16:09 - 20/06/2019

Μας προετοιμάζουν οι ταινίες για αυτά που δεν θα δεχόμασταν;

Γενετικά πειράματα στην Κίνα ανέβασαν το IQ πιθήκων προσθέτοντας τους ανθρώπινο γονίδιο. Κάτι τέτοιο θα μας φαινόταν αποκρουστικό αλλά η βιομηχανία του Χόλυγουντ μας έχει προετοιμάσει χρόνια πριν ώστε να είμαστε δεκτικοί σε τέτοιες ιδέες.

Με την ευκαιρία που μας έδωσε το αποκρουστικό αυτό πείραμα κάνουμε μια αναφορά σε αντίστοιχες ιδέες που το Hollywood εδώ και δεκαετίες με την επανάληψη ξανά και ξανά των ίδιων σεναρίων έχει προσπαθήσει να μας τις κάνει αποδεκτές.

Ο H.G.Wells είναι ένας συγγραφέας που το Hollywood έχει χρησιμοποιήσει πολάκις τα έργα του και έχει γράψει το 1940 ένα πολιτικό βιβλίο που έχει περάσει απαρατήρητο παρά το πόσο γνωστός παραμένει έως σήμερα. Και το όνομα του βιβλίου αυτού είναι New world order.

cbsnews.com

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Μέγας Αληθευς Πριτς!!!!!!!!!! 06/20/2019 @ 4:19 ΜΜ

    Και με ταινίες και με χίλια δυο ακόμη!!! Αφού όλοι πάνω στη Γη πλην υπερελαχιστων εξαιρέσεων είσαστε ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΑΨΥΧΑ ΖΟΜΠΙ…!!!! Μπεεεεεε Ρεεειιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Ο Κανένας και η παρέα του την έχουν βάψει. Τρία άτομα ακούμε να μιλάνε, δύο άνδρες και μια γυναίκα. Η φωνή τους καταγράφηκε και θα πάει για ανάλυση στα εργαστήριά μας. Με τη βοήθεια του συστήματος Echelon Plus, θα γίνει η ταυτοποίησή σας σύντομα. Όλοι μιλάνε σε σταθερά και κινητά νούμερα δηλωμένα στο όνομά τους, οπότε κανείς δεν γλιτώνει από την παρακολούθησή μας. Η φωνή είναι ξεχωριστή και αποτελεί ταυτότητα. Θα μπεις κι εσύ Mr. Nobody στη μαύρη λίστα μαζί με την παρέα σου. Με αυτούς τους τρόπους διαχωρίζουμε την ήρα από το σιτάρι και γνωρίζουμε ήδη ποιοι θα επιβιώσουν στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και ποιοι όχι. Αυτό είναι ένα μήνυμα προς προειδοποίηση όλων, δεν μπλοφάρουμε, απλά εκτελούμε τα σχέδιά μας. Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα για μεταμέλεια σε όλους τους εχθρούς του Νέου Συστήματος, αλλάξτε δρόμο και θα σωθείτε! Κανένας αποστάτης δεν θα ζει όταν εφαρμοστεί το τελικό Project. Καλή Τύχη!

  3. Agent Smith τράβα παραπέρα στο σαυροπαρεακι,αν είσαι εκεί γιατί αμφιβάλλω.. όπως και να έχει πάρε καλή φόρα και έλα να μας κλάσεις τα π@παρια,δεν ντρέπεσαι για αυτά που γράφεις;; Έκτρωμα,να έρθει η Νέμεσις επιτέλους να ψηφίσετε όλοι εσείς οι μαυρόψυχοι.ουςτ στον πατέρα σας, δηλαδή στο διάολο

  4. Να ψοφήσετε ήθελα να γράψω…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh