Νεαρή λευκή φοιτήτρια ποζάρει με ένα AR-10. Ο απόλυτος εφιάλτης της αριστεράς

Η αριστερά ποντάρει πολλά στους αποκαλούμενους «Millennials», την τελευταία κατηγορία ζόμπι που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου ώστε όταν θα εξαχθούν από τα εργοστάσια τετραετούς κατήχησης να είναι σωστά προγραμματισμένα ώστε να είναι ακόμα λίμπεραλ από τους προκατόχους τους, σε θέματα «κοινωνικής δικαιοσύνης», ανδρών που προσποιούνται ότι είναι γυναίκες, ελέγχου των όπλων και λοιπά.

Φανταστείτε, λοιπόν, πόσο αισθάνθηκαν να φεύγει η γη κάτω από τα πόδια τους όταν ένας από τους δικούς τους γυρίζει εναντίον τους.

Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν για τις φωτογραφίες της αποφοίτησής μου. Ως γυναίκα, αρνούμαι να είμαι θύμα και η δεύτερη τροπολογία εξασφαλίζει ότι δεν χρειάζεται να είμαι. Αυτά γράφει η Kaitlin Marie που γιόρτασε την αποφοίτησή της από το πανεπιστήμιο Kent State εμφανιζόμενη με ένα αυτόματο τυφέκιο AR-10. Δήλωσε ότι ζητεί να έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Αυτός είναι ο εφιάλτης των λίμπεραλ: μια νεαρή ελκυστική λευκή γυναίκα με άποψη που όχι μόνο υπερασπίζεται το δικαίωμα να φέρει όπλα, αλλά στην πραγματικότητα ποζάρει με το όπλο της! Η Marie στην ουσία κάνει την άσκηση του δικαιώματος της δεύτερης τροποποίησης μόδα, γι ‘αυτό είναι ένας τέτοιος κίνδυνος για την αριστερά.

Προφανώς, οι λίμπεραλ απλά δεν μπορούν να κατανοήσουν τη διαφορά μεταξύ ενός εγκληματία που έχει πυροβόλο όπλο και ενός νομοταγούς πολίτη που το φέρει.

ΚΟ / από εδώ


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 thoughts on “Νεαρή λευκή φοιτήτρια ποζάρει με ένα AR-10. Ο απόλυτος εφιάλτης της αριστεράς

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΣΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΒΡΕ ΠΕΤΡΟ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ “ΑΡΙΣΤΕΡΑ”, “ΔΕΞΙΑ”, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΚΕΡΑΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΑ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΙΚΟΣ, ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΔΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΕΣ ΕΝΝΟΙΩΝ….
    ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…..
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΔΩΣΟΥΜΕ….

  2. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

    Συγνωμη φιλε πετρο εσενα τι σε πειραξε στο αρθρο οτι τους ειπε αριστερους ενω δεν ειναι η επειδη εθιξε τους αριστερους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *