20:43 - 16/10/2021

Η φυσική ανάγκη δημιούργησε την επιστήμη-Η επιστήμη δημιούργησε την τεχνολογία- Η τεχνολογία ικανοποιεί μία ανάγκη και δημιουργεί 10

Μας έχουν συνηθίσει να βλέπουμε και να προετοιμαζόμαστε στο μέλλον  για το χειρότερο ,το οποίο θα αποφεύγαμε πραγματικά εάν βλέπαμε το παρελθόν και το παρόν και αντιδρούσαμε .

Η ΄”Αποκάλυψη” της  τεχνητής νοημοσύνης , είναι απόληξη της αδράνειας και της μη αντίδρασης και όχι το πρόβλημα.

Ανθρωποι; άκρως  επικίνδυνοι, πλούσιοι σε υλικά αγαθά και φτωχοί συνάμα στα σημαντικά  ,υπόλοιπα για αυτούς, έχουν σήμερα για πρώτη φορά στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού την δυνατότητα να καθυποτάξουν  την ελευθερία και την λογική των υπολοίπων στα αρρωστημένα αντιανθρώπινα θέλω τους,  χωρίς να πέσει ούτε μια σφαίρα!Και το πράττουν χάρις την τεχνολογία που έχουν στα χέρια τους.

-Οργή λαού ,οργή Θεού είναι η αλήθεια και όχι μια απλή παροιμία-

Εχετε δεί ποτέ καμία μαζική διαδήλωση για τους κινδύνους της τεχνολογίας-επιστήμης;

Για τα λάθος  χέρια που αναπόφευκτα κατέληξε;

Είδατε ποτέ να συλλαμβάνονται ,από κυβερνήσεις ,αυτά τα χέρια;

Mόνο επίτηδες ανά καιρούς έχουν αφήσει οι ίδιοι να διαρρεύσουν FAKE NEWS…

Ετσι φθάσαμε στο σημείο 0 για το ανθρώπινο γένος ,με πρόσφατο  παράδειγμα τα εμβόλια για αντιμετώπιση του covid-19-,για όσους φυσικά  έχουν διατηρήσει την ικανότητα  της διάκρισης-οι άνθρωποι να υπηρετούν  περισσότερο  την τεχνολογία από ότι  η τεχνολογία τους εξυπηρετεί …

Ο Αρχιμήδης εφευρέτης αλλά και φίλος της αλήθειας , διέλυσε με τα ίδια του τα χέρια το μηχανικό δημιούργημα του.

Διότι γνωρίζοντας την ανθρώπινη ατελή φύση ,προείδε ότι κάποτε αντι η μηχανή(η επιστήμη-τεχνολογία) να υπηρετεί τον άνθρωπο ως προς την ανάγκη και την αλήθεια ,ο άνθρωπος θα υπηρετεί την επιστήμη-τεχνολογία ως προς το αχρείαστο ψέμα και τις ψευδαισθήσεις.

Εμείς τι κάνουμε;

Η φυσική ανάγκη δημιούργησε την επιστήμη.

Η επιστήμη δημιούργησε την τεχνολογία.

Η τεχνολογία κατέληξε να ικανοποιεί μία ανάγκη και δημιουργεί πολλαπλές εξαρτήσεις.

Τι κάναμε για αυτό;

Η Μήπως είναι Ψέματα;

Οι βιολογικές ανάγκες είναι ελάχιστες.

Η απεξάρτηση από την τεχνολογία φαντάζει ως την μόνη διέξοδος πριν μας καταπιεί το τέρας της ψηφιακής΄΄ πανδημίας’’ ,που κυκλοφορεί ελεύθερο ,με τις ευλογίες αχυρένιων κυβερνήσεων, αμολυμένο  για να μολύνει και να κατεδαφίσει τους πάντες και τα πάντα.

*Μια απαραίτητη  διόρθωση ,Τα παιδιά πρέπει να διδάσκονται να σκέφτονται,όχι πως, ούτε τι να σκέφτονται…

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. όταν δεν σκέπτονται οι ενήλικοι ποιοί θα διδάξουν τα παιδιά γενικά;

 2. ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 10/17/2021 @ 3:11 ΠΜ

  Φάρμακα: Μπαίνει κόφτης στη συνταγογράφηση – Από ποια σκευάσματα ξεκινά

  protothema.gr/greece/article/1171422/farmaka-bainei-koftis-sti-sudagografisi-apo-poia-skeuasmata-xekina/
  για τα σκευάσματα Βιταμίνης D, μαγνησίου και σιδήρου, που συνταγογραφήθηκαν στους ασφαλισμένους του, ανήλθε το 2021 στα 75 εκατ. ευρώ. Τα 45 εκατ. Ευρώ αφορούσαν την αποζημίωση Βιταμίνης D – αποζημιώνεται υπό προϋποθέσεις και με συγκεκριμένες ενδείξεις νοσημάτων- και τα άλλα 30 ε

  ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑΚΟ????????

 3. Γιώργος 10/17/2021 @ 11:44 ΠΜ

  Τα πράγματα έτσι είναι ανέκαθεν. Άνθρωπος χωρίς φόβο Θεού είναι σε θέση να κάνει τα πάντα! Και άνθρωπος ελεύθερος είναι ο άνθρωπος του Θεού!

 4. Έλληνας 10/18/2021 @ 9:07 ΠΜ

  Το διά ταύτα είναι ότι δεν υπάρχουν πια ούτε νόμοι που να λειτουργούν ούτε ηθικοί φραγμοί. Όλοι και όλα εξαγοράζονται. Καλούμαστε τώρα (ή τώρα ή ποτέ) να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις, όπως π.χ. αν θα πρέπει να εξακολουθούμε να χρησιμοποιούμε την “έξυπνη” τεχνολογία που μας έδωσαν ή όχι. Ελάχιστοι έχουν κατανοήσει τις τραγικές συνέπειες που θα έχει η χρήση του 4G/5G κινητού τους για τους ίδιους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*