13:40 - 30/06/2016

Καθεστώς Ατζέντας 21 στην Ελλάδα – Στο κράτος τα σπίτια, στην φυλακή οι ιδιοκτήτες

Στην αρχή δόθηκαν πολλά λεφτά, αγοράστηκαν περιουσίας και τώρα η Ατζέντα 21 του Ο.Η.Ε. παίρνει τα πάντα πίσω, καθώς η παγκόσμια εξουσία θέλει τους πάντες εξαρτημένους χωρίς περιουσία.

Στο πλαίσιο κατάργησης της ιδιωτικής περιουσίας, το υπουργείο Οικονομικών προειδοποιεί ψυχρά όλους τους φορολογούμενους σχετικά την έγκαιρη εξόφληση τυχόν οφειλών τους προκειμένου να αποφύγουν στην αντίθετη περίπτωση κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, τραπεζικών λογαριασμών, ακινήτων, ακόμη και την προσωποκράτηση.

Φόρο-φυλακές θα κρατούν, όσους δεν μπορούν να εξοφλήσουν, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων είναι υποψήφιοι για να στελεχώσουν την κατηγορία των νέο-άστεγων, οι οποίοι στις ΗΠΑ ξεπερνούν τα 10.000.000

Λίγα 24ωρα μετά την παράταση της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων από φυσικά και νομικά πρόσωπα έως και τις 15 Ιουλίου, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, γνωρίζοντας και το σύνολο των βαρών που ξεπερνούν τα 30 δισ. ευρώ και τα οποία καλούνται να σηκώσουν τους επόμενους μήνες οι φορολογούμενοι, εξέδωσε αναλυτικό οδηγό με τις συνέπειες που μπορεί να υποστεί όποιος δεν ανταποκριθεί εμπρόθεσμα στην καταβολή οφειλομένων φόρων, αλλά και τις δυνατότητες που έχουν οι υπόχρεοι για να αποφύγουν τις κυρώσεις μέσω της ρύθμισης των βεβαιωμένων χρεών τους.

Διαβάστε:

Ποια μέτρα εκτέλεσης λαμβάνονται για το μη ρυθμισμένο χρέος;

Για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο που δεν έχουν υπαχθεί σε νομοθετική ρύθμιση μπορεί να ληφθούν , κατά την κρίση του προϊσταμένου της αρμόδιας για την επιδίωξη της οφειλής υπηρεσίας, τα μέτρα που προβλέπονται στο άρθρο 9 του ΚΕΔΕ και είναι:

α) Κατάσχεση κινητών, είτε στα χέρια του οφειλέτη είτε κινητών και απαιτήσεων γενικώς του οφειλέτη που βρίσκονται στα χέρια τρίτου,

β) Κατάσχεση ακινήτων.

Εκτός των ανωτέρω είναι δυνατή, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία η λήψη σε βάρος του οφειλέτη του Δημοσίου, διοικητικών, ασφαλιστικών και δικαστικών μέτρων.

  ΠΗΓΗ

thesecretrealtruth

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. αναδελφος 06/30/2016 @ 4:23 ΜΜ

    θα τα βαλει μετα στον κολο του το κρατος.
    η θα παω εγω ο εξαθλιομενος να μεινο σε σπιτι που θα μου το δοσει η προνοια υποτηθετε, θα ξερω ότι είναι κατασχεμενο και μετα θα κοιμηθο ησηχα.

    • Ανώνυμος 06/30/2016 @ 4:49 ΜΜ

      κανεις λαθος φιλε μου τα κατασχεμενα σπιτια των ελληνων θα τα δωσουν σε λαθρομεταναστες και μονο σε λαθρομεταναστες για εμας τους ελληνες ουτε χαρτοκουτο ψυγειου δεν θα δωσουν δεν ειναι τυχαιο που οι λαθρομεταναστες ζηταν δωρεαν σπιτια και επιδοματα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh