Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
09:37 - 04/05/2020

Και το όνομα αυτού 666 (060606).Είναι ο αριθμός δημοσίευσης της κατοχύρωσης της Microsoft για την πατέντα κρυπτοσυναλλαγής μ΄εμφύτευμα στον άνθρωπο…

Αφότου χρηματοδότησε το ID2020, η Microsoft καταθέτει το δίπλωμα κατοχύρωσης ευρεσιτεχνίας ενός μηχανισμού εμφυτεύσιμου (εμβόλιμου) στο ανθρώπινο σώμα που επιτρέπει συναλλαγές σε crypto-νόμισμα και είναι συνδεδεμένη με δίκτυο πληροφορικής. Ο Bill Gates μπορεί να πήρε βελούδινο διαζύγιο από την Microsoft, αλλά καθώς αυτές οι 2 οντότητες δεσμεύθηκαν επακριβώς στο ίδιο Projet, ένας χωρισμός στόχων κι αντικειμένων δεν έλαβε βεβαίως χώραν. Καθώς ο Bill Gates μας εμπέδωσε πως ένα εμβόλιο για όλη την ανθρωπότητα θα είναι έτοιμο σε 18 μήνες περίπου η τ. εταιρία του Microsoft δημιούργησε ένα σύστημα που είναι διαδραστικό με τους παλμούς, την θερμοκρασία και τα εγκεφαλικά κύματα του ανθρώπινου σώματος για την ανάπτυξη της αγοράς και πώλησης του crypto-monnaie.Κάτι μου θυμίζει αυτό..

Αυτό είναι:Αποκ. 13,16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,

Αποκ. 13,17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

Αποκ. 13,18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς.

Ποιος είναι ο βιβλικός ορισμός του Χαράγματος του Θηρίου; Σύμφωνα με την Αποκάλυψη κεφ. 13, πρόκειται για έναν μηχανισμό που μπαίνει στο ανθρώπινο σώμα στο δεξί χέρι ή το μέτωπο με σκοπό τις συναλλαγές την αγοραπωλησία. Όποια κι αν είναι η μορφή που θα πάρει το τελικό χάραγμα αυτό ακριβώς θα κάνει από λειτουργική και κυριολεκτική άποψη.

Ο Bill Gates και η Microsoft ξοδεύουν δις για 1) να εμβολιάσουν τον κάθε πολίτη επί της γης 2) για τη δημιουργία ενός μηχανισμού αγοραπωλησίας και χρηματικής συναλλαγής που εκτελείται στο ανθρώπινο σώμα και 3) σύνδεση αυτών των δύο στοιχείων σε μια ψηφιακή ταυτοποίηση ID2020 που χρηματοδοτούν επίσης..https://www.nowtheendbegins.com/category/bill-gates/
ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ: To νούμερο της δημοσίευσης της πατέντας (διπλώματος ευρεσιτεχνίας της Microsoft είναι # 060606

Το σύστημα crypto-νομίσματος της Microsoft χρησιμοποιεί δεδομένα της σωματικής δραστηριότητας.

Πρόκειται για πληροφορίες επί των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που επιτρέπουν στον μηχανισμό Microsoft αγοραπωλησία crypto-monnaies με τη βοήθεια του ανθρωπίνου σώματος.

Η δραστηριότητα του ανθρώπινου σώματος συνυφασμένη μ΄ένα καθήκον διοχετευμένο από έναν χρήστη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια διαδικασία d’exploration δεδομένων ενός συστήματος crypto-monnaie. Ένας serveur μπορεί να διοχετεύσει ένα καθήκον στο μηχανισμό ενός χρήστη που είναι συνδεδεμένος σε αυτόν.. Ένας αισθητήρας συνδεδεμένος στην επικοινωνία ή περιλαμβανόμενος στο μηχανισμό του χρήστη μπορεί ν΄ανιχνεύσει τη σωματική δραστηριότητα του χρήστη. Τα δεδομένα της σωματικής δραστηριότητας μπορούν να είναι διαχειρίσιμα στη βάση της σωματικής δραστηριότητας εντοπισμένης επί του χρήστη..

Το σύστημα crypto-monnaie που συνδέεται με τρόπο επικοινωνίας στο μηχανισμό χρήστη μπορεί να επαληθεύσει αν τα δεδομένα σωματικής δραστηριότητας απαντούν σε μια ή περισσότερες προϋποθέσεις ορισμένες από ένα σύστημα crypto-monnaie, κι αποδίδει μια crypto-monnaie στο χρήστη που τα δεδομένα της σωματικής του δραστηριότητας είναι επαληθευμένα.

dimpenews.com

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ούτε ξέρεις αρθρογραφε τι σου γίνεται…με τι γνώση εσύ γνωρίζεις και ερμηνευεις την αποκάλυψη; Για να την εξηγήσεις θέλεις πολλα ξενύχτια διαβάσματος και μελέτης όλης της Αγίας γραφής. Αφήστε τις φαντασίας με το 666 και το χάραγμα, για να κάνετε εντύπωση. Ο εγωισμός σας είναι χειρότερος από κάθε χαραγμα.

    • ποια φαντασια βρε ζωντοβολο? φαντασια ηταν μεχρι τωρα διαβασες το αρθρο γκασμα?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*