ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΣΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ;

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Οι γυναίκες στην Αυστραλία χρησιμοποιούν τώρα ανθρώπινα έμβρυα ως κοσμήματα, όπως διαβάζουμε σε μια έκθεση του Russian Today-RT:

Τα τελευταία νέα της μόδας από την Αυστραλία είναι πραγματικά δαιμονικά: «Τα ανθρώπινα έμβρυα που απομένουν από τις διαδικασίες γονιμοποίησης in vitro (IVF), δηλαδή τεχνιτής γονιμοποίησης,καθώς και άλλα σωματικά μέρη και υγρά μπορούν να μετατραπούν σε κοσμήματα».

Is a Jewelry Company Turning Human Embryos Into Jewelry?

Το Baby Bee Hummingbirds, η εταιρεία που κατασκευάζει αυτά τα μπιχλιμπίδια, είναι γνωστό για τη δημιουργία αναμνηστικών που περιέχουν τέτοια πράγματα όπως το μητρικό γάλα και τους ομφάλιους λώρους. Το τελευταίο του προϊόν, τα «ανθρώπινα έμβρυα» που απομένουν από τον κύκλο IVF ενός ζευγαριού, είναι, σύμφωνα με την ιδρυτή της εταιρείας Amy McGlade, έργο τέχνης.

Ο McGlade δήλωσε: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άλλη επιχείρηση στον κόσμο που δημιουργεί κοσμήματα από ανθρώπινα έμβρυα και πιστεύω ακράδαντα ότι πρωτοπορούμε στην πορεία της ιερής τέχνης και ανοίγοντας τις δυνατότητες των οικογενειών σε όλο τον κόσμο». Η McGlade λέει ότι αυτή η πρωτοποριακή τέχνη του κοσμήματος εμβρύου είναι ο τρόπος δίνοντας ζευγάρια «το αιώνιο απτό αναμνηστικό ενός αγαπημένου που μπορείτε να έχετε για πάντα».

Speak Out: Embryos Turned Into Jewelry

nikosxeiladakis.gr

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Το μυστικό πίσω από τις μυστικές Εταιρίες

Στο «Μυστικό πίσω από τις μυστικές εταιρείες», ο ερευνητής και συγγραφέας Τζον Ράποπορτ -ήδη γνωστός από το διεθνές best seller «Αποκαλύπτοντας τη μεγάλη συνωμοσία»- μετά από τρεις δεκαετίες συστηματικών ερευνών, ξεσκεπάζει και αποκαλύπτει τη Βασική Φόρμουλα όλων των Μυστικών Εταιρειών που απεργάζονται τον απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας.

Στον αντίποδα της σκοτεινής αυτής Φόρμουλας, λειτουργεί μια αφανής, αλλά πανίσχυρη, φωτεινή Παράδοση, που υφίσταται στον πλανήτη μας εδώ και 10.000 χρόνια• μια Παράδοση που μπορεί να μας απελευθερώσει από κάθε είδους περιορισμό…

ΤΙΜΗ 24,00€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

2 thoughts on “ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΣΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ;

  1. Νέρια πρώην ανώνυμη says:

    Εντάξει, αυτοί που είχαν την ιδέα ήθελαν την πρωτοτυπία και την προβολή από το ντόρο που θα γινόταν. Δεν τους κρίνω για την ηθική της επιχείρησής τους. Αυτές που θα τα φορέσουν τι σόι μυαλό κουβαλάνε; Μιλάμε για καντάρια βλακείας!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *