in ,

«Μυστηριώδης «Ουσία» πέφτει από τον ουρανό στο Τέξας και την Αριζόνα – Φόβοι ότι μελλοντικά θα ψεκάζουν τον ιό Έμπολα και την Πανούκλα!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

12

«Μυστηριώδης «Ουσία» πέφτει από τον ουρανό στο Τέξας και την Αριζόνα – Φόβοι ότι μελλοντικά θα ψεκάζουν τον ιό Έμπολα και την Πανούκλα!

Τα δημοσιεύματα αναφέρονται σε μία μυστηριώδη» ίνα» σαν ουσία που πέφτει από τον ουρανό στο Τέξας καιτην Αριζόνα.Αναγνώστης μας έστειλε φωτογραφίες με αυτή την ουσία.

txwebs1
Φαίνεται σαν ιστός αράχνης,αλλά η επιστημονική έρευνα έδειξε ότι αυτός ο ιστός περιέχει αλουμίνιο,βάριο και στρόντιο,τρεις ουσίες που συνδέονταισυνήθως με τα chemtrails.Σίγουρα δεν υπάρχουν αράχνες στον ουρανό που πλέκουν ιστό,αλλά ψεκασμοί που γίνονται από αεροπλάνα.

TXWEB2
TXWEB3

Παλιότερα το ΑΝP είχε δημοσιεύσει αποτελέσματα για ψεκασμούς που ήταν υπεύθυνοι για την γρίππη,ενώ τώρα ο ιστός αράχνης είναι επικίνδυνος για επιδημία του Έμπολα ή της πανούκλας,σύμφωνα με το MSM headline news.Ο ιστός αράχνης είναι απειλή στην συγκεκριμένη στιγμή γιατί μπορεί να μεταφέρει κάτι θανατηφόρο,σύμφωνα με τις έρευνες που διεξάγουν επιστήμονες.

Ερευνητές που εργάζονται για το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου ψεκάζουν ιστούςαράχνης με ασθένειες όπως ο ιός Έμπολα και ο Μαύρος Θάνατος.Δεν λέμε ότι αυτό συμβαίνει στο Τέξας ή την Αριζόνα,αλλά επειδή οι στρατιωτικοί επιστήμονες πειραματίζονται πάνω σε αυτές τις ασθένειες,μπορεί να υπάρχει σχέδιο για εφαρμογή σε κάποια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.Οι τρομοκράτες ενδιαφέρονται για βιολογικά όπλα,όπως η επιδημία Εμπολα και πανούκλας και ίσως γι αυτό κάποιες κυβερνήσεις να πειραματίζονται πανω σε τέτοια βιολογικά όπλα.

Το παρακάτω βίντεο ελήφθη στις 1 Νοεμβρίου του 2015, στο Τέξας, και δείχνει αυτές τις«επίπεδες επιφάνειες» που πέφτουν από τον ουρανό.

Στο επόμενο βίντεο από τον Σπύρο,θα δείτε πως πειραματίζονται οι στρατιωτικοί επιστήμονες για ψεκασμό του Έμπολα και της πανούκλας,σύμφωνα με άρθρο της Βρετανικής εφημερίδας Daily Mail.e.
https://www.youtube.com/watch?v=-rUJGOBCkQw
Ακολουθούν εικόνες του ιστού αράχνης, που έπεσε στο Τέξας,που μας έστειλαν μέσω e-mail.
TXWEB4

TXWEB5
allnewspipeline.com/Mysterious_Substance_Texas_Arizona.php

AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP:

Corfiatiko.blogspot.com

triklopodia.gr/211279-2/

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Δύο αιώνες μνημόνια για την Ελλάδα

ΠΡΟΣΟΧΗ… ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ» ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΙ…!!!