Νέο νεοταξικό παραλήρημα Φραγκίσκου: Καταδίκασε τον εθνικισμό (που δεν θέλει το καλό μας) και έκανε έκκληση για παγκόσμια διακυβέρνηση (που θέλει το καλό μας)

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Ο Πάπας Φραγκίσκος έκανε έκκληση πρόσφατα για μια παγκόσμια διακυβέρνηση που θα καταπολεμήσει την κλιματική αλλαγή, υποστηρίζοντας ότι «το εθνικό κράτος δεν μπορεί να θεωρείται κάτι το απόλυτο».

Κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του προς την Ποντιφική Ακαδημία Κοινωνικών Επιστημών, ο Φραγκίσκος καταδίκασε τον «αυξανόμενο εθνικισμό που αγνοεί το κοινό καλό» και έκανε έκκληση για περισσότερη παγκοσμιοποίηση.

«Το έθνος κράτος δεν μπορεί να θεωρηθεί σαν κάτι το απόλυτο, σαν ένα νησί σε σχέση με τον περιβάλλοντα χώρο», είπε, προσθέτοντας, «Το έθνος κράτος δεν είναι πλέον σε θέση να προμηθεύσει το κοινό καλό των πληθυσμών του μόνο».

Ο Francis δήλωσε ότι μια «ειδική αρχή (“special authority”) που θα έχει συγκροτηθεί νόμιμα και κατόπιν συμφωνίας» (ποιών;) είναι απαραίτητη για να διευκολυνθεί η εφαρμογή νέων πολιτικών για την αλλαγή του κλίματος.

Προχώρησε ακόμα πιο πέρα, απαιτώντας να μεταφερθεί η εξουσία από τα έθνη σε «διακυβερνητικούς θεσμούς (“intergovernmental institutions”) που θα διαχειρίζονται τα κοινά τους συμφέροντα».

«Αυτό το παγκόσμιο κοινό καλό, με τη σειρά του, πρέπει να αποκτήσει μια πιο έντονη νομική αξία σε διεθνές επίπεδο», κατέληξε ο Francis.

Ο Πάπας έχει κάνει αναρίθμητες δηλώσεις κατά του εθνικισμού και του λαϊκισμού, ειδικά στο πλαίσιο της υποστήριξης του να έρθουν εκατομμύρια μετανάστες στην Ευρώπη.

Κάτω από την καθοδήγησή του, η Καθολική Εκκλησία έχει επίσης αγκαλιάσει πλήρως τα κλισέ περί “global warming”, παρά το βαθύ σκεπτικισμό που υπάρχει για το θέμα αυτό μεταξύ των Χριστιανών.

ΚΟ / από εδώ

Loading...

14 thoughts on “Νέο νεοταξικό παραλήρημα Φραγκίσκου: Καταδίκασε τον εθνικισμό (που δεν θέλει το καλό μας) και έκανε έκκληση για παγκόσμια διακυβέρνηση (που θέλει το καλό μας)

 1. trelos says:

  ναι η αριστερα μας θελει καλους ανθρώπους , να αγαπάμε τους λαθροπιθικους να αγαπάμε τους ανωμαλους να ειμαστε αθεοι και ένα σορο αναποδα πραγματα

   • Αριστόδημος says:

    Καλημέρα GIOVANI! Θα έλεγα εκείνα που περιγράφονται από τον Αριστοτέλη στο έργο του «Αθηναίων Πολιτεία».

     • Αριστόδημος says:

      Και πάλι καλησπέρα! Ρητορική η απάντηση. Αναφέρομαι στην ερώτησή σου «ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ?» και παραθέτω ως «κανονικά» τους κανόνες που διέπουν εκείνο το πολίτευμα που ο Αριστοτέλης περιγράφει ως «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» στο έργο του. Δεν εκφράζει καμιά κριτική ή ότι άλλο η τοποθέτησή μου. Καλή συνέχεια.

    • Ο Αναμάρτητος. says:

     Το μόνο σύγγραμμα το οποίο στέκει ανά τους αιώνες «σοβαρό» γύρω από το θέμα είναι η ☆ Πολιτεία του Πλάτωνος ☆.
     Από την πρώτη τάξη Δημοτικού θα έπρεπε να εισάγουν τις αρχές του και σε λίγο μεγαλύτερες ηλικίες θα έπρεπε να ΔΙΔΆΣΚΕΤΑΙ !
     Τότε/έτσι είχαμε ΕΛπίδες να αισιοδοξούμε.
     Όσο δεν μαθαίνουμε μπούφους θα μας θεωρούν εκμεταλλεύσιμους μάλιστα πολλαπλώς.

    • GIOVANI says:

     ΦΙΛΕ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΗ. ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΩΦΕΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕΙ .

 2. GIOVANI says:

  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΕ. ΕΧΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ,ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ,ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΑΙΧΜΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΜΑNAGMENT. ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ. Η ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΙΖΗΤΕΙ ΝΕΕΣ ΑΓΟΡΕΣ .η ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ η ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΛΟΣΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ -ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ( ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ , Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ,ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ) Σ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΑ ΕΘΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ .ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΝΔΟΥΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΣ. ΠΑΛΙΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΔΕΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΒΡΟΧΗ.ΤΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ -ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ,ΠΙΣΤΗ ,ΝΑΟΙ ,ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΕΣ -Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. (ΟΠΩΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΤΕ) ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ – ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΑΝΤΖΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ,ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΤΑΚΤΟΠΟΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . Η ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ 1) ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ 2) ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ -ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ 3) ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟΙ ΘΕΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ,ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ. ΕΡΩΤΗΜΑ .ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ?ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ «ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ» ? ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΑΝΑΓΕΝΗΜΕΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ» ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΛΑΜΠΟΓΙΑΛΟ .ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.

 3. Απροσαρμοστος says:

  Κι εγώ υπέρ είμαι.
  Είμαι υπέρ στο να πάνε οι μετανάστες στην Αραβία και στο Ισραήλ που έχουν και οικονομική άνεση και τα ίδια έθιμα και τις ίδιες θρησκείες.
  Δεν χρειάζεται ο μουσουλμάνος μετανάστης να έρθει στην Ευρώπη που είμαστε άπιστοι και θα θέλει πολλά χρόνια για να προσαρμοστεί, πάει στην αραβική χερσόνησο και προσαρμόζεται κατευθείαν…

 4. Markopoulos says:

  Η όλη φάση είναι: «Ζήτω, ζήτω ο Πάπας! Ζήτω ο Σατανάς!»
  Όταν καταλάβουν οι καθολικοί ότι ο αρχηγός του είναι Εωσφοριστής, θα τραβάνε τα μαλλιά και τα βυζιά τους! Ξέρουν πολύ καλά από θεολογία, γνωρίζουν τι κάνουν, τι λένε και πώς το λένε. Δεν αναφέρουν απλά τον Λούσιφερ που θα έλεγε κανείς ότι έτυχε η λατινική λέξη να ταιριάζει, αλλά λένε: «Flammas eius Lucifer matutinus invéniat ille, inquam, Lucifer, qui nescit occásum.» Με αυτή την φράση προσδιορίζεται ο Άρχοντας Lucifer, μιλάνε για την φλόγα του Εωσφόρου ώστε να κολλάει η περιγραφή με τα απόκρυφα ευαγγέλια. Πάρτε βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=c0BK0d69_n0
  Και τώρα πάρτε ανάλυση: antexeistinalitheia.gr/666-arithmos-anthropou-arithmos-thiriou/
  Πιστεύουν λοιπόν εις έναν δεύτερο Δημιουργό, στον Άρχοντα Lucifer, ο οποίος είναι ένα δίκαιος θεός που κρίνει τα πάντα με το κάρμα, δεν είναι απόλυτα αγαθός θεός, διότι έχει μέσα του το απόλυτο καλό και το απόλυτο κακό. Η δημιουργία του αποτελεί ένα αντίγραφο του αληθινού κόσμου, μόνο που το έφτιαξε επάνω στην συνεχόμενη αλλαγή, είναι μια κινούμενη τελειότητα που συνεχώς μεταβάλλεται, για αυτό είναι το σύμπαν του θανάτου κι ο Lucifer είναι λοιπόν ανθρωποκτόνος. Η αλλαγή είναι ο θάνατος. Τα κέρατα του Lucifer είναι το καλό και το κακό, η δυαδικότητα. Είναι πατέρας του Ψέματος αφού μας έφτιαξε να ζούμε σε έναν εικονικό κόσμο που αποτελεί πλάνη για τις αισθήσεις μας. Οι μύστες αναπαριστούν τον θεό Lucifer ως ένα Μάτι που βρίσκεται στο απόλυτο σκοτάδι της αβύσσου και δημιουργεί έναν Μαύρο Κύβο, επειδή βρίσκεται στο σκοτάδι τον ονομάζουν ως Πρίγκιπα του Σκότους. Από ένα ακίνητο σημείο της αβύσσου ο Εωσφόρος ονειρεύεται και δημιουργεί την πραγματικότητά μας με την παρατήρησή του! Για αυτό η παρατήρηση και των δημιουργημάτων του μπορούν να αλλάζουν συνιστώσες μέσα στον κόσμο. Κοιτάμε κάτι και συμπεριφέρεται αλλιώς. Έτσι λοιπόν ο Πρίγκιπας του Σκότους ως Μάτι δημιουργεί έναν Κύβο που συμβολίζει το σύμπαν μαζί με όλες τις διαστάσεις του. Ο άνθρωπος έχει δύο στοιχεία μέσα του, την ενέργεια του θεού Lucifer και τον θεϊκό Σπινθήρα του αληθινού φωτός. Η ψυχή μας δηλαδή περιλαμβάνει την ενέργεια του αληθινού θεού, αλλά και την ενέργεια του μαϊμού θεού. Για αυτό για να αποκτήσεις τις δυνάμεις τις μαγείας, αρκεί με ειδικές ασκήσεις να γίνεις ένα και να παραχωρήσεις πλήρως έτσι στον Εωσφόρο τον θεϊκό Σπινθήρα του αληθινού φωτός. Η διδασκαλία του ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΙΩΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, αυτό ακριβώς κάνει! Αλλά μπορείς να κάνεις και οριστική πώληση της ψυχής σου βέβαια με συμβόλαιο! Αυτό που λένε συμβόλαιο με τον διάβολο. Επειδή η ψυχή μας έχει μέσα της και την εωσφορική ενέργεια, για να πάει κανείς στον αληθινό κόσμο είναι δύσκολο. Στα απόκρυφα ευαγγέλια περιγράφεται μια ειδική διαδικασία, όπου αφού φύγει η ψυχή από το μάτριξ, θα πάει σε μια ειδική διάσταση μαζί με τον Ιησού Χριστό και θα μείνει εκεί η ψυχή για 1000 συμβολικά χρόνια. Εκεί σταδιακά θα αφαιρεθεί η εωσφορική ενέργεια και θα μείνει μόνο η καθαρή ανθρώπινη ψυχή που αποτελείται από την αληθινή ουσία του αρχικού Πατέρα/Μητέρα θεού. Είναι ένα προπαρασκευαστικό στάδιο λοιπόν και μετά μπορεί η ψυχή να βρεθεί στον αληθινό κόσμο, σαν τον Neo που βγήκε πρώτη φορά από το Matrix και είδε το αληθινό φώς!

 5. ολαος says:

  να πω οτι ο εωσφορος θα πει ο φερων το φως [εωσφορος λεγοταν και ο απολωνας]
  οι ενοιες ειναι μπερδεμενες ανα τους αιωνες απο κεινους που ηθελαν να δαιμονοποιησουν την θεικη κατευθυνση του πνευματος των παναρχαιων ελανιων
  αν λοιπον ξεκαθαρισουμε τα πραγματα ονομαζοντας τον σατανα αρνητικη ενεργεια και τον θεο θετικη ενεργεια και αποδεχομενοι οτι και οι δυο ενεργειες βρησκονται μεσα στην ψυχη ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ [ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ] ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  συμπερασματικα,εγω πιστευω οτι πρεπει να υπαρχει τροπος να απαλασεσαι απο την αρνητικη ενεργεια [σατανας] και στην κοσμικη ζωη στο τωρα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *