Ιστοσελίδες του ISIS έχουν την τεχνική υποστήριξη εταιρίας των ΗΠΑ

isis

Ιστοσελίδες του ISIS έχουν την τεχνική υποστήριξη εταιρίας των ΗΠΑ

Περίπου 40 ιστοσελίδες του ISIS χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μιας εταιρείας της Silicon Valley που ονομάζεται Cloudflare

Η τρομοκρατική οργάνωση ISIS, ή το Ισλαμικό Κράτος, είναι γνωστό για την προώθηση των δραστηριοτήτων εκμεταλλευόμενο την ανοικτή φύση του Διαδικτύου. Αυτό περιλαμβάνει τη στρατολόγηση μελών μέσω των κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook και το Twitter, και τη χρήση ιστοσελίδων όπως το YouTube για να δημοσιεύει βίντεο προπαγάνδας.

Μπορούν επίσης να κάνουν χρήση των διαθέσιμων διαδικτυακών υπηρεσιών για την ασφάλεια των σελίδων τους κατά τις κυβερνοεπιθέσεις και για να κρύψουν τις θέσεις τους.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχονται από την αντι-τρομοκρατική ομάδα χάκερ GhostSec, κοντά στις 40 ιστοσελίδες προ-ISIS χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μιας εταιρείας Silicon Valley που ονομάζεται Cloudflare. Το Cloudflare είναι ένα δίκτυο διανομής περιεχομένου που παρέχει υπηρεσίες για την επιτάχυνση ιστοσελίδων και να τις καθιστά σχεδόν άτρωτες στην κατανεμημένη άρνηση υπηρεσίας, ή DDS,σε κυβερνοεπιθέσεις που μπορούν να υπερφορτώσουν τους ιστοχώρους για να τους φέρουν εκτός σύνδεσης.

Μεταξύ των σελίδων, οι 34 είναι για τη διάδοση της προπαγάνδας, 4 είναι τρομοκρατικά φόρουμ, και 2 προσφοράς τεχνικών υπηρεσιών. Μια σύντομη ανάγνωση των σελίδων έδειξε ότι προωθούν τις τρομοκρατικές επιθέσεις, ένα σωρό επαίνους για το ISIS, και ορισμένες από αυτές χρησιμοποιούνται ως chatrooms για τους εξτρεμιστές.

prisonplanet

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *