17:50 - 24/06/2019

Και από την αποδοχή, φτάσαμε στο μίσος

Ο Aaron Philip είναι ένα τρανς μοντέλο με αναπηρία το οποίο καλεί μέσω των κοινωνικών δικτύων να τερματιστεί με ευφάνταστα βίαιους τρόπους η ζωή όσων θεωρεί αυτός και η παρέα του τρανσφοβικούς.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα του δικαιωματισμού των έμφυλων ταυτοτήτων όπου οι δικαιωματιστές αντί να καταλάβουν ότι εκμεταλλεύονται την κατάσταση ενός ατόμου με αναπηρία, του τονώνουν το ηθικό με το να του λένε μπράβο για όλα τα βάρβαρα τα οποία περιέγραφε και καλούσε σε βία εναντίον όσων δεν συμφωνούν με το κίνημά τους.

Οι ακτιβιστές και υποστηρικτές αυτών των κινημάτων δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν για τους πολιτικούς σκοπούς τους ακόμα και άτομα με αναπηρία χωρίς να τους ενδιαφέρει έπειτα η πνευματική υγεία αυτών που εκμεταλλεύονται.

informationliberation.com

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΚΑΝΕΤΕ 06/25/2019 @ 4:03 ΠΜ

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟ;
    FREAK SHOW ΝΕΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh