Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:28 - 20/03/2020

ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ΝΟΣΟΥ COVID-5G: ΣΥΝΔΡΟΜΟ 5 G ΥΠΕΡΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ DRONES ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σύνδρομο κοροναϊού: Εδώ δεν θα μας πουν ποτέ οι βιομηχανικοίγια το βιολογικό όπλο COVID-19!

Η διαδικασία της νόσου που προκαλείται από το COVID-19 περιγράφεται καλύτερα με το ακόλουθο νέο όνομα νόσου:

Σύνδρομο 5G υπερτοξικότητας.

COVID-5G-Hypertoxicity Syndrome

Όπου εμφανίζεται ο όρος COVID σύνδρομο
στην παρακάτω σύνοψη, χρησιμοποιείται ως σύντομη
έκδοση του συνδρόμου COVID-5G-υπερτοξικότητας.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ
Το σύνδρομο COVID δεν είναι απλώς ένας απλός κοροναϊός που ονομάζεται COVID-19 από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας. Είναι στην πραγματικότητα μια πολύ πιο πολύπλοκη διαδικασία παθογόνων μικροοργανισμών και ασθενειών από ό, τι γνωρίζουν οι ιατρικές αρχές. Πιο σημαντικά, είναι η βιολογική αιτιολογία και η περιβαλλοντική αιτιώδης συνάφεια που πρέπει να γίνει σωστά κατανοητή, εάν το σύνδρομο COVID πρόκειται να αντιμετωπιστεί επιτυχώς.

Sky Corona’s

Υπάρχουν 3 κύρια στοιχεία του συνδρόμου COVID-5G-Υπερτοξικότητας όπως αναφέρεται στο νέο όνομα της νόσου.
Πρώτον, υπάρχει ο παθογόνος μικροοργανισμός που ειδικά βιοτεχνοποιήθηκαν σε ένα στρατιωτικό εργαστήριο του Σ.Σ. ως βιοαπόθεμα που ονομάζεται COVID-19.
Δεύτερον, υπάρχει η συντριπτική επίδραση των σειρών σήματος 5G, 4G, 3G και άλλων ηλεκτρομαγνητικών σημείων συχνότητας και των μεταδόσεων μικροκυμάτων τόσο στην ενεργοποίηση όσο και στην εξέλιξη της διαδικασίας της ασθένειας.

Τρίτον, υπάρχει η κατάσταση της υπερτοξικότητας κάθε ατόμου που συστέλλει τη νόσο όπως καθορίζεται από το τοξικό φορτίο ή το συνολικό βάρος του σώματος.
Υπάρχουν διάφοροι άλλοι παράγοντες κινδύνου όπως το ιατρικό ιστορικό, η γενική κατάσταση της υγείας, οι ιατρικές ασθένειες, οι συνθήκες υγείας, η ηλικία, η διατροφή κλπ. Που εμπλέκονται στην ανάπτυξη του συνδρόμου COVID. Ωστόσο, καθένας από αυτούς τους δυνητικά βαρύς παράγοντες κινδύνου (όπως η ηλικία) είναι συγκεκριμένος για τον ασθενή και δεν θα αντιμετωπιστεί σε αυτήν την περίληψη, εκτός από τις υποκείμενες συνθήκες υγείας και τις επικρατούσες ιατρικές ασθένειες.

Οι σημαντικότεροι παράγοντες κινδύνου είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες που αφορούν τις επικρατούσες ιατρικές ασθένειες και τις περιπλοκές των συνθηκών υγείας ενός ασθενούς COVID-19. Όλα τα στοιχεία έδειξαν ότι οι ασθενείς με κοροναϊό με ορισμένες ασθένειες και καταστάσεις, πριν από τη σύλληψη του COVID-19, είχαν πολύ υψηλότερο ποσοστό μόλυνσης και ποσοστό θνησιμότητας.

«We Have No Food for You» – Insiders on Food Supply Shortages

5G & IoT

Τα τρία μεγαλύτερα σύμπλοκα του συνδρόμου COVID σε κάθε ήπειρο εντοπίστηκαν σε 3 μεγάλες πόλεις, οι οποίες είχαν ήδη βιώσει την εντατική στρατιωτική ανάπτυξη ενός ηλεκτρικού δικτύου 5G. Ως εξής:

«Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πραγματοποιήθηκαν τρεις από τις σοβαρότερες επιδημίες κορωναϊού σε 3 ηπείρους – την Ασία, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική – σε μεγάλες περιοχές με μετρό που είχαν υποβληθεί σε προηγμένες εκκενώσεις 5G-Wuhan, Κίνα. Μιλάνο, Ιταλία. και το Σιάτλ Ουάσινγκτον, αντίστοιχα. Κάθε μία από αυτές τις τρεις «ζώνες επίδειξης 5G» έχει προκαλέσει τα υψηλότερα ποσοστά μόλυνσης από το COVID-19 και τα ποσοστά θνησιμότητας στον κόσμο σήμερα. «

Υπάρχει αναμφισβήτητα μια άμεση συσχέτιση μεταξύ της εντατικής ανάπτυξης του 5G και της επίπτωσης του συνδρόμου COVID. Όλη η επιστήμη έχει αποδείξει ότι οι υπερβολικά ισχυρές και επιβλαβείς ενέργειες που συνδέονται με ένα πλήρως λειτουργικό σύστημα 5G αποδυναμώνουν σημαντικά το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα. Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι που ζουν σε «ζώνες επίδειξης 5G» θα είναι αναπόφευκτα πολύ πιο ευάλωτοι σε όλες τις εποχιακές influenenzas και ιδιαίτερα στο εξαιρετικά ευκαιριακό και μολυσματικό COVID-19.

Μερικοί ιατροί ερευνητές έχουν δηλώσει ότι το 5G ενεργοποιεί το COVID-19, το οποίο στη συνέχεια θέτει σε κίνηση μια μοναδική διαδικασία ασθένειας που εκδηλώνεται διαφορετικά σε κάθε ασθενή. Επειδή φαίνεται να υπάρχει βιοενεργοποιημένη ικανότητα COVID-19 να μεταλλαχθεί in vivo, το σύνολο των συμπτωμάτων μπορεί να αλλάξει γρήγορα ή αργά, παρακάμπτοντας έτσι τη σωστή διάγνωση και αποτελεσματική θεραπεία. Όσο περισσότερο ο ασθενής εκτίθεται σε περιβάλλον 5G, τόσο πιο σοβαρά θα είναι τα συμπτώματα. Ομοίως, επιπλέον συμπτώματα, μερικά από τα οποία είναι αρκετά ασυνήθιστα, θα προκύψουν επίσης καθώς εξελίσσεται η διαδικασία της νόσου.

Όχι μόνο το 5G φαίνεται να πυροδοτεί την έναρξη του συνδρόμου COVID, αλλά φαίνεται να προκαλεί μια εξαιρετική μετάλλαξη και μορφοποίηση του COVID-19 σε ένα εντελώς διαφορετικό παθογόνο κορωναϊού, το οποίο στη συνέχεια βρίσκεται λανθάνουσα στο σώμα και μετά την θεραπεία του ασθενούς. Αυτό είναι αρκετά παρόμοιο με τον ιό Epstein-Barr που τελικά εξελίσσεται σε EBV-Stage 4.

Âmes sensibles s’abstenir. Coronavirus: les médias nous mentent! partie 22

Ο βαθμός στον οποίο ο ασθενής είναι εκτεθειμένος στο Ίντερνετ των πραγμάτων (IoT) δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση στο ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσα κρουαζιερόπλοια έγιναν πλωτά νοσοκομεία τόσο σύντομα μετά την εκδήλωση του Γουχάν. Όχι μόνο ήταν 5G πλήρως λειτουργικά σε εκείνα τα πλοία που έχουν τοποθετηθεί σε καραντίνα, οι γραμμές κρουαζιέρας προωθούν τις θαλάσσιες διαδρομές τους σε όλους τους νεότερους επιβάτες, ενώ οι ηλικιωμένοι λαοί υποφέρουν από ανοσοκαταστολή ή συμβιβασμένη υγεία. Στη συνέχεια, όταν αναφέρθηκε η πρώτη περίπτωση COVID-19, η παρατεταμένη περίοδος απομόνωσης χρησίμευσε για την εξάπλωση του κορωναϊού ακόμα περισσότερο στα στενά τέταρτα.

Ωστόσο, είναι τα υψηλά ποσοστά εκ νέου μόλυνσης του COVID-19 που απεικονίζουν τα δραματικά αποτελέσματα που έχει ένα περιβάλλον 5G είτε σε φορέα είτε σε ασθενή. Εκείνοι που εγκαταλείπουν το νοσοκομείο και επανεισάγουν τον ίδιο ασύρματο χώρο πληροφορικής θα υποστούν πάντα υψηλότερο ποσοστό επανεμφάνισης. Μερικοί τελικά θα υποστούν διπλές ή τριπλές επανεισαγωγές στην ίδια εποχή της γρίπης.

Παρεμπιπτόντως, το σύνδρομο COVID δεν προκαλείται έμμεσα από ένα τυπικό σφάλμα γρίπης. Το COVID-19 είναι ένα εξαιρετικά εξελιγμένο βιοαπόθεμα που βιολογικώς εσκεμμένα είναι εξαιρετικά ευκαιριακό, επιθετικό και επιβλαβές. Ως εκ τούτου, η καλύτερη άμυνα είναι να αποφευχθεί η μόλυνση. Παρά την εμφανή μόλυνση, ο σωστός τρόπος ζωής και η διατροφή θα κρατήσουν το COVID-19 σε απόσταση. Αυτός ο τύπος κοροναϊού προσβάλλει ένα αδύναμο και / ή άρρωστο άτομο του οποίου το εσωτερικό περιβάλλον ευνοεί την πολλαπλασιασμό των ιών και τον πολλαπλασιασμό των συμπτωμάτων.

Εν πάση περιπτώσει, πρέπει να ληφθούν αμέσως προληπτικά μέτρα από εκείνους που διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο. Και είναι απολύτως απαραίτητο να αντιμετωπίζετε επιθετικά όλα τα συμπτώματα, ειδικά εκείνα που είναι ανίκανα ή υπερβολικά υποφέρουν από φυσιολογικές σωματικές λειτουργίες.

ΒΑΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ: Κάθε κάτοικος του πλανήτη θα πρέπει να λαμβάνει όλα τα προληπτικά μέτρα που μπορούν λογικά να πάρουν αυτή τη στιγμή. Οι τακτικές και επικεντρωμένες προληπτικές ενέργειες, που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας «Πρέπει να κάνουμε», θα εξυπηρετήσουν το καθένα καλύτερα.

Υπερτοξικότητα

Σαφώς, όσοι πάσχουν από υπερτοξικότητα θα είναι πολύ πιο επιρρεπείς στην κατάρρευση του συνδρόμου COVID από εκείνους με καθαρό προφίλ υγείας. Υπάρχουν πολλοί και ποικίλοι παράγοντες που συμβάλλουν στην κατάσταση της υπερτοξικότητας την οποία πολύ λίγοι γνωρίζουν. Για προφανείς λόγους, οι ηλικιωμένοι θα υποφέρουν πάντοτε από αυτή την πάθηση πολύ περισσότερο από τα παιδιά, και γι ‘αυτό και οι ηλικιωμένοι πεθαίνουν τόσο γρήγορα από το COVID-19 και σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό.

Οι νέοι άνθρωποι είναι απλώς πολύ λιγότερο τοξικοί επειδή είχαν λιγότερα έτη έκθεσης. Το υψηλό τοξικό φορτίο των ηλικιωμένων οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν βιώσει αρκετές δεκαετίες βιοσυσσώρευσης αμέτρητων χημικών ουσιών, βαρέων μετάλλων, εντομοκτόνων, τοξικών ουσιών, δηλητηρίων, ρύπων, ρύπων κλπ. Επομένως, υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ του συνολικού βάρους του σώματος και την ευαισθησία στο COVID-19, όπως και σε οποιαδήποτε άλλη ασθένεια ή χρόνια ασθένεια. Εκτός από το ότι μια υπερτοξική εσωτερική διαταραχή θα επιτρέψει στο σύνδρομο COVID να τρέξει ανεξέλεγκτα όπως είδαμε.

Υπάρχουν άλλα μεγάλα κομμάτια σε αυτό το παζλ υπερτοξικότητας που παραμένουν έξω από την ικανότητα κάθε ατόμου να ελέγχει. Για παράδειγμα, υπάρχουν τοξικά αερολύματα chemtrail που ψεκάζονται αδιάκοπα στον ουρανό μας. Ο τεράστιος όγκος του χημικώς-κινητού αλουμινίου από μόνη της δηλητηριάζει αργά όλη την ανθρωπότητα. Έτσι είναι το βάριο, το στροντίο, το λίθιο και άλλες χημικές προσμείξεις που απελευθερώνονται στην τροπόσφαιρα μέσω των προγραμμάτων χημικής γεωμηχανικής που διεξάγονται παγκοσμίως.

COVID-19

Η βιομηχανική ρύπανση παρέχει πολλούς άλλους φορείς διάδοσης τοξινών που συνέβαλαν πάντα στη συνεχιζόμενη επιδημία υπερτοξικότητας. Ακριβώς όπως το Πεκίνο, ο Wuhan ήταν επίσης κακόφημος για την καταπιεστική του ρύπανση. Ομοίως, το Μιλάνο είναι η οικονομική δύναμη της Ιταλίας και ο κόμβος των διαφόρων βιομηχανιών για να συμπεριλάβει την «παραγωγή κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και ενδυμάτων, αυτοκινήτων, χημικών, βιομηχανικών μηχανημάτων και εκδόσεων». [1]
COVID-19

Ενώ το COVID-19 είναι ο πρωταρχικός παθογόνος μικροοργανισμός του συνδρόμου COVID, είναι επιτακτική ανάγκη να καταλάβουμε ότι είναι μόνο ένα συστατικό του συνδρόμου COVID-5G-Υπερτοξικότητας. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε ότι το COVID-19 είναι μόνο ένας από τους πολλούς coronaviruses, μερικοί από τους οποίους είναι η αιτία του κοινού κρυολογήματος. Όπως υποδηλώνει το όνομα «CORONA», μόλις γίνει ο κρίσιμος σύνδεσμος μεταξύ του coronavirus και του 5G, γίνεται σαφής ότι ολόκληρη η ανθρώπινη φυλή πρόκειται να υποστεί μια βιβλική μάστιγα.

Όχι μόνο αυτό, πολλοί λαοί υποφέρουν τρομερά από διάφορους και διάφορους τύπους ασθένειας ΗΜΓ και ασθένειας EMR και δηλητηρίασης από μικροκυμάτων και από τη νόσο μη ιονίζουσας ακτινοβολίας και το σύνδρομο ηλεκτροευαισθησίας για πολλές δεκαετίες … εντελώς ανυπόστοχες για τα πραγματικά αίτια. Ως εκ τούτου, ότι, σήμερα, δεν υπήρχε κανένα ηλεκτρικό πρότυπο στον πλανήτη Γη, δεν θα υπήρχε σύνδρομο COVID το 2020.

Παρ ‘όλα αυτά, για να κατανοήσουμε σωστά το «ποιος, τι, πού, γιατί και πώς» η αφήγηση σχετικά με τον τώρα διαβόητο κοροναϊό, κάθε αναγνώστης ενθαρρύνεται να εξετάσει τους δεσμούς σε αυτή την εκτενή συλλογή λεπτομερών εκθέσεων για το COVID-19:

ΒΑΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ: Πρέπει να καταστεί σαφές ότι, μέχρι σήμερα, δεν υπήρξαν πειστικά επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν την ύπαρξη του COVID-19. Ομοίως, δεν έχει υπάρξει καμία βεβαιότητα από τις αρμόδιες αρχές, ότι χορηγείται αξιόπιστος διαγνωστικός έλεγχος σε ασθενείς που έχουν δοκιμαστεί θετικά για το COVID-19. Όπως πάντα, η κυβέρνηση έχει αποκρύψει τις πιο βασικές πληροφορίες και βασικά στοιχεία σχετικά με αυτή την υποτιθέμενη πανδημία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει μια πολύ πραγματική βιοαπόθεση στη ρίζα αυτής της συνεχιζόμενης βιοτρομοκρατίας και του παγκόσμιου ψυχοφύλακα. Αλλά αυτό το «πραγματικό bioweapon» μπορεί να είναι μόνο το 5G όπλο σύστημα.

WILL THE OUTBREAK CAUSE THE INTERNET TO BE SHUTDOWN???

Συμπέρασμα

Το σύνδρομο COVID-5G-υπερτοξικότητας είναι ακριβώς αυτό που το όνομα λέει ότι είναι.

Η ένταση της εκδήλωσής της είναι επίσης συνάρτηση πολλών άλλων παραγόντων κινδύνου, καθένας από τους οποίους μπορεί να προσκολληθεί σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη περίπτωση από έμπειρο ιατρό ή / και εξειδικευμένο ιατρό.

Και, «ΝΑΙ!», Το σύνδρομο COVID είναι σίγουρα ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο σύνδρομο που μπορεί να αψηφεί τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί πέφτουν σαν μύγες πριν πέσουν νεκροί. Τα συμπτώματα είτε γίνονται εντατικά τόσο γρήγορα, είτε εμφανίζονται ασυνήθιστα συμπτώματα τόσο γρήγορα, ώστε οι παθιασμένοι γιατροί να πιάνονται σταθεροί. Οι ίδιοι οι ασθενείς, τότε, συγκλονίζονται από τη σοβαρότητα και την αδυναμία των συμπτωμάτων. Σε πολλές περιπτώσεις, ο συνδυασμός των εξουθενωτικών και συχνά άγνωστων συμπτωμάτων απλώς τους αποθαρρύνει.

Υπό το πρίσμα αυτών των αβέβαιων πραγματικοτήτων, όσο πιο ευαισθητοποιημένο είναι το γεγονός ότι κάθε άτομο έχει να κάνει με τις βασικές προσεγγίσεις σε αυτή την κρίσιμη ανάλυση κοροναϊού, τόσο πιο αποτελεσματική είναι η ανταπόκρισή τους. Η υγεία και η ευημερία των οικογενειών και των φίλων μας, των συναδέλφων και άλλων γνωστών εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από αυτή τη ζωτική γνώση. Πραγματικά, ορίζουμε τη στιγμή της ανθρώπινης ιστορίας και όλοι βρίσκονται στη δική τους σκηνή για να διαδραματίσουν τον ζωτικό τους ρόλο.

Παρακαλώ, πιστούς αναγνώστες, να μας βοηθήσετε να διαδώσουμε αυτή την επείγουσα συζήτηση πριν κλείσουν τα κοινωνικά μέσα σε όλες τις θέσεις του coronavirus. Αυτό έρχεται έπειτα καθώς οι λογοκριστές του Διαδικτύου δεν θέλουν αυτό το είδος εξουσιοδοτικής αλήθειας να φτάσουν στις μάζες.

Με Drones δαμάζουν και κλείνουν τον κόσμο μέσα στα σπίτια τους στην Ισπανία

Spanish Police Are Using Drones to Yell At Those Disobeying Lockdowns

The 54th Day 03-19/20 – 2020 Observation & Discussion

HAZMAT HOSPITAL SHIPS PANIC BUYING #WEATHER WARFARE LIVE !

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ? 03/20/2020 @ 9:37 ΜΜ

    Επείδή η μετάφραση είναι του….google, αν δεν έχετε σκοπό να την βελτιώσετε, τουλάχιστον να αναφέρετε την πηγή.Έλεος!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*