ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΟΝΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η τεχνολογία των τσιπς έχει προχωρήσει σε αφάνταστα σημεία με πεδίο δράσης καταρχήν την πολεμική αεροπορία αλλά με βασικό σκοπό την πλήρη κυριαρχία των μικροτσίπς πάνω στους ανθρώπους.

Για διευκόλυνση των ιπτάμενων πιλότων η σύγχρονη τεχνολογία προχώρησε στην δημιουργία ειδικών μικροτσιπς που εμφυτεύονται ακόμα και στα δόντια δηλαδή μέσα στο στόμα . Με τον τρόπο αυτό διευκολύνεται η άμεση επικοινωνία με τα κέντρα έλεγχου καθώς αυτά τα μικροτσίπς είναι άριστοι δέκτες των εντολών του κέντρου.

Αυτά τα μικροτσίπς όπως είναι επόμενο θα είναι καταγεγραμμένος ο ίδιος ο εαυτός με όλα τα στοιχεία που συνδέονται με την ύπαρξη σου φυσικά για να σε ελέγχουν ακόμα καλύτερα.

Three Square Market Held ‘Chip Party’ To Implant Employees With RFID Microchips


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

Loading...

One thought on “ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΟΝΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ

  1. Το πείραμα συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχια says:

    Εδώ και πολλά χρόνια κάποιοι αλλάζουν τον πλανητη ωστε να γίνει αφιλοξενος για το ανθρώπινο είδος αλλά φιλοξενος για την δική τους επιβίωση. ΑΛΛΆΖΟΥΝ ΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΟ ΝΕΡΌ ΤΟΝ ΑΈΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΜΆΣ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΉΣ ΜΆΣ. ΕΛΈΓΧΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΌΛΙΑ ΤΑ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΌΣΤΑΣΗ ΜΆΣ. ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ. ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤO    DNA ΜΑΣ Α ΓΕΝΙΚΆ ΑΛΛΆΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΓΈNΟΣ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΜΆΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ  ΩΣ ΥΠΗΡΈΤΕΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ .ΆΡΧΙΣΑΝ ΔΊΝΟΝΤΑΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΊΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΏΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ. ΠΟΥ ΑΥΤΟΊ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΑΞΑΝ ΜΕ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΊΑ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΕΚΟΛΑΦΤΗΚΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *