Από όταν ξεκίνησαν τα λόκνταουν οι θάνατοι αυξήθηκαν κατακόρυφα. Είναι ο φοβερός κορωνοιός τον οποίο τρομολαγνικά μας πωλούν κάθε μέρα τα συστημικά ΜΜΕ? ή μήπως τα ίδια τα μέτρα εγκλεισμού…. ? (σε συνδυασμό με τα μπόλια).

Η απομόνωση και εγκλεισμός των ανθρώπων προκαλούν μερικά από τα ακόλουθα:

1)Αύξηση των θανάτων από όλα τα αίτια!!!!

2)Κακή καρδιαγγειακή υγεία λόγω αύξησης της καθιστικής ζωής.

3)Έλλειψη βιταμίνης D λόγω μη έκθεσης στον ήλιο.

4)Η μακροχρόνια απομόνωση από τους άλλους ανθρώπους ΕΞΑΣΘΕΝΕΊ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΌ. Διότι η έκθεση καθημερινά στο μικροβίωμα τους μας κάνει ανθεκτικότερους οργανισμούς. Αν συσχετιστείς με κόσμο μετά από πολύ καιρό απομόνωσης, το σώμα δέχεται ένα βαρύ ανοσολογικό σόκ.

5)Καθυστέρηση εξετάσεων, διαγνώσεων καθώς και διενέργειας χειρουργείων. Με ρίσκο να υποτροπιάσει ο ασθενής με ανεπιστρεπτί συνέπειες.

6)Αύξηση άγχους και κατάθλιψης. Το οποίο επιφέρει μία σωρεία νευροχημικών και βιολογικών αλλοιώσεων με επιπτώσεις σε όλους τους δείκτες υγείας. Το οποίο θα καθρεπτιστεί και στην απόδοση της κοινωνίας εν γένει, άρα και θα ανοίξει τον δρόμο για ακόμα μεγαλύτερη κατρακύλα μακροχρόνια.

7)Οικονομική καταστροφή που επιφέρει απεπιλπισία και ιδεάσεις αυτοκτονίας.

8)Στα πρότυπα των βασανιστηρίων των μυστικών υπηρεσιών των βάβαρων κρατών, η χρόνια απομόνωση κάνει τους πολίτες πειθήνια όργανα έτοιμα να δεκτούν κάθε μέτρο που προηγουμένως θα το θεωρούσαν απαράδεκτο. Τους ανοίγει στο γεγονός να ρουφιανέψουν τους συνανθρώπους τους στο κράτος, και ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊ ΣΥΝΘΉΚΕΣ ΑΜΟΙΒΑΊΑΣ ΑΝΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟΎ.

Δεν είναι υγειονομική η μετάβαση που βιώνετε, είναι πολιτικός και τεχνοκρατικός μαρξοφασισμός με μανδύα υγειονομικής ανάγκης… .  Είναι ένα πρωτοφανούς κλίμακας επιβληθέν Σύνδρομο της Στοκχόλμης. Όσο συνεχίζουν και σας τα κάνουν, τόσο βαθύτερα πέφτετε στην λαγότρυπα. Πόσο έλεγχο και κοινωνική μηχανική ακόμα από τους επικυρίαρχους αντέχετε… ?

 

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Παναγιώτης Πολίτης

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Όλο το παιχνίδι παίζεται στο στρες. Ο πανικός και ο τρόμος τους έχουν στρεσάρει όλους εδώ και 2 χρόνια.
    Στρες= κορτιζόλη στα ύψη = καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος.
    «Υψηλά επίπεδα κορτιζόλης στον οργανισμό για μεγάλη χρονική διάρκεια, γεγονός που συμβαίνει κατά την διάρκεια μακρόχρονης στρεσογόνου κατάστασης, έχει σαν συνέπεια σχεδόν την εξαφάνιση των λεμφοκυττάρων από το αίμα, πράγμα που συνεπάγεται την καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος.»
    https://www.yourhealthinyourhands.gr/stres

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*