Η Ρωσία ετοιμάζεται για σύγκρουση με τη Τουρκία – Βρετανικές υπηρεσίες: “Αυτά είναι τα τόξα βολής των S-400 Triumf στον τουρκικό εναέριο χώρο

fighter1

του Βασίλη Καπούλα

Η Ρωσία ετοιμάζεται για σύγκρουση με τη Τουρκία – Βρετανικές υπηρεσίες: “Αυτά είναι τα τόξα βολής των S-400 Triumf στον τουρκικό εναέριο χώρο

Σοκ έχει προκαλέσει στο ΝΑΤΟ η ανακοίνωση της ανάπτυξης των αντιαεροπορικών συστημάτων S-400 Triumf στη Λαττάκεια της Συρίας καθώς σύμφωνα με έκθεση των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών που διαρρέεται στην dailymail τονίζουν ότι ουσιαστικά πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας αν η Τουρκία επιχειρήσει να δημιουργήσει de facto καταστάσεις χωρίς την έγκριση των συριακών αρχών και ειδικά αν τουρκικά μαχητικά βομβαρδίσουν στόχους μέσα στο συριακό έδαφος!

Οι S-400 Triumf έχουν στοχοποιήσει ολόκληρη την νοτιοανατολική Τουρκία αλλά και τη βάση της RAF στο Ακρωτήρι Κύπρου καθώς διαθέτουν εμβέλεια 400 χλμ και μπορούν να καταρρίψουν μαχητικά σε ύψος 90.000 ποδιών.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Ταυτόχρονα η Ρωσία στέλνει ακόμη 4 Su-30SM τα οποία κρίνονται υπεραρκετά για να αντιμετωπίσουν μαζί με τα 6 Su-30SM που βρίσκονται στη Συρία τουλάχιστον δύο μοίρες τουρκικών F-16 αφού έχουν καλύτερα όπλα από το AIM-120C και πιο σύγχρονο ραντάρ.

Συγκεκριμένα, οι S-400 Triumf καλύπτουν πλέον τη βόρεια και κεντρική Συρία, τη ΝΑ Τουρκία, τη Κύπρο, το Ισραήλ και την ανατολική Μεσόγειο!

Το πυραυλικό σύστημα έρχεται σε τρία τμήματα, το κέντρο διοίκησης και ελέγχου, το ραντάρ που ανιχνεύει 300 στόχους και διαθέτει έξι τετραπλούς αντιαεροπορικούς εκτοξευτές πυραύλων.

Γίνεται κατανοητό ότι πλέον επιτηρεί και στοχοποιεί την βρετανική βάση της RAF στο Ακρωτήρι της Κύπρου και αποτελούν θανάσιμη απειλή για τα Tornado αλλά και για τα αμερικανικά F-15 και F-16 ενώ πιστεύεται ότι μπορούν ακόμη να στοχοποιήσουν και τα F-22 Raptor.

Η υποτιθέμενη “διαρροή” από το ρωσικό υπουργείο άμυνας σύμφωνα με αναλυτές δείχνει ότι η Ρωσία αναβαθμίζει την παρουσία και κλιμακώνει την πίεση προς το ΝΑΤΟ και τη Τουρκία ενώ δημιουργεί “ασπίδα” πάνω από τις ακτές της Συρίας καθώς οι S-400 μπορούν να καταρρίπτουν και πυραύλους cruise!

Σύμφωνα με ρώσο διοικητή των πυραυλικών δυνάμεων που μίλησε στο πρακτορείο Sputnik “ακόμη και αν ένα αεροπλάνο πετάει χαμηλά με ταχύτητα ίδια με αυτή ενός αυτοκινήτου το ραντάρ θα το δείξει στην οθόνη και θα το καταρρίψει, για τους S-400 δεν υπάρχει τεχνολογία “stealth”!
fighter
Οι S-400 χρησιμοποιούν τριών ειδών πυραύλους για να καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα “δραστηριοτήτων”. Οι “extreme” μεγάλης εμβέλειας 40N6, μεγάλης εμβέλειας 48N6 και μεσαίας εμβέλειας 9M96.

Ο πύραυλος 40N6 καταστρέφει στόχους σε εμβέλεια 400 km και ύψος 185 km.

Ο πύραυλος 48N6DM καταστρέφει στόχους σε εμβέλεια 250 km.

Οι πύραυλοι 9M96E2 έχουν εμβέλεια 120 km και χτυπάνε στόχους σε ύψος 30 km.

Oι πύραυλοι 9M96E διαθέτουν εμβέλεια 40 km, ύψος 20 km.

H βόρεια Συρία και συγκεκριμένα η περιοχή γύρω από τις ρωσικές βάσεις είναι αυτή την στιγμή, μία από τις καλύτερα προστατευμένες από αέρος, περιοχές στο κόσμο. Για να περάσει ένα μαχητικό και να πλησιάσει τα σταθμευμένα ρωσικά μαχητικά πρέπει να περάσει από μία σειρά διαδοχικών “τοίχων” από S-400, S-300PMU2, Buk-M2 και Pantsir-S1.

Μάλλον δεν υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη η Αεροπορία που θα διατρήσει αυτό το αντιαεροπορικό “οχυρό”…

https://www.youtube.com/watch?v=qWFUT04iBcM

pronews

2 thoughts on “Η Ρωσία ετοιμάζεται για σύγκρουση με τη Τουρκία – Βρετανικές υπηρεσίες: “Αυτά είναι τα τόξα βολής των S-400 Triumf στον τουρκικό εναέριο χώρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *