Η επιβολή του νόμου μπορεί να χρησιμοποιήσει το Google για να παρακολουθεί κάθε σας κίνηση

timeline-google

Η επιβολή του νόμου μπορεί να χρησιμοποιήσει το Google για να παρακολουθεί κάθε σας κίνηση

Η πρόσφατη ανάπτυξη του χαρακτηριστικού Timeline της Google μπορεί να προσφέρει στους ερευνητές άνευ προηγουμένου πρόσβαση σε δεδομένα του ιστορικού τοποθεσίας των χρηστών, επιτρέποντάς τους σε πολλές περιπτώσεις να ακολουθήσουν κάθε κίνηση ενός ατόμου, σε διάρκεια ετών, σύμφωνα με μια έκθεση που κυκλοφόρησε πρόσφατα στις αστυνομικές αρχές.

“Οι προσωπικές επιπτώσεις στην ιδιωτική ζωή είναι αρκετά σαφής, αλλά έτσι είναι οι αιτήσεις επιβολής του νόμου,” σύμφωνα με το έγγραφο, που έχει τίτλο: “Google Timelines: Location Investigations Involving Android Devices”
«Χρονικό Google: Έρευνες Τοποθεσίας που αφορούν Android συσκευές”, το οποίο περιγράφει το είδος των πληροφοριών, που οι ερευνητές μπορούν πλέον να λαμβάνουν.

Η έκθεση συντάχθηκε από έναν εκπαιδευτή επιβολής του νόμου, τον Aaron Edens, και παρέχει λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τον πλούτο του ιστορικού πληροφοριών που διατίθενται μέσω του Google Timeline και πώς να τις αναζητήσουν. Ένα αντίγραφο του εγγράφου ελήφθη από την εφημερίδα The InterceptNicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Το έγγραφο 15 σελίδων περιλαμβάνει πληροφορίες του συντάκτη του, που είναι ειδικός στις έρευνες σε κινητά τηλέφωνα και που βρέθηκαν αποθηκευμένες στο δικό του Χρονοδιάγραμμα, από τα ιστορικά δεδομένα τοποθεσίας. Πολύ συγκεκριμένα στοιχεία, που χρονολογούνται από το 2009, το πρώτο έτος που πήρε στην κατοχή του ένα τηλέφωνο με λειτουργικό σύστημα Android. Τα εν λόγω έξι έτη δεδομένων, γράφει, δείχνουν το είδος των πληροφοριών που οι ανακριτές των αστυνομικών αρχών μπορούν πλέον να λαμβάνουν από το Google.

Τα δεδομένα τοποθεσίας αποθηκεύονται μόνο σε λογαριασμούς χρηστών Google αν ενεργοποιήσετε τη λειτουργία. Οι μεμονωμένοι χρήστες Android μπορούν να την απενεργοποιήσουν, αλλά συχνά δεν το κάνουν.

Η έκθεση συμβουλεύει επίσης τους ερευνητές να θυμούνται ότι υπάρχει ένα σημαντικό ποσό κι άλλων πληροφοριών, που διατηρούνται από την Google.

“Σκεφτείτε ότι συμπεριλαμβάνεται το Gmail, φωτογραφίες και βίντεο, η ιστορία αναζήτησης, οι επαφές, οι εφαρμογές, άλλες συνδεδεμένες συσκευές, το Google Voice και το Google Wallet, εφόσον είναι σχετικές με την έρευνα,” προτείνει η έκθεση.

prisonplanet.gr

One thought on “Η επιβολή του νόμου μπορεί να χρησιμοποιήσει το Google για να παρακολουθεί κάθε σας κίνηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *