10:19 - 01/11/2018

Ο αριστερισμός ως μαγεία

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Από τα άρθρα “Liberalism as witchcraft”, “Liberals actually believe in witchcraft” “Witchcraft is the perfect religion for liberal millennials” και “Liberal ideology is not just crazy, but evil”. Εδώ το liberalism (λιμπεραλισμός) έχει εδώ την έννοια του αριστερισμού, του πακέτου όλων των σύγχρονων αριστερών ιδεοληψιών / ΚΟ.

“Η απείθεια είναι σαν το αμάρτημα της μαγείας”. (Α΄ Σαμ. 15: 23)

Τα λόγια αυτά ανήκουν στον προφήτη Σαμουήλ και τα απηύθυνε στον βασιλιά Σαούλ, όταν εκείνος απείθησε στην εντολή του Θεού. Στα αγγλικά η απείθεια αναφέρεται ως “rebellion”, δηλαδή επανάσταση ή εξέγερση (“…for rebellion is as the sin of witchcraft”). Φαίνεται ότι υπάρχει κάτι το κοινό μεταξύ της μαγείας και των πιο κοσμικών μορφών εξέγερσης.

Πολλοί σημειώνουν ότι το έργο του John Locke (του θεωρούμενου «πατέρα του φιλελευθερισμού» – “father of liberalism”) ήταν μια εφαρμογή του “Lex, Rex”, του Σκωτσέζου Πρεσβυτεριανού κληρικού Samuel Rutherford (1600–1661) αν και απαλλαγμένο από την έννοια του θεϊκού νόμου. Αν και ο Locke προσπάθησε να ωραιοποιήσει την εμφάνιση της εξέγερσής του στα μάτια της Χριστιανοσύνης, ο φιλελευθερισμός του θεωρήθηκε εχθρός της θεϊκής δικαιοσύνης – ο άνθρωπος, είτε ατομικά είτε ως κρατικό σύνολο, μπορεί να νομοθετήσει μια εναλλακτική πραγματικότητα. Αυτό είναι και ο πυρήνας της μαγείας.

Η σύνδεση του λιμπεραλισμού με τη μαγεία είναι κωμικά εμφανής στο σύγχρονο φαινόμενο των γεμάτων τατουάζ, λεσβιών και «θυμωμένων» φεμινιστριών που μιλάνε για τον Θεό με θηλυκές αντωνυμίες, κάνουν γιόγκα, διαλογισμό και παρατηρούν τα ωροσκόπια και στα μάτια τους οι αμβλώσεις είναι κάτι σαν βραβεία.

Ακόμα και αν δηλώνουν χριστιανές οι γυναίκες που θεωρούν ότι μπορούν να «κάνουν ό, τι θέλουν», στην πραγματικότητα υποτάσσονται στο λεγόμενο “Thelema” («Θέλημα» – «Κάνε ό,τι θέλεις. Αυτό είναι ολόκληρος ο νόμος») του αποκρυφιστή σατανιστή Άλιστερ Κρόουλυ και των Wiccan.

Βλέπουμε σήμερα μεγάλες εκκλησίες στην Δύση να έχουν υιοθετήσει πλήρως την κατήχηση της Σχολής της Φρανκφούρτης και να προωθούν τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα της εποχής μας: «σεξισμός», “ageism” (“ηλικιακή διάκριση”), «αντισημιτισμός», «ομοφοβία», «ξενοφοβία» και «ρατσισμός». Όλοι αυτοί οι νεολογισμοί είναι κυριολεκτικά ξόρκια πάνω στο λαό μας. Όλα αυτά αναφέρονται σε έναν κόσμο ψευδαισθήσεων, έναν κόσμο που είναι πλαστός. Δεν υπάρχει στην πραγματικότητα, ούτε μπορεί να υπάρξει.

Όλες οι πολυπολιτισμικές αφηγήσεις που μας επιβλήθηκαν σήμερα είναι ψευδαισθήσεις που αποσκοπούν να δημιουργήσουν μια διαφορετική κοσμική τάξη απέναντι στην χριστιανική κοσμική τάξη. Οι διάφοροι -ισμοί οι οποίοι έχουν υποτάξει τα θεσμικά μας όργανα είναι κυριολεκτικά ξόρκια κατά της Κυριαρχίας του Χριστού και των λαών.

Καθώς η σύγχρονη Χριστιανοσύνη δίνει τόπο σε τόσες πολλές μορφές αυτονομίας, προξενεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι η μαγεία είναι σε άνοδο; [Ήδη επισήμως οι μάγισσες τώρα ξεπερνούν τους Πρεσβυτεριανούς στις ΗΠΑ!].

Έτσι, δεν προκαλεί καμία εντύπωση το άρθρο με τίτλο: “Γιατί οι millennials απορρίπτουν τη θρησκεία χάριν της μαγείας και της αστρολογίας”.

Είναι άλλωστε η γενιά που έχει βομβαρδιστεί με μάγισσες, ξόρκια, δαίμονες, βαμπίρ και πολλά άλλα για δεκαετίες – από τον “Χάρι Πότερ” μέχρι το “Λυκόφως”.

Ο σύγχρονος φεμινισμός αγκαλιάζει ιδιαίτερα τον αποκρυφισμό και την μαγεία για να χτυπήσει την «πατριαρχία», την παράδοση και την θρησκεία.

Το παραπάνω άρθρο του Marketwatch περιλαμβάνει όλα τα είδη των απογοητευτικών πληροφοριών, για το πώς «οι περισσότεροι από τους μισούς νέους ενήλικες στις ΗΠΑ πιστεύουν ότι η αστρολογία είναι επιστήμη, σε σύγκριση με λιγότερο από το 8% του Κινέζων» και το ότι η βιομηχανία των «μεταφυσικών υπηρεσιών» – η οποία περιλαμβάνει την αστρολογία, την ανάγνωση της αύρας, την ανάγνωση των καρτών ταρώ και της παλάμης, μεταξύ άλλων… αξίζει σήμερα 2 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Οι κορυφαίες liberal ιστοσελίδες, όπως το Vice, το Buzzfeed, το Bustle και ακόμη και το Cosmo προμοτάρουν τον αποκρυφισμό στους νέους αναγνώστες τους. Αμέτρητες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο έχουν ωροσκόπια, όπως έκαναν οι εφημερίδες πριν από αυτές. Αλλά ορισμένες πηγαίνουν πολύ μακρύτερα. Στο Cosmo π.χ. δίνει συνεντεύξεις ο “πιστοποιημένος αστρολόγος John Marchesella”.

Υπάρχει ένα καζάνι γεμάτο μαγεία σε αυτούς τους χώρους. Το Bustle μας λέει: “Τι μπορούν να μας διδάξουν μάγισσες για τον πόλεμο κατά του Τραμπ” ή “Πώς ανακάλυψα ότι η γιαγιά μου ήταν μια μάγισσα”. Ένα άλλο λέει “Sex, drugs, culture, politics, witchcraft” (τουλάχιστον το “sex and drugs and rock ’n’ roll” του Ian Drury ήταν καλύτερο και λιγότερο καταστροφικό για την ψυχή). Ένα άλλο λέει: «Κόκκινες μάγισσες πολεμούν τον καπιταλισμό!» και ένα άλλο: «Πώς οι σοσιαλίστριες φεμινίστριες του WITCH χρησιμοποιούν την μαγεία για να πολεμήσουν τον καπιταλισμό!».

Αλλά πέρα από αστείο της υπόθεσης, πολλοί άνθρωποι της ενημέρωσης με μια παραδοσιοκρατική αντίληψη βλέπουν τον σύγχρονο λιμπεραλισμό / αριστερισμό ως ένα αυταρχικό εργαλείο των σκοτεινών δυνάμεων, έναν σύγχρονο Μεφιστοφελή που δελεάζει τις ορδές των Φαουστιανών ανόητων με υποσχέσεις παγκόσμιας ευχαρίστησης – ειδικά σεξ – και αέναες παροχές από ένα πατερναλιστικό, άθεο κράτος – νταντά.

Οι μάγισσες της Νέας Υόρκης προγραμμάτισαν αυτό το Σάββατο μια εκδήλωση για τους αφοσιωμένους αποκρυφιστές με μια μικρή δωρεά των 10 δολαρίων Τα μισά από τα έσοδα θα δοθούν στην Planned Parenthood και μια οργάνωση LGBT. Ο δικαστής Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ Brett Kavanaugh (Μπρετ Κάβανο), είναι ο τελευταίος στόχος εκείνων που θέλουν να “κάνουν μάγια” στον Trump και να ρίξουν την κυβέρνησή του.

Για πολλούς δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η μαγεία προσελκύει γυναίκες που επιθυμούν να εξεγερθούν ενάντια σε παλαιά οικογενειακά πρότυπα και οτιδήποτε «παλαιό» που θυμίζει τον Χριστιανισμό.

Η Δημοκρατική Kyrsten Sinema της Αριζόνα, πάντα ενθουσιαζόταν με τις «σκοτεινές τέχνες». Κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Ιράκ, η Sinema, που τότε ήταν μια φανατική αριστερή που διοργάνωνε διαμαρτυρίες για τον πόλεμο, έκανε έκκληση σε «υπερφυσική βοήθεια» για να σταματήσει ο πόλεμος.

Μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έφερε στο φως η Washington Examiner δείχνουν ότι η Sinema προσκάλεσε τον Μάρτιο του 2003, μια ομάδα φεμινιστριών μαγισσών στην Αριζόνα με το όνομα “Pagan Cluster” για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και να διαμαρτυρηθούν για τον πόλεμο.

Ο σύγχρονος λιμπεραλισμός / αριστερισμός δεν είναι απλά αγενής, είναι από την φύση του διαβολικός. Πως αλλιώς να χαρακτηριστεί ένας «αγώνας» που είναι τόσο αφιερωμένος στην άγρια ​​ατζέντα των LGBT και που σκοπίμως επιδιώκει να καταστρέψει τους χριστιανούς ιδιοκτήτες επιχειρήσεων επειδή αρνούνται να υποκύψουν στην άγρια ​​ατζέντα των LGBT και που αρνείται να αναγνωρίσει ποιος είναι άνδρας και ποια είναι γυναίκα;

Είτε ένας αρτοποιός, είτε μια ανθοπώλης, είτε ένας προπονητής, είτε ένας ομιλητής της πανεπιστημιούπολης, είτε μια ασφαλιστική εταιρεία, είτε μια αλυσίδα fast food, είτε ένας δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου, είτε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, οποιοσδήποτε ή οτιδήποτε παρεμποδίζει τις προσπάθειες των φανατισμένων λίμπεραλ / αριστερών να επαναδιαμορφώσουν κάθε δυτικό κράτος μετατρέποντάς το σε μια παγανιστική ουτοπία γίνεται στόχος τους. Και χρησιμοποιούν τακτικές μαφιόζων και μαγεία.

Πάντως, θα πρέπει να είμαστε κάπως ευγνώμονες για αυτούς τους αγριεμένους όχλους και τις μάγισσες που λειτουργούν τόσο ανοιχτά. Έβγαλαν επιτέλους την μάσκα του «ανθρωπισμού» και έδειξαν αυτό που πραγματικά αντιπροσωπεύουν οι αριστεροί. Όπως αποκαλύπτει ο Sun Tzu, “μέσα στο χάος, υπάρχει ευκαιρία”.

ΚΟ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ελληνες μην ξεχνατε οτι εδω μεσα βρισκεται πρωτιστως ο υπεριθμον ενα θανασιμος και μισητος εχθρος του λαου μας ο εαμοβουλγαρος αναρχοκομουνιστης φασιστερος! συνηδειτος προδοτης ,μισελληνας που μισει την πατριδα μας και τον λαο μας περισσοτερο απο τουρκαλμπαν μπουλγκαρομακεντονσκι ισλαμιστες και τουρκους μαζι!
    μετα ολα ταλλα καθαρματα αφου καταφερουμε εμεις οι εθνικολαικες δυναμεις να επικρατησουμε εδω μεσα εξοντωνοντας τον θανασιμο εχθρο τους γενιτσαρους φασιστερους μισελληνες ολων των κομματων….
    ολοι οι ελληνες (δεξιοι κεντρωοι μεσαιοι ακραιοι πατριωτες εθνικιστες ακροδεξιοι φιλελευθεροι λιμεραλιστες ευρωπαιστες αμερικανιστες αντιευρωπαιστες αντιαμερικανιστες βασιλικοι αντιβασιλικοι χουντικοι αντιχουντικοι μνημονιακοι αντιμνημονιακοι μεχρι τιςπαρυφες της σοσιαλδημοκρατιας )ενωμενοι εναντιον των φασιστερων καθε αποχρωσης και των λαθροεισβολεων επιβητορων τους!
    ειμαστε ακομα πλειοψηφια εμεις οι ελληνες ειμαστε τα 2/3 του κοσμου εδω αλλα κυβερναει το 1/3 των φασιστερων προδοτων 44 χρονια τωρα εις βαρς της βουλησης της πλειοψηφιας του ελληνικου λαου

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*