ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Η κυβέρνηση αφαίρεσε από οικογένεια χριστιανών όλα της τα παιδιά με την κατηγορία ότι τους έκαναν «κατήχηση»

marius-si-ruth-bodnariu1

Απορρίφθηκε η προσφυγή μιας οικογένειας χριστιανών στη Νορβηγία κατά της απόφασης με την οποία η κυβέρνηση απομάκρυνε βίαια και τα 5 της παιδιά από το σπίτι τους.

Ο Marius Bodnariu, ρουμανικής καταγωγής και η Νορβηγίδα σύζυγός του Ρουθ, πρώην μέλη της Εκκλησίας της Πεντηκοστής στο Βουκουρέστι, μετακόμισαν στο Naustdal της Νορβηγίας πριν από 10 χρόνια, όπου και μεγάλωναν τα πέντε παιδιά τους. Όπως αναφέρθηκε από τον αδελφό του Marius, Daniel, στις 16 Νοεμβρίου, οι υπηρεσίες παιδικής πρόνοιας της Νορβηγίας αφαίρεσαν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά των Bodnariu, αφού ήρθαν στο σχολείο τους και τα πήραν μέσα από την τάξη, χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς τους! Η αστυνομία αργότερα την ίδια ημέρα έφτασε στο σπίτι των Bodnarius, και πήρε διά της βίας τα δύο μεγαλύτερα αγόρια, αφήνοντας την Ruth με το τριών μηνών μωρό της, το οποίο και αυτό της το αφαίρεσε την επόμενη ημέρα!

Δύο ημέρες αργότερα, οι υπηρεσίες παιδικής πρόνοιας γνωστοποίησαν στους γονείς ότι τα παιδιά τους ήταν στη φροντίδα δύο χωριστών ανάδοχων οικογενειών και έχουν ήδη «ενσωματωθεί» καλά. Ένας από τους αξιωματούχους είπε στην Ρουθ, «Δεν λείπετε καθόλου στα παιδιά. Τι είδους γονείς είσαστε εσείς;». Ο Marius και η Ruth αργότερα ενημερώθηκαν από την κυβέρνηση ότι ήταν ένοχοι για «χριστιανικό ριζοσπαστισμό και κατήχηση».

Προφανώς, η απομάκρυνση των παιδιών υποκινήθηκε από το διευθυντή του σχολείου, ο οποίος παραπονέθηκε στις υπηρεσίες παιδικής πρόνοιας ότι οι Bodnarius ήταν «πολύ Χριστιανοί» και ότι η πεποίθησή τους ότι ο Θεός τιμωρεί την αμαρτία “δημιουργεί αναπηρία στα παιδιά”… Κατά συνέπεια, ο διευθυντής πίστευε ότι οι γονείς χρειάζονται “καθοδήγηση” από την κυβέρνηση στο πώς να ανατρέφουν τα παιδιά τους. Ο διευθυντής ανέφερε επίσης τις ανησυχίες του σχετικά με την πειθαρχία στο σπίτι της οικογένειας, όπου χρησιμοποιείται περιστασιακά η σωματική τιμωρία. Αλλά μετά από κλινική εξέταση που έγινε στα παιδιά (το τριών μηνών βρέφος υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες και αξονική τομογραφία), καμία σωματική κακοποίηση δεν ανακαλύφθηκε.
bodnariuΘεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Στις 27 Νοεμβρίου απορρίφθηκε η προσφυγή των Bodnarius να επανενωθούν με τα παιδιά τους. Το δικαστήριο έκρινε, αντιθέτως, ότι έπρεπε να παραμείνουν υπό τη φροντίδα των θετών γονέων τους, ενώ ο Marius και η Ruth μπορούν να επισκέπτονται τον τριών μηνών γιο τους δύο φορές την εβδομάδα για δύο ώρες. Θα μπορούν να βλέπουν τους δύο μεγαλύτερους γιους τους, αλλά το δικαστήριο αρνήθηκε να τους χορηγήσει το δικαίωμα επίσκεψης για τις κόρες τους.

Εν τω μεταξύ, μια διαδικτυακή συλλογή υπογραφών υποστήριξης της οικογένειας έχει συγκεντρώσει 30.000 υπογραφές περίπου, ενώ έχει δημιουργηθεί και μια σελίδα στο Facebook.

Στις 2 Δεκεμβρίου, ο Ρουμάνος γερουσιαστής Titus Corlăţean, μίλησε εξ ονόματος των Bodnarius στην Επιτροπή για την Ισότητα και τις Μη Διακρίσεις, της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο Παρίσι. Ο Corlăţean καταδίκασε αυτό που χαρακτήρισε καταχρηστική συμπεριφορά εκ μέρους της νορβηγικής κυβέρνησης, και ζήτησε από την Συνέλευση να διερευνήσει το θέμα. Σημείωσε, επίσης, ότι οι νορβηγικές υπηρεσίες παιδικής πρόνοιας διέσπασαν την οικογένεια βασιζόμενη σε αβάσιμες κατηγορίες.
a-call-to-fasting-and-prayer-familia-bodnariu-apel-post-si-rugaciune
Ο αδελφός του Marius γράφει:

Δηλώνω, και εγγυώμαι ότι ο Marius και η Ruth έφεραν στον κόσμο και μεγάλωσαν μια «φυσιολογική» οικογένεια με τις χριστιανικές αξίες. Αυτοί οι γονείς αγαπούν τα παιδιά τους και έχουν κάνει τα πάντα για να αναθρέψουν τα παιδιά τους με αγάπη και φροντίδα. Το χώρισμα της οικογένειάς τους από τις υπηρεσίες παιδικής πρόνοιας είναι ένας συνεχιζόμενος εφιάλτης για τον Marius και τηνRuth. Έχουν ελπίδα και αυτή στηρίζεται στο Θεό. Αυτός μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε κατάσταση και ελέγχει τα πάντα!

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

6 thoughts on “ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Η κυβέρνηση αφαίρεσε από οικογένεια χριστιανών όλα της τα παιδιά με την κατηγορία ότι τους έκαναν «κατήχηση»

 1. ΠΑ - ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ says:

  Επίσης το βάπτισμα να θεωρείται ως βιασμός του μωρού και να τιμωρείται καθένας από τους υπεύθυνους ως παιδεραστής.

  Να βάζουν τον νονό, τη νουνά και τους γονείς στη φυλακή να καλοπεράσουν ως παιδεραστές/βιαστές.

  Και μετά να δούμε αν θα ξαναβαπτίσουν κανένα μωρό. 😀

  • Ανώνυμος says:

   ΕΙΔΟΠΟΙΑ ΡΕ …ΕΙΔΟΠΟΙΑ ΡΕ ΜΠΟΥΡΔΑ ΚΑΡΑΒΑΓΚΟ… ΟΤΙ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ …
   ΕΙΔΟΠΟΙΑ ΡΕ…ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ

   ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 2. ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ says:

  Η Νορβηγία είναι από τις χώρες που έχουν Σταυρό στην σημαία τους. Η αθεϊα όμως, τους έχει τρελάνει. Έχει καταντήσει “Σοβιετικού τύπου επιβολή αθεϊας”.
  Περίεργο είναι πως δεν διευκρινίζεται το θρήσκευμα της οικογένειας, αλλά χαρακτηρίζονται ως πρώην πεντηκοστιανοί.

 3. MARIA says:

  ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΣΙΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΕΘΝΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΦΤΟΥ ΜΑΣ!!

  ΣΟΦΙΑ Θ.

 4. Εμμανουήλ Βλάχος says:

  Η συμπεριφορά των νορβηγικών αρχών είναι φασιστική, απολύτως φασιστική, διότι μιλάμε για χιλιάδες παιδιά που παθαίνουν τα ίδια, κάθε χρόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *