in ,

Ξυπνάτε Έλληνες- Αυτό είναι το αποτέλεσμα των ανοιχτών συνόρων: Σύντομα και στη χώρα μας

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Διαβάστε τι συμβαίνει σε Ευρωπαϊκές χώρες που φώναζαν όπως η δική μας “REFUGEES WELCOME” πριν λίγα χρόνια.

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Ο Mάρκος Φραντς, ένας παθολόγος και πρώην βουλευτής του συντηρητικού Αυστριακού Λαϊκού Κόμματος, εξέπληξε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν είπε ότι οι μη μουσουλμάνες στη Βιέννη έχουν αρχίσει να φορούν ισλαμικές μαντίλες για να μην τις παρενοχλήσουν και τις επιτεθούν οι μουσουλμάνοι μετανάστες.

Στον OE24, έναν τοπικό αυστριακό τηλεοπτικό σταθμό, ο Φραντς δήλωσε: «Μιλήστε με γυναίκες στο δρόμο, μιλήστε με παιδιά, μιλήστε με νεαρά κορίτσια. Εγώ προσωπικά γνωρίζω πατέρες οι οποίοι, όταν οι κόρες τους γυρίζουν σπίτι το βράδυ, τις δίνουν μαντίλες, ώστε να μην φαίνονται για Αυστριακές. Αυτό το ξέρω προσωπικά, αυτό είναι γεγονός. «

Ο γιατρός και πρώην βουλευτής δήλωσαν ότι οι αυτόχθονες αυστριακές γυναίκες φοβούνται εξαιτίας «μόνιμων επιθέσεων» και επίσης είπαν πως έχουν μπει στο σεξουαλικό στόχαστρο των μουσουλμάνων ανδρών στους δρόμους της Βιέννης. Αυτό είναι ιδιαίτερα κοινό στις περιοχές όπου ζουν πολλοί μετανάστες προσθέτει.

Ο Φραντς λέει επίσης ότι τα κορίτσια που δεν φορούν ισλαμικές μαντίλες «βίωσαν επιθέσεις και άσχημες συμπεριφορές, και τα κορίτσια και οι γυναίκες απλά φοβούνται».

«Μπορείτε να το δείτε στον κόσμο εάν κάνετε ένα κοινωνικό επάγγελμα σαν εμένα», δήλωσε ο Φραντς. «Πρέπει να διακρίνουμε σαφώς τον πληθυσμό που έχει εγκατασταθεί για χρόνια και εκείνους που έχουν φθάσει πρόσφατα».

Γερμανίδες μαθήτριες, που φοιτούν σε σχολεία με μεγάλο αριθμό μεταναστών έχουν επίσης φορέσει μαντίλες προκειμένου να αποφύγουν την παρενόχληση και την επιθετική συμπεριφορά από τους μετανάστες.

Τον Μάρτιο του περασμένου έτους, αρκετές ειδήσεις ανέφεραν ότι ο διευθυντής του σχολείου στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας είπε σε μια μητέρα της οποίας η κόρη ήταν φοβισμένη και παρενοχλούταν από μουσουλμάνους φοιτητές εξαιτίας των ξανθών μαλλιών της, επειδή είναι Χριστιανή και επειδή δεν φορούσε μαντίλα , να την καλύψει με μια μπούρκα για να αποτρέψει την παρενόχληση της.

«Η κόρη σου δεν χρειάζεται να λέει ότι είναι Γερμανίδα. Εκτός αυτού, μπορείτε να της δώσετε μια μαντίλα! » της είπε ο διευθυντής.

Η μητέρα είπε στο BILD, ένα γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, ότι «αναγκάστηκε να πάρει την κόρη της από το σχολείο για την προστασία της» επειδή είχε πέσει θύμα εκφοβισμού ακόμη και από τα μουσουλμανικά κορίτσια σε μεγάλο βαθμό.

Στα τέλη του 2016, μια διαφημιστική εκστρατεία που υποστηρίζει ο ΟΗΕ στη Γερμανία ενθάρρυνε τις γυναίκες να φορούν ισλαμικές μαντίλες για να δείξουν «ανοχή».

Πολλές γυναίκες στη Σουηδία έχουν επίσης αρχίσει να φορούν ισλαμικές μαντίλες για να αποφύγουν τη σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση. Οι σεξουαλικές επιθέσεις στη Σουηδία έχουν εκτοξευθεί από όταν ξεκίνησαν να καταφθάνουν μετανάστες το 2015.

Η βία των μεταναστών κατά των γυναικών έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη από τότε που η Ένωση επέτρεψε για πρώτη φορά μια τεράστια εισροή μεταναστών από τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή το 2015. Οι αναφορές σεξουαλικής παρενόχλησης και επίθεσης εναντίον των Ευρωπαίων γυναικών είναι πολύ μεγαλύτερες στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης, όπου και έχουν περάσει οι περισσότεροι μετανάστες.

Την ίδια στιγμή, επιθέσεις τέτοιου είδους είναι σχεδόν ανύπαρκτες σε χώρες όπως η Πολωνία, η Ουγγαρία, η Τσεχική Δημοκρατία και η Σλοβακία, όπου οι κυβερνήσεις υιοθέτησαν μια σκληρή στάση εναντίον της μετανάστευσης από μουσουλμανικές χώρες.

Τι να σχολιάσει κανείς, διαβάζοντας την ωμή πραγματικότητα;
Ειδικά τώρα που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα επίσημα ουδετερόθρησκο κράτος, έχουμε να δούμε πολλά.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αποτρέψουμε περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης, με το να μη στηρίξουμε με κανένα τρόπο (αποχή/μικρά κόμματα) επανεκλογή ΣΥΡΙΖΑ αλλά αντίθετα να επιλέξουμε την σαφώς πιο πατριωτική ΝΔ.

Δείτε το βίντεο:

el.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Καλά τα λες και σίγουρα θα πρέπει να μας κυβερνήσουν άλλοι.
  Δεν ξέρω ποιοι άλλοι, αλλά όποιος πιστεύει ότι θα μας βγάλουν από τα σκατά αυτοί που μας έριξαν μέσα, είναι κάτι περισσότερο από απλά …άμυαλος. Δεν αναφέρομαι μόνο στους λαθραία εισερχόμενους μετανάστες αλλά και στο δήθεν χρέος μας.
  Και δεν έχω κάποια …ονομαστική λύση. Το μόνο που ξέρω, το μόνο που μπορώ να πω, είναι μακριά από αυτούς που μας έφεραν ως εδώ, μακριά από τους γαλαζοπράσινους.
  Με τους συριζανέλ πιστεύω έκανε δοκιμή ο κόσμος και απέτυχε, γιατί και αυτοί γαλαζοπράσινοι είναι. Οι ΑΝΕΛ (που στην ουσία είναι ΕΞΕΛ) εναι ΝΔούλοι και οι συριζαίοι είναι πασόκοι (όχι μόνο όλα τα στελέχη του αλλά και ο ίδιος ο Αλ6ς είναι ο νέος λαοπλάνος Αντρέας).
  Τώρα ας δοκιμάσουμε κάτι άλλο.
  Οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτούς που μας κυβέρνησαν ως τώρα.
  Ούτε μπομπολιστάν και τα ΜΜΕμετίλας.
  Αλλά ούτε το δεκανίκι του συστήματος το ΚΚΕ, που πρώτον δεν είναι ΕΚΚ και δεύτερον εμφύλιος και παιδομάζωμα δεν ξεχνιούνται όσα χρόνια και αν περάσουν. Και γράφοντας για δεκανίκι του συστήματος δεν πρέπει να ξεχνάμε πως όταν η αγανάκτηση είχε πιάσει κόκκινο, το ΚΚ είχε αναλάβει την “προστασία” της βουλής.

  Και όταν αναφέρομαι σε …δήθεν χρέος, θα αναφέρω ότι ο Ιταλός Ντ Αλέμα είπε πριν κάτι χρόνια, ότι η Ελλάδα έδωσε προς γαλλικές και γερμανικές τράπεζες περισσότερα από 200 δις. Νόμιζε ότι ήταν …τόκοι. Ενώ εμείς νομίζομε ότι κάναμε …ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών.
  Και τα χρήματα αυτά προστέθηκαν στο χρέος μας.
  https://www.youtube.com/watch?v=YUhb1Xoo7Zg
  Εξάλλου, όλοι ξέρουν ότι με τα μνημόνια μας έδωσαν οι «σύμμαχοι» περίπου 240 δις. Πού πήγαν λοιπόν αυτά τα …240 δις, ενώ ο κρατικός προϋπολογισμός μας …έβγαινε δεν έβγαινε;

  Ας κάνουμε λοιπόν μια απλή …προσθαφαίρεση αφού δεν κάνουμε έναν επίσημο λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους:
  Αρχές του 2009 χρωστούσαμε 290 δις. Πριν δέκα χρόνια το χρέος μας ήταν λοιπόν 290 δις και επειδή ο Καραμανλής είχε δώσει το Δεκέμβιο 2008 (με δανεικά-εγγυήσεις της ΕΕ) στις ιδιωτικές μας τράπεζες που διαχειρίζονται Ευρώ, ως κρατικές εγγυήσεις, 23 δισεκατομμύρια Ευρώ (ΦΕΚ 250, 9 Δεκεμβρίου 2008).
  Επειδή όμως αυτός παραιτήθηκε, οι τράπεζες το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων αργότερα το επέστρεψαν.
  Δεν τα “χρειάστηκαν” επειδή δεν ήξεραν τι, πως και γιατί αυτός παραιτήθηκε. Και οι ίδιες αυτές τράπεζες δεν επέστρεψαν ποτέ τίποτε άλλο, παρά τα πολλές δεκάδες δισεκατομμύρια Ευρώ που “χρειάστηκαν” στη συνέχεια.
  Το 2010 με τον Παπανδρέου δίναμε για τρία και κάτι χρόνια περίπου 20 δις το χρόνο με μηδενικό επιτόκιο, για τη μείωση του τεράστιου χρέους μας (μια ευγενική χορηγία της ΕΕ).
  Το 2012 κάναμε με τον Παπαδήμο το εγκληματικό PSI όπου όλα μας τα δημόσια ταμεία έδωσαν 58 δις για αυτό το χρέος (χώρια από αυτά που “έδωσαν” οι ιδιώτες).

  Σύνολο 290 δις – 23 δις – περίπου 70 δις – 58 δις = λιγότερο από 140 δις

  Άρα το Δημόσιο χρέος της χώρας θα έπρεπε να είναι ούτε 140 δις. Και τα περίπου 20 δις το χρόνο που συνεχίζουμε να δίνουμε και μετά τη λήξη των μηδενικών επιτοκίων, για την εξόφληση των τόκων του χρέους των 340 δις, θα έπρεπε να μειώνουν κανονικά το πραγματικό χρέος των ούτε 140 δις. Και όχι να είναι μόνο οι τόκοι για το δήθεν Δημόσιο χρέος μας των 340 δις. Και άρα αυτό το πραγματικό χρέος μας των ούτε 140 δις θα έπρεπε με τα 20 δις το χρόνο που δίνουμε, να τείνει προς το μηδέν…

 2. ΧΑΑ ! Να επιλέξουμε την ΝΔ …;
  Τι λες ρε ηλίθια όρνια αρθρογράφε;;;
  Το ότι ο Κοτύλης έκανε ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ στον ΟΗΕ ότι θα πατάξει τον νατιβισμο , και υποσχέθηκε στους μωαμεθανός σε επίσκεψη στα hot spot να λειτουργήσει το τζαμί με χρήματα των φορολογουμένων το ξέχασες;;;;;;;;;;

 3. Αρχοντιου τις τελευταιεςτρις σειρες κρατατες για παρτη σου.φυσικα μας δειχνεις οτι το κεφαλι σου ειναι κλουβιο.γιατι αν ησουν νορμαλ και σκεπτομενος δεν θα εγραφες για πατριωτικη νουδουλα.πρωτον γιατι ειναι ενα ακομα βοθροκομμα,που με ποικοιλους τροπους υποστιριζει ολα οσα κανει το πουστροσυριζα,και δευτερον οποιος εχει λιγο μυαλο στο κεφαλι του γνωριζει οτι ολοι στη βουλη ειναι προδοτες και ξεπουλημενα τομαρια.αντε μου στο διαολο και ακομα παραπερα λοιπον.
  Λ

 4. Συγγνωμη αλλα να μην παραπληροφορειται ο κοσμος. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΑΤΑ!. Αν κανουμε αποχη τοτε το καθε λογης μικρο κομμα μπορει να πιασει τα ποσοστα κ να μπει στη βουλη. Το εργο το ζησαμε , οι βουλευτες των μικρων κομματων με το καταλληλο λαδωμα θα μεταπηδουν κ στο αντιστοιχο κομμα για να φτιαξουν την τσεπη τους (γιατι απλα θα σκεφτονται , ποτε θα μου ξαναφεξει να τα οικονομησω). Οποτε παμε να ψηφισουμε οχι αποχη! Αν π.χ. ψηφιζουν 100 κ ο συριζα εχει 15 ψηφους θα εχει 15% ποσοστο, αν ομως ψηφιζουν 50 ατομα λογω αποχης τοτε οι 15 ορκισμενοι ανθελληνες συριζαιοι θα εχουν ποσοστο 30% με τους αναλογους βουλευτες βεβαιως βεβαιως! Το ζητουμενο ειναι να καταψηφιστουν τα προδοτικα αριστερα κομματα και δη ο Συριζα. Μετα δεν θα πρεπει να ψηφιστουν πατριδοκαπιλοι οπως κομμα συλλαλητηριων, βελοπουλοι, στρατηγοι κ γενικα το καθε κομματιδιο που θα βρει ευκαιρια για να στρωσει τον κωλο του στα βουλευτικα εδρανα, μονο εαν ολοι αυτοι ενωθουν κατω απο αποδεκτο αρχηγο οχι με βελοπουλο- πατσικες και το κακο συναπαντημα. Η ΝΔ ειναι ναι μεν πατριωτικο κομμα ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣς ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΣ ΤΟΝ ΖΗΣΑΜΕ , ΔΕΝ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ (ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ, ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΒΟΔΙΑ). Απο εκει και περα ειναι η Χρυση Αυγη με ολα τα καλα και τα κακα που μπορει να της πρασαψει καποιος, και που θα ειναιο αφελες να νομιζει καποιος οτι ειναι ανεξαρτητο κομμα (ολοι ελεγχονται), ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΖΗΜΙΩΣΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΚΟΜΑ. Εγω προσωπικα δεν ειμαι χρυση αυγη, παρολο που αυτα που λενε εν πολοις με βρισκουν συμφωνο οπως κλαι σε πολλους ελληνες , ασ μην κρυβομαστε, ασχετα απο τις πρακτικες της ΧΑ. Απλα σκεφτομαι, εδω ψηφισε ο κοσμο τους αριστερους που η ατζεντα τους ειναι γνωστη εδω κ δεκαετιες, ανοικτα συνορα, ελευθερα λαθρο, εθνομηδενισμος κλπ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ. Αληθεια ποσο χειροτερο κακο θα μας εκανε να ψηφιζαμε χρυση αυγη? Αν μη τι αλλο ισως να ελυναν το λαθρομεταναστευτικο κ να ξεκουμπιζονταν οι λαθρομουσουλμανοι απο τη χωρα. Μπορει και αυτοι βεβαια να κανουν κυβιστηση, μπορει και οχι. Με το “δημοκρατικο” ταχα τοξο ξερουμε τι μας περιμενει, υποταγη στους αμερικανογερμανους κ ξεπουληματα, γιατι να μην δωσουμε στη χρυση αυγη μια ευκαιρια να κυβερνησει? Δεν ξερω, απλα σκεψεις κανω,και μπουσουλας πρεπει να ειναι το μη χειρον βελτιστον, ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΚΕΨΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ

 5. Κατουρηθηκα απάνω μου , απο τον φόβο μου αρθρογραφε ! Τώρα ,τρέχω ευθύς ,να ψηφίσω τον στραβουλιακα της Μπίλντερμπεργκ ! ρε αμε στον αγυριστο μπαγλαμά ,κατουρλη.

 6. ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΧΗ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

HEKTOR : ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ . !