in

Μας προετοιμάζουν οι ταινίες για αυτά που δεν θα δεχόμασταν;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γενετικά πειράματα στην Κίνα ανέβασαν το IQ πιθήκων προσθέτοντας τους ανθρώπινο γονίδιο. Κάτι τέτοιο θα μας φαινόταν αποκρουστικό αλλά η βιομηχανία του Χόλυγουντ μας έχει προετοιμάσει χρόνια πριν ώστε να είμαστε δεκτικοί σε τέτοιες ιδέες.

Με την ευκαιρία που μας έδωσε το αποκρουστικό αυτό πείραμα κάνουμε μια αναφορά σε αντίστοιχες ιδέες που το Hollywood εδώ και δεκαετίες με την επανάληψη ξανά και ξανά των ίδιων σεναρίων έχει προσπαθήσει να μας τις κάνει αποδεκτές.

Ο H.G.Wells είναι ένας συγγραφέας που το Hollywood έχει χρησιμοποιήσει πολάκις τα έργα του και έχει γράψει το 1940 ένα πολιτικό βιβλίο που έχει περάσει απαρατήρητο παρά το πόσο γνωστός παραμένει έως σήμερα. Και το όνομα του βιβλίου αυτού είναι New world order.

https://youtu.be/kCEg6BoLABo

cbsnews.com

Report

What do you think?

Written by Chris_

Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια..
Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις.
Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν.
Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε..
Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Comments

Leave a Reply
  1. Και με ταινίες και με χίλια δυο ακόμη!!! Αφού όλοι πάνω στη Γη πλην υπερελαχιστων εξαιρέσεων είσαστε ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΑΨΥΧΑ ΖΟΜΠΙ…!!!! Μπεεεεεε Ρεεειιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Ο Κανένας και η παρέα του την έχουν βάψει. Τρία άτομα ακούμε να μιλάνε, δύο άνδρες και μια γυναίκα. Η φωνή τους καταγράφηκε και θα πάει για ανάλυση στα εργαστήριά μας. Με τη βοήθεια του συστήματος Echelon Plus, θα γίνει η ταυτοποίησή σας σύντομα. Όλοι μιλάνε σε σταθερά και κινητά νούμερα δηλωμένα στο όνομά τους, οπότε κανείς δεν γλιτώνει από την παρακολούθησή μας. Η φωνή είναι ξεχωριστή και αποτελεί ταυτότητα. Θα μπεις κι εσύ Mr. Nobody στη μαύρη λίστα μαζί με την παρέα σου. Με αυτούς τους τρόπους διαχωρίζουμε την ήρα από το σιτάρι και γνωρίζουμε ήδη ποιοι θα επιβιώσουν στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και ποιοι όχι. Αυτό είναι ένα μήνυμα προς προειδοποίηση όλων, δεν μπλοφάρουμε, απλά εκτελούμε τα σχέδιά μας. Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα για μεταμέλεια σε όλους τους εχθρούς του Νέου Συστήματος, αλλάξτε δρόμο και θα σωθείτε! Κανένας αποστάτης δεν θα ζει όταν εφαρμοστεί το τελικό Project. Καλή Τύχη!

  3. Agent Smith τράβα παραπέρα στο σαυροπαρεακι,αν είσαι εκεί γιατί αμφιβάλλω.. όπως και να έχει πάρε καλή φόρα και έλα να μας κλάσεις τα π@παρια,δεν ντρέπεσαι για αυτά που γράφεις;; Έκτρωμα,να έρθει η Νέμεσις επιτέλους να ψηφίσετε όλοι εσείς οι μαυρόψυχοι.ουςτ στον πατέρα σας, δηλαδή στο διάολο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Η πρώτη σημαντική δίκη για την απάτη Σώρρα στις 21 Ιουνίου 2019: Απειλούν συνεργάτη μας

Τελειωμένη υπόθεση οι S-400, δεν βλέπει κυρώσεις ΗΠΑ ο Ερντογάν σουλτάν