in

Η πραγματικότητα δεν είναι αυτό που φαίνεται

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

 

Η πραγματικότητα δεν είναι αυτό που φαίνεται

Η πραγματικότητα για εμάς, για τον καθένα μας ξεχωριστά, δημιουργείται από τα πράγματα που ξέρουμε, από τα πράγματα που μαθαίνουμε κι ενημερωνόμαστε και από τα πράγματα που αναγνωρίζουμε και συνηθίζουμε. Η πραγματικότητα είναι απολύτως ζήτημα παιδείας και ενημέρωσης, εμπειρίας και συνείδησης. Αυτό που εκπαιδεύεσαι κι ενημερώνεσαι ότι η πραγματικότητα είναι, αυτό είναι. Τελικά, λειτουργείς σύμφωνα με αυτό που ξέρεις, και το «σύστημα» ανταποκρίνεται] αναλόγως, όπως κάνει σε κάθε περίπτωση ανεξαιρέτως, κι έτσι παίρνεις και την επιβεβαίωση ότι τα πράγματα είναι αυτό που εσύ ξέρεις ότι είναι.

Αν γνωρίζαμε όλα αυτά που δεν γνωρίζουμε, αν μαθαίναμε όλα αυτά που δεν μαθαίνουμε, αν ενημερωνόμασταν για όλα αυτά που δεν ενημερωνόμαστε, αν παρατηρούσαμε όλα αυτά που δεν παρατηρούμε λόγω άγνοιας, αν εκπαιδευόμασταν αλλιώς, κι αν αναγνωρίζαμε τελείως άλλα πράγματα απ’ αυτά που τώρα έχουμε συνηθίσει: τότε η πραγματικότητα θα ήταν τελείως μα τελείως διαφορετική από αυτήν την οποία αντιλαμβανόμαστε αυτήν τη στιγμή. Καταλαβαίνεις;

Ταξιδεύοντας έχω ανακαλύψει ότι η πραγματικότητα είναι τοπικό φαινόμενο. Αλλάζει από τόπο σε τόπο. Από χώρο σε χώρο. Μελετώντας την ιστορία έχω επίσης ανακαλύψει ότι αλλάζει από χρόνο σε χρόνο. Το γενικό χωροχρονικό συμπέρασμα είναι ότι η πραγματικότητα αλλάζει! Δεν είναι πάγια και σταθερή και μοναδιαία, και άρα δεν υπόκειται σε μία αληθινή περιγραφή, σε μία συγκεκριμένη κατάσταση, ούτε σε μία σταθερή και μονοσήμαντη εξήγηση. Και δεν μπορεί να υπάρχει ένας παγκόσμιος έλεγχος της πραγματικότητας. Σε μία νέα ελληνική πραγματικότητα, όπου υφίσταται η λεγάμενη «διαμόρφωση της κοινής γνώμης» μέσα από τα «μέσα μαζικής ενημέρωσης», οι όροι αυτοί τα λένε όλα για το τι συμβαίνει εδώ γύρω, σε σχέση με τα παραπάνω. Γενικά, ζούμε σε ένα σύγχρονο περιβάλλον στο οποίο υπάρχει αυτό που προβάλλεται ότι υπάρχει.

Εδώ, τόσα χρόνια μας έκαναν μία απόλυτα συνεπή πλύση εγκεφάλου, με προβολές μέσα από τα «μέσα μαζικής ενημέρωσης», ότι το μόνο που υπάρχει είναι οι πολιτικοί μας, τα κόμματα, οι λογιστές, οι δικηγόροι, οι οικονομολόγοι, οι δημοσιογράφοι, η αγορά, το χρήμα, το χρηματιστήριο, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι επιδοτήσεις, τα πακέτα, τα δάνεια, οι δημόσιοι υπάλληλοι, η εφορία, η αστυνομία, οι τράπεζες, τα γιαούρτια με χαμηλά λιπαρά, τα αυτοκίνητα, τα σπορ, η μαγειρική, η σάτιρα, οι ηθοποιοί, οι τηλεπαρουσιαστές, οι τραγουδιστές, και οι καρικατούρες των celebrities που υπάρχουν στη χώρα μας. Τέλος.

Εκπαίδευσαν τον κοινό νου ότι τίποτε άλλο δεν υπάρχει και ότι τα πάντα περιστρέφονται γύρω από όλα αυτά! Είναι απίστευτο αλλά είναι όντως έτσι, αυτά είναι μόνο, τα περιεχόμενα της εκπεμπόμενης πραγματικότητας! Αυτή είναι η λίστα. Αυτά είναι τα απόλυτα συνθετικά στοιχεία της πραγματικότητας που περιγράφουν και δημιουργούν. Κι όλες οι καταστάσεις που υπάρχουν εδώ, υποτίθεται ότι δημιουργούνται από όλα αυτά και τα πάντα σχετίζονται με αυτά. Μας έχουν εκπαιδεύσει για να αντιλαμβανόμαστε αυτό το πράγμα. Σαν ζώα!

Τώρα έρχονται, οι ίδιοι επαγγελματίες της «διαμόρφωσης της κοινής γνώμης», καταιγιστικά, μέσα από τα «μέσα μαζικής ενημέρωσης», και κάθε μέρα σου λένε ότι όλη αυτή η πραγματικότητα που προβάλλουν μέχρι σήμερα, πλέον έχει πρόβλημα. Η πραγματικότητα βρίσκεται «σε κρίση» και προσπαθούν να σε πείσουν με μια ολόκληρη εκστρατεία πλύσης εγκεφάλου, ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, μέχρι που να υπάρχει όντως πρόβλημα, αφότου αυτή τους η καθημερινή υπνωτιστή εντολή εγκαθιδρυθεί στη συνείδηση όλης της μάζας, που θα λειτουργήσει ανάλογα.

Για ποιον λόγο το κάνουν αυτό; Για ποιον λόγο προβάλλουν -και δημιουργούν- μια τεχνητή πραγματικότητα, κι έπειτα προβάλλουν -και δημιουργούν- ένα τεχνητό πρόβλημα αυτής της πραγματικότητας; Μα, για να προβάλλουν μία τεχνητή λύση!

Μία νέα κατάσταση που δεν θα γινόταν αλλιώς αποδεκτή, την οποία θα προβάλλουν ως λύση του προβλήματος που προβάλλουν, στη δεδομένη ως τώρα κατάσταση που προέβαλλαν.
Είναι όλα ένα θέατρο, το θέατρο της πραγματικότητας. Δεν θα έπρεπε τόσο να μας ενδιαφέρει τι μας λένε και τι μας δείχνουν, αλλά το γιατί μας το λένε και γιατί μας το δείχνουν. Αυτό που συμβαίνει είναι μια διεθνής εκστρατεία επιβολής μιας νέας παγκόσμιας κατάστασης, που φαινομενικά προσπαθεί να εγκαθιδρυθεί για τον κεντρικό έλεγχο της ροής του χρήματος σε όλον τον κόσμο, και άρα του δικτύου των οικονομιών του κόσμου και των επιρροών του.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για τη συνωμοτική προσπάθεια εγκαθίδρυσης μιας Εικονικής Πραγματικότητας, σε όλον τον κόσμο, αφού και το χρήμα για το οποίο μιλάμε είναι εικονικό, και πρέπει να γίνει αυτή η μετάβαση, από το υλικό μέσο στο εικονικό μέσο που το ελέγχουν τα δίκτυα υπολογιστών, και μετατρέπουν τις αληθινές αξίες σε ό,τι επιθυμούν με εικονικούς τρόπους. Όποιος τόπος, χώρα, λαός, που έχει κάποια στρατηγική ή άλλη σημασία ή κάποιο φυσικό υλικό πλούτο, και είναι ανεξάρτητος από το κεντρικό δίκτυο συντονισμού της Εικονικής Πραγματικότητας και αμέτοχος, πρόκειται να πολεμηθεί εκ των έσω και να διαβρωθεί, ώσπου να οδηγηθεί δια της βίας ή εκ του πονηρού στη συμμετοχή του και στην εξάρτηση του από το διεθνές δίκτυο, θα πρέπει να είναι ήδη πολύ φανερό, οι χώρες ακολουθούν η μία την άλλη, και φαίνεται ότι θα συνεχιστεί αυτό ως την επίτευξη, πάση θυσία, δυστυχώς.

Εδώ και αρκετό καιρό, εμείς εδώ στην Ελλάδα, είμαστε αιχμάλωτοι των λαθών της τοπικής μαφίας των κυβερνητών μας. Αυτοί ξεγέλασαν τα αφεντικά τους ότι συντονίζουν τις καταστάσεις στην Ελλάδα σε σχέση με το ευρωπαϊκό σχέδιο της εισήγησης της διεθνούς Εικονικής Πραγματικότητας, ξεγέλασαν τους καθοδηγητές τους στην Ευρώπη ότι η Ελλάδα συμμετέχει σωστά στη μεγάλη συνωμοσία, κι ότι υπό τη χειραγωγία τους η χώρα ακολουθεί κατά βήμα σύμφωνα με το Μεγάλο Σχέδιο. Ενώ αυτοί εδώ απλά καταχρόνταν -με διάφορα κόλπα- τα χρήματα και τη δύναμη που έρεε από το κεντρικό ευρωπαϊκό διευθυντήριο, κοπιάροντας σε μικρότερη κλίμακα -για δικό τους λογαριασμό- τη βασική μέθοδο της Εικονικής Πραγματικότητας που το Μεγάλο Σχέδιο πλάσαρε γενικά και παρουσιάζοντας μια εικονική πραγματικότητα για την Ελλάδα προς το Μεγάλο Σχέδιο!

Εφόσον τα πράγματα έφτασαν πέρα από κάθε όριο ρίσκου, οι βασικοί υπεύθυνοι Illusionist που το ρύθμιζαν αυτό εδώ, αποσύρθηκαν, αφήνοντας το κενό να διαφανεί καi ξαφνικά η Εικονική Πραγματικότητα που πρόβαλλαν προς το Μεγάλο Σχέδιο κατέρρευσε, αφήνοντας τους πάντες εδώ έκθετους και την Ελλάδα σε ανισόρροπη θέση σε σχέση με τους υπόλοιπους του Σχεδίου στην Ευρώπη. Δεν ήμασταν στ’ αλήθεια συντονισμένοι μαζί τους, είχαμε μείνει πίσω, ήταν όλα εικονικά, και οι τοπικοί τους ελεγκτές τούς την είχαν φέρει με τις ίδιες τους τις μεθόδους!

Τότε, πολύ απλά, ο Κεντρικός ‘Έλεγχος του Σχεδίου αρνήθηκε να αποδεχθεί ότι το Μεγάλο Σχέδιο είχε πληγεί εξαιτίας του ελληνικού τους κλάδου, κι ότι το Εικονικό είχε εισχωρήσει ανεξέλεγκτα στους ίδιους τους τους υπολογισμούς και στη δική τους αντίληψη της πραγματικότητας! Απαίτησαν από τους εκπροσώπους τους εδώ, να κερδίσει η χώρα την απόσταση που είχε χάσει τόσα χρόνια, μέσα σε ελάχιστα χρονικό διάστημα, πάση θυσία και εις βάρος του ελληνικού λαού, κανόνισαν μεταστροφές αξιών που σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο θα έπρεπε να είχαν γίνει εικονικά σταδιακά κι εδώ και αρκετό καιρό. Όταν η βάση της τοπικής μαφίας των Ελεγκτών αρνήθηκε να συνεργαστεί εσπευσμένα με τους εδώ εκπροσώπους της παγκόσμιας εξουσίας, λόγω των άμεσων απωλειών εις βάρος των συντεχνιών τους, και δεν έγινε εφικτή η απαίτησή τους αυτή, ο Κεντρικός Ελεγχος αποφάσισε να αναλάβει ο ίδιος την κατάσταση και να εκποιήσει άγαρμπα όλη τη χώρα, για να ολοκληρωθεί η μετατροπή όλων των αξιών και η άμεση σύγκλιση με τη διεθνή Εικονική Πραγματικότητα, (αλλά και οι εταιρίες τους να έχουν αγοράσει μία χώρα).

Αυτή, απλουστευμένη και με δυο λόγια, είναι η αληθινή κατάσταση που βιώνουμε στην Ελλάδα. Είμαστε θύματα μιας παγκόσμιας συνωμοσίας που προσπαθεί να εγκαθιδρύσει: έναν παγκόσμιο έλεγχο των δικτύων πάσης φύσεως, και που για να το επιτύχει προβάλει μία Εικονική Πραγματικότητα ότι το έχει επιτύχει, αλλά και ένα σωρό άλλα πράγματα που σκοπεύει να μετατρέψει σε εικονικά! Είμαστε θύματα της ανεντιμότητας των τοπικών εκπροσώπων τους απέναντι στα αφεντικά τους, και θύματα των παρενεργειών στο Μεγάλο Σχέδιο, που προκαλούν οι τοπικές μαφίες και, για να κερδηθεί ο χρόνος που χάθηκε, για να μη ματαιωθεί η διεθνής επιχείρηση, πρόκειται να μας πετάξουν από το αεροπλάνο χωρίς εκπαίδευση και χωρίς καλό αλεξίπτωτο. Προσπαθούμε απλά να τους πείσουμε να μας λυπηθούν και να στήσουν ένα δίχτυ από κάτω, στο σημείο ρίψης. Εν τω μεταξύ, οι περισσότεροι από εμάς δεν είμαστε καν μέσα στο αεροπλάνο, είμαστε κυριολεκτικά στον αέρα. Λέτε να προλάβουν να μας ξεφορτωθούν;

@Παντελής Γιαννουλάκης / Strange 2012

terrapapers.com

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 Comments

Leave a Reply
 1. ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΣ= ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ…
  ΓΛΩΣΣΑ = ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΦΥΛΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΑ…
  ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ = ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗΣ…
  ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ = ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ…
  ΜΟΝΟΓΑΜΙΑ = ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ ΠΟΛΥΓΑΜΙΑ…
  ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ = ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΟΜΠΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ…
  ΟΡΓΑΣΜΟΣ = Η ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΣΧΕΣΗΣ…
  ΑΡΙΘΜΟ-SEX-ΟΣΟΦΙΣΤΙΑ = ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ…
  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ = ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ…
  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ = ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ…
  ΜΕΛΛΟΝ = ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 23 [ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ] ΜΝΗΜΟΝΙΟ…
  ΓΑΜΟΣ = ΠΑΡΑΚΜΗ ΑΝΔΡΟΣ ΑΡΧΗ ΖΩΗ ΓΥΝΑΙΚΟΣ…
  ΨΥΧΩΣΗ = Ο ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ….

  ΥΓ… ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑ…ΧΑΙΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ…ΚΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 2. Κωδικός: εεε

  ΜΉΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΉ Χ

  ΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕΛΑΝΟΣ ΌΧΙ ΤΥΧΑΊΑ

  ΔΏΡΟΝ ΨΥΧ ΑΓΩΓΙΑΣ

  ΚΥΡΙΑΚΉ ΝΙΚΗΣ ΛΑΟΎ

  ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΤΟΝ ΜΕΛΑΝΆ ΠΡΟΣΤΆΤΗ

  ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΤΟΣ

  ΦΑΕΘΩΝ

  ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  μικρέ απογονε σου έχει αδυναμία

  ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΕΠΊ ΣΚΟΠΌΝ

  ΓΑΊΑ ΦΥΓΟΜΑΧΕΙΣ

  ΠΥΡ … ΚΑΤΆ ΒΟΎΛΗΣΙΝ

 3. Τελικα νομιζω πως πρεπει να ευχαριστησουμε τους ανικανους-απατεωνες πολιτικους μας,γιατι δημιουργωντας μια μικρη ελληνικη εικονικη πραγματικοτητα,μας κρατησαν μεχρι τωρα εξω απο την μεγαλη παγκοσμια εικονικη πραγματικοτητα.Τωρα που αναγκαστηκαν να επανορθωσουν και να εκτελεσουν ολες τις εντολες μαζι,αποκαλυψαν αναγκαστικα ολο το σχεδιο.Για αλλη μια φορα θα φρεναρουμε τα παγκοσμια σχεδια τους.Αυτο καναμε παντα.Η δικη μας εικονικη πραγματικοτητα πλεον κατερρευσε,χωρις να εχουν ακομα καταφερει να μας επιβαλλουν την παγκοσμια.Δεν εννοω τους νομους,αλλα την αποδοχη της.Στο τσακ προλαβαινουμε να ξεφυγουμε…

  • Μου θυμίζει το ανέκδοτο που λέει πως το καλλίτερο μέρος στην κόλαση είναι η ελληνική γειτονιά: πότε ξεμένουν από κάρβουνο και παγώνουν τα καζάνια διότι ο ντελιβεράς που θα έκανε την παράδοση αλλού βόσκει, πότε σκουριάζουν οι αλυσίδες και σπάνε λόγω κακού σέρβις, πότε χάνουν τα μαστίγια και δεν θυμούνται που τα έβαλαν, πότε χάνουν τις δικογραφίες, πότε λαδώνουν τα διαόλια… κόλαση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΒΟΥΤΣΗ-Δεν υπάρχουν ορθόδοξοι λαοί, δεν είμαστε λαός ορθόδοξος

Brad Pitt: Oi Ελιτ παιδόφιλοι του Χόλιγουντ ελέγχουν την Αμερική.