in

H ζωή μας όλη σε ένα τσιπάκι: Το “1984» του Τ.Όργουελ γίνεται πράξη με τις νέες ταυτότητες-Βίντεο

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

chip
H ζωή μας όλη σε ένα τσιπάκι: Το “1984» του Τ.Όργουελ γίνεται πράξη με τις νέες ταυτότητες-Βίντεο

Η “ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ» (ΝΤΠ) ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Η κατάργηση της ιδιωτικής ζωής ξεκινάει φέτος αφού βιομετρικές ταυτότητες και “πλαστικό» χρήμα θα δημιουργήσουν μια εφιαλτική πραγματικότητα όπου κάποιο απρόσωπο κράτος θα γνωρίζει τα πάντα για εμάς και κυρίως τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα δήθεν για την… ασφάλειά μας.

Σε αντίθεση με τις παλιές ταυτότητες, οι καινούριες θα περιέχουν μέσα τους στοιχεία μας, που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ στοιχεία ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, και δεν θα έπρεπε να αφορούν κανέναν. Συν τοις άλλοις θα είναι γνωστά σε όλη της ΕΕ (εν αρχή μετά την ΤΤΙΡ και στην Βόρεια Αμερική) λόγω της ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ των υπηρεσιών ασφαλείας των κρατών-μελών.
Οι νέες βιομετρικές ταυτότητες, που “δεν θα πλασστογραφούνται» (ποτέ μη λες ποτέ), θα έχουν το μέγεθος πιστωτικής κάρτας, και θα περιλαμβάνουν στοιχεία, όπως:

Αποτύπωμα της ίριδας του ματιού, δακτυλικό αποτύπωμα και πιθανότατα, μικροτσίπ με στοιχεία DNA

Στην πίσω πλευρά, στο barcode, θα αναγράφονται προσωπικά δεδομένα, όπως: Διεύθυνση Κατοικίας, τυχόν παραβιάσεις Κώδικα Κυκλοφορίας, ποινικό μητρώο, πληροφορίες αεροπορικού ταξιδιού τον τελευταίο χρόνο και ενδεχομένως μεταναστευτικό στάτους.

Προς τι χρειάζονται αυτά τα στοιχεία; Και γιατί όλοι οι πολίτες θα πρέπει να “ξεβρακώνονται» μπροστά στις Αρχές; Γιατί είναι καλοί άνθρωποι; Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ποτέ ότι οι κρατικοί λειτουργοί θα είναι αμέμπτου ηθικής, ή ότι τα κράτη του μέλλοντος θα είναι δημοκρατικά (εστω με την ελλιπη δημοκρατία που έχουμε σήμερα που βασικά αποτελεί κακό αντίγραφο της Roman Republic, ούτε καν της αθηναϊκής) και δεν θα είναι εφιάλτες τύπου “1984».

Δυστυχώς για όλους μας ο Τ.Όργουελ έβλεπε πολύ μακριά, και το κυριότερο πολύ σωστά.

Σύμφωνα με αρμόδιες κυβερνητικές πηγές, τις καινούργιες αστυνομικές ταυτότητες θα πρέπει να αποκτήσουν μέχρι τον Ιούνιο, όλοι οι Έλληνες, καταβάλλοντας περίπου δέκα ευρώ καθένας!

Η κυβέρνηση λοιπόν θα επιβάλλει την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ αλλαγή των παλιών δελτίων ταυτότητας με τις νέες βιομετρικές ταυτότητες που θα περιέχουν τσιπ με αποθηκευμένα τα προσωπικά μας δεδομένα.

Τι σχέση μπορεί να έχει η έλευσή της με την “μυστική» ΤΤΙΡ που θα καθορίζει σύντομα τις ζωές 800 εκατομμυρίων ανθρώπων;

Πρώτα απ’ολα στην αντικατάσταση των υφισταμένων ταυτοτήτων με νέα δελτία, που θα είναι δύσκολο να παραχαραχτούν προχωράει η Ελλάδα μετά τις πιέσεις που δέχθηκε από την Ευρωπαική Ένωση και από τις ΗΠΑ, και υπό την απειλή επαναφοράς της βίζας για Ελληνες ταξιδιώτες στην Αμερική.

Στα νέας γενιάς δημόσια έγγραφα προωθείται η τοποθέτηση μικροτσίπ με βιομετρικά στοιχεία του κατόχου, ενώ γίνεται προσπάθεια να προϋπολογιστεί το κόστος αντικατάστασης των παλαιών ταυτοτήτων με νέες. Εκτιμάται ότι πρόκειται να ξεπεράσει τα 80 εκατ. ευρώ. και οι Έλληνες πολίτες θα πρέπει να πληρώσουν και ένα ποσό περί τα 10 ευρώ για να την αγοράσουν φυσικά ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.

Το θέμα εκσυγχρονισμού των δελτίων ταυτότητας φέρεται να έθεσε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τα αρμόδια μέλη της κυβέρνησης ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα.
Δηλαδή ξένες δυνάμεις επέβαλαν με το έτσι θέλω το “σφράγισμά» μας σαν να είμαστε… κοτόπουλα μάρκας.

Το απλό ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Για ποια ασφάλεια μιλάνε από τη στιγμή που που ήδη όλα τα διαβατήρια έχουν αντικατασταθεί με βιομετρικά; Αν κάποιος θέλει να ταξιδέψει στο εξωτερικό χρησιμοποεί το βιομετρικό του διαβατήριο και μπορεί να πάει όπου θέλει.

Τι την “κόπτει» την Αμερική για το αν οι ταυτότητές μας θα είναι ψηφιακές; Και εν πάσει περιτπώσει γιατί ενδιαφέρονται οι ξένοι για ένα έγγραφο εσωτερικής χρήσης; Εκτός εάν ο ελληνικός χώρος μαζί με τον ευρωπαϊκό και τον αμερικανικό γίνουν “ένα» στο άμεσο μέλλον με την δημιουργία ενός πολυεθνικού “imperium».

Άλλωστε η TTIP (Transatlantic Trade and Investment Partnership) σε αυτό αποσκοπεί.

Οπότε όλοι πρέπει να έχουν λάβει το ίδιο “ISO» για να είναι συμβατοί με την νέα κατάσταση.

Το ζήτημα είναι ότι σύντομα θα ξεκινήσει μια συζήτηση που θα λέει ότι, “ουτε οι βιομετρικές ταυτότητες θα είναι ασφαλείς καθώς θα μπορούν να κλαπούν» και τότε θα μας προτείνουν την έσχατη λύση, που θα μας εκμηδενίσει διαπαντός σαν ανρθώπινες οντότητες

Να ενσωματώσουν το τσιπ στα σώματά μας όπως έχουν ήδη φροντίσει να κάνουν στα κατοικίδια, μετατρέποντας και εμάς σε “κατοικίδια»

Ἀποκ. Ἰωάννου κεφ. Ιγ’ 16 “ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου˙ ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς“ = 666.»
Και όπως έλεγε ο Πατροκοσμάς «Θα ‘ρθεί καιρός, που θα σάς πουν να βουλωθείτε με τη βούλα τού Σατανά. Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε, και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε, θα σάς βρουν» φυσικά εννοώντας ότι οι κινήσεις μας θα καταγράφονται ανηλεώς σε πραγματικό χρόνο χάρις στο “χάραγμα».

Για όποιους προτιμούν κάτι πιο “φυσιολογικό»: “Όποιος παραδίδει την ελευθερία του προς χάρην της ασφάλειας δεν αξίζει τίποτα από τα δύο» Βενιαμίν Φραγκλίνος, και “Αμέτρητοι άνθρωποι θα μισήσουν την νέα παγκόσμια τάξη και θα πεθάνουν διαδηλώνοντας εναντίον της» H.G Wells

triklopodia.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 Comments

Leave a Reply
 1. Δηλαδη για να καταλαβω:μας ζητανε και να σκλαβωθουμε και να πληρωσουμε και αντιτιμο. Τρελλα πουλανε δεν εξηγηται διαφορετικα.

  Αυτοι δε εις ματην εζητουν την ψυχην μου.
  Εισελευσονται εις τα κατωτατα της γης
  Παραδοθησονται εις χειρας ρομφαιας
  Μεριδες αλωπεκων εσονται.

  Εγω δε ηλπισα επι Κυριον τον Θεον μου
  Οτι μονος Αγιος φιλανθρωπος και φιλευσπλαχνος θεος εστι

  Η μαχη ειναι πολυεπιπεδη ! η ψυχη πολυτιμη!
  Δευτε ουν ψυχη μου
  Μη τω υπνω κατενεχθεις
  Ινα μη τω θανατω παραδοθεις!!!!!!!

 2. Χίλια Εννιακόσια Ογδόντα Τέσσερα, συχνά απλώς 1984, (πρωτότυπος αγγλ. τίτλος: Nineteen Eighty-Four), είναι ο τίτλος του τελευταίου μυθιστορήματος του Τζορτζ Όργουελ. Θεωρείται βιβλίο-σταθμός του 20ού αιώνα στην πολιτική σκέψη.
  Ο Όργουελ έγραψε το βιβλίο το 1948 (από αναριθμητισμό αυτού του έτους προέρχεται και ο τίτλος του έργου) και το εξέδωσε το 1949. Έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες και έχει επηρεάσει σημαντικά τον παγκόσμιο πολιτισμό. Χαρακτηριστική είναι η αναφορά στον Μεγάλο Αδελφό, τον (ανύπαρκτο) πολιτικό ηγέτη της χώρας, «Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ» (Big Brother is watching you). Ο Μεγάλος Αδελφός αποτελεί σήμερα έκφραση που υποδηλώνει καθεστώς παρακολούθησης.
  Μία σύμπτωση
  60-ΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
  Τη μόνη στιγμή που ένας κύκλος συναντάται με τον άλλον είναι κάθε εξήντα χρόνια. Η ποιο κοντινή χρονιά στο παρελθόν ήταν το 1984. Yang-Ξύλο-Ποντικός.
  yellowriver.gr/wp-content/uploads/2015/10/%CE%9F-60-%CE%91%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A3-%CE%9A%CE%A5%CE%9A%CE%9B%CE%9F%CE%A3-%C2%A9-Copyright-2012-Yellow-River-all-right-reserved..pdf
  Η αμέσως επόμενη συνάντηση θα είναι το 2044.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εικόνες εξαθλίωσης στην αποκλεισμένη πόλη Μαντάγια: τρώνε γάτες και φύλλα

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου