Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
16:29 - 05/02/2016

Η ιέρεια της Νέας Τάξης, η Lady Gaga τραγουδά τον εθνικό ύμνο στο φετινό Super Bowl… άραγε ποια επίκληση είναι προγραμματισμένη;

Η ιέρεια της Νέας Τάξης, η Lady Gaga τραγουδά τον εθνικό ύμνο στο φετινό Super Bowl… άραγε ποια επίκληση είναι προγραμματισμένη;

Η Lady Gaga θα τραγουδίσει την Κυριακή μαζί με άλλα αστέρια – τον αμερικανικό εθνικό ύμνο – κατά το Super Bowl στην Καλιφόρνια. Αυτό Ανέφερε το NFL, (το Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα των ΗΠΑ) National Football League.

Στην χώρα του εικονικού κόσμου και του μεγάλου θεάματος, κάθε μεγάλο φινάλε είναι μια ακόμα ευκαιρία για τους ιδιοκτήτες αυτού του κόσμου να δώσουν ρεσιτάλ! Γι αυτό κατά την διάρκεια του φινάλε της αμερικανικής ποδοσφαιρικής σεζόν… που θα μεταδοθεί στις 7 Φεβρουαρίου θα κάνουν άλλη μια επίκληση και ιεροτελεστία… εφόσον θα έχουν μαζέψει όλα τα βλέμματα των Αμερικανών επάνω τους…. Όλα είναι ενέργεια αγαπητοί αναγνώστες και αυτό το γνωρίζουν καλύτερα από όλους μας οι ιδιοκτήτες-ποδίτσες.

Φανταστείτε ότι όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα στις ΗΠΑ θα δείχνουν την κυρία Γκαγκα…μία από τις μεγαλύτερες ιέρειες της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Σίγουρα, όλα έχουν μια παράδοση ακόμα και οι πάντα έχουν μεγάλες διασημότητες που παρευρίσκονται κατά το Super Bowl….

Αλλά φέτος έχουν καλέσει την Lady Gaga που θα ανοίξει την επίκληση με τον εθνικό ύμνο ώστε στη συνέχεια το υπόλοιπο σόου να εκτελεστεί από την άλλη ιέρεια της ΝΤΠ την Beyoncé…! Για να δέσει όλη η ιεροτελεστία το υπόλοιπο πρόγραμμα θα παρουσιαστεί από τους Coldplay και το Bruno Mars.

Ο κόσμος των αριθμών και ο κώδικας του Μάτριξ μας δίνει τα εξής αποτελέσματα:

Lady Gaga = 3+1+4+7+7+1+7+1 = 31
Lady Gaga in Jewish Gematria Equals: 441
Mark of the Beast = 144
Satanic Hexagram = 144
Scientology = 144

Ψάχνοντας ποια πραγματικά είναι η Κυρία Γκαγκα…βρήκα την εξής περίεργη είδηση:

Lina Morgana vs Lady Gaga: One “dies”, the other suddenly becomes a star

Τί ακριβώς είχε συμβεί με τον θάνατο της μιας κοπέλας… της Λινας Μοργκανας που την στιγμή του θανάτου της ήταν ένα αναδυόμενο αστέρι; Και η Γκάγκα ήταν η χορευτριά της!!! Η μια πεθαίνει και ξαφνικά η άλλη κάνει την εμφανισή της σαν το μεγάλο αστέρι…η ιέρεια Κυρία Γκάγκα! Λέτε να έχουμε να κάνουμε με ανθρωποθυσία στην προκειμένη περίπτωση;

Εδώ μια πληροφορία που βρήκα στο ίντερνετ: “Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η Λίνα Μοργκάνα ήταν πολύ χαρούμενη και χόρευε στην οροφή του ξενοδοχείου, ξαφνικά κατα το μεσημεριανό γεύμα, η κοπέλα αυτοκτόνησε!”

Εδώ η ημερομηνία και το άθροισμα του θανάτου της Λίνα Μοργκάνα:

10+6+20+08 = 44= kill

Επί του θέματος μας πάλι με την κυρία Γκάγκα να δίνει σόου την ερχομένη Κυριακή μπροστά στα μάτια τόσων εκατομμυρίων φιλάθλων ανά τον κόσμο…ξεκινώντας μια νέα επίκληση μελλοντικών γεγονότων.

Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...!Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, τοτε το μήνυμα έχει δωθεί: Καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. Ανώνυμος 02/05/2016 @ 5:23 ΜΜ

  Δεν θέλω να διαφωνήσω πάλι στην προσέγγιση σου με τα νουμερα απλά θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζετε κύριε Κόρακα ένα τραγουδιστή που να μην είναι σατανιστης η να ανήκει στην νέα τάξη πραγμάτων η κάτι άλλο. Με την φορά που έχετε πάρει θα δω κάνα άρθρο για μένα που θα τραγουδάω στο μπάνιο μου…

 2. Για πρώτη φορά το superbowl δεν χρησιμοποιεί λατινικά νούμερα αλλά αραβικά ….
  Super bowl 50 (Ιωβηλαίο).
  Ένας ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ που εδώ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ για ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. Είπαμε πως τα πάντα γίνονται ΑΝΑΠΟΔΑ.
  5 ο αριθμός της αρμονίας της ισορροπίας και της θείας χάριτος. Σύμβολο της ανασηκωθείσας συνείδησης – 4, Ύλη + 1 το Πνεύμα. Η αναλογία της Ευμορφίας.
  Τα 5 στοιχεία της ύλης: αέρα, γη, νερό, φωτιά και αιθέρα
  Ο αριθμός του ανθρώπου (2+3), ο οποίος έχει τον ασταθή χαρακτήρα της δυαδικότητας 2 παρά τη θεϊκή του φύση 3.
  Το ίδιο το ανθρώπινο σώμα. Πέντε δάχτυλα σε κάθε άκρο, πέντε μέλη (δύο χέρια, δύο πόδια το κεφάλι, με το στήθος να αποτελεί το κέντρο). Πέντε αισθήσεις (αφή, γεύση, όσφρηση, ακοή και όραση).
  Ο Κόσμος ακολουθεί μία κυκλική κίνηση, όπως και ο αριθμός 5 πολλαπλασιαζόμενος με τον εαυτό του ή οποιονδήποτε άλλο μονό αριθμό επιστρέφει περιοδικά. Η πενταετής κάθαρση (Lustrum – πληθυντικός Lustra) στην Αρχαία Ρώμη.

  en.wikipedia.org/wiki/Lustrum

  ………… Πολλαπλασιαζόμενος ὁ 5 δίνει πάντα ἀριθμὸν περιέχοντα τὸν ἐαυτὸν του ἢ παράγωγο τῆς δεκάδος. Ἄλλωστε ὁ ἴδιος περιέχεται ἐν τῇ δεκάδι εἰς διπλοῦν. Ἀπεκλήθη λοιπὸν καὶ Αἰθὴρ, ἐπειδὴ καὶ ὁ αἰθὴρ εἶναι ὁμοίως ὁ ἴδιος ὡς πέμπτον καὶ ἔν σχέσει μὲ τὸν ἐαυτὸν του διατεταγμένον στοιχεῖον, ἐφ’ ὅσον ἡ φιλονεικία καὶ ἡ μεταβολὴ ὑπάρχουν εἰς τὰ κάτωθεν αὐτοῦ στοιχεῖα ἀπὸ τὴν σελήνη ἕως τὴν γῆν………….

  astrologicon.org/cosmos/five-wondrous-world-number.html

  Από τις 20 Ιανουαρίου, οι πέντε ορατοί από τη Γη πλανήτες, Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Δίας και Κρόνος, εμφανίζονται ευθυγραμμισμένοι στον ουρανό, λίγο πριν την ανατολή του ήλιου, σχηματίζοντας μία γραμμή από τον ορίζοντα ως το φεγγάρι. Η ευθυγράμμιση θα διαρκέσει έως τις 20 Φεβρουαρίου. Το φαινόμενο θα είναι καλύτερα ορατό από τις 25 Ιανουαρίου.

  Είναι η πρώτη φορά που οι 5 πλανήτες οι οποίοι είναι ορατοί με γυμνό μάτι στον ουρανό της Γης, θα ευθυγραμμιστούν, εδώ και 11 χρόνια (Μετά από 11 χρόνια (5+5+1…..περιοδικά), καθώς η τελευταία ταυτόχρονη παρουσία τους έγινε τον Ιανουάριο του 2005.

  Για την ιστορία, 5 Μαΐου του 2005 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Ηνωμένου Βασιλείου για να εκλέξουν 646 μέλη στη βρετανική Βουλή των Κοινοτήτων . Το Εργατικό Κόμμα υπό τον Tony Blair κέρδισε την 3η …..συνεχόμενη νίκη του, με πλειοψηφία που ανήλθε στις 66…. έδρες.

  Have you got blood on your hands Prime Minister?

  Άσχετο ;;;;;; η γέννηση του πρίγκιπα William “Silver Gate baby ” αλήθεια τι ακριβώς είναι ο όρος «Silver Gate» μπορεί να έχει κάποια σχέση με το «morning star» και τον Ερμή ;;;;;;;;; απορία

  revelationnow.net/2013/07/21/prince-william-royal-births-and-cosmic-connections/

  Παραμονές της Νέας Σελήνης (8 Φλεβάρη και ώρα 17:03 ώρα Ελλάδος) στο ζώδιο του Υδροχόου στην 19η μοίρα (κίνδυνος, ασφάλεια), στον 7Ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου (των φανερών εχθρών). Στο παρελθόν ή σύνοδος στον Υδροχόο έφερε τον Ρωσο/Ιαπωνικό πόλεμο το 1904, η σύνοδος στους Ιχθύες έφερε την δολοφονία του Βασιλιά Καρόλου της Πορτογαλίας, όπου η χώρα κυβερνάται από το ζώδιο αυτό. Η σύνοδος στον Κριό το 1909 δημιούργησε προβλήματα στην Αγγλία. Ο Άρης δείχνει πόλεμο και ο Κρόνος ατσάλι, βέβαια μπορεί να πυροδοτεί πόλεμο σε οποιοδήποτε επίπεδο σήμερα ακόμα και στις χρηματιστηριακές αγορές. (Αστροεφημερίδες)

  Παραμονές της Κινέζικη πρωτοχρονιάς του Πιθήκου της φωτιάς (33ος ……… στην κλίμακα του κινέζικου ημερολογίου).
  Είναι τυχαίο που οι Coldplay (Αγγλικό συγκρότημα) κυκλοφόρησαν το παρακάτω βίντεο Adventure Of A Lifetime …

  Ο πίθηκος και πως δένει με τον αριθμό 5 και την απαλλαγή από τα ζωώδη ένστικτα στον ανώτερο εαυτό …….
  Και τη μουσική συνεργασία με τη Beyonce

  Hymn For The Weekend

  ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ………… Hymn
  Drink from me……… Oh, angel sent from up above
  Πολλοί έχουν σχολιάσει πως η ένδυση της Beyonce στο συγκεκριμένο βίντεο κλίπ δεν ανήκει στην Ινδική κουλτούρα αλλά σε κάποια άλλη βασίλισσα…….

  http://i1.wp.com/revelationnow.net/wp-content/uploads/2016/02/beyonce_hindi_queen.fw_.png?w=485

  http://i2.wp.com/revelationnow.net/wp-content/uploads/2016/02/flower_head_pattern_fix.fw_.png?w=1107

  κάπου εκεί μπαίνει και ο Bruno Mars – ασπίδα/πανοπλία του Άρη – …….. ναι………, 2014 P R E P A R E με τους στρατιώτες να δηλώνουν ‘I’ll be home soon’.

  Αιματηρό τέλος στην ένοπλη επανάσταση των Καουμπόυς του Όρεγκον

  Το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ των Coldplay “A Head Full Of Dreams”

  http://coldplay.com/wp-content/uploads/2015/11/AHFOD1000.jpg

  To «λουλούδι της ζωής»………….

  Coldplay οι «μάγοι» του superbowl 50 half time show

  illuminatiwatcher.com/coldplay-illuminati-magicians-of-super-bowl-50/

 3. ΓΚΑ-ΓΚΑ / ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ – ΧΩΡΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ – ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΤΗΤΑ… ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ…

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ Κ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ – ΜΟΝΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ… !

 4. Ανώνυμος 01/11/2017 @ 4:43 ΜΜ

  Οι Σατανιστές κάνουν κλίκες μεταξύ τους και υποστηρίζει ο ένας τον άλλο! Marina Abramovic, Lady Gaga, Marilyn Manson, Johnny Depp, Angelina Jolie, Tim Burton, Roman Polanski, Marc Almond, Anton LaVey. Όλοι αυτοί λίγο πολύ σχετίζονται μεταξύ τους. Ο Anton LaVey είναι ο ιδρυτής της Εκκλησίας του Σατανά στην Αμερική το 1966. Ο Marilyn Manson έχει βγεί στα νιάτα του φωτογραφία με τον Anton LaVey, ο Anton LaVey τον κάλεσε στο σπίτι του και του έδωσε την ιδιότητα του μάγιστρου στην Εκκλησία του Σατανά, έτσι έχει επίσημα την κάρτα μέλους των Σατανιστών. Η Lady Gaga είναι γνωστή για τη σκοτεινή αισθητική της ως καλλιτέχνιδα, οι στίχοι της και τα σύμβολα που χρησιμοποιεί δείχνουν να έχει διαβάσει βιβλία με διδασκαλίες του Σατανισμού και τυχαίνει να έχει κάνει συνεργασία με τον Marilyn Manson και να τον γνωρίζει από κοντά. Ο Johnny Depp που το όνομά του μοιάζει με του γνωστού αποκρυφιστή John Dee που έζησε πριν μερικούς αιώνες, τυχαίνει να είναι κολλητός φίλος με τον Marilyn Manson! Μάλιστα Marilyn Manson και Johnny Depp εκτός από την στενή τους παρέα, έχουν εμφανιστεί μαζί στη μουσική σκηνή και έχουν χτυπήσει τατουάζ που σχετίζονται μεταξύ τους! Ο σκηνοθέτης Tim Burton και ο σκηνοθέτης Roman Polanski, φημίζονται ότι σχετίζονται επίσης με τον Σατανισμό του LaVey, μάλιστα υπάρχουν πολλοί LaVeyan Satanists που λένε ότι ο Tim Burton είναι σίγουρα Σατανιστής, καθώς ενώ ποτέ δεν έχει δηλώσει ο ίδιος κάτι τέτοιο, τον αναγνωρίζουν από τον τρόπο ζωής του, τη δουλειά του και την αισθητική του! Τυχαίνει επίσης ο Johnny Depp να έχει παίξει σε ταινίες και των δύο αυτών σκηνοθετών! Ο Johnny Depp και Angelina Jolie έχουν παίξει μαζί στην ταινία The Tourist (2010). Ο Marilyn Manson εκτός από τραγουδιστής είναι επίσης ζωγράφος και η Angelina Jolie έχει δηλώσει ότι της έχει ζωγραφίσει το πορτραίτο της! Η Angelina Jolie λοιπόν γνωρίζει από κοντά τον σατανιστή Marilyn Manson. Η Marina Abramovic έχει φιλικές σχέσεις με την Lady Gaga, την καλεί να δεί από κοντά τη δουλειά της, η Lady Gaga εκτιμάει πολύ την Marina Abramovic και το δηλώνει δημόσια. Φήμες βγαίνουν ότι η Marina Abramovic σχετίζεται με το Σατανισμό, η τέχνη της και πολλές φωτογραφίες της παρουσιάζουν τα σύμβολα αυτής της θρησκείας. Ακόμη να προσθέσω ότι ο τραγουδιστής Marc Almond γνωστός ως Soft Cell με το τραγούδι του Tainted Love, είναι επίσημα δηλωμένος Σατανιστής, έχει κάρτα μέλους στην Church of Satan, το έχει δηλώσει ο ίδιος και παλιά είχε ανέβει η δήλωση του και στην ιστοστελίδα της Εκκλησίας του Σατανά. Δεν είναι τυχαίο που πρόσφατα ο Marc Almond παραχώρησε το τραγούδι του Tainted Love στον Marilyn Manson και το έβαλε στο δίσκο του ως επανεκτέλεση. Φυσικά όλα αυτά δε κάνουν εντύπωση, διότι από το παρελθόν οι επώνυμοι ενδιαφέρονταν για το Σατανισμό. Επίσης γνωστά μοντέλα όπως η Jayne Mansfield και η Marilyn Monroe σχετίζονταν με τον Anton LaVey. Για την Jayne Mansfield υπάρχει και φωτογραφικό υλικό στο ίντερνετ που την δείχνει να συμμετέχει σε Σατανική Τελετή και ο Anton LaVey να την κοινωνεί με το δισκοπότηρο του Σατανά! Μια μέρα η Jayne Mansfield είχε βρεθεί στο σπίτι του αρχισατανιστή Anton LaVey, μαζί της ήταν ο δικηγόρος του hollywood Sam Brody με τον οποίο η Jayne Mansfield είχε σχέση. Ο Sam Brody πρόσβαλε τον LaVey κατά τη διάρκεια μιας τελετής διότι φαίνεται να κορόιδεψε κάτι στο γεγονός. Έτσι ο LaVey τον καταράστηκε ότι θα πεθάνει μέσα σε ένα χρόνο! Μέσα σε ένα χρόνο συνέβει ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό του και βρέθηκε νεκρός ο Brody μαζί με την γυναίκα του Jayne Mansfield, μάλιστα της κόπηκε όλο το κεφάλι από το χτύπημα! Την είχε προειδοποιήσει όμως ο Anton LaVey να απομακρυνθεί από τον Sam Brody ώστε να μη την χτυπήσει κι αυτήν η κατάρα, αλλά δεν τον άκουσε. Για την Marilyn Monroe δεν υπάρχει αληθινή απόδειξη ότι είχε σχέση με τον αρχισατανιστή, υπάρχουν μόνο φήμες του ίδιου του Anton LaVey ότι είχε ερωτικές επαφές μαζί του πριν γίνει ακόμη γνωστή στον κόσμο, χωρίς όμως φωτογραφικό υλικό που να το αποδεικνύει.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*