Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
10:08 - 25/05/2021

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ:ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑ!

Άρθρο του Jamie White

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΛΕΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΓΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Η κυβέρνηση του Οντάριο προσελκύει παιδιά με υποσχέσεις για δωρεάν παγωτό ώστε να κάνουν το εμβόλιο του κωρονοιού χωρίς τη γονική συγκατάθεση.

Τα λόγια είναι πλέον περιττά καθώς συμβαίνουν αδιανόητα πράγματα.

Το Δίκτυο Υγείας του Πανεπιστημίου του Οντάριο συνεργάζεται με τους διοργανωτές της «ομάδας» που προωθεί τον εμβολιασμό (με το εμβόλιο της Pfizer) σε παιδιά, σε μια εκδήλωση εμβολιασμών που θα γίνει στην πλατεία Nathan Phillips αυτήν την Κυριακή – και τα παιδιά ενθαρρύνονται να εμβολιαστούν ακόμη και χωρίς την άδεια των γονιών τους.

«Ειδήσεις για τις διακοπές: η ανερχόμενη ομάδα εμβολίων μας έρχεται στην πλατεία Nathan Phillips για εμβολιασμούς 12+ ετών αυτήν την Κυριακή», ανακοίνωσε την Παρασκευή ο «επιστήμονας» του Χάρβαρντ Andrew Baback Boozary. « Κοινωνική ιατρική kicker: δωρεάν παγωτό με το εμβόλιο .»

Ο επαρχιακός νόμος συναίνεσης για την υγειονομική περίθαλψη του Οντάριο αναφέρει ότι δεν υπάρχει ελάχιστη ηλικία για την παροχή συγκατάθεσης στον εμβολιασμό και ένα παιδί δεν χρειάζεται εξωτερική άδεια για να κάνει κάποιο εμβόλιο.

Από το thestar.com :

Στην Υόρκη, για τα παιδιά από 13 ετών και κάτω απαιτούν από έναν γονέα ή κηδεμόνα να παρευρεθεί για να δώσει προφορική συγκατάθεση ή πρέπει να υπογράψει μια φόρμα συναίνεσης. Το Peel Region είχε αρχικά ζητήσει από έναν γονέα ή κηδεμόνα να παράσχει «ενημερωμένη συγκατάθεση», όταν ανακοίνωσε ότι τα ραντεβού θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη σε οποιονδήποτε ηλικία 12 ετών και άνω, σε δελτίο τύπου την Τετάρτη το πρωί.

Αργότερα όμως την ίδια ημέρα, οι υπεύθυνοι άλλαξαν το αφήγημα τους, λέγοντας ότι δεν απαιτείται πλέον έγκριση γονέα ή κηδεμόνα. Ο Peel δήλωσε στο thestar ότι πρόκειται για…. άρση εμποδίων!

Η υπηρεσία Δημόσιας Υγείας του Τορόντο ανακοίνωσε πως δεν θα ζητήσει έγκριση γονέα ή κηδεμόνα, επικαλούμενη τον νόμο περί συγκατάθεσης υγείας. Η Δρ. Saba Merchant, παιδίατρος, ισχυρίστηκε επίσης ότι τα παιδιά 12-15 ετών δεν χρειάζονται την άδεια των γονιών τους για να κάνουν το εμβόλιο του κορωνοιού.

«Εάν το παιδί δεν έχει διανοητική αναπηρία, τότε σίγουρα έχει την ικανότητα και την γνώση να λαμβάνει αυτήν την απόφαση», είπε.

Δεδομένων των εξαιρετικά χαμηλών κινδύνων που έχει ο κωρονοιός στα παιδιά, είναι ασυνήθιστο το γεγονός ότι η κυβέρνηση του Καναδά επιθυμεί τόσο πολύ να εμβολιαστούν τα παιδιά.

Συγκεκριμένα, το εμβόλιο Pfizer mRNA εγκρίθηκε πρόσφατα από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Φαρμάκων των ΗΠΑ για χρήση έκτακτης ανάγκης για παιδιά ηλικίας 12-15 ετών.

Αυτό είναι μόνο ένα άλλο παράδειγμα του πώς οι Νεοταξίτες προσπαθούν να σφετεριστούν τη γονική εξουσία και να μειώσουν τους ρόλους των γονέων στην ανατροφή των παιδιών τους, ειδικά όταν πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις για την υγεία.

ΠΗΓΗ

oimos-athina.

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*