14:56 - 04/11/2016

ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΡΤΕΣ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Οι απάτες στο σύστημα ψηφοφορίας κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας δεν είναι κάτι καινούργιο. Η νοθεία στις κάλπες και ο σφετερισμός στις εκλογές συνήθιζαν να γίνονται καθόλη τη διάρκεια της Αμερικανικής ιστορίας.

Αλλά καθόσον τα κράτη μετέβησαν στα ηλεκτρονικά συστήματα ψηφοφορίας με ενισχυμένη ασφάλεια, οι προσπάθειες εκτεταμένης νοθείας έχουν αποτύχει δραματικά παρόλο που οι αμφιβολίες για την εγκυρότητα της ψήφου παραμένουν υψηλές, ειδικότερα ανάμεσα στους δημοκράτες.

Τον 19ο αι, οι αρχηγοί των κομμάτων ήταν τόσο ισχυροί που δεν ήταν καν απαραίτητη η προσποίηση για νεκρούς ψηφοφόρους, παρά η απλή θέσπιση ενός αποτελέσματος. Κατά τον 20ο αι, οι προσδοκίες για δικαιοσύνη στις εκλογές αναπτύχθηκαν στο σημείο που οι αρχηγοί των κομμάτων έπρεπε να κάνουν περισσότερα ώστε τα αποτελέσματα των εκλογών να φαίνονται τουλάχιστον πραγματικά, συμπεριλαμβανομένων των ψήφων ανθρώπων που έχουν πεθάνει από καιρό σε καιρό.

Σήμερα, ένας πολιτικός αρχηγός ο οποίος μίλησε για αυτήν την απάτη είναι ο Ντόναλντ Τραμπ. Σε μια συγκέντρωση του, την προηγούμενη βδομάδα είπε ότι «Περισσότεροι από 1.8 εκατομμύρια αποθανόντες, αυτήν τη στιγμή, έχουν προστεθεί σε λίστα ως ψηφοφόροι… Αλλά έχω μια αίσθηση ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν για μένα».

Η ομολογία του Ντόναλντ Τραμπ, ως προς ποιόν πραγματικά εκπροσωπεί και με ποιανού μέρος είναι μπορεί να φανεί ξεκάθαρα από τις χειρονομίες του. Η κραυγαλέα υπερηφάνεια του δείχνει την ανοιχτή αναγνώριση της στενής συνεργασίας του με την μυστική κοινωνία των Ιλλουμινάτι. Το όνομα του Ντόναλντ Τραμπ αποτελείται από 11 γράμματα στην αγγλική γλώσσα, ένας αριθμός τον οποίο προτιμούν οι Ιλλουμινάτι και περιβάλλει τις καταστροφές που δημιουργούν.

Όλοι οι διάσημοι κάνουν τις ίδιες αυτές χειρονομίες επομένως δεν μπορεί να είναι σύμπτωση ή κάτι το οποίο γίνεται ασυνείδητα άλλα εσκεμμένα και με συγκεκριμένο σκοπό και νόημα. Από τον Πάπα στον Μπους και ως τον Ahmadinajad. Μήπως λοιπόν βρίσκονται στην ίδια ομάδα των Ιλλουμινάτι;

trump

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να σχηματίσει κάποιος το σημάδι του διαβόλου και όπως φαίνεται κάθε ένας από αυτά τα πρόσωπα κάνει τη συγκεκριμένη χειρονομία, πολλές φορές μάλιστα και με χαμόγελο. Άλλες φορές πάλι γίνεται με την τοποθέτηση της παλάμης στο στέρνο, σχηματισμό του αριθμού 666 κ.α.

illuminati-game

Αρκετοί οι οποίοι μισούν την Χίλαρι Κλίντον και συνειδητοποιούν την διαφθορά στην οποία έχει πάρει μέρος, πρέπει να κατανοήσουν πως, ο λόγος για τον οποίο συνεχίζει να υφίσταται και να προωθείται είναι επειδή συμμετέχει στην ατζέντα των Ιλλουμινάτι. Η εξουσία έχει διαμοιραστεί ανάμεσα στους Κλίντον και στον Ντόναλντ Τραμπ. Ο λόγος που βλέπουμε άλλοτε να προωθείται η Χίλαρι και άλλοτε ο Τραμπ για τη θέση του προέδρου των ΗΠΑ είναι λόγω συγκρουόμενων συμφερόντων μέσα στην ίδια την ελίτ.

Κανένας πρόεδρος γενικότερα δεν κερδίζει εξουσία ή τη θέση την οποία έχει. Αν και ορισμένοι ίσως έχουν ένα μερίδιο εξουσίας και δύναμης, η πραγματική εξουσία βρίσκεται πάντα στα χέρια των αρχηγών της ελίτ. Αυτοί είναι οι οποίοι πασάρουν συνεχώς αυτού του τύπου χειρονομίες μπροστά στα μάτια του κόσμου. Πολλοί τραγουδιστές, μουσικοσυνθέτες και ηθοποιοί επιδεικνύουν επίσης αυτά τα σημάδια καθώς έτσι διδάσκονται να κάνουν προκειμένου να δελεάσουν και να παρασύρουν τη νεολαία. Δεν έχουν πραγματική εξουσία αλλά δηλώνουν ανοιχτά και δημόσια πως είναι δούλοι του σατανά. Όμως άνθρωποι σαν τον Ντόναλντ Τραμπ δεν επιδεικνύουν αυτά τα σημάδια και χειρονομίες παρά μόνο όταν θέλουν να δείξουν αναγνώριση και αποδοχή της εξουσίας της ελίτ.

war

Στα παρακάτω βίντεο αποκαλύπτεται με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο πως τα σχέδια των Ιλλουμινάτι ήταν από πολύ παλιά προγραμματισμένα για την πορεία της ανθρωπότητας ακόμα και για τον ψευτομεσσία που θα μας τον παρουσιάσουν σύντομα σαν τον μεγάλο σωτήρα της ανθρωπότητας. Οι Ιλλουμινάτι κάρτες «Illuminati- New World Order» δημιουργήθηκαν το 1995 από τον Στιβ Τζάκσον. Οι κάρτες αυτές περιέχουν γεγονότα που επαληθεύτηκαν στη συνέχεια ή εξελίσσονται στο παρόν. Ένα παράδειγμα είναι η τρομοκρατική επίθεση της 9/11 που είχε προβλεφθεί αρκετά χρόνια νωρίτερα.

ee

Το εκπληκτικό είναι ότι ακόμα και την υποψηφιότητα του Τραμπ για την προεδρία την είχαν προαναγγείλει πριν από πολύ καιρό και μάλιστα προβλέπουν ότι αυτός θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ με όλες τις συνέπειες αυτής της εξέλιξης.

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ www.nikosxeildakis.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΣΟΥ 11/04/2016 @ 3:11 ΜΜ

  Γράψτε το για να μην το ξεχάσετε. .Μια και βαρέθηκα να κάνω προφητείες. ΚΆΠΟΤΕ ΦΌΡΤΩΣΑΝ ΈΝΑ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΌΛΕΜΟ ΣΕ ΚΆΠΟΙΟΝ ΔΉΘΕΝ ΤΡΕΛΌ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΚΌ. ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΚΡΎΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΊ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΊΣΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΧΊΤΛΕΡ. ΟΙ ΙΣΤΟΡΊΚΟΙ ΣΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΏΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΘΑ ΡΊΧΝΟΥΝ ΤΟ ΦΤΑΊΞΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΆΛΟ ΠΌΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΝΙΑΚΌ TRUMP. ΚΆΠΟΤΕ ΕΊΧΑΝ ΤΟ ΔΥΔΙΜΟ ΧΊΤΛΕΡ ΣΤΑΛΙΝ..ΤΟ ΤΩΡΙΝΌ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΥΤΙΝ ΤΡΑΜΠ…

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 11/04/2016 @ 7:30 ΜΜ

   Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΥΦΑΝΤΗΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Ι. ΠΑΠΑΖΗΣΗ, ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ Ο ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΤΣΩΡΤΣΙΛ. ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ Β.Π.Π. ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΚΑΣΩ.

   http://www.triklopodia.gr/στρατηγοσ-αυφαντησ-ο-μουσολινι-επιτε/

   ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ.
   ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ, ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΜΠΥ, ΠΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΝΑ “ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΙ” ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ……. ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ!!!!
   ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ…. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΒΡΙΣΚΕΙΣ.
   ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΜΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΣΚΕΨΗ. “ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ, ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ…”

 2. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΛΛΑΡΥ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ;EIMAΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ.

  • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 11/05/2016 @ 11:16 ΠΜ

   το θεμα ειναι οτι δεν ξερουν ποιοι χακευουν και κανουν τις διαρροες, και οχι τα μμε δεν παιζουν τις διαρροες κανουν σαν να μην υπαρχουν γουικιλιξ, οπως εδω με το τριτο κομμα ενα πραμα.

 3. Ανώνυμος 11/04/2016 @ 4:10 ΜΜ

  Έχει βγει παιχνίδι για το pc και λέγεται “Mr President” στο οποίο παίζεις ως σωματοφύλακας του Donald Trump και σε κάθε πίστα προσπαθείς να τον σώσεις είτε από σφαίρα είτε από βόμβα μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο, αλλιώς πεθαίνει. Το παιχνίδι βέβαια έχει αλλάξει το όνομα σε Ronald Rump για ευνόητους λόγους. Λέτε να είναι προφητικό το παιχνιδάκι;

 4. Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΩΝ ΠΑΝΤΟΥ,Η ΧΙΛΛΑΡΥ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΡΩΣΙΑ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΒΓΕΙ.ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ .’ΟΤΑΝ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ’ΣΟΦΟΝ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*