“Κόκκινες γραμμές”

ρωσια και πολεμος

Ποιός θέτει τις «κόκκινες γραμμές» στην πραγματικότητα; Η Ρωσία θέλει τον πόλεμο και είναι μια πολύ επικίνδυνη χώρα μας λένε τα δυτικά παπαγαλάκια στα ΜΜΕ των πουλημένων δημοσιοκάφρων.

Σχεδόν όλα τα όρια του Βλαντιμίρ Πούτιν έχουν παραβιαστεί από τους “συμμάχους” μας στην Δύση, και όμως ο πρόεδρος της Ρωσίας παραμένει ήρεμος και παίρνει τις πιο σωστές αποφάσεις μέχρι στιγμής.
Η Δύση προβάλει το Ρώσο πρόεδρο σαν ένα φασιστάκο που δεν χρειάζεται να τον φοβούνται γιατί είναι περιθωριακός και έχει και βαρβαρικές ιδέες περι της ελευθερίας των γκέι.

Η κατάσταση μεταξύ της Δύσης και της Ρωσίας μπορεί να συγκριθεί με ένα νέο Ψυχρό Πόλεμο. Μια παρόμοια κατάσταση όπως είχαμε στο δεύτερο μισό του περασμένου αιώνα μέχρι τη διάλυση της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Ακριβώς όπως τότε η Δύση έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο σε ότι είχε σχέση με τη Ρωσία, και τώρα κάνουν πάλι το ίδιο λάθος με τον Πούτιν στην προεδρία της Ρωσίας. Επίσης έχουμε να κάνουμε με τη μεγαλύτερη εξαπάτηση του συνόλου των ευρωπαϊκών λαών γιατί κατηγορούν αυτόν που δεν ξεκίνησε τίποτε από όλες τις εγκληματικές πράξεις που έχουμε δει όπως ήταν η Αραβική Άνοιξη και ο «παγετώνας» στην Συρία…ή όπως είναι ο πόλεμος στην Ουκρανία με τους χιλιάδες νεκρούς που προκαλεί η Σιών ανα τον κόσμο (ας μην πάμε όμως πάρα κάτω).

Κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου τον περασμένο αιώνα, το Βερολίνο ήταν το κέντρο του πολέμου. Κοντά στα ρωσικά σύνορα, υπήρχε μια άνετη ουδέτερη ζώνη μεταξύ της Δύσης και της Ρωσίας. Σήμερα όμως το επίκεντρο του νέου Ψυχρού Πολέμου, βρίσκεται στην Ουκρανία, όχι μόνο ακριβώς στα σύνορα με τη Ρωσία, αλλά είναι επίσης μες στην καρδιά του Ρωσικού Ουκρανικού σλαβικού πολιτισμού. Στην πραγματικότητα, μιλάμε για έναν εμφύλιο πόλεμο που έγινε και ακόμα γίνεται στην Ουκρανία.

Μετά την γνωστή κρίση της Κούβας το 1962, οι μεγάλες δυνάμεις έθεσαν ορισμένους κανόνες όσον αφορά την αμοιβαία συμπεριφορά τους. Η ιστορία με τις πυρηνικές κεφαλές στην Κούβας μας έμαθε ότι ένας πόλεμος είναι τόσο πολύ κοντά και έτσι μίλησαν μεταξύ οριοθετώντας τις “κόκκινες γραμμές” και συνεπώς άρχισαν να “γνωρίζει” ο ένας τον άλλον.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πλέον οι “κόκκινες γραμμές”. Τουλάχιστον δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές που να φαίνονται κατά τη διάρκεια αυτού του Ψυχρού Πολέμου. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν εξακολουθεί να επιμένει ότι παραβιάστηκαν οι κόκκινες γραμμές της Ρωσίας. Οι ΗΠΑ απάντησαν ότι « δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές. Εμείς έχουμε κόκκινες γραμμές και μπορούμε να τοποθετήσουμε όσες βάσεις θέλουμε γύρω από τη χώρα σας, τις βάζουμε όποτε θέλουμε, αλλά εσείς δεν πρέπει να βάλετε απολύτως καμία βάση στον Καναδά ή το Μεξικό.»

Γι αυτό οι «κόκκινες γραμμές» θα είναι ο λόγος που η Ρωσία θα επιτεθεί στις ΗΠΑ και τους υπηρέτες της.

Loading...

7 thoughts on ““Κόκκινες γραμμές”

 1. Ανώνυμος says:

  ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΡΩΣΙΑ ΣΤΙΣ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ…
  ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2016 ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…

 2. Τακης says:

  Πολλοί θα λυπηθούν διαβάζοντας το παρακάτω, αλλά πρέπει να γραφτεί….
  Η Ρωσία ενεργεί προς την εδραίωση της νέας τάξης πραγμάτων, παρόλη την κατ’ επίφαση «χριστιανική ορθόδοξη» αντίληψη των πραγμάτων, κυρίως εκ του Πούτιν. Ο τελευταίος αποτελεί το κρυφό χαρτί της ΝΤΠ (ή είναι ο «Χρήσιμος Ηλίθιος» της ΝΤΠ) και προωθεί τα σχέδιά της, παραπλανώντας τον Χριστιανισμό παγκόσμια και παραλύοντάς τον με όνειρα τύπου «Κωνσταντινούπολης», «θα πάρουμε την Αγια Σοφιά», «η αρκούδα βρυχάται», «ο ηγέτης Πούτιν τα πήρε» και πολλά άλλα Λιακοπουλικου τυπου βαρύγδουπα (μπας και πουλήσουμε κανα βιβλιαράκι στο http://www.el.gr). Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο και όλα είν’ απάτη. Όλοι είναι ηθοποιοί ενός έργου τεραστίας απάτης με τον ίδιο σκηνοθέτη!

 3. Ο ΚΑΝΕΝΑΣ!! says:

  Αν ηρεμήσουν τα «πράγματα», μάλλον πάμε για το «4ο σενάριο».
  Ότι πιο κουφό έχει γίνει στην ιστορία του ανθρωπίνου γένους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *