Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΑΑΛ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΓΕΡΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ ΣΤΗΝ ΟΚΛΑΧΟΜΑ

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΑΑΛ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΓΕΡΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ ΣΤΗΝ ΟΚΛΑΧΟΜΑ

Η Εκκλησία του Σατανά, μια θρησκευτική ομάδα που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, είχε ανακοίνωσει το σχεδιασμό ενός μνημείου που θα ανεγείρουν στην Οκλαχόμα.

Το μνημείο θα έχει ύψος 2,13 και θα περιλαμβάνει τη μορφή του Νεφελίμ Βάαλ εκ του γένους Βαλάχ που κάθεται σταυροπόδι πάνω σε μια πέτρινη πλάκα, που θα πλαισιώνεται από δύο χαμογελαστά παιδιά. Το μνημείο θα περιλαμβάνει επίσης αποσπάσματα από ποιητές του Λόρδου Βύρωνα και του Ουίλιαμ Μπλέικ.

Ενας πραγματικός άρχων του σκότους ο Βάαλ που απο πολλούς ονομάζεται Μπαφομέτ η Μολώχ. «Το μνημείο έχει σχεδιαστεί για να αντανακλά τις απόψεις των σατανιστών στην πόλη της Οκλαχόμα και ακόμη πιο πέρα.

Το άγαλμα του Βάαλ, που είναι βασικός συνεργάτης του Σαμαέλ, θα χρησιμεύσει δήθεν ως φάρος έκκλησης για συμπόνια και κατανόηση μεταξύ όλων των ζωντανών πλασμάτων.


Προτάσεις προϊόντων χρήσιμων για το άμεσο μέλλον σου

Teds Woodworking

Άμεση πρόσβαση σε περισσότερα από 16.000 σχέδια επεξεργασίας ξύλου Plus βήμα-βήμα βίντεο

Ενα φανταστικο προιον για ολους οσους θελουν να δημιουργουν καθημερινα , ειτε καποιος ειναι χομπιστας ειτε επαγγελματιας αυτο το προιον θα σας γλυτωσει χιλιαδες ευρω η θα σας δωσει κερδη αν θελησετε να το κανετε και σαν επαγγελμα !

ΤΙΜΗ 67$ Ηλεκτρονικο προιον για κατεβασμα
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το άγαλμα θα έχει επίσης ένα λειτουργικό σκοπό, όπως μια καρέκλα, όπου οι άνθρωποι όλων των ηλικιών θα μπορούν να κάθονται στην αγκαλιά του για έμπνευση και στοχασμό, «εξήγησε ο εκπρόσωπος Lucien Greaves .

Η Εκκλησία του Σατανά επιμένει οτι η ανέγερση του μνημείου τους είναι εντός των συνταγματικών δικαιωμάτων τους.

«Το Μνημείο μας γιορτάζει έναν ακλόνητο σεβασμό των συνταγματικών αξιών της θρησκευτικής ελευθερίας και της ελεύθερης έκφρασης,» εξήγησε ο Greaves.»

Ο Σατανισμός είναι μια θεμελιώδης συνιστώσα στην γένεση της αμερικανικής ελευθερίας.

Ο καλλιτέχνης του μνημείου έχει εκπαιδευτεί στην κλασική γλυπτική και εργάζεται στη Νέα Υόρκη, πλάθοντας την μορφή του Βάαλ που κάθεται κάτω από μια ανεστραμμένη πεντάλφα και πλαισιώνεται από δύο παιδιά ατενίζοντας προς τα πάνω την πίστη. Όταν ολοκληρωθεί, θα γίνει επιχάλκωση, και η ελπίδα των σατανιστών είναι να εμφανιστεί μπροστά από το καπιτώλιο στην Οκλαχόμα.

Παρ ‘όλα αυτά, οι σατανιστές χτίζουν αυτό το πράγμα, και μου προσφέρθηκε μια πρώιμη ματιά στο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον εκπρόσωπο Lucien Greaves. Ο Greaves μου είπε ότι έχει λάβει πολλές απειλές από ανθρώπους που θέλουν να επιτεθούν στο γλυπτό. Ο Ναός χτίζει ένα καλούπι του γλυπτού, έτσι ώστε να αποφύγει αυτά τα πράγματα.

Η λατρεία των αρχαίων θεών, των Νεφελίμ, προωθείτε ανοιχτά. Η εκκλησία της νέας εποχής θα χρηματοδοτείται απο την Μητρική εταιρεία, που θα αναλάβει να «προστατεύει» τους άπορους και τους δυστυχείς.

Χαίρε Κρόνε, Χαίρε Μολόχ, Χαίρε Βάαλ, θα είναι το σύνθημα που θα αντικαταστήσει το «Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με»

Loading...

39 thoughts on “Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΑΑΛ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΓΕΡΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ ΣΤΗΝ ΟΚΛΑΧΟΜΑ

 1. Ανώνυμος says:

  MONO ΓΙΑ ΛΥΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

  Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ

 2. Ανώνυμος says:

  ΜΠΑΦΟΜΕΤ:αλλο ενα πανισχυρο συμβολο το οποιο καποιοι διαστρεβλωσαν για συγκεκριμένους λογους. Ο μπαφομετ συμβολιζει την διττή φυση(φως σκοταδι,μαυρη σεληνη λευκη σεληνη) και την ισορροπία των 4 στοιχειων(φτερα αγγελου=αερας, πυρσος=φωτια, οπλες που πατουν την υδρογειο=γη, λεπια ψαριου=νερο).
  Το αρχετυπο του μπαφομετ "ενσαρκωθηκε" απο το ομαδικο ασυνειδητο στο φυσικο πεδιο με την λατρεια θεων οπως ο πανας για τους ελληνες και ο κερνουνος για τους κελτες. Στην συνεχεια δαιμονοποιηθηκε απο τις μεγαλες μονοθειστικες θρησκειες που επικρατησαν κατα κρατος.
  Το συμβολο του ομως παραμενει εκει,διαστρεβλωμενο μεν αμεταβλητο δε, θυμιζοντας σε καποιους (μυστες κυριως), γνωσεις της προκατακλυσμιαιας ανθρωπότητας.
  ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ

 3. Ανώνυμος says:

  .“Όταν ουν ίδητε το βδέλυγμα της ερημώσεως το ρηθέν δια Δανιήλ του προφήτου, εστώς εν τόπω αγίω (ο αναγιγνώσκων νοείτω) τότε οι εν τη Ιουδαία φευγέτωσαν επί τα όρη. Ο επί του δώματος, μη καταβαινέτω άραι τι εκ της οικίας αυτού …” ( Ματθ. Κεφ.KΔ)
  (Όταν λοιπόν θα δείτε να στήνεται στο ιερό το βδέλυγμα της ερημώσεως που προφήτεψε ο προφήτης Δανιήλ – ο αναγνώστης ας καταλάβει- τότε, όσοι βρεθούν στην Ιουδαία, να φύγουν στα βουνά. Όποιος βρεθεί στο λιακωτό, να φύγει χωρίς να κατεβεί να πάρει κάτι από το σπίτι του.)

 4. Ανώνυμος says:

  Ρε άσχετοι ο υπέρτατος θεός Εωσφόρος δοξαζόταν από την αρχαιότητα και μερικά είδη σατανισμού δεν δοξάζουν τον Εωσφόρο με τα χριστιανικά του χαρακτηριστικά άλλα με τα αρχαία (προ-χριστιανικά) και ρίξτε και μια ματιά στο παρακάτω άρθρο .
  The True Nature of Satan
  It is indeed true that in Hebrew Satan means 'adversary', this is not however the root of the word. the full
  term Ha Shaitan is derived from 'hele ben shahar' or 'son of the morning', derived in turn from Aryan proto-Canaanite (Philistine/Pelasgian) 'Baal ze Shaharu' an appelation of Baal as lord of dawn, equivalent to Greek Phosphoros and Latin Lucifer. Baal was the most popular deity throughout Europe for a long time and his name survives in Celtic Bel, Norse Baldur, and Greek Apollo( A-baal-o). It was generally considered that Baal took numerous forms according to need and these forms became the basis for traditional paganism. It would be wrong for the modern Aryan folk to adhere to any of the many spiritual traditions of our people, this is like confusing an envelope for the message inside. We must realize that all of the Aryan doctrines of ages past contain the wisdom of the primordial tradition of the Hyperborean people.
  It was as the Jews began to formulate the Christian heresy in the first century C.E. that they happily lent the new cult their "enemy" and spread it to every Gentile nation essentially causing their new Gentile slaves to demonize themselves and their own native beliefs.
  It is our intention thusly to resurrect the pagan beliefs of Aryan Europe, in the god who entered the dark
  night of Jewry and arose anew in defiance of the filthy Jehovah to reconquer the day and save our
  endangered volk so long deceived. Hail Satan! Our TRUE savior!

 5. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ says:

  ΜΕΓΑΣ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ….ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΕΚΑΚΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ……ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *