01:02 - 13/01/2021

Μέχρι αρχές Ιανουάριου θα τελειώσουν όλα και θα βγείτε έξω!

Μέχρι αρχές Ιανουάριου θα τελειώσουν όλα και θα βγείτε έξω!

Μέχρι τέλος Ιανουάριου θα τελειώσουν όλα και θα βγείτε έξω!

Μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου θα τελειώσουν όλα και θα βγείτε έξω!

Μέχρι τις αρχές Μαρτίου θα τελειώσουν όλα και θα βγείτε έξω!

Μέχρι τις αρχές Απριλίου θα τελειώσουν όλα και θα βγείτε έξω!

Μέχρι το τέλος της άνοιξης θα τελειώσουν όλα και θα βγείτε έξω!

Μέχρι το καλοκαίρι θα τελειώσουν όλα και θα μπορείτε να βγαίνετε έξω!

Μέχρι να πεθάνετε θα σας κλείνουν μέσα το χειμώνα για να ξαναβγείτε έξω, κανονικά ξανά, αλλά με εμβόλια που αν δεν θα τα κάνετε σαν άθλιες και επικίνδυνες οντότητες για τους ευπαθείς, δεν θα μπορείτε να αγοράσετε ή να πουλήσετε!!

Αρχικά όμως, δεν θα μπορείτε να μετακινηθείτε γιατί είστε επικίνδυνοι, όσοι δεν εμβολιαστείτε!!!

Μέχρι το καλοκαίρι όλα θα τελειώσουν και όλα θα επιστρέψουν στο φυσιολογικό, μέχρι το χειμώνα όλα θα τελειώσουν και η ζωή σας θα είναι όπως ήταν πριν. Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι έχει ο θεός, μέχρι την επόμενη δεκαετία ξανά έχει ο θεός, επειδή ο ΕΧΘΡΟΣ κατάφερε να σας κάνει άθεους και υλιστές χάσατε κάθε στοιχειώδη πνευματικότητα και δεν αφουγκραστήκατε το ΠΝΕΥΜΑ. Την μοναδική αλήθεια που βρίσκεται μέσα σας σαν μέρος της δημιουργίας, φοβισμένα ανθρωπάκια!!!

Η ελπίδα είναι αυτό που κρατά τους ανθρώπους στην ΖΩΗ και σας την έκλεψαν οι ψυχασθενείς ΚΑΤΑΡΑ-κουληδες, παίζοντας με την ελπίδα και τις ζωές σας, πινγκ πονγκ. Έχετε δει το μπαλάκι; Έτσι ακριβώς καταλήξατε να είστε.

Είιστε απογοητευμένοι από την ζωή σας, μουδιασμένοι, φοβισμένοι και αναβάλλετε την ελπίδα γιατί είστε χέστες. Φοβάστε να ζήσετε γι αυτό ο ΕΧΘΡΟΣ έχει φωλιάσει βαθιά μέσα στο μυστικότερο μέρος του μυαλού σας. Το υποσυνείδητο σας. Μέσα απ’ αυτό σας ελέγχουν με την επανάληψη του μονοπωλίου της είδησης.

Η φάρσα αοράτου και η ελπίδα σας είναι μέρος της πλύσης εγκεφάλου σας! Είστε τα πειραματόζωα τους, τα παιχνιδάκια τους…Παίζουν μαζί σας και όσο παίζουν ερεθίζονται με ανώμαλες ιδέες ελέγχου σας. Ο εξουσιαστής θέλει ένα μόνο πράγμα! Περισσότερη εξουσία και έλεγχο επάνω στο θύραμα του, χωρίς κανένα όριο. Γνωστές τεχνικές πλύσης εγκεφάλου από τις μυστικές υπηρεσίες επάνω σε ανθρώπους και τώρα επάνω σ’ όλο τον πλανήτη. Τεχνικές Mind Control γνωστές από την δεκαετία του 50…

KORAKAS NEWS

Loading...
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 01/13/2021 @ 1:37 ΠΜ

    Κορακα ποσες φορες εχουμε αρπαχτει?πολλες,που να θυμαμαι.μπραβο ομως για σημερα

  2. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh