Με εντολή του Β. Πούτιν ενεργοποιήθηκαν οι πύραυλοι S-400 στην Συρία!!

11

Εχθρική η τουρκική πολεμική αεροπορία για τους ρωσικούς πυραύλους

Σύμφωνα με τον ρωσικό τύπο στην Συρία, υπάρχουν συστοιχίες πυραύλων S-400, οι οποίοι επίσημα δεν «υπάρχουν» για την Δύση . Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, τα πυραυλικά συστήματα ενεργοποιήθηκαν, μετά από προεδρική εντολή και έχουν «κλειδώσει» οτιδήποτε κινείται εντός του τουρκικού εναέριου χώρου αλλά κοντά στα σύνορα με τη Συρία.

Η εντολή της πυροδότησης , σύμφωνα με την ρωσική ιστοσελίδα μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή, όταν η Ρωσία θεωρήσει ότι οποιοδήποτε τουρκικό μαχητικό θα περάσει για 5-10 δευτερόλεπτα τα σύνορα με την Συρία, τόνισε η ίδια πηγή.

Αναλυτικότερες πληροφορίες για την ενεργοποίηση και την διαδικασία στοχοποίησης όπως είναι φυσικό δεν κοινοποιούνται . Προς το παρόν, μπορούμε να πούμε ότι η τουρκική Πολεμική Αεροπορία θεωρείται ως εχθρική, και ως εκ τούτου κάθε επαφή τουρκικού μαχητικού με τα σύνορα με την Συρία θα θεωρηθεί ως επίθεση εναντίον των ρωσικών δυνάμεων, αναφέρει έγκυρη στρατιωτική πηγή στην Συρία.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Υπενθυμίζουμε ότι το ρωσικό πυραυλικό σύστημα S-400 «Triumph», είναι ένα αμυντικό σύστημα πυραύλων εδάφους-αέρος μεγάλου και μεσαίου βεληνεκούς (SAM) που εξουδετερώνει οποιαδήποτε ιπτάμενη μηχανή υπάρχει στον αέρα αλλά και στο χώρο της στρατόσφαιρας .

Το S-400 προορίζεται για την προσβολή όλων των σύγχρονων και μελλοντικών μέσων αεροπορικής και διαστημικής επίθεσης – ανιχνευτικών αεροσκαφών, αεροσκαφών στρατηγικής και τακτικής αεροπορίας, τακτικών, επιχειρησιακών τακτικών βαλλιστικών πυραύλων, βαλλιστικών πυραύλων μέσου βεληνεκούς, υπερηχητικών στόχων, συστημάτων παρεμβολής παρασίτων, αεροσκαφών περιπολίας δια ραντάρ, αεροσκαφών κατεύθυνσης κλπ.

Το κάθε αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα εξασφαλίζει ταυτόχρονη βολή εναντίον 36 στόχων, κατευθύνοντας εναντίον τους 72 πυραύλους. Το S-400 μπορεί να προσβάλλει σε απόσταση 400 χιλιομέτρων αεροδυναμικούς στόχους και σε απόσταση 60 χιλιομέτρων – τακτικούς βαλλιστικούς στόχους που πετούν με ταχύτητα ως 4,8 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο, ιπτάμενους πυραύλους, αεροσκάφη τακτικής και στρατηγικής αεροπορίας που είναι κατασκευασμένα με τεχνολογία «στελθ», καθώς επίσης και κεφαλές βαλλιστικών πυραύλων. Μάλιστα, ο εντοπισμός των στόχων είναι δυνατός σε απόσταση ως 600 χιλιόμετρα. Οι πύραυλοι του S-400 μπορούν να προσβάλλουν στόχους που πετούν σε χαμηλό ύψος 5 μέτρων.

pentapostagma.gr

3 thoughts on “Με εντολή του Β. Πούτιν ενεργοποιήθηκαν οι πύραυλοι S-400 στην Συρία!!

  1. bob says:

    Στα ελεγα και χθες ζαχο για σ400 και hq-16 αλλα εσεις διαφβνουσστε με την αρβανιτισσα.υπαρχουν και αλλα πολλα τοπ οπλα που δεν ξερουμε ακομα…ετσι θα κατεβαιναν οι ρωσοι????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *