Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

10:22 - 19/10/2022

Η ΔΥΣΤΟΠΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ: ΤΟ WEF ΤΟΥ KLAUS SCHWAB ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ «ΑΝΕΚΤΟ ΟΡΙΟ ΑΝΘΡΑΚΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ, ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ

Του Ντέιβιντ Κρεγκ

Στο βιβλίο του «THE DENIAL» του 2020 ο δημοσιογράφος Ross Clark περιγράφει ένα δυστοπικό μέλλον στο οποίο όλα όσα αγοράζουμε ή κάνουμε έχουν αξία άνθρακα (CO2) και κάθε νοικοκυριό ή άτομο έχει ένα «ανεκτό όριο άνθρακα» που είναι η μέγιστη ποσότητα CO2 που επιτρέπεται να χρησιμοποιούν κάθε μήνα.

Κανένα νοικοκυριό ή άτομο δεν επιτρέπεται να υπερβεί το «ανεκτό όριο CO2», εκτός εάν ανήκει στην ελίτ που, φυσικά, δεν έχει περιορισμούς στη χρήση CO2.

Το «THE DENIAL» ήταν μυθοπλασία μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου 2022 – δηλαδή μόλις πριν από λίγες εβδομάδες.

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2022, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Klaus Schwab δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο:

«My Carbon»: Μια προσέγγιση για βιώσιμες πόλεις χωρίς αποκλεισμούς

Το άρθρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ μπορεί να χωριστεί σε τρία κύρια μέρη –

Μέρος 1 – Οι ελίτ είναι έκπληκτοι πόσο εύκολα συμμετείχαμε

Στο πρώτο μέρος, οι συγγραφείς εκφράζουν αυτό που θα μπορούσε σχεδόν να περιγραφεί ως έκπληξη για το πόσο πρόθυμα υποταχθήκαμε στο Project Fear Covid και αποδεχθήκαμε περιορισμούς στην ελευθερία μας

Ακολουθεί η βασική παράγραφος:

Ένας τεράστιος αριθμός αδιανόητων περιορισμών για τη δημόσια υγεία υιοθετήθηκαν από δισεκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο.

Υπήρξαν πολλά παραδείγματα παγκοσμίως για τη διατήρηση της κοινωνικής απόστασης, τη χρήση μάσκας, τους μαζικούς εμβολιασμούς και την αποδοχή εφαρμογών ιχνηλάτησης επαφών για τη δημόσια υγεία

Το άρθρο ισχυρίζεται ότι η αποδοχή των περιορισμών covid: «κατέδειξε τον πυρήνα της ατομικής κοινωνικής ευθύνης». Αλλά ίσως το μόνο που πραγματικά απέδειξε είναι πώς ο εκφοβισμός των αρχών χρησιμοποιώντας το Project Fear που υποστηρίζεται από σκληρή αστυνόμευση και mainstream media, μας εξανάγκασε πανικόβλητους σε άθλια υποταγή.

Μέρος 2 – Η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση

Σε αυτό το μέρος οι συγγραφείς συζητούν πώς οι εξελίξεις στην τεχνολογία επιτρέπουν την ποσοτικοποίηση και την παρακολούθηση των ατομικών μας εκπομπών άνθρακα

Here’s a section:

Τέταρτη τεχνολογική επανάσταση – Οι εξελίξεις στις αναδυόμενες τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη, το blockchain και η ψηφιοποίηση μπορούν να επιτρέψουν την παρακολούθηση των προσωπικών εκπομπών άνθρακα.

Το άρθρο δίνει ένα παράδειγμα μιας εφαρμογής smartphone που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση των εκπομπών άνθρακα ενός ατόμου:

Και εξηγεί:

Υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός προγραμμάτων και εφαρμογών που επιτρέπουν στους πολίτες να συμβάλλουν στις εκπομπές άνθρακα παρέχοντάς τους σε βάθος επίγνωση των επιλογών του προσωπικού άνθρακα για τρόφιμα, μεταφορές, οικιακή ενέργεια και επιλογές τρόπου ζωής.

Μέρος 3 – Πώς θα ελέγχονται τα «ανεκτά όριο άνθρακα»

Σε αυτό το μέρος, το άρθρο του Klaus Schwab στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προτείνει ένα μοντέλο που δείχνει πώς οι κυβερνήτες μας σχεδιάζουν να ελέγξουν την ατομική μας χρήση άνθρακα:

Αυτό εμπίπτει σε 3 κύριες προσεγγίσεις: Οικονομική συμπεριφορά – οι κυβερνήτες μας θα συνεχίσουν να αυξάνουν την τιμή του άνθρακα, έτσι ώστε οι απλοί άνθρωποι να τρώνε λιγότερο, να θερμαίνουν λιγότερο τα σπίτια μας, να αγοράζουν λιγότερα προϊόντα και να περιορίζουν τα ταξίδια τους

Γνωστική επίγνωση – θα πρέπει να παρακολουθούμε τα προσωπικά μας «αποτυπώματα άνθρακα», ώστε να μπορέσουμε να μειώσουμε τη χρήση άνθρακα στο πλαίσιο της μετάβασης σε μια κοινωνία μηδενικών εκπομπών άνθρακα.

Όπως εξηγεί το άρθρο, η μείωση του ατομικού μας αποτυπώματος άνθρακα θα καλύψει τους περισσότερους τομείς της ζωής μας: «επιλογές προσωπικού άνθρακα για τρόφιμα, μεταφορές, οικιακή ενέργεια και επιλογές τρόπου ζωής»

Κοινωνικοί κανόνες – θα δοθούν σε όλους μας σταθερά «ανεκτό όριο άνθρακα» για αυτό που ονομάζεται «δίκαιο μερίδιο» και «αποδεκτά επίπεδα» προσωπικών εκπομπών. Αυτά τα «δίκαια μερίδια» και τα «αποδεκτά επίπεδα» θα καθοριστούν από τις κυρίαρχες ελίτ

Σε περίπτωση που δεν πιστεύετε ότι αυτό έρχεται, εδώ είναι ένας σύνδεσμος προς το άρθρο του Klaus Schwab στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ:

weforum.org

Οι δισεκατομμυριούχοι του εμπορίου άνθρακα;

Υπάρχει ένα μέρος του υπέροχου μέλλοντός μας που ελέγχεται από τον άνθρακα, το άρθρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ δεν αναφέρει. Υποψιάζομαι ότι αυτό το σύστημα δικαιωμάτων άνθρακα θα περιλαμβάνει επίσης μια διευκόλυνση “εμπορίας εκπομπών άνθρακα”.

Αυτό θα επιτρέψει στους απλούς ανθρώπους να πωλούν τμήματα των δικαιωμάτων άνθρακα σε εταιρείες εμπορίας άνθρακα, οι οποίες στη συνέχεια θα τα πωλούν στις προνομιούχες πολιτικές, επιχειρηματικές και μιντιακές ελίτ.

Αυτό θα διασφαλίσει ότι οι ελίτ μπορούν να συνεχίσουν να ζουν μια ζωή απεριόριστης πολυτέλειας με απεριόριστα ταξίδια, τα πιο ακριβά τρόφιμα και άλλες απολαύσεις της ζωής, ενώ οι υπόλοιποι από εμάς θα συνωστιζόμαστε στα μικροσκοπικά μόλις θερμαινόμενα σπίτια μας τρώγοντας τοπικές πατάτες, λάχανο, έντομα ή ψεύτικο κρέας που θα παράγεται στο εργαστήριο.

(Ένας κυνικός θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι αυτό έχει σχεδόν απόηχους του Soylent Green)

Και αυτοί που διοικούν τις εταιρείες εμπορίας άνθρακα πιθανότατα θα γίνουν όλοι δισεκατομμυριούχοι εις βάρος μας.

Ίσως θα έπρεπε να είμαστε ευγνώμονες στον Klaus Schwab και στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του που περιέγραψαν με τόση σαφήνεια το μέλλον που μας προετοιμάζουν;

Ο Ντέιβιντ Κρεγκ είναι ο συγγραφέας του ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

oimos-athinaΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*