in

θυμοςθυμος

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ «ΨΥΧΟ-ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ» ΟΠΛΑ

Μέσα στο αρχείο υπήρχαν τρία διαγράμματα που παρουσιάζουν πληροφορίες σχετικά με τα ηλεκτρομαγνητικά όπλα που στοχεύουν το ανθρώπινο σώμα και τον εγκέφαλο.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Όταν ο ερευνητής Curtis Waltman του ιστότοπου Muckrock έλαβε αρχεία που προέκυψαν από το αίτημά του για την Ελευθερία της Πληροφόρησης σχετικά με την Antifa και λευκές υπεραξιστικές ομάδες από το Washington State Fusion Center, πήρε λίγο περισσότερο από ό, τι είχε διαπραγματευτεί: ένα άσχετο αρχείο zip με τίτλο «Εφέ EM στο ανθρώπινο σώμα. «

Μέσα στο αρχείο υπήρχαν τρία διαγράμματα που παρουσιάζουν πληροφορίες σχετικά με τα ηλεκτρομαγνητικά όπλα που στοχεύουν το ανθρώπινο σώμα και τον εγκέφαλο. Το πρώτο διάγραμμα, ειδικότερα με τίτλο Psycho-Electronic Weapon Effects φαίνεται να περιγράφει λεπτομερώς την πιθανή χρήση τέτοιων όπλων, εστιάζοντας τόσο στον έλεγχο του μυαλού όσο και στη σωματική δυσφορία.

Αυτό το επόμενο διάγραμμα δείχνει διαφορετικές διαδικασίες με τις οποίες ο ηλεκτρομαγνητικός έλεγχος του μυαλού θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας ή πιο τοπικά από το έδαφος ή από τον αέρα, στοχεύοντας συγκεκριμένα άτομα με ψυχοτρονικά όπλα. Περιγράφονται διαφορετικές συχνότητες που μπορούν να επηρεάσουν διαφορετικές περιοχές του εγκεφάλου.

Αυτό το τρίτο σχήμα μιλά περισσότερο για τη χαρτογράφηση των συχνοτήτων του ανθρώπινου εγκεφαλικού κύματος και αναφέρει ότι κάθε ανθρώπινο σώμα έχει ένα μοναδικό βιο-ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, το οποίο, πιθανώς, θα έδινε στους χρήστες προηγμένων τεχνολογιών τη δυνατότητα εντοπισμού οποιουδήποτε ατόμου στον κόσμο βάσει αυτού υπογραφή, επιτρέποντάς τους να στοχεύουν άμεσα τα άτομα με ψυχοτρονικά όπλα.

Αυτά τα διαγράμματα φαίνεται να είναι έγγραφα παρουσίασης που προέρχονται από διαφορετικές πηγές, ενδεχομένως να χρησιμοποιηθούν ως σημεία δεδομένων σε συζητήσεις σχετικά με τον τρόπο έρευνας και ανάπτυξης ψυχοτρόπων όπλων. Αυτά τα έγγραφα δεν αποκαλύπτουν, με τον τρόπο των Wikileaks, τι σκιώδεις κυβερνητικές υπηρεσίες όπως η NSA που έχουν κάνει ή είναι σε θέση να κάνουν.

Περιέργως, μερικές από αυτές τις εικόνες εμφανίζονται σε ένα άρθρο στο περιοδικό Nexus που περιγράφει αγωγή του 1992 που άσκησε ο John St. Clair Akewi εναντίον της NSA. Ο Akewi ισχυρίστηκε ότι η NSA είχε την «ικανότητα να δολοφονεί πολίτες των ΗΠΑ κρυφά ή να εκτελεί μυστικές επιχειρήσεις ψυχολογικού ελέγχου για να προκαλέσει τη διάγνωση των ατόμων με κακή ψυχική υγεία» και τεκμηριώνει τις φερόμενες μεθόδους τους.

Πηγαίνουμε στο άγνωστο

Για εκείνους που είναι σε θέση να το ακολουθήσουν από εκεί, το ίχνος αυτού του άρθρου οδηγεί σε μια τρύπα κουνελιών πληροφοριών και πόρων που περιγράφουν διάφορες πτυχές των προσπαθειών ελέγχου του νου σε «στοχευμένα άτομα» από οργανισμούς Deep State-Βαθέως Κράτους. Ενώ οι μυστικές δυνατότητες τέτοιων πρακτορείων υπήρξαν μεταξύ των πιο στενά προστατευμένων πληροφοριών, οι πληροφορίες του Edward Snowden μας βοήθησαν να ξυπνήσουμε στην ύπαρξή τους.

Τι μπορούμε όμως να κάνουμε για αυτήν τη συγκεκριμένη «πτώση» πληροφοριών που σχετίζονται με τις ικανότητες ελέγχου του νου; Όπως σημειώνει ο Waltman.

Πηγή
https://www.collective-evolution.com/2018/04/24/us-government-accidentally-releases-electromagnetic-mind-control-documents-in-foia-request/

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

Report

What do you think?

17 points
Upvote Downvote

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. και σημερα μιλαγα με καποιον και μου ελεγε οτι υπαρχει μοναδα ελικοπτεραδων που εκπαιδευτηκε στην νατοικη βαση στην λαρισα στην καταστολη οχλων με ελικοπτερα …)σχετικα με το σχημα πιο πανω )

    • Όντως, καθώς επίσης και drones τα οποία θα χρησιμοποιηθούν και σε οποιαδήποτε πολεμική εμπλοκή ανάλογα με την έκβαση και τα συμφέροντα των νεοταξητων..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Χωρίς φρένα η τουρκική προκλητικότητα: Μπαράζ παραβιάσεων στο Αιγαίο

Μινεάπολις: Συνελήφθη ο αστυνομικός Derek Chauvin που σκότωσε τον George Floyd