Ιστοσελίδες του ISIS έχουν την τεχνική υποστήριξη εταιρίας των ΗΠΑ

isis

Ιστοσελίδες του ISIS έχουν την τεχνική υποστήριξη εταιρίας των ΗΠΑ

Περίπου 40 ιστοσελίδες του ISIS χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μιας εταιρείας της Silicon Valley που ονομάζεται Cloudflare

Η τρομοκρατική οργάνωση ISIS, ή το Ισλαμικό Κράτος, είναι γνωστό για την προώθηση των δραστηριοτήτων εκμεταλλευόμενο την ανοικτή φύση του Διαδικτύου. Αυτό περιλαμβάνει τη στρατολόγηση μελών μέσω των κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook και το Twitter, και τη χρήση ιστοσελίδων όπως το YouTube για να δημοσιεύει βίντεο προπαγάνδας.

Μπορούν επίσης να κάνουν χρήση των διαθέσιμων διαδικτυακών υπηρεσιών για την ασφάλεια των σελίδων τους κατά τις κυβερνοεπιθέσεις και για να κρύψουν τις θέσεις τους.


Προτασεις Προιοντων χρησιμων για το Αμεσο Μελλον σου :

Business Card Survival 100% ΔΩΡΕΑΝ!

Είναι το πιο ωραίο εργαλείο επιβίωσης που έχετε δει ποτέ ...Αυτό το έξυπνο εργαλείο είναι ένα ανεκτίμητο μικρό gadget που μπαινει στο πορτοφόλι σας που εξυπηρετεί 11 λειτουργίες. Είναι ένα:1. Ανοιχτήρι2. Άκρη μαχαιριού3. Κατσαβίδι με σχισμές / επίπεδη κεφαλή4. Χάρακας5. Ανοιχτήρι καπακιού6. 4 Θέσεις κλειδί7. Κλειδί Wingnut8. Λεπίδα πριονι9. Οδηγός βοηθητικού δείκτη10. 2 Θέσεις Wrench11. Τρύπα μπρελόκ / κορδόνιΠάρτε ένα σήμερα για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε για να είστε πάντα προετοιμασμένοι σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να αγοράσετε αυτό το στοιχείο. Ο φορέας αυτού του εργαλείου αποδέχεται κάθε ευθύνη για τη χρήση ή την κακή χρήση του.

ΤΙΜΗ ΔΩΡΕΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχονται από την αντι-τρομοκρατική ομάδα χάκερ GhostSec, κοντά στις 40 ιστοσελίδες προ-ISIS χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μιας εταιρείας Silicon Valley που ονομάζεται Cloudflare. Το Cloudflare είναι ένα δίκτυο διανομής περιεχομένου που παρέχει υπηρεσίες για την επιτάχυνση ιστοσελίδων και να τις καθιστά σχεδόν άτρωτες στην κατανεμημένη άρνηση υπηρεσίας, ή DDS,σε κυβερνοεπιθέσεις που μπορούν να υπερφορτώσουν τους ιστοχώρους για να τους φέρουν εκτός σύνδεσης.

Μεταξύ των σελίδων, οι 34 είναι για τη διάδοση της προπαγάνδας, 4 είναι τρομοκρατικά φόρουμ, και 2 προσφοράς τεχνικών υπηρεσιών. Μια σύντομη ανάγνωση των σελίδων έδειξε ότι προωθούν τις τρομοκρατικές επιθέσεις, ένα σωρό επαίνους για το ISIS, και ορισμένες από αυτές χρησιμοποιούνται ως chatrooms για τους εξτρεμιστές.

prisonplanet

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *