Κάτι συμβαίνει:Ετοιμάζουν «Μαύρες Δυνάμεις» καταστολής!

stratiotis

Ένα σκοτεινό και τρομακτικό μέλλον για τις ΗΠΑ και κατ επέκταση για όλο τον κόσμο…
προβλέπει ο Ρώσος μοναχός, Nathanael Kapner, καθώς αποκαλύπτει μια σειρά από γεγονότα τα οποία αναμένεται να σμιλεύουν την μοίρα του κόσμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voicenews.gr, ο αναφερόμενος μοναχός καταγγέλλει ότι, ο τρέχον πόλεμος κατά του Ισλαμικού Κράτους και γενικότερα της τρομοκρατίας δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο από ένα παραπέτασμα καπνού, ώστε να μπουν οι ρίζες της στρατιωτικής «χρήσης», με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός νέου καθεστώτος στρατιωτικού πολιτεύματος.
https://www.youtube.com/watch?v=L7aG6g7IkQE
Με βάση τα λεγόμενα του γέροντα, ως στόχος για την ολοκλήρωση της «νέας Αμερικής» έχει τεθεί το 2020, με τις ΗΠΑ να τελούν υπό στρατιωτική διοίκηση, ύστερα από την ολοκλήρωση 5 βασικών βημάτων.

1. Το πρώτο βήμα αποτελεί η επιχείρηση «JDM» ή αλλιώς Jade Helm, η οποία αφορά την μηνιαία εκπαίδευση των Αμερικανών στρατιωτών νοτιοδυτικά των ΗΠΑ, με τις καταγγελίες των βετεράνων να αποκαλύπτουν ότι υπάρχουν περισσότερα σε αυτή την επιχείριση από όσα μαθαίνουμε.

https://www.youtube.com/watch?v=EMa7bCrj9a8
2. Όλα τα όπλα θα αφαιρεθούν από τους ιδιώτες πάσης φύσεως, τα οποία εν συνεχεία θα κωδικοποιηθούν και θα αποθηκευτούν σε μια ενιαία βάση δεδομένων.

3. Θα επιβληθούν οι βιομετρικές ταυτότητες με σύστημα RFID, οι οποίες θα περιλαμβάνουν όλα τα στοιχεία της μέχρι τώρα ζωής των πολιτών με κάθε λεπτομέρεια και θα ελέγχονται από το σύστημα Jackie Schummer.

4. Τα φοιτητικά χρέη πρόκειται να διογκωθούν σε τέτοιο βαθμό που δεν θα είναι πλέον διαχειρίσιμα, μετατρέποντας τους καταρτισμένους νέους σε «σκλάβους χρέους».


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5. Θα υπάρχει διαρκής παρακολούθηση μέσω κάμερας, GPS και λοιπών συστημάτων παρακολούθησης, τα οποία θα χρησιμοποιούν οι «κυβερνώντες» σε συνδυασμό με τις άνωθεν κινήσεις ως ένα εκλεπτυσμένο «λουρί» ελέγχου της ανθρώπινης ζωής.

http://hellaspress-angel

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *