11:55 - 31/05/2019

Λογοκρισία με 11 χρόνια καθυστέρηση λόγω εκλογών

Ένα σχόλιο ενός υποψηφίου στις αγγλικές ευρωεκλογές ανακαλύφθηκε και χρησιμοποιήθηκε από το Facebook σαν πρόφαση για να του μειώσει την προβολή τις επίμαχες μέρες των εκλογών.

Μάλιστα το σχόλιο το οποίο ήταν η αφορμή της φίμωσης ήταν κάτι που κατέκρινε τους ΛΟΑΤΚΙ αλλά όπως και ο ίδιος ανέφερε πριν από έντεκα χρόνια δεν τους είχαν ακόμα κάνει προμετωπίδα της προοδευτικής ατζέντας άρα το σχόλιο του ήταν ακόμα πολιτικά ορθό.

Εννοείτε πως για να βρούνε ένα σχόλιο πριν από τόσα πολλά χρόνια κατά πάσα πιθανότητα το προφίλ του το έψαξε αλγόριθμος και όχι άνθρωπος.

Καλώς ήρθατε πλέων και επίσημα στην εποχή του μεγάλου αδερφού και το πραγματικό του όνομα είναι Facebook.

Kassam Banned From Facebook on UK Election Day

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Γιώργος 05/31/2019 @ 12:14 ΜΜ

    Σήμερα και εγώ και από ένα σχόλιο πολυκαιρισμένο… Όταν ενοχλούν τα γραφόμενα σου σε βγάζουν εκτός σε καίριες στιγμές και όσο διαρκούν αυτές, από δευτέρα μου επιτρέπουν να ξαναποστάρω… Τελικά η λογοκρισία καλά κρατεί στο φεις!!! Την καλημέρα μου!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh