Η ΚΡΌΝΙΑ ΕΠΟΧΉ….ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΆ ΣΎΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΚΡΟΝΊΩΝ.

Aiolos Greko

Η κρόνια εποχή ήταν η εποχή που το χρυσό γένος έπεσε πολλά σκαλοπάτια κάτω. Ήταν η εποχή που έγιναν όλες οι γενετικές επιμιξίες & αλλοιώσεις.

Κρόνια ιερατεία διοικούσαν την Ατλαντίδα, και την Βαβυλώνα. Γι΄αυτό οι Άτλαντες και οι Πέρσες στράφηκαν εναντίον των Ελλήνων.

Οι κρόνιοι είναι οι αιώνιοι εχθροί του ελληνισμού. Σήμερα η κρόνια φιλοσοφία-θρησκεία εκπροσωπείται από τους ιουδαίους.

Η λατρεία του κρόνου και του γιαχβέ είναι το ίδιο πράγμα.

saturn-cube

Το σύμβολο του Κρόνου είναι ο κύβος που αν το αποτυπώσεις δισδιάστατα εμφανίζεται σαν το αστέρι του Δαβίδ (εξάγωνο) που βρίσκεται στην σημαία του Ισραήλ.

eksagono

Επίσης ο πλανήτης Κρόνος στην βόρειο του πόλο έχει έναακριβές εξάγωνο σχήμα που περιστρέφεται πολύ αργά, οι επιστήμονες αδυνατούν να καταλάβουν πως έχει δημιουργηθεί τέτοιο σχήμα σ΄ενα τόσο τεράστιο πλανήτη.

kronos

Το διαστημικό σκάφος Cassini πήρε αυτή την εικόνα πάνω από τον Κρόνο .
Φωτογραφία της NASA JPL-Caltech Space Science Institute / /

Το ίδιο συμβαίνει και με τον μουσουλμανισμό που είναι παράρτημα του ιουδαϊσμού και της κρόνιας λατρείας. Στην πόλη Μέκκα υπάρχει η ¨κάαμπα¨ που στα αραβικά σημαίνει ΚΥΒΟΣ.

Η Κάαμπα είναι ένα οικοδόμημα που βρίσκεται μέσα στο τζαμί που είναι γνωστό ως Μασγίντ αλ-Χαράμ στη Μέκκα.

mekka

Η Κάαμπα είναι ο ιερότερος τόπος του Ισλάμ.

Η κίμπλα, η κατεύθυνση προς την οποία στρέφονται οι Μουσουλμάνοι όταν προσεύχονται, είναι η κατεύθυνση προς την Κάαμπα. Είναι ένα τεράστιος μαύρος κύβος που πάνε όλοι οι μουσουλμάνοι να προσευχηθούν περιστρεφόμενοι όλοι γύρω από αυτόν.

kronos

Τέλος ο Κρόνος είναι γνωστός για δαχτυλίδια που τον περιβάλλουν,
οπότε δεν θα ήταν δυνατόν οι κρόνιες πολυεθνικές να μην έχουν και αυτό τον συμβολισμό. Βλέπε Mozilla (η αλεπού γύρω από τον πλανήτη γη) explorer (περιστρεφόμενα δαχτυλίδια γύρω από το γράμμα ¨e¨) Samsung (περιστρεφόμενα δαχτυλίδια γύρω από το λογότυπο τους) και πολλές άλλες εταιρείες με σύμβολα τα δακτυλίδια ή τον κύβο σε πολλές μορφές. Αν ψάξετε θα βρείτε υπερβολικά πολλές!

Ο Ησίοδος στο έργο του «Έργα και Ημέραι», αναφέρει το Χρυσό γένος. Ήταν η εποχή που βασίλευε ο Κρόνος. Οι άνθρωποι ζούσαν όπως οι θεοί, μακριά από βάσανα και δυστυχίες. Δεν γερνούσαν και περνούσαν τον καιρό τους πάντα νέοι σε συμπόσια και γιορτές.

sun

Όταν ερχόταν η ώρα να πεθάνουν αποκοιμούνταν γλυκά. Δεν γνώριζαν το νόμο της δουλειάς. Όλα τα αγαθά ήταν στη διάθεσή τους από μόνα τους. Το έδαφος έδινε από μόνο του αρκετή σοδειά κι εκείνοι ζούσαν στην εξοχή ειρηνικά. Από τότε που το γένος αυτό χάθηκε από τη γη με τη βασιλεία του Διός, οι άνθρωποι της εποχής εκείνης έγιναν Φύλακες των Θνητών και χορηγοί των αγαθών.

Αυτός είναι με την πιο παλιά μορφή του ο μύθος της χρυσής εποχής που πολύ αργότερα ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΚΕ από τους Ιουδαίους στις διηγήσεις για τον Παράδεισο που τον ανέμιξαν με ότι είχαν μάθει στη Βαβυλώνα όπως το ιερό δένδρο της γνώσης, το οποίο υιοθέτησαν στο δένδρο της Καμπάλα.

bohemian-grove

Ο μύθος αυτός πολύ σύντομα έγινε κοινός τόπος ηθικής που συνήθιζε να αναπαριστά την αρχή της ανθρωπότητας έως την εποχή της δικαιοσύνης και της καλοπιστίας. Στην Ρώμη, όπου ο Κρόνος κυριαρχούσε με τον Σατούρνο, τοποθετούσαν την χρυσή εποχή, την εποχή που ο θεός αυτός βασίλευε στην Ιταλία, η οποία ονομαζόταν Αυσονία.

Οι θεοί ζούσαν σε στενή σχέση με τους θνητούς. Πόρτες δεν υπήρχαν αφού δεν υπήρχε κλεψιά, ούτε δολοφονίες. Για πρώτη φορά ο τεχνικό πολιτισμός εμφανίστηκε με την εισαγωγή του ΔΡΕΠΑΝΙΟΥαπό τον Κρόνο, ένα σύμβολο που χρησιμοποίησε αργότερα ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ για δύο λόγους: πρώτα για να αναφερθεί στην χρυσή εποχή που υποσχόταν και δεύτερον για να τονίσει πως συντάσσεται στο Στρατόπεδο του ΚΡΟΝΟΥ, του αντιπάλου του ΔΙΟΣ.

images

Ο Σατούρνος έμαθε στους ανθρώπους να χρησιμοποιούν καλύτερα τα προϊόντα που έδινε η εύφορη γη από μόνη της. Στη Ρώμη διηγούντο πως ο Σατούρνος βασίλεψε στο Καπιτώλιο, εκεί που αργότερα χτίστηκε ο ναός του Αρίστου Υψίστου Διός.

Στη χώρα αυτή τον υποδέχθηκε ο θεός Ιανός και από τότε βασίλευε εκεί μαζί του. Ο μύθος της Χρυσής Εποχής εμφανίζεται αργότερα στον μυστικισμό των Νεοπυθαγορείων, κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού όλες οι ΕΧΘΡΙΚΕΣ, προς την Βασιλεία του Διός, δυνάμεις, υπόσχονταν τη Χρυσή Εποχή του Κρόνου, για να παραπλανήσουν και να στρατολογήσουν συμμάχους ΕΧΘΡΙΚΟΥΣ προς τον Δία.

Η γνώση που διαδόθηκε στην προκατακλυσμιαία εποχή από δυνάμεις (Οάννες, Τελχίνες κ.α.) είναι ξεκάθαρο πως εισήχθησαν από εξωγήινες πηγές και με αρκετά θετικές προθέσεις. Οι θεοί δεν είναι παρά κάποιοι εξωγήινοι που προσγειώθηκαν στη γη στην αρχή με τα διαστημόπλοια του Διός και πολύ αργότερα έφθασαν τα ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ που διέβρωσαν και κακομεταχειρίστηκαν την ΓΝΩΣΗ, όπως συμβαίνει και σήμερα με τη διάσπαση της πυρηνικής ενέργειας, τους χημικούς και βιολογικούς ΠΟΛΕΜΟΥΣ και τις τεχνολογίες ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

saturno

Η γνώση είναι ουδέτερη, όσο και αν ισχυρίζεται το Κρόνειο ιερατείο πως η γνώση είναι η αιτία του κακού. (ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΙΟΥ ῙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ)…..

Τα ιερατεία τότε δεν είχαν μόνον την γνώση των μαγνητικών Πεδίων αλλά γνώριζαν πώς να χειρίζονται γενικότερα τα ενεργειακά πεδία και το νού των ανθρώπων…..

