«Μυστηριώδης «Ουσία» πέφτει από τον ουρανό στο Τέξας και την Αριζόνα – Φόβοι ότι μελλοντικά θα ψεκάζουν τον ιό Έμπολα και την Πανούκλα!

12

«Μυστηριώδης «Ουσία» πέφτει από τον ουρανό στο Τέξας και την Αριζόνα – Φόβοι ότι μελλοντικά θα ψεκάζουν τον ιό Έμπολα και την Πανούκλα!

Τα δημοσιεύματα αναφέρονται σε μία μυστηριώδη» ίνα» σαν ουσία που πέφτει από τον ουρανό στο Τέξας καιτην Αριζόνα.Αναγνώστης μας έστειλε φωτογραφίες με αυτή την ουσία.

txwebs1
Φαίνεται σαν ιστός αράχνης,αλλά η επιστημονική έρευνα έδειξε ότι αυτός ο ιστός περιέχει αλουμίνιο,βάριο και στρόντιο,τρεις ουσίες που συνδέονταισυνήθως με τα chemtrails.Σίγουρα δεν υπάρχουν αράχνες στον ουρανό που πλέκουν ιστό,αλλά ψεκασμοί που γίνονται από αεροπλάνα.

TXWEB2
TXWEB3Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Παλιότερα το ΑΝP είχε δημοσιεύσει αποτελέσματα για ψεκασμούς που ήταν υπεύθυνοι για την γρίππη,ενώ τώρα ο ιστός αράχνης είναι επικίνδυνος για επιδημία του Έμπολα ή της πανούκλας,σύμφωνα με το MSM headline news.Ο ιστός αράχνης είναι απειλή στην συγκεκριμένη στιγμή γιατί μπορεί να μεταφέρει κάτι θανατηφόρο,σύμφωνα με τις έρευνες που διεξάγουν επιστήμονες.

Ερευνητές που εργάζονται για το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου ψεκάζουν ιστούςαράχνης με ασθένειες όπως ο ιός Έμπολα και ο Μαύρος Θάνατος.Δεν λέμε ότι αυτό συμβαίνει στο Τέξας ή την Αριζόνα,αλλά επειδή οι στρατιωτικοί επιστήμονες πειραματίζονται πάνω σε αυτές τις ασθένειες,μπορεί να υπάρχει σχέδιο για εφαρμογή σε κάποια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.Οι τρομοκράτες ενδιαφέρονται για βιολογικά όπλα,όπως η επιδημία Εμπολα και πανούκλας και ίσως γι αυτό κάποιες κυβερνήσεις να πειραματίζονται πανω σε τέτοια βιολογικά όπλα.

Το παρακάτω βίντεο ελήφθη στις 1 Νοεμβρίου του 2015, στο Τέξας, και δείχνει αυτές τις«επίπεδες επιφάνειες» που πέφτουν από τον ουρανό.

Στο επόμενο βίντεο από τον Σπύρο,θα δείτε πως πειραματίζονται οι στρατιωτικοί επιστήμονες για ψεκασμό του Έμπολα και της πανούκλας,σύμφωνα με άρθρο της Βρετανικής εφημερίδας Daily Mail.e.

Ακολουθούν εικόνες του ιστού αράχνης, που έπεσε στο Τέξας,που μας έστειλαν μέσω e-mail.
TXWEB4

TXWEB5
allnewspipeline.com/Mysterious_Substance_Texas_Arizona.php

AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP:

Corfiatiko.blogspot.com

triklopodia.gr/211279-2/

4 thoughts on “«Μυστηριώδης «Ουσία» πέφτει από τον ουρανό στο Τέξας και την Αριζόνα – Φόβοι ότι μελλοντικά θα ψεκάζουν τον ιό Έμπολα και την Πανούκλα!

 1. WTFe3O4 says:

  βρηκανε τα ζορια και βαλανε τον σπαιντερμαν στο παιχνίδι
  το Τέξας το εχει περιλάβει μονος του ο orgonite Austin
  χεχεχεχεχεχεχεχε

 2. Fe3O4 says:

  αν και εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται μυστήριωδης “ουσια”
  ποιος ξέρειτώρα τι κάνουν οι πιλότοι όταν βαριούνται

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *