ανθρώπων.

Ο οπλοκατοχή και η κατάχρηση της σίγουρα είναι ένα λάθος της κοινωνίας μας . Μέχρι τώρα , διότι από ότι αναφέρει το άρθρο και ο Βλαδίμηρος , τα πράγματα αλλάζουν και θα ζήσουμε καταστάσεις άλλες.

Δεν γνωρίζουμε ποια ακριβώς είναι τα σχέδια τους, αλλά ο εξαναγκαστικός αφοπλισμός στις ΗΠΑ αλλά και αλλού, αποβλέπει πιθανόν σε δόλια και υποχθόνια σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων.

Loading...

2 thoughts on “Ο Β. Πούτιν συνέστησε στους πολίτες των ΗΠΑ «να μην παραδώσουν τα όπλα τους»!!

 1. aks says:

  Σε άλλη μαρτυρία του Ανέστη Μαυροκέφαλου, γίνεται μια γενικόλογη αναφορά και στην αιτία από την οποία οι ΗΠΑ θα γονατίσουν : «Λίγο πριν κοιμηθεί μας ανέφερε ότι τα χρόνια που σχετίζονται με την Κωνσταντινούπολη είναι πολύ κοντά, πως εγώ θα αναχωρήσω για την Ουράνια πατρίδα αλλά εσείς θα τα προλάβετε, θα τα ζήσετε. Ακόμη ανέφερε ότι η Αμερική θα πάθει μεγάλη γεωλογική-βιολογική καταστροφή (…..) για τις καταστροφές που έχουν προξενήσει και τον άδικο θάνατο τόσων αθώων ανθρώπων».
  Πηγή : «ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΔΗΣ (ΠΑΠΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ), (1925-2009), Σελ. 120

  Η φυσική καταστροφή της Αμερικής θα προέλθει από την έκρηξη του yellowston που είναι το μεγαλύτερο ηφαίστειο του κόσμου υπολογίζεται ότι θα είναι 2000 φορές μεγαλύτερη του krakatooa και σαν συνέπεια θα έχει τη βύθιση του 1/3 της βόρειας Αμερικής πιθανόν την αποκοπή της από τη Νότια, καθώς και τη δημιουργία Νήσων (η μεγαλύτερη θα είναι στο μέγεθος της Αγγλίας) . Αυτά πιστεύει η Επιστήμη της Γεωλογίας. Τώρα πότε θα γίνουν ;;;,,,,,αυτό το ξέρει ο θεός και ίσως οι Γεροντάδες .

  Δειτε στο χαρτη οτι τα ο μοναστηρια που εχει χτισει ο Εφραιμ Αριζονας ειναι στην περιφερεια ενος πλαγιασμενου “8”.
  Στα δυο κεντρα βρισκονται τα μεγαλυτερα μελλοντικα? “ηφαιστεια” : Το Yellowstone και το New Madrid. Το Yellowstone “φουσκωνει” 10 εκατοστα καθε χρονο !!!

  Και η FEMA εχει βγαλει ανακοινωση/διαγωνισμο μειοδοτικο – υπαρχουν τα χαρτια στο διαδικτυο, τα εχω δει – για το ποια εταιρεια μπορει να παραξει κατι εκατομμυρια μεριδες φαγητου και νερου, εαν και οταν αυτες ζητηθουν, και εντος 24 ωρων ! Τυχαια ολα αυτα ? Δε νομιζω !

  Εγω βλεπω μια “γυναικα” (σε αγαλμα) και “Ελευθερια-ζουσα” = “ελευθεριων ηθων” ? =πορνη ? αρα και “Μεγαλη Πορνη” αλλως η Συγχρονη Βαβυλωνα ? η “καθημενη επι υδατων πολλων” του ποταμου Hudson… και “αιματα μαρτυρων” π.χ. Γιουγκοσλαβιας ?, Συριας ?, ετσι εκτιμω το εδαφιο της Αποκαλυψης αφορα μαλλον καταστροφη των ΗΠΑ… ?

  YELLOWSTONE (το εδαφος της περιοχης του φουσκωνει 10 εκατοστα το χρονο τα τελευται 10 χρονια) KAI NEW MADRID, ΤΑ ΔΥΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ.

  ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ “ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΗ, ΤΑ ΝΕΡΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝΕ ΕΩΣ ΤΗΝ (θεση αφης οπου ητο η) ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ”

  Λος Αντζελες / Ατλαντα βρισκονται γεωγραφικα νοτια απο αυτα τα ΤΑ ΔΥΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ

 2. Τακης says:

  Αν ο Obama παει σε gun-ban, τοτε αυτο θα σημανει την αρχη του τέλους των ΗΠΑ όπως τις ξέραμε…
  Μάλλον θα γινει επι των ημερων «Trump» ή «Hilary»!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *