Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:31 - 09/07/2022

Η NASA παραδέχεται ότι ψεκάζει λίθιο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Υπάρχει η επίσημη εξήγηση για το γιατί η NASA ψεκάζει λίθιο, (ένα φαρμακευτικό κατασκεύασμα που χρησιμοποιείται για την θεραπεία ατόμων με μανιοκατάθλιψη ή διπολική διαταραχή), στην ιονόσφαιρά μας, και μετά υπάρχει ο πιθανός λόγος γι’ αυτή τους την ενέργεια. Θα ήταν ευκολότερο να δεχθούμε την επίσημη εξήγηση της NASA αν δεν ήταν τόσο μυστικοπαθείς για όλα όσα μελετούν και κάνουν στο διάστημα –αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο– το προσωπικό της NASA έχει παραδεχτεί ότι το λίθιο, μαζί με άλλα χημικά, τοποθετούνται-ψεκάζονται σκόπιμα στο περιβάλλον τακτικά. Είναι φυσικό πολλοί από τους υπαλλήλους της NASA να μην γνωρίζουν καν τα αληθινά κίνητρα για την πραγματοποίηση ενός τέτοιου έργου, εμφανίζοντας ειρωνικά τις ίδιες τις συμπεριφορές που προορίζονται να ενσταλάξουν αυτά τα χημικά/φαρμακευτικά πάνω από τα κεφάλια μας.

Στο βίντεο, ένας υπάλληλος της NASA (Douglas.e.rowland@nasa.gov) παραδέχεται ότι ψεκάζεται λίθιο στην ατμόσφαιρα και λέει, φυσικά, ότι είναι «ακίνδυνο για το περιβάλλον». Μάλλον επειδή μας θεωρούν όλους μανιοκαταθλιπτικούς!

Πριν ακούσουμε την επίσημη εξήγηση της NASA για το γιατί ψεκάζουν ψυχοφάρμακα σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στην Δύση, θα ήθελα να σας υποδείξω μερικές αναφορές, ώστε να κάνετε τη δική σας έρευνα και να ανακαλύψετε ότι δεν πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας. Είναι πολύ πραγματικό, και υπάρχει άφθονη επιστημονική τεκμηρίωση για να επιβεβαιώσει αυτό ακριβώς που αναφέρω εδώ και 20 χρόνια στα άρθρα μου.

Μια περίληψη του Pub Med με τίτλο “Σκοπιμότητα εμβολιασμών με αεροζόλ σε ανθρώπους” (δείτε την στο τέλος του άρθρου) συζητά πώς μια αύξηση στους όγκους αντιγόνου μπορεί να είναι ευεργετική στην παροχή εμβολίων με αεροζόλ και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε «αναπτυσσόμενες χώρες και περιοχές καταστροφών». Η περίληψη παραδέχεται επίσης ότι αρκετές χιλιάδες ανθρώπινα όντα έχουν ήδη εμβολιαστεί με αεροζόλ με ζωντανά εξασθενημένα εμβόλια ιλαράς και γρίπης Α. Η περίληψη αναφέρει περαιτέρω ότι οι εμβολιασμοί με αεροζόλ είναι ιδανικοί για «μεγάλους πληθυσμούς». Αυτό συμβαίνει ήδη από το 2003.

Μια άλλη συζήτηση για τους εμβολιασμούς με αεροζόλ μπορεί να βρεθεί στο The New England Journal of Medicine. Μια τυχαιοποιημένη, ελεγχόμενη δοκιμή εμβολίων με αεροζόλ κατά της ιλαράς αναφέρει ότι αυτά τα εμβόλια δοκιμάστηκαν σε παιδιά στην Ινδία που ήταν μόλις 9 μηνών.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ερευνά τα εμβόλια αεροζόλ εδώ και χρόνια, όπως και οι «φιλανθρωπικές» υπηρεσίες που έχουν ξεκάθαρους στόχους να στειρώσουν και να μετατρέψουν τον πληθυσμό. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η φαρμακοβιομηχανία έχει απαλλαγεί από κάθε νομική ευθύνη για την φαρμακευτική αγωγή των μαζών από τότε που τους χορηγήθηκε νομική προστασία από όλες τις αγωγές από το Κογκρέσο το 1986. Αυτός ο νόμος αμφισβητήθηκε, αλλά επικυρώθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ το 2011. Πολλές ισχυρές υπηρεσίες φροντίζουν ώστε να «πάρουμε το φάρμακό μας» είτε το θέλουμε, είτε όχι.

Στην πραγματικότητα, πολλά έθνη συμμετέχουν στον ακούσιο, αναγκαστικό εμβολιασμό και στην απόρριψη οποιουδήποτε εξασθενημένου ιού, χημικών παρασκευασμάτων και άλλων «χημικών ιχνών» με αεροψεκασμούς πάνω από τα κεφάλια μας με έντονη καθημερινή συχνότητα.

Το Γραφείο της Ρυθμιστικής Αρχής Γονιδιακής Τεχνολογίας (OGTR) εξέτασε την υποβολή αίτησης άδειας στην PaxVax Australia (PaxVax) για την σκόπιμη απελευθέρωση εμβολίου ΓΤΟ που αποτελείται από ζωντανά βακτήρια στο περιβάλλον στο Κουίνσλαντ, την Νότια Αυστραλία, την Δυτική Αυστραλία και την Βικτώρια. Κοντολογίς σχεδίαζαν να απελευθερώσουν την χολέρα στους ανθρώπους τους. Σύμφωνα με την ρυθμιστική αρχή, αυτό το εμβόλιο ΓΤΟ χαρακτηρίστηκε ως περιορισμένης και ελεγχόμενης απελευθέρωσης σύμφωνα με την ενότητα 50Α του νόμου για την γονιδιακή τεχνολογία του 2000.

Φυσικά, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τις ΗΠΑ. Ο Michael Greenwood έγραψε ένα άρθρο δηλώνοντας ότι:

«Η συχνότητα των κρουσμάτων του ανθρώπινου ιού του Δυτικού Νείλου μπορεί να μειωθεί σημαντικά μέσω αεροψεκασμού μεγάλης κλίμακας που στοχεύει τα ενήλικα κουνούπια, σύμφωνα με έρευνα της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Yale και του Τμήματος Δημόσιας Υγείας της Καλιφόρνια».

Λοιπόν, έχουμε αποδείξει εδώ και δεκαετίες ότι αυτό συμβαίνει. Μα γιατί άραγε;

Καθώς περισσότερα έθνη αρνούνται τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και αρνούνται να πίνουν φθοριούχο νερό, το οποίο έχει ονομαστεί ως νευροτοξίνη (αναζήτησε τα άρθρα) από ένα από τα κορυφαία ιατρικά περιοδικά στον κόσμο, η δομή εξουσίας που επιθυμεί έναν συνένοχο πληθυσμό πρέπει να βρει έναν τρόπο να αλλάξει την νευροχημεία μας.

Το λίθιο αλλάζει τον τρόπο σκέψης του ανθρωπόζωου, αλλάζοντας τα επίπεδα σεροτονίνης και νορεπινεφρίνης που εκκρίνεται από το ενδοκρινικό μας σύστημα. Το λίθιο αλλάζει έντονα το εγκεφαλικό σύστημα, ωστόσο ο υπάλληλος της NASA στο παραπάνω βίντεο δηλώνει ότι «δεν είναι επικίνδυνο και δεν βλάπτει τον πληθυσμό». Λογικό έτσι; Δεν θα έλεγε κάτι όπως «προσοχή είναι επικίνδυνο και σας σκοτώνει.»

Ακόμη και οι γιατροί που συνήθως συνταγογραφούν αυτό το φάρμακο για ψυχικά άρρωστους έχουν πει ότι είναι επικίνδυνο επειδή είναι δύσκολο να γνωρίζουν την σωστή δοσολογία. Σίγουρα, ο αεροψεκασμός άφθονων ποσοτήτων λιθίου αδιάκριτα στον αέρα μέσω αερολυμάτων θα αμφισβητηθεί από τους ανθρώπους της πίστης, που πιστεύουν οποιαδήποτε αρλούμπα εκτός από την αλήθεια – αλλά εδώ είναι η επίσημη θέση της NASA σχετικά με αυτήν την πρακτική των αεροψεκασμών:

«Το έργο των ψεκασμών μελετά ουδέτερα και φορτισμένα σωματίδια στην ιονόσφαιρα και πώς το καθένα επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο κινείται το άλλο, με αποτέλεσμα, ρεύματα στην περιοχή. Οι παραλλαγές έχουν σημασία επειδή όλες οι επικοινωνίες μας και οι δορυφόροι GPS στέλνουν σήματα μέσω της ιονόσφαιρας. Μια διαταραγμένη ιονόσφαιρα μεταφράζεται σε διαταραγμένα σήματα, επομένως οι επιστήμονες θέλουν να μάθουν τι ακριβώς προκαλεί την συμπεριφορά της ιονόσφαιρας με συγκεκριμένους τρόπους». ( NASA )

Εν τω μεταξύ, εάν οι υπερβολικά φαρμακολάγνοι αρχίσουν να καταλαβαίνουν τι τους γίνεται, η κυβέρνηση έχει επιβάλει εντολές φίμωσης στην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (NWS) και την Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) που θα μπορούσαν εύκολα να αντικρούσουν τους γελοίους ισχυρισμούς της NASA. Συγκεκριμένα, κάθε άτομο που εργάζεται για τη NASA, το NWS ή το NOAA πληρώνεται με δολάρια φορολογουμένων. Αυτό σημαίνει ότι πληρώνουμε για να φαρμακωθούμε και να δηλητηριαζόμαστε.

Για να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που δίνει ο υπάλληλος της NASA στο βίντεο, είναι ο κωδικός 8440 RMMO που δηλώνει τον ακριβή σκοπό της χρήσης του Wallops Flight Facility για την εκτόξευση ενός πυραύλου που περιέχει θερμίτη λιθίου:

Σκοπός: Ο πρωταρχικός σκοπός αυτής της αποστολής ήταν να δοκιμάσει τις μεθόδους φόρτωσης για δοχεία λιθίου που θα πετάξουν στις επερχόμενες αποστολές Kudeki (Kwajalein, Απρίλιος 2013) και Pfaff (Wallops, Ιούνιος 2013) και να επαληθεύσει την λειτουργικότητά τους κατά την εκτόξευση πυραύλων και συνθήκες πτήσης στο διάστημα.
Τύπος πυραύλου: Terrier δύο σταδίων MK70 Improved-Orion
Τοποθεσία: Wallops Range
Εκτοξευτής: MRL
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 29 Ιανουαρίου 2013
Ώρα: 17:50 EST
Αποτελέσματα πειράματος: Τα δεδομένα θερμίστορ φαίνονται ονομαστικά. Καλή αναφορά από την αερομεταφερόμενη οπτική πλατφόρμα εγγεγραμμένων νεφών βίντεο και λιθίου επίσης ορατά από επίγεια παρατήρηση”.

Από το συγκεκριμένο κάλεσμα μαθαίνουμε επίσης ότι λίθιο πέφτει στους ουρανούς μας από το 1970. Αν θέλατε να ελέγξετε τις μάζες για να δημιουργήσετε αλόγιστους κρατούμενους-σκλάβους που δεν ξέρουν καν ότι είναι φυλακισμένοι, αυτός είναι σίγουρα ένας καλός τρόπος για να το κάνετε. Ο ψεκασμός λιθίου στον ουρανό μας, μαζί με αμέτρητα άλλα βακτήρια, ιούς, παράσιτα, μύκητες, καρκινογόνες ουσίες, τοξίνες, φάρμακα που αλλάζουν τις ορμόνες, κατά της χλωρίδας και της πανίδας, καθώς και η μικροσκόνη που αλλάζει τα γονίδια δεν είναι τίποτα άλλο από βιοπόλεμος κατά των ανθρώπων του πλανήτη. Μπορείτε να τα ονομάσετε chemtrails ή κάτι άλλο, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Οι γεωμηχανικοί θέλουν οι μετεωρολόγοι να λένε ψέματα στο κοινό κάθε μέρα.

Όταν η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση των ΗΠΑ καταφεύγει στην επιβολή παράνομων εντολών φίμωσης σε υπαλλήλους των δημοσίων υπηρεσιών προκειμένου να καλύψει τα συνεχιζόμενα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, καθίσταται απαραίτητο οι άνθρωποι να λάβουν τις κατάλληλες ενέργειες. Ο συνεχής πλέον ψεκασμός αερολυμάτων chemtrail έχει εισαγάγει μια τεράστια ποσότητα τοξικών χημικών ουσιών και άλλων επικίνδυνων ρύπων στην ατμόσφαιρα. Τελικά αυτά καταλήγουν να μολύνουν υδάτινα σώματα και χερσαίες μάζες παντού.

Εν όψει του τεράστιου όγκου της παγκόσμιας ρύπανσης που προκαλείται από αυτές τις λειτουργίες χημικών ιχνών, μπορεί να υπάρξει μόνο μία απάντηση. Δυστυχώς, η κυβέρνηση επιδιώκει να φιμώσει τους πιο έγκυρους μάρτυρες αυτών των καταδικαστέων εγκλημάτων εναντίον κάθε πολίτη -τους μετεωρολόγους. Με αυτόν τον τρόπο δεν αφήνουν άλλη εναλλακτική παρά μόνο για τους πολίτες των ΗΠΑ να αντιμετωπίσουν αυτά τα απεχθή εγκλήματα με όποιον τρόπο μπορούν.

Έχοντας αυστηρότατες εντολές φίμωσης σε όσους παρακολουθούν τις μετεωρολογικές προβλέψεις τους να ανατρέπονται κάθε δεύτερη μέρα, οι γεωμηχανικοί φίμωσαν όσους γνωρίζουν την ζοφερή πραγματικότητα και τις σκοτεινές αλήθειες για την χημική γεωμηχανική-αεροψεκασμούς. Σαφώς, κάθε μετεωρολόγος στον κόσμο πρέπει να απογοητεύεται ολοένα και περισσότερο λόγω του τρόπου με τον οποίο οι προβλέψεις του φαίνονται ανόητες… ως πραγματικά «παράλογες και ανόητες» ταυτόχρονα. Ποιος μετεωρολόγος θα ήθελε ποτέ να δει τις μετεωρολογικές του προβλέψεις εντελώς άχρηστες σε καθημερινή βάση;

Το θέμα είναι ότι αυτοί οι επιστήμονες απλά δεν μπορούν να το αντέξουν άλλο. Η όλη δόλια άσκηση έχει γίνει πολύ γελοία και διαφανής. Άλλωστε, κάθε μετεωρολόγος αναμένεται πλέον να λέει ψέματα στο κοινό κάθε μέρα της ζωής του για τον καιρό. Αυτή είναι μια πολύ σοβαρή προσδοκία από τους επόπτες των γεωμηχανικών-αεροψεκασμών που επιβάλλουν αυτό το δρακόντειο καθεστώς σιωπής και λογοκρισίας. Πραγματικά, κάθε μετεωρολόγος δεν μπορεί να πάρει πίσω την δύναμή του από αυτούς τους ελεγκτές του. Αυτή είναι πραγματικά η ΜΟΝΗ εναλλακτική του σε αυτό το σημείο.

Γιατί η σιωπή του απαιτεί επίσης κάθε μετεωρολόγος να αιτιολογεί γιατί πάντα χάνει στις προβλέψεις του. Όταν οι προβλέψεις του καιρού βαθιά και συχνά δραματικά αποδεικνύονται αναληθείς λόγω των ψεκασμών με χημεία, οι μετεωρολόγοι βρίσκονται σε ένα πραγματικό χάος. Πως κι έτσι;

Υπάρχουν άλλα επαγγέλματα που βασίζονται σε μεγάλο βαθμό σε αυτές τις προβλέψεις. Μερικές φορές συνεπάγονται επικίνδυνες εργασίες τις οποίες οι κακές καιρικές συνθήκες απλώς θα επιδεινώσουν. Ως εκ τούτου, ο μετεωρολόγος γίνεται συνένοχος σε εκείνους τους τραυματισμούς και τους θανάτους που προκύπτουν, ας πούμε, από έναν υπάλληλο γραμμής που κάνει την δουλειά του μια μέρα που θα έπρεπε να είχε μείνει στο σπίτι λόγω κακοκαιρίας. Ναι, αυτός ο καιρός μπορεί μερικές φορές να γίνει πολύ βίαιος και αρκετά θανατηφόρος χωρίς ειδοποίηση μιας στιγμής λόγω τεχνικών γεωμηχανικής-αεροψεκασμών.

Τι είναι το λίθιο και ποιες οι παρενέργειές του;

Το λίθιο είναι μέταλλο

Το λίθιο (Li) είναι το μαλακότερο από όλα τα μέταλλα και είναι ένα αλκαλικό μέταλλο. Είναι σχετικά φθηνό καθώς είναι αρκετά συνηθισμένο. Το λίθιο, εξευγενισμένο, είναι εξαιρετικά δραστικό και εύφλεκτο. Το λίθιο θα αναφλεγεί και θα καεί σε οξυγόνο όταν εκτεθεί σε νερό ή υδρατμούς. Είναι υψηλά αγώγιμο τόσο στην θερμότητα όσο και με τον ηλεκτρισμό, γι’ αυτό και χρησιμοποιείται στις μπαταρίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιείται πλέον ευρέως στην γεωμηχανική, αεροψεκασμοί, για την αύξηση της ηλεκτρικής αγωγιμότητας, ως αποξηραντικό (ξηραντικό) και για την αύξηση της πτητικότητας στις δασικές πυρκαγιές. Χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η ακραία τοξικότητά του για τα ζωντανά πλάσματα.

Πρώτα και κύρια, το λίθιο είναι ένα φάρμακο της FDA κατηγορίας D που σημαίνει ότι, ακόμη και σε πολύ μικρές δόσεις, προκαλεί γενετικές ανωμαλίες, κυρίως στην καρδιά. Το λίθιο περνά επίσης από το μητρικό γάλα και θα βλάψει το μωρό. Αν και οι πολλοί ιστότοποι που απαριθμούν τις χρήσεις και τις προειδοποιήσεις του λιθίου ως φαρμάκου συχνά χωρίζουν τα συμπτώματα σε συνήθεις παρενέργειες και επικύνδυνες παρενέργειες, αυτές οι επιδράσεις είναι μόνο διαβαθμίσεις. Η τοξική δόση είναι εξαιρετικά μικρή και κάθε ον επηρεάζεται διαφορετικά. Για ορισμένα όντα, ακόμη και η μικρότερη δόση λιθίου ως φάρμακο μπορεί να είναι εξαιρετικά εξουθενωτική και μερικοί άνθρωποι αντιδρούν αλλεργικά.

Πιθανές παρενέργειες.

Πρώτα και κύρια – Λήθαργος. Νιώθεις βαρύς και ναρκωμένος.

• Δίψα. Μπορεί να αφυδατωθείς γρήγορα, ειδικά αν υπερθερμανθείς. Λαχταράς το αλάτι.

• Στοματική διαταραχή, συμπεριλαμβανομένης τόσο της διάρροιας όσο και της δυσκοιλιότητας.

• Ξαφνική αύξηση βάρους.

• Πόνος μυών και αρθρώσεων.

• Συσπάσματα χεριών και κεφαλιού, μερικές φορές όλου του σώματος.

• Απώλεια γεύσης. Δεν μπορείς να δοκιμάσετε το φαγητό σου.

• Θολή ομιλία, θολή όραση.

• Σύγχυση και παραισθήσεις.

• Μοιάζει με δυσλειτουργία του θυρεοειδούς αλλά δεν είναι.

• Ανικανότητα κάθε είδους.

• Διαταραχή ενδοκρινικού. Το στομάχι πρήζεται σαν να είσαι έγκυος.

• Νεφρικός πόνος, καθώς οι νεφρικοί αδένες γίνονται δυσλειτουργικοί.

• Ακμή, σοβαρά δερματικά εξανθήματα κι εγκαύματα από τον ήλιο.

• Απώλεια μαλλιών.

Αυτά είναι μόνο μερικές από τις παρενέργειες του λιθίου αν ψάξεις θα βρεις κι άλλες.

@Ion Maggos/ terrapapers.com / 2022Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ 07/09/2022 @ 11:03 ΜΜ

    Σοκ, δέος και ανατριχίλα. Οι απάνθρωποι-υπάνθρωποι αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς και μας καταστρέφουν το κορμί και το μυαλό αργά και συστηματικά!
    Τελικά, οι ψεκασμένοι ποιοι είναι;
    Ο Θεός να μας ελεήσει…

  2. Εγκληματικό!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*