Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ROTHSCHILD-Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ 2017

Aiolos Greko

Σύμφωνα με τις απόψεις και τις προσδοκίες των Ρότσιλντ για τον κόσμο το 2017, οδεύουμε προς μια σκοτεινή περίοδο ριζικών αλλαγών στην παγκόσμια οικονομική κατάρρευση και το τέλος του Χριστιανισμού και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε έναν πλανήτη Trump απρόβλεπτο.

Serge Bernard

Οι οκτώ κάρτες ταρώ συμβολίζουν την αλλαγή της αναλογίας. Θέλω να πιστεύω ότι η καταστροφή θα προκύψει πιο δίκαιη, πιο ανθρώπινη και πιο ενωμένη … που τη Εποχή του Υδροχόου, η οποία παρέχει την ενότητα της τέχνης και της επιστήμης, όπως φαίνεται στο απόλυτο όραμα (Κώδικα) Rothschild στον παγκόσμιο χάρτη. Κάρτες Ταρώ Στο εξώφυλλο του Economist για το Έτος 2017

Το αγγλικό περιοδικό «The Economist» εκφράζει τις δημοσιονομικές προοπτικές και τις πολιτικές των παγκόσμιων ολιγαρχών. Το 50% ανήκει στο αγγλικό κλάδο της οικογένειας Rothschild και την οικογένεια Agnelli. Το υπόλοιπο 50% κατέχεται από ιδιώτες επενδυτές, από τουςσυντάκτες και το προσωπικό. Κάθε χρόνο, το περιοδικό The Economist δημοσιεύει ένα ειδικό θέμα για το επόμενο έτος – ντυμένο από ένα αινιγματικό κάλυμμα – που είναι πάντα ενδεικτικό της όρασης των Rothschild για το μέλλον του κόσμου. Ο αριθμός 2017 δεν αποτελεί εξαίρεση και είναι περίεργο, διότι το κάλυμμά του παρουσιάζει οκτώ τροποποιημένο κάρτες ταρώ, καθιστώντας την πιο προσιτή για τα κρυφά μηνύματα.

Οι οκτώ κάρτες Ταρώ θα πρέπει να ερμηνεύτουν κυριολεκτικά και συμβολικά, από την προοπτική της οικογένειας Rothschild και όχι από τη σκοπιά του αναγνώστη.

– WIZARD -Ο Μάγος

Ανακαλύψτε την κατεύθυνση της ζωής του και να οικοδομήσουμε μια νέα πραγματικότητα

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ROTHSCHILD-Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ 2017 - Εικόνα1

Ο Μάγος του Economist είναι μια άμεση μεταφορά για τον Ντόναλντ Τραμπ ( «Trump Planet» είναι η λεζάντα στο εξώφυλλο), του οποίου η βασιλική εγώ, η τηλεοπτική πραγματικότητα και η μηχανή παραγωγής ακινήτων είναι εμφανή σύμβολα του.Donald Trump ο οποίος δεν έχει καμία προηγούμενη εμπειρία στην πολιτική, είναι σαν επεισόδιο Mickey της Disney «μαθητευόμενος μάγος» στο Fantasia. Στο δικό του ριάλιτι, ο Donald Trump ήταν ο Δάσκαλος Apprentice. Σήμερα είναι αυτός Μαθητευόμενος του Δασκάλου Rothschild, ο οποίος τον τοποθέτησε στη θέση του Προέδρου των ΗΠΑ.

The Enlightening HERMIT-Ο Ερημίτης

Κοιτάζοντας προς τα μέσα και εμπιστεύονται το άγνωστο

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ROTHSCHILD-Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ 2017 - Εικόνα2

Η κλασική κάρτα ταρώ Rider-Waite-Smith των The Ερημίτης δείχνει ένα γέρο (σοφία) εσωστρεφής (απομόνωση) με μακριά γενειάδα (λιτότητα) κοιτάζει προς τα αριστερά (παρελθόν) σε ένα μακρύ φόρεμα (ασκητισμός) κατακόρυφη (έλεγχος της ώρας) σε όρθια θέση (εμπιστοσύνη) κρατώντας ένα ραβδί (σύνδεση με το υλικό γη) στο αριστερό χέρι (ανταπόκριση) και ένα φανάρι (φως αναζήτησης) στο δεξί χέρι (δραστηριότητα). Ο Ερημίτης του Economist δείχνει το ίδιο γέρος, αλλά καταλαμβάνει μόνο ένα μικρό μέρος της εικόνας. Το υπόλοιπο είναι ουσιαστικά η κυριαρχία του κόσμου από τον Ερημίτη που (1) βρίσκεται σε μια σταθερή πλατφόρμα στην κορυφή ενός ψηλού βουνού (σε παγκόσμιο επίπεδο κυριαρχεί το πανόραμα), (2) με θέα (σε θέσεις εξουσίας), ( 3) ομάδες των ανθρώπων που περπατούν (ενωμένοι σε μια παρέλαση), (4) στην κοιλάδα (χαμηλότερο επίπεδο). (5) Στο βάθος υπάρχουν τέσσερις (σταθερότητα) κορυφές πυραμιδική (εσωτερική ανύψωση), (6) και αρκετές διακόπτες βουνά (δυναμικό πλημμύρες στην κοιλάδα) (7) κατά τη διάρκεια ενός νυχτερινού ουρανού (όνειρα), (8) το φεγγάρι (ασυνείδητο), (9) και έξι (αρμονία) αστέρια (μικρά λαμπερά φώτα). (10) Σύμφωνα με το βουνό ερημίτη, υπάρχει ένα flash (καταστροφή από πυρκαγιά), (11) πρόσκρουσης των Ηνωμένων Πολιτειών (τέλος της αμερικανικής υπεροχής). Οι άνθρωποι που περπατούν στην κοιλάδα φέρουν σημαίες: (α) ΤΤΙΡ (Διατλαντικού Εμπορίου και Επενδύσεων Εταιρικής Σχέσης) γαλάζια σημαία πέρασε, (β) TTP (Trans-Pacific Εταιρικής Σχέσης) κόκκινη σημαία πέρασε, (γ) της ΕΕ (Ευρωπαϊκή Ένωση) κόκκινη σημαία παραγραφεί, (δ) STOP (επιθέσεις εναντίον των ΗΠΑ;) κόκκινη και λευκή σημαία, (ε) ΟΧΙ (συν άλλα Brexit;) λευκό σε μπλε σημαία (στ) παραγραφεί δυσανάγνωστο μικρή κόκκινη σημαία, (ζ) μικρό δυσανάγνωστο γαλάζια σημαία, και η) δυσανάγνωστο μικροσκοπικά κόκκινη σημαία. Φαίνεται ότι f, g και h δεν είναι συγκεκριμένες, αλλά σημαίνει μόνο «κλπ …» Με αυτά τα σύμβολα της δεξιοτεχνίας της πολιτικής ο Ερημίτης του Economist δεν είναι άλλος από τον Rothschild – με το δικό του όραμα της παγκόσμιας εξουσίας.Ο Ερημίτης είναι μια άμεση μεταφορά για τον Rothschild.

10 – The Renewing WHEEL OF FORTUNE.Ο τροχός της ανανέωσης Πηγαίνετε με τη ροή των κύκλων της ζωής και ζητήστε βοήθεια από τους άλλους αν είναι απαραίτητο

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ROTHSCHILD-Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ 2017 - Εικόνα3

Η παραδοσιακή Ταρώ Κάρτα Τροχός της Τύχης δείχνει τρία ζώα με περιστρεφόμενη κεφαλή προς τα εμπρός σε μια περιστροφή προς την αντίθετη κατεύθυνση για να δεξιόστροφα. Που συμβολίζουν τις αντιξοότητες της ζωής με τις επιτυχίες και τις αποτυχίες της. Ο Τροχός της Τύχης του Economist δείχνει τρεις ευρωπαίους πολιτικούς ηγέτες που γυρίζουν τα κεφάλια τους προς τα εμπρός σε μια περιστροφή προς την κατεύθυνση της προς τα δεξιά. Υπάρχουν δύο τεφροδόχοι στο κάτω μέρος, όπου κάθε περιέχει ένα ψηφοδέλτιο με ένα «x», υποδεικνύοντας ότι το «x» μπορεί να στημένα υπέρ οποιουδήποτε υποψηφίου που επέλεξε αυτός που κατέχει το στρόφαλο να περιστραφεί ο τροχός. Προφανώς, για Rothschild, το αόρατο κατασκευάστρια του στροφάλου δεν είναι άλλος από τον εαυτό του.

Τροχός της Τύχης Economist συμφωνα με τη σημαία στην κάρτα του Ερημίτη, σημαίνει οτι ο Rothschild σχεδιάζει τον τερματισμό της ΕΕ. Οι τρεις άνθρωποι στον Τροχό είναι οι βασικοί υποψήφιοι από τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ολλανδία για τις επόμενες εκλογές 2017: (1) Άνγκελα Μέρκελ υποψήφια για τις γερμανικές εκλογές που θα διεξαχθούν μεταξύ των 27, Αύγ και 22 Οκτωβρίου, (2) Marine Le Pen για τις εκλογές στη Γαλλία, η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 23 Απριλίου και 7 Μαΐου και (3) Mark Rutte, ο αιτών τίτλο στις ολλανδικές εκλογές που θα διεξαχθούν 15 Μάρτη . Τροχός του Economist μιλάει για τα σχέδια τουRothschild : ( 1) Εξάλειψη της Άνγκελα Μέρκελ (μαύρα σύννεφα με αστραπές και περιστροφή με το κεφάλι προς τα κάτω). (2) Υποστήριξη Le Pen (ήλιος στον ουρανό και τη στροφή με το κεφάλι προς τα πάνω), έτσι ατού στα γαλλικά, υπέρ μιας Frexit δημοψηφίσματος και (3) Δεν υπάρχει απόφαση για την Ολανδία προς το παρον! Σημειώστε ότι και οι τρεις συνδέονται με το Wheel of Fortune, που σημαίνει ότι δεν έχουν την ελευθερία δράσης .

Ο Θάνατος και αναγέννηση –

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ – Εξάλειψη ότι είναι παρωχημένο και κατασκευή νέων

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ROTHSCHILD-Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ 2017 - Εικόνα4

Δεν υπάρχει καμία ομοιότητα με την κάρτα Θάνατος του Economist με οποιαδήποτε συμβατική κάρτα ταρώ με το ίδιο όνομα. Γι ‘αυτό βλέπουμε από τη σκοπιά του Rothschild. Ο σκελετός μαύροντυμένος (ταφή) κρατώντας ένα δρεπάνι είναι το σύμβολο του θανάτου. Το τοπίο προσφέρει την εικόνα μιας πυρηνικής Αποκάλυψης. Όλα έχασαν τη ζωή τους εκτός από το άλογο με ένα κόκκινο λουρί (ζωή) και δύο μπλε ιπτάμενα έντομα. Τα ψάρια στο ποτάμι ξεραμένα είναι νεκρά ή πεθαίνουν, όπως τα τρία εργοστάσια. Κίτρινο Sky (χρυσό) επικεντρώνεται γύρω από έναν κόκκινο ήλιο (ζωή) λάμπει, ενώ οι εννέα μικρά κίτρινα κομμάτια (χρυσό) διάσπαρτα πάνω από την έρημη γη. Με την αντικατάσταση της τελευταίας στιγμής για την Χίλαρι Κλίντον από τον Donald Trump για την προεδρία των ΗΠΑ, το City του Λονδίνου (με επικεφαλής τη δυναστεία των Rothschild) εκθρόνισε την την ηγεσία της δυναστείας Μπους μετά από έναν αιώνα υπεροχής. Η παγκόσμια αλλαγή εξουσίας έχει περάσει από 51/49 έως 49/51 και παραμένει πολύ ασταθής.Σίγουρα οι ΗΠΑ δεν θα εγκαταλείψουν την εκατονταετηρίδα υπεροχή χωρίς μάχη. Έχουν πάντα την ισχυρότερη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο και μπορεί να εξετάζει τη χρήση της πυρηνικής επιλογής. Σε ένα τέτοιο σενάριο, θα υπάρξουν μόνο χαμένοι. Ο καθένας γνωρίζει πολύ καλά αυτό και κανείς δεν θέλει ένα πυρηνικό Αποκάλυψης. Σε αυτό το παιχνίδι πόκερ, ακόμη και οι νικητές μπορεί να πεθάνουν. Ίσως για τον Rothschild, η εικόνα της Αποκάλυψης είναι μια αλληγορία για την αναπόφευκτη παγκόσμια οικονομική και χρηματοπιστωτική κατάρρευση , η οποία θα είναι επώδυνη, αλλά θα ανοίξει την πόρτα σε μια καλύτερη ζωή στη γη.

16 – Ο ΠΥΡΓΟΣ Επιστροφή σε στέρεες βάσεις

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ROTHSCHILD-Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ 2017 - Εικόνα5

Σε ορισμένα παραδοσιακά παιχνίδια ταρώ, ο χάρτης της περιοδείας που ονομάζεται «Σπίτι του Θεού», στο οποίο ο χάρτης του Tour του Economist αντιπροσωπεύεται από ένα χριστιανικό σταυρό πάνω από την πόρτα. Πάνω από τον Πύργο, ο ουρανός εχει σκοτεινά σύννεφα με μια τεράστια καταιγίδα και ισχυρή αστραπή. Η έκρηξη του Πύργου συμβολίζει την τύχη του Χριστιανισμού σε ένα θρησκευτικό πόλεμο. Ο πύργος χωρίζεται σε δύο μέρη με τις ομάδες των μαθητών και στις δύο πλευρές. Χριστιανισμός δεξιά (ο Χριστός στον σταυρό) και λενινιστικού κομμουνισμού αριστερά (η κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο). Καθώς ο κομμουνισμός ήταν ιδιαίτερα ένας αντίπαλος του Χριστιανισμού στο παρελθόν, πιστεύω ότι ο κομμουνισμός είναι πολιτικά η ορθή μεταφορά στο ισλαμισμό σήμερα. Ο πύργος είναι προσβάσιμο με μια γωνιακή διαδρομή (σπασμένα πρόσβασης) που περιβάλλεται από κίτρινο κυματιστή γης (χρυσό) (πλούτος του Βατικανού). Υπάρχει ένα σημείωμα στην πόρτα (το Βατικανό έχει κλείσει), καθώς και κείμενα και πέτρες (ζημίες λείψανα του Χριστιανισμού) που πέφτουν από τον πύργο εξερράγη. Ο κώδικας Rothschild λέει ότι ο Χριστιανισμός όπως τον γνωρίζουμε , θα χάσει την εξουσία που κατείχε για δύο χιλιετίες.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

2 thoughts on “Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ROTHSCHILD-Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ 2017

  • Ελένη Κάβα-Καυγάκου says:

   Φιλαριάννα & Αίολος Γκρέκο, κατόπιν περισυλλογής στις 8 Μεγάλες Κλειδες που παρουσιάζει ο Βρεττανικος Economist, με τη σειρά που τις βάζει και σε δυο ομάδες, με βάση ό,τι γνώσεις εχω, θα επιχειρήσω μια ερμηνεία:
   α’ σειρά: Tower, Judgement, World, Hermit
   Ο Πύργος δηλώνει το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους το 2001. Απο τότε μπήκαμε στην τελική ευθεία.
   Ο Πύργος ειναι ο αριθμός 16, οπότε απο το 2001+16=2017, αναδύεται στη διεθνή σκηνή ο Τραμπ.
   Για κάποια χρόνια, πιθανόν την πρώτη 4ετια Τραμπ, ο ΚΟΣΜΟΣ και ο Ερημίτης δηλώνουν ότι θα αποσχιστούν τα κράτη απο τις τις διάφορες Ενώσεις/Συμμαχίες τους, θα απομονωθεί το καθένα στον Εθνικισμό του, και ετσι θα ισχυροποιηθεί η πόλωση μεταξύ Γκλομπαλιστων και Εθνικοκεντρικων.
   β’ σειρά: Death, Magician, Wheel, Star
   Στη δεύτερη 4ετια Τραμπ, 2021-2024, θα ξεσπάσει ο Μεγάλος Θάνατος, η περίφημη Συγκομιδή, λόγω του Γ´ Π. Π. που θα ειναι όντως γενικευμένος και θα πιάσει τους παντες….
   Κατόπιν όλα θα ειναι έτοιμα για να γίνει Μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ, όπως ακριβώς την είχαν σχεδιάσει, -αυτό σημαίνει ο Μάγος- στην οποία οι ηγέτες παλαιας κοπής θα έχουν φύγει και θα έρθουν αλλα πρόσωπα, αυτα που ειναι μεσα στα αστέρια….
   Το Αστέρι δηλώνει μακροχρόνια περίοδο Ειρήνης και Ευημερίας, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ, αλλά δηλώνει και ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ….
   Τι ειναι λοιπόν τα πρόσωπα μεσα στα αστέρια? καινούργιοι κλώνοι, η επόμενη version του ανθρώπινου ειδους???
   Αυτή ειναι η γνωμη μου,….θα δείξει…
   Υ.Γ. Το Αστέρι ειναι αριθμός 17, και δηλώνει και μακρά περίοδο τουλάχιστον 17 ετών, μπορεί λοιπόν, 2017+17=2034, μπορεί να υποκρύπτεται ότι το 2034 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα, και θα έχει γίνει η ΝΕΑ Επανεκκίνηση της Ανθρωποτητας….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *