in

HIP-HOP ΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

HIP-HOP ΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Ματθ. 4,10 Τοτε λέγει με αγανάκτησιν ο Ιησούς• “φύγε αμέσως από εμπρός μου, σατανά. Διότι έχει γραφή• Κυριον τον Θεόν σου θα προσκυνήσης και αυτόν μόνον θα λατρεύσης”

Ματθ. 7,21 Πρέπει δε να ξέρετε, ότι εις την βασιλείαν των ουρανών δεν θα εισέλθη καθένας, που απλώς με επικαλείται και με προσφωνεί, Κυριε, Κυριε, αλλά εκείνος που εφαρμόζει το θέλημα του ουρανίου Πατρός μου.

Προειδοποίηση: Αυτό το άρθρο περιέχει ενοχλητικές εικόνες.

Ο Lil Uzi Vert έχει περιγραφεί ως «το μέλλον του hip-hop». Το μέλλον αυτό, προφανώς σατανικό και στην υπηρεσία της Νέας Εποχής. Το βιντεοκλίπ του, «XO Tour Llif3», αποτελεί απόδειξη γι’ αυτό.

Πείτε «Lil Uzi Vert» γρήγορα μερικές φορές. Μήπως ακούγεται σαν Lil Lucifer;

Αν στο παρελθόν, κάποιοι ράπερ κατηγορήθηκαν ότι ήταν «λάτρεις του Διαβόλου», ο Lil Uzi Vert με το «έργο» του δείχνει πλέον φανερά πως είναι στην υπηρεσία του. Δυστυχώς αυτό δεν εμποδίζει τον νεαρό αυτό καλλιτέχνη να είναι απίστευτα δημοφιλής σε εκατομμύρια νέους σε όλο τον κόσμο.

Ο Lil Uzi Vert έχει μια μαζική παρουσία στο YouTube και απολαμβάνει την διεθνή αναγνώριση. Πιο πρόσφατα, το XO Tour Llif3 κέρδισε το βραβείο «Τραγούδι του καλοκαιριού» στα MTV Video Music Awards του 2017. Το μουσικό περιοδικό Noisey περιγράφει τον Lil Uzi ως «ιδιαίτερα χαρισματικό», έναν μεγάλο σόουμαν που γοητεύει το πλήθος για το καλό ή… για το χειρότερο, σπρώχνοντας τους ανθρώπους στο… «μέλλον».

Πράγματι ο Lil Uzi αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά καλλιτεχνών hip-hop που τραγουδούν εξυμνώντας την ναρκωτική επίδραση των χαπιών Xanax και που απολαμβάνουν να φορούν γυναικεία ρούχα.

Lil Uzi Vert – XO Tour Llif3 (Official Music Video):
Το βίντεο αυτό που είχε 91.194.547 προβολές στο Youtube. Δείχνει πραγματικά πόσο άρρωστος έχει γίνει ο κόσμος να αρέζει να βλέπει και να ακούει σατανιστές με σατανικά κομμάτια. Αυτά όλα φυσικά μόνο στην εποχή του Αντιχρίστου.

Η παγκόσμια ελίτ θέλει να δημιουργήσει μια γενιά ανθρώπων που είναι μειωμένης συνείδησης, καταθλιπτικοί, με βαριάς μορφής ψυχο-φάρμακα. Όλα αυτά είναι γνωρίσματα της μαύρης μαγείας η οποία βασίζεται σε βαθιά πνευματική διαφθορά, στην πνευματική αποχαύνωση και στη σωματική
ανικανότητα των θυμάτων της.

Χρησιμοποίει αυτά τα είδωλα της hip-hop, με μια καλά οργανωμένη μουσική βιομηχανία που ανοίγει τις «αγκάλες» της σε εκατομμύρια νέους για να τους στραγγίσει και στη συνέχεια να τους στείλει μια ώρα αρχύτερα στον αργό βασανιστικό θάνατο.

Αυτοί πούλησαν την ψυχή τους στο διάβολο για να παίξουν στις ψυχοφθόρες και ψυχανώμαλες ταινίες.

Αλλά μην πάμε μακριά, ακόμα και η επίσημη καθολική εκκλησία λατρεύει και ψέλνει στον Lucifer.

Αποκ. 18,4 Και ήκουσα άλλην φωνήν από τον ουρανόν να λέγη• “εβγάτε έξω απ’ αυτήν την αμαρτωλήν πόλιν σεις, που αποτελείτε τον λαόν μου, δια να μη γίνετε συμμέτοχοι εις τας αμαρτίας της και να μη λάβετε μέρος εις τας τιμωρίας της.

Ματθ. 7,22 Κατά την μεγάλην και επίσημον εκείνην ημέραν της κρίσεως πολλοί θα μου είπουν• Κυριε, Κυριε, με την πίστιν στο όνομά σου δεν επροφητεύσαμεν και με την δύναμιν του ονόματός σου δεν εδιώξαμεν δαιμόνια και χάρις στο όνομά σου, που επεκαλεσθήκαμεν, δεν εκάμαμεν θαύματα πολλά και μεγάλα;

Ματθ. 7,23 Και τότε εγώ θα βροντοφωνήσω εις αυτούς ενώπιον όλων, ότι ποτέ δεν σας ανεγνώρισα ως ιδικούς μου• φύγετε από εμπρός μου σεις, που εργάζεσθε την ανομίαν και εχρησιμοποιήσατε τα χαρίσματά μου δια την ιδικήν σας επίδειξιν και ωφέλειαν.

Αποκ. 20,2 Και συνέλαβε τον δράκοντα, τον αρχαίον όφιν, που παρέσυρε εις την αμαρτίαν τους πρωτοπλάστους, και ο οποίος είναι ο διάβολος και ο σατανάς που έχει ως έργον του να συκοφαντή τον Θεόν και να παρασύρη εις την πλάνην την οικουμένην. Και τον έδεσε, δια να μένη αιχμάλωτος και ανίκανος να βλάψη επί ωρισμένην χρονικήν περίοδον, που συμβολίζεται με χίλια έτη.

Αποκ. 20,3 Και τον έρριψεν εις την άβυσσον του Αδου και έκλεισε και εσφράγισε ασφαλώς την σκοτεινήν φυλακήν επάνω από αυτόν, δια να μη παρασύρη πλέον εις τας πλάνας τα έθνη, μέχρις ότου συμπληρωθούν τα χίλια έτη. Μετά ταύτα πρέπει, σύμφωνα με την βουλήν του Θεού, να λυθή και να απολυθή αυτός δι’ ολίγον χρόνον.

Αποκ. 20,4 Και είδα θρόνους και εκάθισαν επάνω εις αυτούς οι Απόστολοι, όπως τους είχεν υποσχεθή ο Χριστός, και οι άγιοι. Και εδόθη εις αυτούς από τον Θεόν δικαστική εξουσία. Και είδα τας ψυχάς αυτών, που είχαν πελεκηθή με τσεκούρια και θανατωθή με βασανιστικόν τρόπον δια την μαρτυρίαν και την ομολογίαν της πίστεώς των στον Ιησούν και δια τον λόγον του Θεού, και οι οποίοι δεν επροσκύνησαν το θηρίον ούτε την εικόνα αυτού, και δεν εδέχθησαν να πάρουν το χάραγμα της σφραγίδος του επάνω εις τα μέτωπά των και επάνω στο χέρι των. Και αυτοί έζησαν και εβασίλευσαν και εδοξάσθησαν μαζή με τον Χριστόν κατά το διάστημα αυτό, που συμβολίζεται με τα χίλια έτη.

Αποκ. 20,5 Οι δε υπόλοιποι από τους νεκρούς, οι ασεβείς και αμετανόητοι, δεν ανέζησαν κατά την περίοδον αυτήν, μέχρις ότου συμπληρωθούν τα χίλια έτη. Αυτή η αναβίωσις των δικαίων δια τα χίλια αυτά έτη, είναι η πρώτη ανάστασις.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

16 Comments

Leave a Reply
 1. ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΙΔΑ. ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΧΙΠ ΧΟΠ ΜΗΛΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΠΟΝΣΟΡΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΠ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ ΜΥΗΜΕΝΑ ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΣΚΟΤΑΔΕΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΧΙΠ-ΧΟΠ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΤΑΔΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.ΕΝΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΧΙΠ-ΧΟΠ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ…

 2. κΑΙ Γιατι ο Εωσφορος ειαι ο κακος κ ο Θεος σας ειναι ο καλος, επειδη ετσι σας μαθανε οι παπαδες; Και εγω σου λεω οτι ο Εωσφορος ειναι ο αληθινος Θεος

  • Μίμη, η λέξη εωσφόρος είναι Ελληνική και αποτελεί ”χαρακτηρισμό” όχι όνομα. Εωσφόρος (Φέρων το φως) μπορεί να ναι για άλλους ο Απόλλων, γι άλλους το φως το φέρνει ο Ιησούς, για άλλους ο διάολος, γι άλλους ο Buzz Lightyear. Κι εγώ λέω, ότι εγώ είμαι Εωσφόρος, διότι δεν πάει άλλο με τα μνημόνια και λέω να φέρω το δικό μου φως, συγκεκριμένα να τα λαμπαδιάσω όλα κατάλαβες;
   (Ας μην ταυτίζουμε λέξεις με δόγματα, ούτε τα δόγματα με λέξεις, γιατί έτσι αποδομούμε τις γραμματικές έννοιές τους)

  • Ισχύει ότι ο Εωσφόρος είναι ο αληθινός Θεός κι όλη η δόξα της Δημιουργίας ανήκει σε Αυτόν. Είναι Καλός και Κακός μαζί, βασικά εμείς βαφτίζουμε το καλό και το κακό στον κόσμο σύμφωνα με την παρατήρησή μας. Ο Εωσφόρος είναι ο Θεός της αλλαγής, που χρειάζεται ώστε να υπάρχει ζωή! Χωρίς αλλαγή θα ήταν όλα σταματημένα και πεθαμένα ήδη! Όσες αλλαγές δε μας συμφέρουν τις ονομάζουμε ως κακές κι όσες είναι ωφέλιμες είναι καλές! Θάνατος δεν υπάρχει στη φύση καθώς η ενέργεια δεν εξαφανίζεται, μόνο αλλάζει.

 3. HIP-HOP ΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ
  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ,ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ

 4. Τι σαχλαμαρες πιστευει ο κοσμος..
  Δεν υπαρχει τιποτα απο ολα αυτα.
  Σαταναδες και αηδιες.
  Κατασκευασματα και υποθεσεις του ανθρωπου.
  Λατρειες και θυσιες σε κατι που δεν υπαρχει.
  Τι ευφυια
  Το καλο και το κακο ο ανθρωπος το φτιαχνει.
  Σιγουρα κατι ανωτερο υπαρχει αλλα οχι ετσι οπως μας ειπαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βρήκαν μυστικό δωμάτιο στην Πυραμίδα του Χέοπα

Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό των ανδρών που πρωταγωνιστούν σε ερωτικές ταινίες