ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΣΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ;

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Οι γυναίκες στην Αυστραλία χρησιμοποιούν τώρα ανθρώπινα έμβρυα ως κοσμήματα, όπως διαβάζουμε σε μια έκθεση του Russian Today-RT:

Τα τελευταία νέα της μόδας από την Αυστραλία είναι πραγματικά δαιμονικά: «Τα ανθρώπινα έμβρυα που απομένουν από τις διαδικασίες γονιμοποίησης in vitro (IVF), δηλαδή τεχνιτής γονιμοποίησης,καθώς και άλλα σωματικά μέρη και υγρά μπορούν να μετατραπούν σε κοσμήματα».

Is a Jewelry Company Turning Human Embryos Into Jewelry?

Το Baby Bee Hummingbirds, η εταιρεία που κατασκευάζει αυτά τα μπιχλιμπίδια, είναι γνωστό για τη δημιουργία αναμνηστικών που περιέχουν τέτοια πράγματα όπως το μητρικό γάλα και τους ομφάλιους λώρους. Το τελευταίο του προϊόν, τα «ανθρώπινα έμβρυα» που απομένουν από τον κύκλο IVF ενός ζευγαριού, είναι, σύμφωνα με την ιδρυτή της εταιρείας Amy McGlade, έργο τέχνης.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Ο McGlade δήλωσε: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άλλη επιχείρηση στον κόσμο που δημιουργεί κοσμήματα από ανθρώπινα έμβρυα και πιστεύω ακράδαντα ότι πρωτοπορούμε στην πορεία της ιερής τέχνης και ανοίγοντας τις δυνατότητες των οικογενειών σε όλο τον κόσμο». Η McGlade λέει ότι αυτή η πρωτοποριακή τέχνη του κοσμήματος εμβρύου είναι ο τρόπος δίνοντας ζευγάρια «το αιώνιο απτό αναμνηστικό ενός αγαπημένου που μπορείτε να έχετε για πάντα».

Speak Out: Embryos Turned Into Jewelry

nikosxeiladakis.gr

2 thoughts on “ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΣΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ;

  1. Νέρια πρώην ανώνυμη says:

    Εντάξει, αυτοί που είχαν την ιδέα ήθελαν την πρωτοτυπία και την προβολή από το ντόρο που θα γινόταν. Δεν τους κρίνω για την ηθική της επιχείρησής τους. Αυτές που θα τα φορέσουν τι σόι μυαλό κουβαλάνε; Μιλάμε για καντάρια βλακείας!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *