18:30 - 24/07/2019

Μη θανατηφόρα όπλα καταστολής που σκοτώνουν

Αυτά τα «μη θανατηφόρα όπλα» όπως οι μπάλες φλας έχουν αφαιρέσει τη ζωή δέκα ανθρώπων στη Γαλλία στις διαμαρτυρίες των κίτρινων γιλέκων. Με τις μπάλες αυτές οι Γάλλοι ΜΑΤατζίδες υποτίθεται πως σημαδεύουν στο σώμα και όχι στο κεφάλι αλλά εκ του αποτελέσματος δεν φαίνεται να τους το υπενθύμισε κάποιος.

Πέρα από τους θανάτους, οι σοβαροί τραυματισμοί είναι αναρίθμητοι καθώς τα χτυπήματα από τις μπάλες φλας στο κεφάλι έχουν αφήσει άλλους χωρίς μάτια και άλλους χωρίς ακοή. Ο Jérôme Rodrigues ένας από του αρχηγούς των κίτρινων γιλέκων έχασε το μάτι του από μια τέτοια μπάλα.

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από παλιότερα ολοκληρωτικά καθεστώτα μιας και το να έχουν πλέον πολύ μικρότερο αριθμό θυμάτων τους δίνει και το περιθώριο να μας το παίζουν δημοκράτες. Μη γελιέστε λοιπόν, απλά έχουν πιο αποδοτικούς τρόπους καταστολής. Ο σκοπός τους ίδιος με τους προκατόχους τους, να παραμείνουν στην εξουσία και η τεχνολογία τους το έχει κάνει δυνατό με το μικρότερο πολιτικό κόστος.

Yellow vests movement

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh