Καθεστώς Ατζέντας 21 στην Ελλάδα – Στο κράτος τα σπίτια, στην φυλακή οι ιδιοκτήτες

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Στην αρχή δόθηκαν πολλά λεφτά, αγοράστηκαν περιουσίας και τώρα η Ατζέντα 21 του Ο.Η.Ε. παίρνει τα πάντα πίσω, καθώς η παγκόσμια εξουσία θέλει τους πάντες εξαρτημένους χωρίς περιουσία.

Στο πλαίσιο κατάργησης της ιδιωτικής περιουσίας, το υπουργείο Οικονομικών προειδοποιεί ψυχρά όλους τους φορολογούμενους σχετικά την έγκαιρη εξόφληση τυχόν οφειλών τους προκειμένου να αποφύγουν στην αντίθετη περίπτωση κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, τραπεζικών λογαριασμών, ακινήτων, ακόμη και την προσωποκράτηση.

Φόρο-φυλακές θα κρατούν, όσους δεν μπορούν να εξοφλήσουν, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων είναι υποψήφιοι για να στελεχώσουν την κατηγορία των νέο-άστεγων, οι οποίοι στις ΗΠΑ ξεπερνούν τα 10.000.000

Λίγα 24ωρα μετά την παράταση της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων από φυσικά και νομικά πρόσωπα έως και τις 15 Ιουλίου, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, γνωρίζοντας και το σύνολο των βαρών που ξεπερνούν τα 30 δισ. ευρώ και τα οποία καλούνται να σηκώσουν τους επόμενους μήνες οι φορολογούμενοι, εξέδωσε αναλυτικό οδηγό με τις συνέπειες που μπορεί να υποστεί όποιος δεν ανταποκριθεί εμπρόθεσμα στην καταβολή οφειλομένων φόρων, αλλά και τις δυνατότητες που έχουν οι υπόχρεοι για να αποφύγουν τις κυρώσεις μέσω της ρύθμισης των βεβαιωμένων χρεών τους.

Διαβάστε:

Ποια μέτρα εκτέλεσης λαμβάνονται για το μη ρυθμισμένο χρέος;

Για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο που δεν έχουν υπαχθεί σε νομοθετική ρύθμιση μπορεί να ληφθούν , κατά την κρίση του προϊσταμένου της αρμόδιας για την επιδίωξη της οφειλής υπηρεσίας, τα μέτρα που προβλέπονται στο άρθρο 9 του ΚΕΔΕ και είναι:

α) Κατάσχεση κινητών, είτε στα χέρια του οφειλέτη είτε κινητών και απαιτήσεων γενικώς του οφειλέτη που βρίσκονται στα χέρια τρίτου,

β) Κατάσχεση ακινήτων.

Εκτός των ανωτέρω είναι δυνατή, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία η λήψη σε βάρος του οφειλέτη του Δημοσίου, διοικητικών, ασφαλιστικών και δικαστικών μέτρων.

  ΠΗΓΗ

thesecretrealtruth

Loading...

3 thoughts on “Καθεστώς Ατζέντας 21 στην Ελλάδα – Στο κράτος τα σπίτια, στην φυλακή οι ιδιοκτήτες

  1. αναδελφος says:

    θα τα βαλει μετα στον κολο του το κρατος.
    η θα παω εγω ο εξαθλιομενος να μεινο σε σπιτι που θα μου το δοσει η προνοια υποτηθετε, θα ξερω ότι είναι κατασχεμενο και μετα θα κοιμηθο ησηχα.

    • Ανώνυμος says:

      κανεις λαθος φιλε μου τα κατασχεμενα σπιτια των ελληνων θα τα δωσουν σε λαθρομεταναστες και μονο σε λαθρομεταναστες για εμας τους ελληνες ουτε χαρτοκουτο ψυγειου δεν θα δωσουν δεν ειναι τυχαιο που οι λαθρομεταναστες ζηταν δωρεαν σπιτια και επιδοματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *