Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:33 - 15/01/2021

ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΖΑΚ ΝΤΟΡΣΙ, ΔΣ ΤΟΥ ΤΟΥΙΤΕΡ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ & ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Εργαζόμενος στην εταιρία Twitter κατέγραψε μυστικά σε βίντεο τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Jack Dorsey καθώς αναφερόταν στην αναλυτική ατζέντα για περαιτέρω πολιτική λογοκρισία.

«Πρέπει πάντα να αισθάνεσαι ελεύθερος να εκφραστείς σε οποιαδήποτε μορφή ή εκδήλωση αισθάνεσαι σωστή. Σκοπεύουμε να κάνουμε έναν πλήρη ρετρό (κύκλο νοσταλγίας) όπως είπα στις σημειώσεις μου. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος και στη συνέχεια κάτι ακόμα, για να μην μακρηγορώ, ξέρετε ότι εστιάζουμε σε έναν λογαριασμό αυτή τη στιγμή (Πρόεδρου Τραμπ), αλλά η κατάληξη θα είναι πολύ μεγαλύτερη από έναν μόνο λογαριασμό και πρόκειται να συνεχιστεί για πολύ περισσότερο από ό, τι σήμερα.

Αυτή την εβδομάδα, τις επόμενες λίγες εβδομάδες, θα προχωρήσουμε πέρα από την ορκωμοσία. Πρέπει να το περιμένουμε αυτό, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό, οπότε το επίκεντρο είναι σίγουρα σε αυτόν τον λογαριασμό και πώς συνδέεται με τη βία στον πραγματικό κόσμο, αλλά επίσης πρέπει να σκεφτούμε πολύ πιο μακροπρόθεσμα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν αυτές οι δυναμικές στο πέρασμα του χρόνου.

Δεν πιστεύω ότι αυτό θα εξαφανιστεί σύντομα και οι κινήσεις που κάνουμε σήμερα για παράδειγμα, είναι ένα τέτοιο παράδειγμα μιας πολύ ευρύτερης προσέγγισης που πρέπει να εξετάσουμε και να προχωρήσουμε σε βάθος. Έτσι, η ομάδα έχει πολλή δουλειά και πολλή εστίαση σε αυτό το συγκεκριμένο ζήτημα.

Πρέπει επίσης να τους δώσουμε το χώρο και την υποστήριξη για να επικεντρωθούμε στην πολύ μεγαλύτερη εικόνα, διότι δεν πρόκειται να τελειώσει εδώ. Οι ΗΠΑ είναι εξαιρετικά διχασμένες, η πλατφόρμα μας το δείχνει ότι κάθε βράδυ και ο ρόλος μας είναι να προστατεύουμε την ακεραιότητα αυτής της συνομιλίας και να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι κανείς δεν θα βλάπτεται με βάση αυτών των συζητήσεων και αυτό είναι το επίκεντρο εν κατακλείδι.”

~ Jack Dorsey, Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter, όπως ηχογράφησε ένας από τους δικούς του υπαλλήλους.

Ένας εκ των έσω πληροφοριοδότης στο Twitter κατέγραψε τον Jack Dorsey, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Twitter λέγοντας ότι αυτό θα είναι πολύ μεγαλύτερο από έναν μόνο λογαριασμό, που σημαίνει Τραμπ, αποκαλύπτοντας πόση λογοκρισία αναμένεται να δείτε.

Το μοντέλο μας στο VERITAS, είναι ένας οργανισμός που προστατεύεται από ένα στρατό πατριωτών πολιτών. Επικοινώνησαν πάνω από δώδεκα άτομα αυτήν την εβδομάδα με βίντεο από τις εγκαταστάσεις στην Twitter. Μείνετε συντονισμένοι, μπορεί να είναι ιδιωτικές εταιρείες, αλλά έχουν περισσότερη δύναμη από και οι τρεις κλάδοι της κυβέρνησης (Νομοθετικός, Εκτελεστικός, Δικαστικός).

Για επικοινωνία στο PROJECT VERITAS: veritastips@protonmail.com

Μετάφραση: Ξένια Ιωαννίδου

#twitter #censorship #JackDorsey #DonaldTrump #Trump #Elections2020 #PoliticalAgenda

Για να δείτε το εν λόγω βίντεο στα Αγγλικά

 Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Xenia Ioannidou
Δασκάλα Εναλλακτικών Θεραπειών, Καλλιτέχνης και Ακτιβίστρια. Τον Μάιο του 2009, συνυπέγραψα μια αγωγή για εσχάτη προδοσία εναντίον των βουλευτών που έφεραν το ΔΝT, την λιτότητα και την αμετάκλητη παραχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων των Ελλήνων. Παλεύω για το σωστό και το δίκαιο και το δικαίωμα στην αυτοπραγμάτωση των ανθρώπων & λαών. Πολιτεύομαι από το 2012 ενώ από το 2015 και μετά είμαι στέλεχος του Αγροτικού-Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*