in

Η παιδική σειρά που μας μεγάλωσε ΑΛΛΑΖΕΙ για το… «καλό» των παιδιών μας

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Παρακολουθείτε τι παρακολουθούν τα παιδιά σας;

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Πολλοί από εμάς, κυρίως τα «κοριτσάκια», μεγάλωσαν με τα επεισόδια της παιδικής σειράς «Μικρό μου πόνυ» και εν συνεχεία διέδωσαν το καρτούν στα δικά τους παιδιά.

Αυτό φυσικά δεν έμεινε απαρατήρητο από το κομμάτι εκείνο που διαχειρίζεται τον κόσμο του θεάματος.

Η σειρά «μικρό μου πόνυ» λοιπόν σύστησε στους μικρούς τηλεθεατές ζευγάρι «πόνυ-λεσβιών».

Η Lofty και η Holiday παρουσιάζονται ως ζευγάρι που προσέχουν τις ανιψιές τους.

Είναι προφανές λοιπόν: Η εν λόγω νοοτροπία πρέπει να παρουσιαστεί στα παιδιά. Έτσι, από μικρή ηλικία θα «εμφυτευθούν« στο μυαλό τους νέες επιλογές, οι οποίες φυσικά θα αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά στερεότυπα της οικογένειας.

Κάποιοι… «κακοπροαίρετοι» θα έλεγαν πως κατά αυτόν τον τρόπο προωθείται η μείωση του πληθυσμού, καθώς όσο λιγότερες παραδοσιακές σχέσεις, τόσο λιγότερες γεννήσεις.

Εμείς φυσικά δεν τους πιστεύουμε. Όλα συμβαίνουν για το καλό μας και στο πλαίσιο σεβασμού των ΛΟΑΤΚΙ κοινοτήτων.

Τι όχι;

el.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Λαμία: Της επιτέθηκε και την χτύπησε στο κεφάλι με ένα γυάλινο πλακάκι

Ταγίπ Ερντογάν «οι ΦΥΛΑΚΕΣ » του Ελληνισμού έχουνε μεγάλη καρδιά . Θα προσκυνήσεις στην Πόλη «Τον Βασιλιά » , θα πέσεις και τότε , θα σου δώσουν το χέρι τους να σηκωθείς .