15:32 - 05/08/2017

Ο Αλ Γκορ απειλεί με περισσότερες “βροχοβόμβες”!

“Βροχοβόμβες”: Νέος όρος που χρησιμοποιούν οι μετεωρολόγοι, όπως μαθαίνουμε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη της Κλιματικής Αλλαγής, Αλ Γκορ

Είναι εκείνες οι καιρικές βόμβες που καταγγέλλουν οι ακτιβιστές ότι πέφτουν με την ευγενή συμμετοχή χημικών αεροψεκασμών για τη δημιουργία τεχνητού πλάσματος.
Μέχρι τώρα, αναφέρονταν σε καταιγίδες. Τώρα, ωστόσο, φαίνεται ότι υιοθέτησαν κατά κάποιον τρόπο, τους χαρακτηρισμούς μας – κοινώς… καπέλωμα! Για να μην καταλαβαίνει ο κόσμος τι λέμε.

Φυσικά ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι κρύβεται πίσω από το νέο λεξιλόγιο, αλλά όσοι κατάλαβαν, το πήραν το μήνυμα! Οι άλλοι απλώς το διασκεδάζουν:

Πόσο ρεύμα πληρώνει ο “εναλλακτικός” Αλ Γκορ; Σύμφωνα με το hollywoodreporter.com ,  ένα συντηρητικό think tank ισχυρίζεται ότι ο πρώην αντιπρόεδρος χρησιμοποιεί τουλάχιστον 21 φορές περισσότερη ενέργεια από τον μέσο Αμερικανό μόνο για την σπιταρόνα του στο Nashville, όχι τα άλλα δυο σπίτια.

Σε έναν μήνα αιχμής, τον περασμένο Σεπτέμβριο, η κατανάλωση ενέργειας του Gore στο σπίτι του Nashville έφθασε αν είναι 34 φορές μεγαλύτερη από εκείνη ενός τυπικού αμερικανικού σπιτιού, σύμφωνα με την ομάδα, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Δημόσιας Πολιτικής.
Ο Drew Johnson, ο οποίος ανέθεσε τη μελέτη, δήλωσε ότι του δόθηκαν οι λογαριασμοί του Gore από τους υπαλλήλους της Nashville Electric Service.

Η μελέτη δείχνει ότι το αρχοντικό των 20 δωματίων, των περίπου 1000 τετραγωνικών μέτρων, χρησιμοποίησε σχεδόν 231.000 κιλοβατώρες ηλεκτρικής ενέργειας τους τελευταίους 12 μήνες σε σύγκριση με λιγότερους από 11.000 για ένα μέσο αμερικανικό σπίτι.

Το σπιτάκι του Αλ Γκορ. Μην ζηλεύετε, όταν θα γίνετε κι εσείς παγκόσμιος θρησκευτικός ηγέτης θα έχετε ένα τέτοιο Ένα από τα ευρήματά του, ο Johnson είπε στον The Hollywood Reporter, είναι ότι η ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος που χρησιμοποιεί ο Gore για να θερμάνει την πισίνα κάθε χρόνο θα μπορούσε να τροφοδοτήσει το μέσο σπίτι των ΗΠΑ για έξι χρόνια.

Ο Johnson είπε ότι περίμενε να δει μια πτώση στην ενέργεια στο σπίτι του Γκορ σε σχέση με μια δεκαετία πριν, αλλά στην πραγματικότητα αυξήθηκε.

Ο Γκορ σημειώνει συχνά ότι τα σπίτια του είναι φιλικά προς το περιβάλλον, αλλά ο Johnson λέει ότι η μελέτη του αποδεικνύει το αντίθετο. Οι 33 ηλιακοί συλλέκτες Gore που είναι εγκατεστημένοι στο Nashville παράγουν μόνο το 5,7% της ετήσιας κατανάλωσης ενέργειας του σπιτιού, ενώ περίπου ένα ποσοστό 3,2% ακόμα, παράγεται από αιολική και ηλιακή ενέργεια, ενώ λίγο περισσότερο προέρχεται από υδροηλεκτρικά φράγματα.

“Θα μπορούσατε να πείτε ότι παίρνει περίπου το 20 τοις εκατό σε καθαρή ενέργεια, πολύ μακρυά από το 100 τοις εκατό που έχει ισχυριστεί στον τύπο”, δήλωσε ο Johnson, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί την Τετάρτη στο show του Tucker Carlson στο κανάλι ειδήσεων Fox.
“Πρέπει να χτυπήσετε εδώ το κουδούνι της υποκρισίας”, λέει ο Johnson. “Είναι σαν ένας θρησκευτικός ηγέτης να απατά τη σύζυγό του”.

Ο Gore δεν ήταν διαθέσιμος για σχόλια.

Ο Τζόνσον δήλωσε ότι ο Γκορ πληρώνει περίπου 22.000 δολάρια σε ετήσιους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος για το σπίτι του στο Nashville, χωρίς να συμπεριλαμβάνει τα 432 δολάρια το μήνα που πληρώνει για πιστώσεις άνθρακα, τα χρήματα που πηγαίνουν στην Αρχή της Κοιλάδας του Τενεσί για τη χρηματοδότηση εναλλακτικών ενεργειακών πρωτοβουλιών.

nea.allnewz.gr
thesecretrealtruth

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. Ο ΜΗ ΒΑΡΒΑΡΟΣ 5 Αυγούστου 2017 @ 15:56
  4
  0
  Bροχοπουντσες , οπως οι λαιλαπες οι πουντσοι οι πουντσοι που ρημαξαν τους πολιτισμους της ευρωπης δηλαδη τον ελληνικο. ΕΤΣΙ επρεπε ο γυφτοσαχας να χαρακτηριζει τις καιρικες συνθηκες για να μην ξεχνιωμαστε.
 2. 8
  0
  ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΝ ΣΟΥ,ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ,ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.ΦΑΕΘΩΝ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί