Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

21:45 - 17/01/2021

Η Apple θέλει να διαγράψει την εφαρμογή Telegram από τα iPhones των χρηστών – Δείτε πώς μπορείτε να τη σταματήσετε

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Του Ethan Huff (πηγή NaturalNews.com)

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφορούν, η Apple σκοπεύει να διαγράψει την εφαρμογή Telegram από τα iPhone των χρηστών, τώρα που ο Πρόεδρος Donald Trump και εκατομμύρια υποστηρικτές της ελευθερίας του λόγου έχουν μεταναστεύσει εκεί.

Η πλατφόρμα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης ενημέρωσε τους χρήστες την Τρίτη ότι η εφαρμογή της Telegram ξεπέρασε τους 500 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες κατά την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, με 25 εκατομμύρια νέους χρήστες να συμμετέχουν μόνο τις προηγούμενες 72 ώρες μόνο.

Ο ιδρυτής Pavel Durov δήλωσε ότι υπήρξε τεράστια αύξηση στους νέους χρήστες σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι, όταν περίπου 1,5 εκατομμύρια νέοι χρήστες είχαν εγγραφεί καθημερινά.

«Είχαμε πολλές λήψεις στο παρελθόν, καθ’ όλη τη διάρκεια της επταετούς ιστορίας μας για την προστασία του απορρήτου των χρηστών, αλλά αυτή τη φορά είναι διαφορετική», αναφέρει ο Durov στο επίσημο κανάλι του Durov.

Οι περισσότεροι από τους νέους χρήστες της πλατφόρμας φαίνεται να είναι εκτός Ασίας στο 38%, μαζί με το 27% από την Ευρώπη και το 21% από τη Λατινική Αμερική. 8% προέρχονται από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

“[Οι άνθρωποι] δεν θέλουν πλέον να κρατούνται όμηροι σε τεχνολογικά μονοπώλια που φαίνεται να πιστεύουν ότι μπορούν να ξεφύγουν από οτιδήποτε εφόσον οι εφαρμογές τους έχουν την κρίσιμη μάζα χρηστών”, πρόσθεσε ο Durov. “Λαμβάνουμε αυτήν την ευθύνη πολύ σοβαρά και οι χρήστες μας ήταν και θα είναι πάντα η μόνη προτεραιότητά μας.”

Σε αντίθεση με το Facebook και το Twitter, το Telegram δεν έχει μετόχους ή διαφημιστές για να υποβάλει αναφορά. Επίσης, δεν ανιχνεύει δεδομένα για εμπόρους ή δεν ασχολείται με κυβερνητικές υπηρεσίες.

“Από την ημέρα που ξεκινήσαμε τον Αύγουστο του 2013, δεν έχουμε αποκαλύψει ούτε ένα byte των προσωπικών δεδομένων των χρηστών μας σε τρίτα μέρη”, διαβεβαίωσε ο Durov.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς τα μεγάλα παιδιά στο Big Tech εκμεταλλεύονται και εκμεταλλεύονται τους χρήστες τους, επισκεφτείτε το Censorship.news.

Μην αφήσετε την Apple να ελέγξει την ψηφιακή σας ζωή.

Τίποτα από αυτά δεν είναι ευχάριστο για την Apple, η οποία ευδοκιμεί στη λογοκρισία και κρατά τους ανθρώπους στο σκοτάδι για όλα τα πράγματα που σχετίζονται με την αλήθεια.
Παρόλο που δεν μπορούμε ακόμη να επιβεβαιώσουμε εάν η Apple έχει πλήρη ικανότητα να αφαιρέσει την εφαρμογή Telegram εξ αποστάσεως, μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει ένας τρόπος να αποφευχθεί αυτό εάν συμβεί κάτι τέτοιο.

Εάν χρησιμοποιείτε μια συσκευή Apple, οι ακόλουθες οδηγίες θα διασφαλίσουν ότι η Apple δεν θα καταργήσει το Telegram ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή από το smartphone σας χωρίς τη ρητή άδειά σας:
• Μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις”
• Πατήστε “Ώρα οθόνης”
• Επιλέξτε “Περιορισμοί περιεχομένου και απορρήτου”
• Ενεργοποιήστε το κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία
• Επιλέξτε “iTunes & App Store Purchases”
• Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή “Διαγραφή εφαρμογών” έχει οριστεί σε “Να μην επιτρέπεται”

Αν είστε σαν και μένα, μάλλον δεν ξέρετε καν ότι υπήρχε αυτό το κρυφό μενού. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι τεχνολογικοί γίγαντες λατρεύουν να λειτουργούν, παρεμπιπτόντως, καθώς εισάγουν κρυφές επιλογές από προεπιλογή που τους επιτρέπουν να ελέγχουν τη συσκευή σας χωρίς να το γνωρίζετε.

Οι φήμες κυκλοφορούν επίσης ότι η τελευταία ενημέρωση της Apple iOS θα μπορούσε να αποδεσμεύσει την ικανότητα του τηλεφώνου σας να λαμβάνει μηνύματα έκτακτης ανάγκης από τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Το ασφαλέστερο στοίχημά σας είναι να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις και να απορρίψετε όλες τις οδηγίες που σας λένε ότι είναι καιρός να “ενημερώσετε” το τηλέφωνό σας στο πιο πρόσφατο λογισμικό.

Εάν το iPhone σας συνεχίσει να σας ζητά να κατεβάσετε το πιο πρόσφατο iOS σύμφωνα με τη βούλησή σας, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε κάνοντας τα εξής:
• Μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις”
• Πατήστε “iTunes & App Store”
• Στην ενότητα “Αυτόματες λήψεις”, ρυθμίστε το ρυθμιστικό στη θέση απενεργοποίησης

Εάν το τηλέφωνό σας έχει ήδη κατεβάσει από μόνη της την πιο πρόσφατη ενημέρωση, θα πρέπει να τη διαγράψετε. Μπορείτε να το κάνετε κάνοντας τα εξής:
• Μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις”
• Πατήστε “Γενικά”
• Επιλέξτε “Αποθήκευση iPhone”
• Μετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε “iOS (έκδοση)”
• Επιλέξτε “Διαγραφή ενημέρωσης”

Μόλις διαγραφεί η ενημέρωση και απενεργοποιηθούν οι αυτόματες ενημερώσεις, δεν θα πρέπει πλέον να σας ζητηθεί (περισσότερο σαν να είναι σπασμένα) για λήψη των πιο πρόσφατων ενημερώσεων της Apple.

Μετάφραση: Ξένια Ιωαννίδου, Δασκάλα Εναλλακτικών Θεραπειών

Πηγή

#app #Apple #banned #Big Tech #Censored #Censorship #control #cyber war #delete #Donald Trump #Glitch #President Trump #remote #rigged #tech giants #Telegram #Trump #Tyranny


 

Σας Ενδιαφερουν:

Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζατε για τους χονδροπροστατοτές. Αυτό το φάρμακο είναι αποτελεσματικό ακόμη και...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Το Bentolit είναι ένα τριπλό απόσταγμα ηφαιστειακού αργίλου εμπλουτισμένου με φυσικά φυτικά εκχυλίσμ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Fly Bra Στήθος με τέλειο σχήμα, χωρίς περιττές λεπτομέρειες
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ανακουφιστειτε και διορθωστε το προβλημα με το halluxvalgus - Το γνωστο "κοτσι" και τα προβληματα πο...
ΕΛΛΑΔΑ
Όταν οι αρθρώσεις δεν σας επιτρέπουν να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μεταβολικό σύνδρομο: Γιατί παίρνουμε βάρος;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Έχετε πλακουτσωτή μύτη; Πιστεύετε ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές πριν καταλήξετε στην πλαστική χειρου...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Δεν ξερω πως το κανει ..αλλα το κανει ..!
STRANGER-VOICE
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΤΟΝ ΆΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΖΎΓΙΟ: Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΔΥΝΆΤΙΣΑ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΡΟΧΑΛΙΖΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Xenia Ioannidou
Δασκάλα Εναλλακτικών Θεραπειών, Καλλιτέχνης και Ακτιβίστρια. Τον Μάιο του 2009, συνυπέγραψα μια αγωγή για εσχάτη προδοσία εναντίον των βουλευτών που έφεραν το ΔΝT, την λιτότητα και την αμετάκλητη παραχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων των Ελλήνων. Παλεύω για το σωστό και το δίκαιο και το δικαίωμα στην αυτοπραγμάτωση των ανθρώπων & λαών.

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*