Οι Μαύροι Μάγοι της Ατλαντίδος είχαν υπεράνθρωπες δυνάμεις, υπονόμευαν όμως ολοκληρωτικά και διέφθειραν την ηθική των ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ.

Εισήλθαν σε θέσεις που πριν κατείχαν οι ΜΥΗΜΕΝΟΙ και άρπαξαν τα ηνία της Πνευματικής κυβέρνησης.

Η Αδελφότητα αυτή είναι η ίδια Αδελφότητα (ΤΕΚΤΟΝΩΝ-ΜΑΣΟΝΩΝ) που ελέγχει τον κόσμο σήμερα, μέσω του τραπεζικού συστήματος που δημιούργησε, χειριζόμενη το νου των ανθρώπων, μέσω του (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ) συστήματος που δεν έχει στόχο τη μόρφωση των πολιτών αλλά την διδαχή των ΑΡΧΩΝ που επιβάλλει το ΚΡΟΝΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ που έχει τον κόσμο υπό τον έλεγχό του…….

Αλλά και η μέρα λατρείας του Γιαχβέ, το Σάββατο, ήταν η μέρα αφιερωμένη στον Κρόνο.

saturn

Οι μέρες έπαιρναν το όνομά τους από το όνομα του πλανήτη της πρώτης ώρας τους σύμφωνα με τάξη αντίστροφη αυτής των πλανητών.

Για παράδειγμα, εάν η πρώτη ώρα μιας μέρας ήταν η ώρα του Ήλιου, η πρώτη ώρα της δεύτερης μέρας σύμφωνα με τον χωρισμό σε 12 ώρες θα ήταν της Σελήνης κ.ο.κ. Στις λατινογενείς ονομασίες ακολουθείται η αρχή αυτή. Έτσι η Κυριακή είναι η “Sun-day”, μέρα του Ήλιου. Η δική μας Δευτέρα είναι η μέρα της Σελήνης (Luna): Lunedi και στα Αγγλικά M(o)on-day.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ 11/01/2016 @ 12:13 ΜΜ

  Ο ΚΥΒΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ (ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΣΙ(Ω)ΝΙΣΤΙΚΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΒΟΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΒΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ (ΜΕΤΑΘΡΟΝ = ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ) ΔΗΛΑΔΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 2ος ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΝΑΝΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΣΤΑΣΙΑΣΤΗ ΗΓΕΜΟΝΑ : ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΗΝΤ (JADE DRAGON) – ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ JADE…ΔΕΙΤΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΤΖΕΗΝΤ (JADE DRAGON CHINESE RESTAURANTS)…ΕΠΙΣΗΣ O ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΤΖΕΗΝΤ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ “ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ”, ΗΤΟΙ ΣΤΟΝ “ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ” ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΤΕΘΗΚΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΤΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ-ΕΞΕΒΡΑΙΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΠΟΥ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ)…Ο ΣΤΑΣΙΑΣΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΡΟΝΟΣ(ΣΑΒΑΩΘ) ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΗ ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΤΖΕΗΝΤ-ΙΟΥΔΑ….ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΑΝΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2000 ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ!!.
  ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΣΦΥΧΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΕΥΣΕΙ ΜΕ 960 ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΑ(ΝΕΤΡΙΝΙΚΑ) ΥΠΕΡΣΚΑΦΗ-ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΡΟΝΟΥ, ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ Ή ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΣΕ 2 ΦΑΣΕΙΣ)…
  ΓΙ’ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ Ο 21ος ΑΙΩΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΚΟ-ΚΙΝΑ ΠΛΕΟΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΒΡΙΑΟΥ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ.. (ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ CNN) ΕΝΩ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ 60% ΤΟΥ ΜΑΝΧΑΤΑΝ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ EMPIRE STATE BUILDING!!!
  Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΙΚΑΤΕΣΤΡΕΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ (“ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666”) ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ “ΝΑΤΟ” ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΩΣ ΤΗΝ “ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ” ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ 888 (ΟΥΙΓΚΟΥΡΩΝ:ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΙΣΛΑΜΟ-ΤΟΥΡΚΩΝ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΜΕΤΑ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΑΓΚΑΗΣ (ΡΩΣΙΑΣ-ΙΣΛΑΜ-ΚΙΝΑΣ) ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ….ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 888 ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ 777 ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ…ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΦΥΛΗΣ…ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΝΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ..
  ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ…

  • I'm not a robot 11/01/2016 @ 7:55 ΜΜ

   Να πας να εξομολογηθείς και να κοινωνησεις.

  • ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Ο.Ε.Α 11/01/2016 @ 10:20 ΜΜ

   Βλέπεις κανένα φως στον ορίζοντα φίλε μου; Υπάρχει καμιά αντίδραση απο πλευράς των Ελλάνιων;

   • ΑΠΑΝΤΗΣΗ 11/01/2016 @ 11:43 ΜΜ

    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΗΔΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΙ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ (2000 – 2010). Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ό.Σ. ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΩΣ ΤΗΝ “ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ”…ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΛΕΓΧΑΝ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ “ΝΑΤΟ” ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ!! ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΔΟΓΜΑ: ΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΟΣ ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η Ο.Ε.Α. ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ 666 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 888 ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ 777 ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΣΥΜΒΕΙ…
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΑΥΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΘΕΤΕ ΑΚΟΜΑ Η ΔΥΣΗ, ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ Η ΔΥΣΗ…ΚΡΙΣΙΜΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ή ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ…ΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ (ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΡΩΣΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ. ΒΛ. ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ: ΙΕΖΕΚΙΗΛ)…
    ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΙΝΑΣ+ΚΟΡΕΑΣ.
    ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!

 2. Ο,τι νάναι …

 3. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ 11/01/2016 @ 3:51 ΜΜ

  ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΥΣΕΣ-ΣΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ.ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ!!!ΔΗΛ.Η ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!!!!ΒΡΕ ΛΕΤΕ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ; ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΕΔΩ ΟΙ ΘΕΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΝΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΘΕΟ!!! ΑΠΑ ΠΑ ΠΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ….

 4. I'm not a robot 11/01/2016 @ 4:29 ΜΜ

  Τα πνευματικά στρατόπεδα είναι μόνο δύο: Ιησούς Χριστός και εξαποδίτης.
  Ότι δεν είναι Ορθοδοξία, είναι του πονηρού.

 5. η εποχες ειναι ιδιες παντα. το μονο που αλλαζει ειναι το μυαλο του κοσμου. αλλαζουν γνωμες και νοηση = αλλαζουν εποχες.
  Δεν ειναι η Ελλαδα που θε λουν φερουν στην παγκοσμιοποιηση, η Ελλαδα είναι η παγκοσμιοποιηση.

 6. ΑΝΤΙ-ΜΕΤΑΤΡΟΝ 11/04/2016 @ 3:24 ΜΜ

  Ο Κρόνος εδώ έχει διπλή έννοια: είναι ο άρχων του υλικού κόσμου (ΣΑΤΑΝΑΣ) και ο ζωδιακός πλανήτης που κυβερνά τον 11ο και τον 12ο οίκο. Ο Κρόνος ζωδιακά κυβερνά πρωτίστως τον γήινο Αιγόκερω και δευτερευόντως τον αέρινο Υδροχόο (μαζί με τον πλανήτη Ουρανό). Η εποχή μας αποκτά ολοένα και περισσότερο Κρόνια χαρακτηριστικά: κυβερνάνε οι μασόνοι, Εβραιο-Σιωνιστές, τραπεζίτες και οι πολυεθνικές εταιρείες (εξουσίες που συμβολίζουν τον Αιγόκερω), ενώ, παράλληλα υπάρχει το Διαδίκτυο, ανεπτυγμένες τηλεπικοινωνίες, εκμηδένιση των αποστάσεων, μαζικότητα, ο θρησκευτικός συγκρητισμός της “Νέας Εποχής” και πολυ-πολιτισμικότητα (όλα αυτά συμβολίζουν τον Υδροχόο). ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ: οι καιροί μας έχουν τον Αιγόκερω ως συστημική εξουσία και τον Υδροχόο ως το “πνεύμα της εποχής” (Zeitgeist). ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΠΑΝΤΑ ΓΚΡΕΜΙΖΑΝ ΕΝΩ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ. ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ: Αυτά είναι απλώς τα ζωδιακά χαρακτηριστικά της εποχής που ζούμε κι όχι απαραίτητα των ανθρώπων που ανήκουν σε αυτά τα δύο ζώδια.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*